2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gene sanci gelmyen birgunden selam kizlar bi sorum olcak.gobek deliginin etrafi agriyan warmi benim cok agriodu acep neden olablir?:26:

benimde öyle 1 aydır hep göbeğim düşmüş gibi bi ağrı oluyo ara ara sebebi bellimi bende bitek bende oluyo sanıyodum..

Ah ah o his bende de hep vardı sonunda da gerçekleşecek, ama sen yine de moralini bozma, ne olursa olsun hayırlısı olsun canım.

Ay canım benim de öyle oldu biliyorsun, ben de düne kadar ne çalışmalar ne çalışmalar, hala da yapıyorum, Allahtan umut kesilmez, ama doktor bana seçenek sunmadı, direk spinal dedi,
Hamilelikte normal diye biliyorum, sorun olacağını da sanmıyorum, geçmiş olsun, lifli gıdaları arttır bence, çok oturma bi de mümkün olduğunca yürüyüş her anlamda iyi diye biliyorum
Kız kaçak nerelerdesin
kızlar cümleten merabaaa:))

günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. heyecanlandım yaw:))
Ay hayırlı olsun günün, su gibi aksın geçsin inşallah, ben de 12 Mart sabah spinal sezeryan
Kuzum kıyamam ben ona da sana da, neyi var prensesin, ben yenidoğanlar için Preaptamil iyi oluyor diye biliyorum, hatta az önce alışverişte aldım bir kutu,
evet bugün çok sessiz gerçekten topik. ben de kızımı uyuttum pc başına geçtim. yemek söyledim dışarıdan onu bekliyorum. evde bişey yapmak gelmio içimden bugün. halsiz hissediyorum kendimi
Bebiş yordumu taze anneyi, kıyamam sana, dinlen azcık ya, bakalım biz nasıl oacaz.
slm kızlar herkes nerelerde ben evde sıkılıyorum eşimlede tartıştık o uyuyo şimdi bende pc başındayımmm
Allahım ya nedir bu erkeklerden çektiğimiz, biz de dün akşam tartştık, deli gibi ağladım durdum, o da horlaya horlaya uyudu, ama tabi yine uzatmak için ben sabah sırnaştım da barıştık, oğlum bir gelseydiy de onunla ilgilenseydim, neyse sen de boşver, barışın gitsin ya, şuan tüm konulardan daha önemli olan konu bebeğiniz.

Gene sanci gelmyen birgunden selam kizlar bi sorum olcak.gobek deliginin etrafi agriyan warmi benim cok agriodu acep neden olablir?:26:

Seninle günlerimiz aynı gibi ama ben de hiç göbek ağrısı olmadı, neden ki, ben de 2-3 hafta öncesine kadar, kaburga batması oldu pek fena o da geçti şimdi.
Yok canım ya sadece fazla yorulmuşsun, dinlen güzelce, geçer inşallah.

Aynen benim bacaklarim hatta butun kemiklerim o sekilde cnm bide gobek deligi neyse normaldr ins rabbim hepimizi kolay kurtarsin

aynen canım bende kızım olsada ilgilensem diyorumm herkeste dert var ama bizde maddiyattan tartıştıkkk tek maaş olunca yetmiyooo doğum stresi de sardııı artık hayırlısı olsun hepimiz içinnnn

Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama eğer normale engel olmayacak bir durumsa sakın sezaryen olma bir doktor yüzünden sonra çok pişman olursun. Sonuçta normal düşünenler genelde kendi doktorlarına zor denk gelir o yüzden değiştir bencede doktor mu yok Allah aşkına normal olduktan sonra sen doğuracaksın o bakacak yanii:))) öyle hünerli bişey yapmıyorlarki ama sezaryende doktorun marifeti önemli o zaman başka. Normal diye kararlıysan sakın cayma ilerde hep ah dersin o kadından dahada nefret edersin.

cnn öncelikle umarım kızının gazı geçer biranönce biliyosun benim oğlum beni emmiyo malesef ben arada sağıp biberonla veriyorum sütümü genelde mama olarak besleniyor mamızda aptamil milupa ve memnun kaldım içinde probiyotik olduğu için kaka ve gaz sorunu yaratmıyo muhtemelen senin kız gazdan dolayı mamayı yiyemiyo...öncelikle belden aşşağısını ılık suyla bir yıka sonra bebe yağı ile hafif hafif karnına masaj yap daha sonrada bir havluyu ütü ile ısıt giyinikken beline sar cnm biraz rahatlıycakdır umarım sonrada mamasını verirsin...

Kesinlikle genel değil.. spinal veya epidural. 1-Genel anestezide bebeğe ilaç geçmemesi için doktorlar çok daha süratli davranmak zorunda oldukları için deride ki yıpranmalar ve buna bağlı olarak iyileşme süreci uzar. 2- Ayılmak çok zor ve bebeğin senin ayılmanı bekliyor 3- Genel ans. süt daha geç geliyor. 4- İlk uyandığında kesik acısıyla uyanıyorsun ki çok zor. Ancak epu veya spin de bebeğin ilk ağlamasıyla beraber onu yanına getiriyorlar ve bebek anneyi duyunca kokusunu alınca rahatlıyor, odana dikiş bitince gidip hemen emzirip kucağına alıyorsun o seni beklemiyor, hemen sütün geliyor, ilk 6 saat ayakların ve belin uyuşuk olduğu için ilk iyileşme sürecinde kesinlikle ağrı hissetmiyorsun ve çok çok rahat ayağa kalkıyorsun ve en önemliside çoook uzun zamandır beklediğin bebeğine kavuşma anını tabiki normal şartlarda normal doğumla almak önemli ama olamıyorsa eşinin elini tuttuğun o çok duygusal dakikalarda bebeğinin ağlaması ve onun dünyaya gelişine şahit oluyorsun hiçbir şeye değişilmez o anlar...sağlıkla kucağına al inşallah

.

Yok canım ya sadece fazla yorulmuşsun, dinlen güzelce, geçer inşallah.[/QUOTE]

saol cnm inşallah daha çok erken bende 38-39 ları görmek istiyorum bebişim kilolansın büyüsün..35+4 de bebişin 2600 olması normalmi kızımın boyuda 46-47 galiba..bide bişey daha bugün doğumiçin hastanede ve evde lazım olurdiye aptamil pre ve aptamil 1 aldım ikisi fazlamı olur direk 1 denmi başlanıyodu..

.

Yok canım ya sadece fazla yorulmuşsun, dinlen güzelce, geçer inşallah.

saol cnm inşallah daha çok erken bende 38-39 ları görmek istiyorum bebişim kilolansın büyüsün..35+4 de bebişin 2600 olması normalmi kızımın boyuda 46-47 galiba..bide bişey daha bugün doğumiçin hastanede ve evde lazım olurdiye aptamil pre ve aptamil 1 aldım ikisi fazlamı olur direk 1 denmi başlanıyodu..[/QUOTE]

Bence kilosu da boyu da gayet iyi, zaten bu oranlar bebekten bebeğe değişiyor, mamaları da iyi almışsın, önce preyi bitirir sonra aptamil 1e devam eder, bizim topikteki ayça oğlu rüzgara böyle yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Ay ne bilem cnm ya cok agrio of bide durup durup agliom sacmasapan seylere takilip

merhaba arkadaşlar
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
aranızda epidural normal doğum yapan veya yapmayı düşünen var mı acaba,deneyimlerinizi paylaşırsanız sevınırım

merabalar herkese,oğluşumla 1 haftamız doldu dünyanın en güzel mutluluğu.uyurken bile özlüyo insan kalkıp kalkıp bakıyorum :) normal doğum yaptığım için kendimi bir kez daha kutluyorum insan o kadar çabuk toparlanıyo ki hemen bebğinizle ilgilenebilmek çok güzel bence sağlık açısından bi engeliniz yoksa biraz cesaretlenip normal doğum yapmanızı öneririm..
listede hala doğum yapmamış gözüküyorum polyanna sanırım listeyle sen ilgileniyosun doğum bilgilerim : 37.haftamda, 3 mart 3kilo 60 gr.46 cm.

Ah ah o his bende de hep vardı sonunda da gerçekleşecek, ama sen yine de moralini bozma, ne olursa olsun hayırlısı olsun canım.

Yâa sezeryan miydi seninde üf hiç istemiyorum allah'im sen günah yazma ama normal doğum diye dua ediyom eşim kızıyo hayırlısı diyo ay ne bileyim yarın sabah gitcez bakalım ne olacak

Annem bugün bize geldi o da diyo ki karnın hiç inmemiş top gibi ortada duruyo dedi ben gene inmiş saniyodum 2gündür bana öyle geliyodu bilemedim şimdi nasi oluyo bu yâa .. 42haftalik normal doğum yapan varmidır acaba püff..

merhaba arkadaşlar
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
aranızda epidural normal doğum yapan veya yapmayı düşünen var mı acaba,deneyimlerinizi paylaşırsanız sevınırım

mrb arkadaşım sanırım senle aynı çizelgemiz ben de epidural normal düşünüorum araştırdım dr.la görüştüm anestezi uzmanı ii olursa doğum sonrası herhangi olumsuz bi olay olmaz dedi yani baş ağrısı bel ağrısı şikayetleri olmaz dedi . doğum sırasında acı hissetmezsin ama kasılmaları hissedersin dedi yalnız ıkınma sana kalıo dedi o mutlaka yaşanması gereken bir olay sorumluluğu sende dedi ben de zaten ben,i düşündüren en çok ıkınma dedim ona yapacak bişi yok dedi :)) Allah hayırlısıyla kurtarır inşallah seni de tüm anne adaylarını da beni de :))

nerelerdesin canım yaaaa. ben de seni baya merak etmiş tim. hatta dün aklıma geldin. doğurdu herhalde dedim. ankarada ailenin yanında oldugunu biliyoruz da bu kadar uzatmamıştın arayı hiç. neyse ki bi sıkıntın yokmuş. iyi olmana sevindim.

Son düzenleme:

Canim benimde karnm hic inmediitop gibi bide simdi tas gbi oldu Semsert:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…