- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.921
Gene sanci gelmyen birgunden selam kizlar bi sorum olcak.gobek deliginin etrafi agriyan warmi benim cok agriodu acep neden olablir?:26:
slm kızlar herkes iyidir umarım ben değilim birileri bana akıl versin ne olur .. Içimde kötü bi his bişe olacak diyo sezeryan olacakmis gibi geliyo günüm doldu 10gün önce ultrasonda kafası 10.3 cm di 3500gr di şimdi daha da büyümüştür Ne sancı var ne bişe hepsi geri kaçtı hafta başında gelmeye niyetlendi ne olduysa küstü gelmedi şimdi acile gitsem desem suni sancı verin acaba açılma olur mu ki ne yapayım bilmiyorum ne kadar geç olsa o kadar panik oluyo insan yâa sezeryan istemiyorum ne yapayım.
e kusura bakmayın kafanızı sişirdim
Selam kızlar ben geldim, ben de normal doğup bekleyip bekleyip sezaryen olacaklar kervanına katıldım sanırım
Çünkü bebişimiz kordonunu 1 kere dolamıştı ya o 2 olmuş ve bu yüzden aşağıya inmemiş, kilosu da artmış. Doktorum bekleyelim ama 40 dan sonra bile gelmeyebilir ve 2 kordon olayı riskli dedi. Ben de baya araştırmıştım, tek kordonla normal doğum yapan çok ama iki kordon da sezaryen oluyor, doktor kararı sana bırakıyorum hastasonu iyice düşünün salı günü kontrole gelin bir daha bakalım dedi. Ama ben sezaryene karar verdim bile, 2 kordon olayı çok riskli, bebişimi o riske atamam, bu hafta içi çarşamba ya da perşembe sezaryen olacak gibiyim. Normal doğum olmayacak olmasına biraz üzülsem de, çünkü kendimi çok hazırlamıştım, yürüyüşler egzersizler vs, bebişime kavuşacağım tarihin belli olmasına sevindim:) Bu arada doktor sezaryen olacağım diye çatı muayenesine gerek duymadı, baya bir hazırlanmıştım, çok uğraştırdı temizlik işi, bilseydim kasmazdım bu kadar:)
Şimdi anestesizye karar verme işi kaldı, epidural ya da genel, hangisini önerirsiniz kızlar? Ben genelden mide bulantısı zor ayılma olur diye çekiniyorum ama 1000 tl de epidural farkı aldıkları için çok fark yoksa genel olıyım diyorum. Siz ne dersiniz?
Hamilelikte normal diye biliyorum, sorun olacağını da sanmıyorum, geçmiş olsun, lifli gıdaları arttır bence, çok oturma bi de mümkün olduğunca yürüyüş her anlamda iyi diye biliyorummerhaba annişler.
doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi. ben de çarşamba günü doktoruma gittim. çalışamaaz raporumu aldım. bebişimin çamaşırlarını yıkayıp ütüledim. çantamı hazırlayacağım .
dün biraz yürüyüş yaptım akşam da eşim işten gelince dışarı çıkacaktık. ama ben tuval. yaptıktan sonra bir şey hissettim. 1-2- haftadır kabızdım. onun sonucunda fazla ıkınmaktan meme oluşmuş. çok da ağrım var ancak pazartesi gidebileceğim doktora. umarım normal doğum yapmama engel olmaz. şimdilik buhar banyosu yapıp zeytinyağı sürüyorum.
böyle sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar?
Kız kaçak nerelerdesinHerkese Selam arkadaşlar,
uzun zamandır giremedim, Babamda, kardeşimde iş için şehir dışına çıktılar, leptoplarını yanlarında götürünce giremedim, Kardeşim dün geldi de onun bilgisayarıyla giriyorum, Umarım herkes iyidir,geçen haftadan buyana çok doğum olmuştur, geçmişi okuyayım dedim ama 200e yakın sayfa var:26:
neyse ben ara ara geçmişe bakayımda en azından kimler doğum yapmış onu anlamaya çalışayım
Bu arada biz iyiyiz çok şükür, geçen hafta pazartesi kontrolümüz vardı, nstye bağlandık, sancı yok, fakat göbeğim baya aşağı indi, herkes gününü beklemez diyor, bakalım nolacak, inşaAllah normal doğumla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım
Ay hayırlı olsun günün, su gibi aksın geçsin inşallah, ben de 12 Mart sabah spinal sezeryankızlar cümleten merabaaa:))
günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. heyecanlandım yaw:))
Kuzum kıyamam ben ona da sana da, neyi var prensesin, ben yenidoğanlar için Preaptamil iyi oluyor diye biliyorum, hatta az önce alışverişte aldım bir kutu,slm kızlar,
kızım bugün pek bir gazlı:) sabahtan beri gazını çıkarmaya çalıştım şimdi de ananeme verdim o uğraşıyor
hala biberon ve emzik almamakta diretiyor benimki.. ne yapsamda alıştırsam bilmiyorum.. bazen süt yetmiyor mama vermeye çalışıyorum ama biberon almadığı için kabusa dönüyor mama yedirme olayı. sanırım mamayı da sevmedi. aptamil 1 veriyoruz. sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz??
Bebiş yordumu taze anneyi, kıyamam sana, dinlen azcık ya, bakalım biz nasıl oacaz.evet bugün çok sessiz gerçekten topik. ben de kızımı uyuttum pc başına geçtim. yemek söyledim dışarıdan onu bekliyorum. evde bişey yapmak gelmio içimden bugün. halsiz hissediyorum kendimi
Allahım ya nedir bu erkeklerden çektiğimiz, biz de dün akşam tartştık, deli gibi ağladım durdum, o da horlaya horlaya uyudu, ama tabi yine uzatmak için ben sabah sırnaştım da barıştık, oğlum bir gelseydiy de onunla ilgilenseydim, neyse sen de boşver, barışın gitsin ya, şuan tüm konulardan daha önemli olan konu bebeğiniz.slm kızlar herkes nerelerde ben evde sıkılıyorum eşimlede tartıştık o uyuyo şimdi bende pc başındayımmm
Gene sanci gelmyen birgunden selam kizlar bi sorum olcak.gobek deliginin etrafi agriyan warmi benim cok agriodu acep neden olablir?:26:
Yok canım ya sadece fazla yorulmuşsun, dinlen güzelce, geçer inşallah.slm kızlar bugün sabah 10dan beri dolaştım çarşı işi gezmeydi derken yeni geldikde uzandım okadar yorulmuşumki kalkamıyorum kasıklarım ağrıyo karnım taş gibi kas katı zaten..midem bulanmaya başladı bugün doğurmam dimi((((
canım benim göbek deliği etrafı hiç ağrımadı ama alt tarafı kesiyolar sanki o derece acıyo sağ bascağım totoma kadar kasıyo doğum için kemikler açılyo sanırım acı çektiğime değer inşallah zaten 1 cm açıklık varrr
Ah ah o his bende de hep vardı sonunda da gerçekleşecek, ama sen yine de moralini bozma, ne olursa olsun hayırlısı olsun canım.
Ay canım benim de öyle oldu biliyorsun, ben de düne kadar ne çalışmalar ne çalışmalar, hala da yapıyorum, Allahtan umut kesilmez, ama doktor bana seçenek sunmadı, direk spinal dedi,
Hamilelikte normal diye biliyorum, sorun olacağını da sanmıyorum, geçmiş olsun, lifli gıdaları arttır bence, çok oturma bi de mümkün olduğunca yürüyüş her anlamda iyi diye biliyorum
Kız kaçak nerelerdesin
Ay hayırlı olsun günün, su gibi aksın geçsin inşallah, ben de 12 Mart sabah spinal sezeryan
Kuzum kıyamam ben ona da sana da, neyi var prensesin, ben yenidoğanlar için Preaptamil iyi oluyor diye biliyorum, hatta az önce alışverişte aldım bir kutu,
Bebiş yordumu taze anneyi, kıyamam sana, dinlen azcık ya, bakalım biz nasıl oacaz.
Allahım ya nedir bu erkeklerden çektiğimiz, biz de dün akşam tartştık, deli gibi ağladım durdum, o da horlaya horlaya uyudu, ama tabi yine uzatmak için ben sabah sırnaştım da barıştık, oğlum bir gelseydiy de onunla ilgilenseydim, neyse sen de boşver, barışın gitsin ya, şuan tüm konulardan daha önemli olan konu bebeğiniz.
doktorumdan nefret ediorum herşey normalken normal dogumdan vazgecirmeye calısıo beni
bugün bana yaptklarını anlatsam sinirden catlıcam o yüzden yazmim hiç,
bu nefretle nasl dogumumu ona yaptrcam bilmiorum:S
zaten dedi kadn normal yapcaksan bana hiç gelme başka yere git:S
allahım sen aklımı koru yoksa kafayı oynatıp cocugumu strese sokcam
Aynen benim bacaklarim hatta butun kemiklerim o sekilde cnm bide gobek deligi neyse normaldr ins rabbim hepimizi kolay kurtarsin
Selam kızlar ben geldim, ben de normal doğup bekleyip bekleyip sezaryen olacaklar kervanına katıldım sanırım
Çünkü bebişimiz kordonunu 1 kere dolamıştı ya o 2 olmuş ve bu yüzden aşağıya inmemiş, kilosu da artmış. Doktorum bekleyelim ama 40 dan sonra bile gelmeyebilir ve 2 kordon olayı riskli dedi. Ben de baya araştırmıştım, tek kordonla normal doğum yapan çok ama iki kordon da sezaryen oluyor, doktor kararı sana bırakıyorum hastasonu iyice düşünün salı günü kontrole gelin bir daha bakalım dedi. Ama ben sezaryene karar verdim bile, 2 kordon olayı çok riskli, bebişimi o riske atamam, bu hafta içi çarşamba ya da perşembe sezaryen olacak gibiyim. Normal doğum olmayacak olmasına biraz üzülsem de, çünkü kendimi çok hazırlamıştım, yürüyüşler egzersizler vs, bebişime kavuşacağım tarihin belli olmasına sevindim:) Bu arada doktor sezaryen olacağım diye çatı muayenesine gerek duymadı, baya bir hazırlanmıştım, çok uğraştırdı temizlik işi, bilseydim kasmazdım bu kadar:)
Şimdi anestesizye karar verme işi kaldı, epidural ya da genel, hangisini önerirsiniz kızlar? Ben genelden mide bulantısı zor ayılma olur diye çekiniyorum ama 1000 tl de epidural farkı aldıkları için çok fark yoksa genel olıyım diyorum. Siz ne dersiniz?
.
Yok canım ya sadece fazla yorulmuşsun, dinlen güzelce, geçer inşallah.
Ay ne bilem cnm ya cok agrio of bide durup durup agliom sacmasapan seylere takilipSeninle günlerimiz aynı gibi ama ben de hiç göbek ağrısı olmadı, neden ki, ben de 2-3 hafta öncesine kadar, kaburga batması oldu pek fena o da geçti şimdi.
Yok canım ya sadece fazla yorulmuşsun, dinlen güzelce, geçer inşallah.
benimde öyle 1 aydır hep göbeğim düşmüş gibi bi ağrı oluyo ara ara sebebi bellimi bende bitek bende oluyo sanıyodum..
Ah ah o his bende de hep vardı sonunda da gerçekleşecek, ama sen yine de moralini bozma, ne olursa olsun hayırlısı olsun canım.
slm kızlar herkes iyidir umarım ben değilim birileri bana akıl versin ne olur .. Içimde kötü bi his bişe olacak diyo sezeryan olacakmis gibi geliyo günüm doldu 10gün önce ultrasonda kafası 10.3 cm di 3500gr di şimdi daha da büyümüştür Ne sancı var ne bişe hepsi geri kaçtı hafta başında gelmeye niyetlendi ne olduysa küstü gelmedi şimdi acile gitsem desem suni sancı verin acaba açılma olur mu ki ne yapayım bilmiyorum ne kadar geç olsa o kadar panik oluyo insan yâa sezeryan istemiyorum ne yapayım.
e kusura bakmayın kafanızı sişirdim
merhaba arkadaşlar
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
aranızda epidural normal doğum yapan veya yapmayı düşünen var mı acaba,deneyimlerinizi paylaşırsanız sevınırım
nerelerdesin canım yaaaa. ben de seni baya merak etmiş tim. hatta dün aklıma geldin. doğurdu herhalde dedim. ankarada ailenin yanında oldugunu biliyoruz da bu kadar uzatmamıştın arayı hiç. neyse ki bi sıkıntın yokmuş. iyi olmana sevindim.Herkese Selam arkadaşlar,
uzun zamandır giremedim, Babamda, kardeşimde iş için şehir dışına çıktılar, leptoplarını yanlarında götürünce giremedim, Kardeşim dün geldi de onun bilgisayarıyla giriyorum, Umarım herkes iyidir,geçen haftadan buyana çok doğum olmuştur, geçmişi okuyayım dedim ama 200e yakın sayfa var:26:
neyse ben ara ara geçmişe bakayımda en azından kimler doğum yapmış onu anlamaya çalışayım
Bu arada biz iyiyiz çok şükür, geçen hafta pazartesi kontrolümüz vardı, nstye bağlandık, sancı yok, fakat göbeğim baya aşağı indi, herkes gününü beklemez diyor, bakalım nolacak, inşaAllah normal doğumla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım
Annem bugün bize geldi o da diyo ki karnın hiç inmemiş top gibi ortada duruyo dedi ben gene inmiş saniyodum 2gündür bana öyle geliyodu bilemedim şimdi nasi oluyo bu yâa .. 42haftalik normal doğum yapan varmidır acaba püff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?