- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.901
Merhaba Mart Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
günaydın canlar,
doktor deiştir dediniz ama cok zor ya
bunca zaman birine güven git
son dakkada deiştir
offf allahm yardm et kendimi üzmek istemiorum((
merhabalar
28 mart
SELAM
28 maRt
23 Mart inşaAllah
cok güzel bi uygulama
gece farkettim ve hemen uyguladım
şansımıza son zamanlarımıza geldi bu uygulama
ama olsun bidaki gebelimizde başdan sona faydalanırız artk
uygulama için cok teşekkr ederis
islem tamamdir : )
tesekkurler:)
en doğru kararı vermişsin canım risk varsa sezaryan tabiki
benim fikrim genel anestezi ile doğum yapma derim
bebeğinin dünyaya gelişini görmeni isterim
Tarihinin belli olması iyi olmuş anestezi içinde paraniz varsa epidural iyi tabi hakkında hayırlısı olsun canım
cnm hayırlısı olsun.. bende sez. olucam. spinal sezeryanı seçtik çünkü o anı yaşamak benim için çook önemli, biraz heyecanlı olacak ama olsun, uyumak istemiyorum.. epidural dedim doktorum spinali önerdi..
kızlar cümleten merabaaa:))
günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. heyecanlandım yaw:))
slm kızlar herkes nerelerde ben evde sıkılıyorum eşimlede tartıştık o uyuyo şimdi bende pc başındayımmm
evet bugün çok sessiz gerçekten topik. ben de kızımı uyuttum pc başına geçtim. yemek söyledim dışarıdan onu bekliyorum. evde bişey yapmak gelmio içimden bugün. halsiz hissediyorum kendimi
Hoş geldin canım moralini bozma sen bırak uyusun kimseler yok bugün bende sıkıldım.
bende çıkıp yürüyüşmü yapsam ama bugün cmrtesi burda pazar var sokak çok kalabalık oluyoooohiç sevmem zaten evden dışarı adım atarken sıkışıyommm çıkmadanda vcye giriyorumm yaniii
Ay çıkma boşver esinle barışır birlikte çıkarsın daha iyi
Ooh afiyet bal şeker olsun
Dun bu saatlerde suyum geldi doktora gidecegim diye yazmistim. Yuruyerek annem ve kayinvalidemle hastaneye geldik. Muayene edildim. Rahim agzi hic acik degil. Bebek de daha yukaridaydi. Su geldigi icin doktor suni sanci verdi ve nst yebagladi. Ama ne yazik ki suni sanci da bile sancim olmadi hatta bebegimin kalp atislari 50 lere kadar dustu. Acil sezeryana alindim. Normal doguma kendimi o kadar alistirmistim ki aglaya aglaya ameliyathaneye gittim. Ciktigimda ayilmam biraz uzun surdu. Ama surekli bebegimi soruyordum. Annesinden ayirdiklari icin yavrumu ben gelene kadar ciglik cigliga aglamis. 38+5. Haftamizda ydik.3270 gr agirliginda 48 cm boyunda Zeynep Duru'm. Maasallah emmesi de guzel, memeyi iyi kavriyor fakat anneciginden sut gelmiyor, doyamiyor yavrum. Geceyi de soorunsuz atlattik. 2 kere kalkti. Meme verdik ama sut gelmeyince bebegime annem hurma yedirdi.simdi de uyuyor bebecigim. Annesi ayakta
kizlar dün 15.35 de kizim beren dünyaya geldi.dualariniz icin cok sagolun ameliyattan 5saat sonra gazimi çikardim.sütüm hemen geldi allaha sükür..yürüdükce daha iyi oluyorum.bebegimi kucagima alinca gercekten bütün acilar unutulyomus ama zorunlu olmadikca sezayen yapmayin derm genede..bu aksam cikarirlar heralde.daha sonra firsat bldukca yazarim.rabbim tüm dogum yapcaklara yardim etsin
Kimler doğum yaptı safulun dışında bilmıorum herkese hayırlı olsun...
çarşamba sabah 8:57 de spinal sezeryanla oğlum dünyaya geldi...1gece hastanede kaldım şuan evdeyim..Allah bu duyguyu herkese yaşatsın..gerçekten acı macı hissetmıosun onu kucağına alınca..Allah'a nekdar hamd etsek azdır..Ameliyat iyi gecti..Ama müsait olan normal doğursun,sezeryan iyi değil.Sütüm 2.gün geldi ama oğlum emmeyi bilmiyor,sütüm yetmiyor ,sinirlenip ağlıyor, şuan pompayla felan bişiler yapıos,kaşıkla mama da verios...dua edin öğrensinde emsin..İçim gidiyor gözlerine bakınca..su gibi Allah herkesin bebeğini ona bağışlasın,herkese bebek versin.75 kilo idim doğumdan sonra 70 kiloyum..kilolar nasıl gitcek bilmıom..yürüyorum ama karnım hala var..Hatta sezeryandan sonra koridorda yürüken millet senindemi doğum var die soruodu((
doğum hikayemizi anlatıcam işallah..Spinal sezeryana cesaret ettiğme inanamıyorum ..Hayırlısı dilemiştim hep buymuş..bu arada bebişimin boynuna kordon dolanmış ama doktor son muayenede bana sölememiş panik olmıım diye...
Merhaba Mart Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
Gene sanci gelmyen birgunden selam kizlar bi sorum olcak.gobek deliginin etrafi agriyan warmi benim cok agriodu acep neden olablir?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?