2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlar,
doktor deiştir dediniz ama cok zor ya
bunca zaman birine güven git
son dakkada deiştir
offf allahm yardm et kendimi üzmek istemiorum((

GÜNAYDIN ;
Ben 38. haftada değiştim hatta bu benim 3. doktorum. yani araştır başka hastane varsa değiştir mutsuz olacağına bi de üstüne üstlük normal yapabilecek durumdayken ne gerek var yani sezeryan olmana. Pztsi yeni doktora gittim kadın şokladı bi herhalde doğurmaya geldınız falan dedi:)) niye bu kadar gec kaldınız ki dedi anlattım gayet iyi karşıladı. Sende boşver içine sinmiyorsa başka bul

en doğru kararı vermişsin canım risk varsa sezaryan tabiki
benim fikrim genel anestezi ile doğum yapma derim
bebeğinin dünyaya gelişini görmeni isterim

Tarihinin belli olması iyi olmuş anestezi içinde paraniz varsa epidural iyi tabi hakkında hayırlısı olsun canım

cnm hayırlısı olsun.. bende sez. olucam. spinal sezeryanı seçtik çünkü o anı yaşamak benim için çook önemli, biraz heyecanlı olacak ama olsun, uyumak istemiyorum.. epidural dedim doktorum spinali önerdi..

Sağolun kızlar ben de epidurale karar verdim sanırım, inşallah kolay olur, sezaryen normal doğumdan daha zor geliyor bana

kızlar cümleten merabaaa:))

günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. heyecanlandım yaw:))

Aaaa biz de 14ünde kavuşucaz sanırım, daha hastaneye haber vermedik ama öyle konuştuk doktorumuzla:)

forum ne kadar sessiz bugün yâa ben yarın sabah erkenden hastaneye gidiyorum bi tanıdık var onu aradım anlattım sabah erken gel ben halletcem dedi bakalım zaten eşimin çok işi varmış gelemiyomuş

evet bugün çok sessiz gerçekten topik. ben de kızımı uyuttum pc başına geçtim. yemek söyledim dışarıdan onu bekliyorum. evde bişey yapmak gelmio içimden bugün. halsiz hissediyorum kendimi

evet bugün çok sessiz gerçekten topik. ben de kızımı uyuttum pc başına geçtim. yemek söyledim dışarıdan onu bekliyorum. evde bişey yapmak gelmio içimden bugün. halsiz hissediyorum kendimi

Ooh afiyet bal şeker olsun

Hoş geldin canım moralini bozma sen bırak uyusun kimseler yok bugün bende sıkıldım.

bende çıkıp yürüyüşmü yapsam ama bugün cmrtesi burda pazar var sokak çok kalabalık oluyoooo hiç sevmem zaten evden dışarı adım atarken sıkışıyommm çıkmadanda vcye giriyorumm yaniii

bende çıkıp yürüyüşmü yapsam ama bugün cmrtesi burda pazar var sokak çok kalabalık oluyoooo hiç sevmem zaten evden dışarı adım atarken sıkışıyommm çıkmadanda vcye giriyorumm yaniii

Ay çıkma boşver esinle barışır birlikte çıkarsın daha iyi

Canım allah analı babalı büyütsün. Hurmaya da iyi cesaret etmişsiniz. Vaktin olursa şu hurma olayını açıklasana biraz.

Kuzucuğum sana da geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün, bebeğine ve sana şifalar versin

Kuzum sana da hayırlı uğrlu olsun, Allah analı babalı büyütsün. Ben de pazartesi sabah spinal sezeryan olacağım inşallah.

Gene sanci gelmyen birgunden selam kizlar bi sorum olcak.gobek deliginin etrafi agriyan warmi benim cok agriodu acep neden olablir?:26:

Gene sanci gelmyen birgunden selam kizlar bi sorum olcak.gobek deliginin etrafi agriyan warmi benim cok agriodu acep neden olablir?:26:

canım benim göbek deliği etrafı hiç ağrımadı ama alt tarafı kesiyolar sanki o derece acıyo sağ bascağım totoma kadar kasıyo doğum için kemikler açılyo sanırım acı çektiğime değer inşallah zaten 1 cm açıklık varrr

slm kızlar bugün sabah 10dan beri dolaştım çarşı işi gezmeydi derken yeni geldikde uzandım okadar yorulmuşumki kalkamıyorum kasıklarım ağrıyo karnım taş gibi kas katı zaten..midem bulanmaya başladı bugün doğurmam dimi ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…