2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy cnm masallah ne gusel iste bende bunu istyrm hemen normale donmek supper bisey,benim dr sezeryana acayio gicik hic orali dgl ama sancida yok pofff suni sanciyla acilma olur ins bu sertlesme neden acep?gule gule buyut bebegni canim

ne güzel örnek oluyorsunuz kızlar
sırf normal doğumdan korkupda sezeryan isteyenlere
ne güzel moral oluyorsunuz
maaşallah maaşallah

canımmmm Allah analı babalı büüyütsünnn cok sevindimmm.

iyi yapmışssınız cnm bende korse aldım bakalım normal olursa inşallah giyerim olmazsada 2 hafta sonra falan giyrim artık..yavrunada maşallahhhh Allah anzarlardan korusunnnn

Allah analı babalı büyütsün kzıalrrr..

bizimde az kaldı tadacagız inşallah o duyguyu cok heyecanlıyım zatenn.. Allah analı babalı büyütsünnn.

okudum evett... Allah analı babalı büyütsünnn safulllll
evet canım saful doğumunu yaptı hayırlısıyla
darısı başımıza

maşallah canım maşallah Allah sağlık versin sana da bebeğine de inşallah darısı bizim başımıza :)

Ay canım benim de öyle oldu biliyorsun, ben de düne kadar ne çalışmalar ne çalışmalar, hala da yapıyorum, Allahtan umut kesilmez, ama doktor bana seçenek sunmadı, direk spinal dedi,

Doktor bana da seçenek sunmadı o konuyu konuşmadık hatta salı günü konuşucaz sanırım. Epidurale normal doğumda karşı ama sezaryende sorun etceğini sanmıyorum. Ben de pazartesi istedim senin gibi, doktor erken dedi kabul etmedi:S

aynen canım bende kızım olsada ilgilensem diyorumm herkeste dert var ama bizde maddiyattan tartıştıkkk tek maaş olunca yetmiyooo doğum stresi de sardııı artık hayırlısı olsun hepimiz içinnnn

Canım bu son günlerde biz biraz sinirliyiz doğum stresi normal ama eşinle üzmeyin birbirinizi, bebişiniz gelince ne mutlu olacağınızı düşünün.

Çok sağol canım çok güzel bilgilendirdin beni, sayende kararımdan emin oldum.

Hayırlısı olsun canım hiçbirimiz ne olacağını bilmiyoruz sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

sağol canım inşallahç

kızlar yaa bugün bi tanıdığı gördük yüzün lekelenmiş dedi. cenem yanıyor kahverengi lekeler cenemde ve yanagımda var. düzelirmiki doğumdan sonra?

hayırlı olsun canım heyecanlı bekleyişin ardından güzel bir bebekle eve dönmek harika bişey olsa gerek anlattıkların rahatlattı beni tekrar hayırlı olsun

bu moralsizlikle nasıl doğuracam yavrum ben seni yâa0sende haklısın gelmemekte bu baba bizde varken sende haklısın annem ne diyeyim bekle gelme belki kafaya biseler dank eder demi oğlum oof :2:

bak size söylüyorum şu hamilelik lohusalik psikolojisi geçsin iyice tekrar tekrardan düşüncem evliliğimi dayanamıyorum valla artık.. Bazen abartıyomuyum diyorum etrafima bakıyorum herkes bana acıyo nasıl dayanıyorum niye çekiyorum diye bakıyolar forumda da kimse yok forumu boşver hayatimda yakınında yanimda hiç kimse yok 1arkadaşım bile yok oğlum bitanem benim bu da dogsa 2oğlusum başka hiç kimse.. buraya yazıyorum şikayet dertlesme filan değil kendi kendime konuştugumu farz edin kaale almayın içimi döküp rahatlamış gibi oluyorum biraz..

canım kıyamamm ya sıkma canını
belkide gebelik psikolojisindendir bu duygu halin
umarım doğumdan sonra herşey çok güzel olur senin için

cnm sıkma canını herşey düzelir inşallah.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. kimse sana acımıyordur falan sen öyle hisediyor olabilirisn .. en kısa zamanda atlatman dileğiyle.

Son günler olduğu için insanın psikolojisi bozuluyor beklemekten,ben de çekilmez birşey oldum çemkiriyorum sağa solaKonuyu bilemiyorum ama çoğumuzda var o yüzden sağlıklı mısın gerisi boş.Bak ben holter cihazıyla oturuyorum nabız şikayeti nedeniyle bugün kardiyaloğa gittim,kadın doğumcu idrarda enfeksiyon var dedi testte bir de protein çıktı az miktarda vs vs vs.Bu nedenle sağlık önemli gerisi boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…