- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.021
arkadaşlar 3 martta nurtopu gibi normal yolla doğum yaptım.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.
roni teyjeeee cok beğendik cok güzel ve doğru olmuş...
güneş senle ilgili bilgileri bugün aldım cnm .....
geçmiş olsun cnm enfeksyon geçer inşallah arrıyacaktım ama fırsatım olmadı cnm joker bebeye gittik arabayı değişirdik sonra eve geldik evi toparla adeni yedir uyut kakasını temizle derken saat oldu 5 sonra yemek yaptım sütümü sağdım saat oldu 7 sonra sevgili eşimi aradım eksikleri bildirdm ...ve süprizzzz bütün sülalesi bizdeydi az önce gittiler.....ve bildiğin üzere herzamanki gibi salına salına geldiler yediler içtiler ve gittiler....
Meraba arkadaşlar, benim de takvime göre doğum 25 Mart, fakat doktorum 15inde gel sana planlı doğum yapalım dedi. Sancım yok, bişey yok, suni sancıyla normal doğum yapmayı düşünüyor. Suni sancı olması benim kafama takıldı, normal kendiliğinden olması daha iyi değil mi? Böyle doğum yapan var mı? Suni sancının çok kötü olduğunu duydum, korkuyoruuum
roniii .............güneş
amn kızlar amin bizimkiler gerçekten cok değişik insanlar bende çözebilmiş değilim eşimin 2 yaşında yiğeni var kardeşinin oğlu alıyor cocuğu kucaklarına götürüyolar bebeği göstermeye cocuğun yanında bas bas bağırıyo zavalı yavrum korkuyo ellerini sıçratıyo bunlar hala bak bak bebeğe gel değip coğun yanına götürüyolar delirdim yeminederim aldım cocuğu yatak odama kaçırdım kapıyıda kapattım neyse geldim salona baktım bibloları almış bütün masamı çizmiş kimse bişey demiyo yapma diyen yok annesi dizi izliyo offf offf neyse alattıkça sinirleniyorum yeminederim.....loğusa kadına akşam yemeğine geliyolar ....
bak size söylüyorum şu hamilelik lohusalik psikolojisi geçsin iyice tekrar tekrardan düşüncem evliliğimi dayanamıyorum valla artık.. Bazen abartıyomuyum diyorum etrafima bakıyorum herkes bana acıyo nasıl dayanıyorum niye çekiyorum diye bakıyolar forumda da kimse yok forumu boşver hayatimda yakınında yanimda hiç kimse yok 1arkadaşım bile yok oğlum bitanem benim bu da dogsa 2oğlusum başka hiç kimse.. buraya yazıyorum şikayet dertlesme filan değil kendi kendime konuştugumu farz edin kaale almayın içimi döküp rahatlamış gibi oluyorum biraz..
arkadaşlar 3 martta nurtopu gibi normal yolla doğum yaptım.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.
kızlar yaa bugün bi tanıdığı gördük yüzün lekelenmiş dedi. cenem yanıyor kahverengi lekeler cenemde ve yanagımda var. düzelirmiki doğumdan sonra?
teşekkür ederimben de dün aile hekimine gittim ebe çağırmıştı karnın aşağı inmiş ama doğuma kanalına girmemiş daha var dedi sonra bide kendi kadın doğumcuma gittim o da gıcıklık edip sonuna kadar bekleyebilir bakıcaz dedi olmazsa dürteriz dedi ben de dürtmek derken suni sancı mı dedim evet dedi baya bi korktum eve döndüm tıpıl tıpış....
sezeryancılar doğurdular şimdi normaller kaldı herhalde topıkte:):)bende normal yapmak ıstıyorum ama bır okdarda korkuyorum:)doktor hersey normal dedı ama hayırlısı tabıkıde 22sınde kontrole cagırdı doğum 26sı gibi olur dedı ama bılemem artık bebişim beklermı okdar şimdilik bır belırtı yok ama ben mart ayına gırdıkya hergun doğurcakmışım gıbı hısedıyorum ama tık yok:):)
kızlar bende normal doğum bekleyenlerdenim aslında çok korkuyorum ama doktor epidural yapacağından biraz rahatlamaya çalışıyorum ben 4 kez çatı muayenesi oldum ama hiç açıklığım yok perşembe günü 40 haftam dolacağındsan her halukarda seni doğurtucam dedi, tahminimce suni denicek olmazsa sanırm sezaryanla alıcak benim doktorum sağolsun mecbur kalmadığı sürece sezaryan yapmıyor olmasından içim rahat... Allah herkese hayırlı acısız doğumlar versin bu arada doğum yaparken ne dilerseniz olurmuş aklınızda bulunsun:))
Merhaba kızlar uZun zamandır giremiyordum. o kada r doğuran olmuş ki topic çok issizlasmis.
Bugün kontrolumuz vardı. En son 32+1 de kilosunu biliyorduk Dr umuZ erken gelme riski. Var diyordu.erken doguncada minyon bir bebek olacak demişti. Bugün 36+6 idik 3252 olmusuz.
Çok sevindim herseyi de normalmis. Kan ve idrar verdim sonuclar i alamadık henüz ins onlarda iyidir. 1 cm olan açıklık da kapanmış çok şükür şimdi gelse de sevsem paşamı diyorum. Geceleri yorgan altında cepten nete giriyorum sürekli uyuyamiyorum. Tekmeleri çok açılıyor cunku.mesanemi ise oğlumun oyuncağı olmuş mübarek .Kafa atıp dürüyor sanki çok varmis gibi koştur koştu zor yetişiyorum ama malum azcik bir şey sadece.
Bu arada kayinvalidemler dogum için geldikler sagolsunlar ne istesem yapıyorlar . Erken dogum riski var diye erken çağırdık ben bir türlü doğurmadım. Ama hissediyorum 10 güne gelecek benimkisi de tabi hayırlısı ile....
seninki kandırıkçı çıkmış biraz :) neyse, beklediği iyi olmuş...tosuncuk olmuş maşallah... artık tehlikeli zamanlar geçti, canı ne zaman istiyosa gelsin kuzucuk....yalnız sen iyi bulmuşsun yolunu, bahaneyle kendine hizmet ettiriyosun demek :) allha muhabbetinizi bozmasın...maşallah
uykum yok ama yatakta debeleneyim biraz da...annemlerde olmak güzel ama kocam olmayınca uyku tutmuyo :) ona dokunmadan uyumak çok zor yaa....... şu bebiş gelsin de kavuşalım gari
slm günaydın herkese gece çok ağrım oldu uyuyamadım fazla.. Şöyle bi geçmişi okudum akşam cevap yazan herkese teşekkür ederim0bi arkadaş suni verilenlerin sonu sezeryan'a dönüyor demiş biraz korktum aslında bayağı korktum dus alıp kahvaltı yapıp çıkıcaz insallah bakalım bugün gelecekmi paşam herkese hayırlı günler dualarinizi beklerim by. güneş.cim çok geçmiş olsun doğuma girersem sana mesaj atarım insallah
kızlar günaydın ben mart annelerinden nigoli'nin arkadaşıyım az önce haber aldım pazartesi günü sezeryana alalım artık diye tarih alınmasına rağmen dün gece 2 de hastaneye kaldırılmış normal doğum ile saat 6 sularında oğluşunu kucağına almış sağlıkları iyiymiş çok şükür haberiniz olsun diye yazmak istedim ben de temmuz annesi olacağım kısmetse:) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?