2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba arkadaşlar, benim de takvime göre doğum 25 Mart, fakat doktorum 15inde gel sana planlı doğum yapalım dedi. Sancım yok, bişey yok, suni sancıyla normal doğum yapmayı düşünüyor. Suni sancı olması benim kafama takıldı, normal kendiliğinden olması daha iyi değil mi? Böyle doğum yapan var mı? Suni sancının çok kötü olduğunu duydum, korkuyoruuum

Geçmiş olsun Işılım, cümbür cemaat gelmeselerdi bari.

allah allah...öyle saçma şey mi olur......durduk yere, günün dolmadan suni sancı verilirmi....niye öyle dediki, bi sorunmu gördü, açılman mı fazla??? yoksa çok saçma

şöyle bi baktım da, ya bu millet ne tuhaf...lohusa kadına gezmeye gelenler, yemeğe gelenler...tövbe estağfurullah ya....ben sinir oldum burda....hadi diyelim erkek bilmez, karıları da mı söylemez...bu ne ya....allahtan annemlerdeyim ben...yatcam sadece valla inşallah...

Offf tam bir kabusmuş valla,kıyamam Aden'e yaaa İyi yatak odana girmeye kalkmadılar.Ben de çok kötü bir huy var ne hissedersem hemen yüzümden anlaşılır asıveriyorum suratımı .Eşine söyleseydin çaktırmadan keşke.
Hem yemeğe gel hem çocuğu sal off off,gelmiş geçmiş olsun çok stres yapma sütün gelecek kuzum senin.

arkadaşlar 3 martta nurtopu gibi normal yolla doğum yaptım.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.

kızlar yaa bugün bi tanıdığı gördük yüzün lekelenmiş dedi. cenem yanıyor kahverengi lekeler cenemde ve yanagımda var. düzelirmiki doğumdan sonra?

................................................................

az önce arkadaşlara yazmıştım ama silinmiş...neyse, ortaya söyleyim en iyisi....kızlar doktorların günün doldu hadi doğuma baskılarına bakmayın...40 dolar dolmaz kurulmuş saat gibi tık diye doğuralım istiyolar...sancı yok bişey yok, dayıyolar suni sancıyı..çoğu zaman da işe yaramıyo, hadi sezeryana diyolar...doğum işlemi başladığı için bi şekilde bitirmek zorundalar çünkü...suniyel doğum yapan çok az insan var, genelde sonu sezeryana dönüyo...yani demem o ki ciddi bi tehlike, bi sağlık sorunu yoksa (kordon vs gibi) sırf günü doldu diye suni sancıya yatmayın...bekleyin...bi kaç hafta geç olması anormal bişey değil...bu şekilde normal doğuran biçok insan var...doktorlar çok da düşünmüyo, iş bitirme, aradan çıkarma gibi bakıyo çoğu malesef...sağlık sektörünün de içinde biriyim....hani eskiler derdi günü saati geldimi bi dakika durmaz diye...öyle hakkaten...sat a takılmayın....

Merhaba kızlar uZun zamandır giremiyordum. o kada r doğuran olmuş ki topic çok issizlasmis.
Bugün kontrolumuz vardı. En son 32+1 de kilosunu biliyorduk Dr umuZ erken gelme riski. Var diyordu.erken doguncada minyon bir bebek olacak demişti. Bugün 36+6 idik 3252 olmusuz.
Çok sevindim herseyi de normalmis. Kan ve idrar verdim sonuclar i alamadık henüz ins onlarda iyidir. 1 cm olan açıklık da kapanmış çok şükür şimdi gelse de sevsem paşamı diyorum. Geceleri yorgan altında cepten nete giriyorum sürekli uyuyamiyorum. Tekmeleri çok açılıyor cunku.mesanemi ise oğlumun oyuncağı olmuş mübarek . Kafa atıp dürüyor sanki çok varmis gibi koştur koştu zor yetişiyorum ama malum azcik bir şey sadece.
Bu arada kayinvalidemler dogum için geldikler sagolsunlar ne istesem yapıyorlar . Erken dogum riski var diye erken çağırdık ben bir türlü doğurmadım. Ama hissediyorum 10 güne gelecek benimkisi de tabi hayırlısı ile....

seninki kandırıkçı çıkmış biraz :) neyse, beklediği iyi olmuş...tosuncuk olmuş maşallah... artık tehlikeli zamanlar geçti, canı ne zaman istiyosa gelsin kuzucuk....yalnız sen iyi bulmuşsun yolunu, bahaneyle kendine hizmet ettiriyosun demek :) allha muhabbetinizi bozmasın...maşallah

uykum yok ama yatakta debeleneyim biraz da...annemlerde olmak güzel ama kocam olmayınca uyku tutmuyo :) ona dokunmadan uyumak çok zor yaa....... şu bebiş gelsin de kavuşalım gari

Sorma canım kız gibi naz yapıyor bir de ciğer geliştirici bile vurmuşlarsa Dr lar her ihtimale karsı.
Bugünden sonra geldin artık diyorum. Sen kac haftaliksin? Bir de Dr um sabah aksam yürü dedi asansör de bozulmuş Offf merdivenden de nefret ederim

uykum yok ama yatakta debeleneyim biraz da...annemlerde olmak güzel ama kocam olmayınca uyku tutmuyo :) ona dokunmadan uyumak çok zor yaa....... şu bebiş gelsin de kavuşalım gari

Kesinlikle canım ben de esim olmadan ona dokunmadan uyuyamayanlardanim 11 aydır bu böyle ne yazılı. Esimin gece nöbetler oluyor. Tv ye atıyorum kendimi eski diziler sabahki programların tekrarları ne zor yaa şimdi yanımda koçis ama bu seferde heycandan uyuyamiyorum
Seni çok iyi anlıyorum tatlim insan yadirgiyor yerini her ne kadar ailenin yanında olsan da

slm günaydın herkese gece çok ağrım oldu uyuyamadım fazla.. Şöyle bi geçmişi okudum akşam cevap yazan herkese teşekkür ederim0bi arkadaş suni verilenlerin sonu sezeryan'a dönüyor demiş biraz korktum aslında bayağı korktum dus alıp kahvaltı yapıp çıkıcaz insallah bakalım bugün gelecekmi paşam herkese hayırlı günler dualarinizi beklerim by. güneş.cim çok geçmiş olsun doğuma girersem sana mesaj atarım insallah

herkese günaydın kızlar.. kaç saatir uyku yok gözümde ruh gibi dolaşıyorum...ne olacak bu uyku düzensizliği offff. aslında bir bakıma alıştırma oluyor bize de bebişlerimiz gelince zaten az ve bölük pörçük uyuyacaz...

geçmiş olsun tatlım... hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun. artık korkmana gerek yok istiyorsa gelsin paşamız artık.. gelmese de moralini bozma bekleyip görecez ...haberlerini bekliyoruz

kızlar günaydın ben mart annelerinden nigoli'nin arkadaşıyım az önce haber aldım pazartesi günü sezeryana alalım artık diye tarih alınmasına rağmen dün gece 2 de hastaneye kaldırılmış normal doğum ile saat 6 sularında oğluşunu kucağına almış sağlıkları iyiymiş çok şükür haberiniz olsun diye yazmak istedim ben de temmuz annesi olacağım kısmetse:) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin

Son düzenleme:
günaydın kızlar
uykusuzluk benimde başımda bazen akşamları 10-11 gibi uyuyorum gece sürekli wc deyim 3-4 gibi uyku kalmıyoo 5den beri uyanığımm alıştırma bunlar yoğun tempoya inşallah dayanırım..eşim horul horul uyurken ben tavanı izliyorum :))))
çok ağırlaştım ellerim ayaklarım şişiyo özelliklede gecelerii..bu hafta kabızlık çekmeme rağmen popomda otururken ağrı basınç hissediyorum makat çevresinde bu normalmi özelliklede sert zeminde sandalyede daha çok rahatsız ediyoo..bu nedir bilen varmı..

Ayyy cok sevindim ya, sezaryeni hic istemiyordu, bebis pazartesiye kadar kendi gelir insallah diyordu, kuzusu sesini duymus demek, masallah ikisine de, cok guzel haber bu cok sagol canim haber verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…