2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

prensesimm çok çok geçmiş olsun canım
inşallah bu aksilikler bir an evvel geçer
az kaldı arkadaşım yakında zorlu günlerimiz geçecek

prensesimm çok çok geçmiş olsun canım
inşallah bu aksilikler bir an evvel geçer
az kaldı arkadaşım yakında zorlu günlerimiz geçecek

Sorma Ronya'cım ya aylardır tek problem yaşamayan ben,yok plesanta yaşlandı olmadı nabız yükseldi bugünede enfeksiyon +protein sağlıkla ikimiz de kuzumla kurtulsak şu süreçten durdukça bişiler çıkıo.Hı bi de tansiyon 14 9 çıktı bugün ondan idrar testi yaptırdı.
Senin nasıl tansiyonun iyi misin canım?

kıyamam ya inan bende dedim bu kızcağızın nedir bu stresi
canım malesef biz zamane gebeleri pek çürüyüz :)
canım az kaldı biticek bu zorlu günler
benim şuan tansiyonum iyi ama feci ağırlaştım kendimi
koca bir tır gibi hissediyorum afedersen alt bölgemde popomda herbir yerimde ağrı var
neyse az kaldı gün sayıyoruz muhtemelen 19 martta mutlu son olacak

roni teyjeeee cok beğendik cok güzel ve doğru olmuş...

güneş senle ilgili bilgileri bugün aldım cnm .....
geçmiş olsun cnm enfeksyon geçer inşallah arrıyacaktım ama fırsatım olmadı cnm joker bebeye gittik arabayı değişirdik sonra eve geldik evi toparla adeni yedir uyut kakasını temizle derken saat oldu 5 sonra yemek yaptım sütümü sağdım saat oldu 7 sonra sevgili eşimi aradım eksikleri bildirdm ...ve süprizzzz bütün sülalesi bizdeydi az önce gittiler.....ve bildiğin üzere herzamanki gibi salına salına geldiler yediler içtiler ve gittiler....

aynen cnm benimde boynumdan aşagısı komple ağrıyor kalbim sanki popomda atıyor yürümek temizlik vs çokzorluyor.. bu kilolar fazla valla bana sanıyorum.. karnımda da bir ağrıı .. sanırım beklenen tarihten önce gelir benimmm erkekkim

deneme birkii yeni çizelge...
Süper olmuş çizelgesi Aden kuzusunun:)
Doğal canım ağırlaşmamız çok az kaldı artık.Benimki de sezeryan olursa 19 20 gibi alırız dedi.Aynı gün doğum yaparmışız bir de:)
Tansiyon yüksek olmasın da boşver tostoparlak olduk hepimiz zaten,alalım sağlıkla kucağımıza başlarız diyete:)

Sağol Işıl'cım,ben de bi o doktor bi bu doktor dolanmaktan bi Ayşen'i arayabildim.Töbe töbe haber de vermediler her zamanki gibi,ay Allah kolaylık versin vallahi senin iişin çok zor canım.Aynı şehirde olunca daha da zorlaşıyor durum.Allahtansa annen var yanında.

kızlar hepinize teşekkür ederiz okuyup okuyup yazıyoruz alıntılar cok eski ama kimseyi aylamak istemedim cok sağolun

güle güle ilerlesin cetveliniz
aden'nin güzel günlerini görelim hep
canımm bütün sülalemi geldi :111:
Allahım sana yardım etsin lohusa kadınsın çok zor

Son düzenleme:
Özlem bebısım hosgeldın annemmmmmmmm nasılsın? Bebısın nasıl gelmedın merak ettıkkk nasıl gectııı anlat bakalımmm taze anneeeeeeeee:))) Tekrar gozun aydın ALLAH analı babalı buyutsun canımm darısı basımıza ınsallahh

roniii .............güneş

amn kızlar amin bizimkiler gerçekten cok değişik insanlar bende çözebilmiş değilim eşimin 2 yaşında yiğeni var kardeşinin oğlu alıyor cocuğu kucaklarına götürüyolar bebeği göstermeye cocuğun yanında bas bas bağırıyo zavalı yavrum korkuyo ellerini sıçratıyo bunlar hala bak bak bebeğe gel değip coğun yanına götürüyolar delirdim yeminederim aldım cocuğu yatak odama kaçırdım kapıyıda kapattım neyse geldim salona baktım bibloları almış bütün masamı çizmiş kimse bişey demiyo yapma diyen yok annesi dizi izliyo offf offf neyse alattıkça sinirleniyorum yeminederim.....loğusa kadına akşam yemeğine geliyolar ....

kalemm, NiceGrL, eylulgulu, gizkan, mervishko, fearness85, Alyaprenses, umutluyum78, pembevemaviler, ne_yazcam_ya
iyi geceler kızlar.. Allah a emanet olun siz ve bebişleriniz!..

kalemm, NiceGrL, eylulgulu, gizkan, mervishko, fearness85, Alyaprenses, umutluyum78, pembevemaviler, ne_yazcam_ya

sanada iyigeceler cnm bende yeşil çaımı içeyim sakin sakin uyuyim bari...:111:

Iyı geceler sekerım hıc usenmedn cumlemızın nıckını yazıosun hepınıze ıyı geceler dıyıp cıksanaa:))))

arkadaşlar 3 martta nurtopu gibi normal yolla doğum yaptım.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.

aminn. ne güzel yazmışsın. sanırım seninle günlerimiz aynı. ne sancı var ne açıklık. hadi hayırlısı...

çok merak etmiştik seni özlemcim. haberinizi aldık mutlu olduk:)) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz ona göre:)) çok tatlı bişiydir şimdi kuzucuk. tam yemelikk bizim yerimize de öper koklarsın oldu mu

canım sana sabır diliyorum ama en acili o insanlara
Allah akıl fikir birazda insaf versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…