2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin canim, ben de gec yatip erken kalkiyorum suanda da yataktayim telden yaziyorum:) agri olmasi normal bence, bebis agirlasti asagiya dogru baski yapiyor.

Ya benimde akintim cok artti ayaga kalktigimda birden geliyor, ilk basta nisan sandim ama rengi seffaf. Artik orkid kullaniyorum camasir dayanmiyor:s

Ya benimde akintim cok artti ayaga kalktigimda birden geliyor, ilk basta nisan sandim ama rengi seffaf. Artik orkid kullaniyorum camasir dayanmiyor:s

bende aylardır günlükped kullanıyorum kutu kutu bitiyo :)))) eşim yiyomusun sen bunları neçabuk bitiyo diyooooo ona aldırıyorum utanıyo hasbamm bide beni molpedin orkidin günlükleride kesmiyo çok ince ve minik onlar :)) bimin scarlet diye günlüğü kalın obaşa geliyoo :)))))
çamaşırım hep ıslanıyo bende suyummu sızıyo diye düşünüyodum doktor suyu normal diyo..

kızlar 36+0 dan itibaren doğan bebeklerde ciğerler de sorun çıkıyomu küvez ve yoğunbakıma ihtiyaç duyuluyomu..erkendoğumdan artık korkmalımıyım bebişim kız ve 2600 civarı

herkese günaydınlar................

nigoli doğum yapmışşş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... Darısı hepimizin başına....

Ay masallah masallah nigoliyeee cok ozendm ne guzel olmus gule gule buyutsun ins.darisi biZe arkadaslar inssss

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,hayırlısı ile ben de haziran annesi olacağım..ara ara tüm topikleri gezip beni nelerin beklediğine göz atıyorum..bu arada inş. hepimiz hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız,hepimize hayırlı kolay doğum diliyorum.

Ben de hep gunluk kullandim ama bugun yeterli gelmedi. Bebisin 36 olduysa bence artik korkmana gerek yok ama ideali 37-38 hafta. Kuvez olayi bebekden bebege degisiyor ama burda o haftalarda dogan bebisler girmed kuveze.

uykusuz bir gecenin sabahından günaydın off off ne olcak böyle.. şimdi gceleri uyuyamıyorum doğumdan sornada bu böyle olacakk eee ne zaman bizzz rahat bir şekilde uyucaz

yok üşenmiyorum cnm ctrl c ctrl v yapıyorum
Iyı geceler sekerım hıc usenmedn cumlemızın nıckını yazıosun hepınıze ıyı geceler dıyıp cıksanaa:))))

boşvr cnm takma kafana üzme kendini sütün falan kesilir. onlar yapmıyorsa söyleyebilirsin. ya eşin yada sen söyle uyar. bebeğinin yanına sokmamaları konusunda çocuklarına sahip cıkmaları konusunda kısaca seni rahatsı zeden her şeyiya eşine söyle o söylesin yada sen söyle.

inşallah cnm zamanları geldi artık gelsinler maşallah tosun olmuşş

Allah analı babalı büyütsün svindim.. sezeryan istemiyordu ne güzel istediği oldu..

günaydın kızlar

ben de bir sürü rüya görüyorum..doğum yapıyorum ya..ya bebişimi becereiksiz bir şekilde emzirmeye çalışırkne buluyorum kendimi..ara ara uyanıyorum tabi terleyerek..Allah hepimizin yadımcısı olsun

canım geçmiş olsun..son haftalar az kaldı inşallah..biraz dah dikkat et kendine..sağlıklıca alıcaz inşallah kuzuları kucaklarımıza

canım çok sağol haber verdiğin için..sana da hayırlı doğumla diliyorum..
nigoli canım iyi olmanıza çok sevindim..inan aklımda çok yer etmişsin..gece rüyamda seni ve bebeğini gördüm..doğum yapıyordun..malum olmuş..Allah analı babalı büyütsün inşallah

günaydın herkese bugün hiç keyfim yok. keyifsiz kalktım canım sıkılıyo.
evde birileriyle braber yaşamak iyice sıkıcı olmaya başladı. alışık değilim ne de olsa. oğlum bi an önce gelse de atlatsak şu dönemi...
kasılmalarım sıklaştı ve şiddeti arttı geceleri daha fazla oluyo ama hala gelemedi bi türlü.
nigoli ye çok özendim. maşallah. normal olmuş hem de. çok sevindim onun adına darisi başımıza.
ben de normal istiyorum ya inş. olur. sıkıldım gelsin artık. oğlumla ugraşayım artık. gün geçtikçe sezeryana yaklaştığım için de üzülüyorum sanırım.
canım hiç bi şey yapmak istemiyo. bazen yürüyüş bile yapmak istemiyorum annem peşime takılıyo bense yalnız cıkmak istiyorum biraz yalnız kalayım istiyorum.
sanırım erken başladı bende bunalımlar.

oyy maşallaaahh kuzuyaaa. Allahım esirgesin...tulumunada bayıldım nerden aldın. bu arada biz dede gaz sorunu var. yavrunm inleyerek uyuyo. bi gün iyi bi gün kötü oluyo. çözemedim hala. bende zinconun damlasını veriyorum. ama o da kesmiyo . aradada 2 çay kaşığı kadar zencefil kaynatıp veriyorum. bazende o ağladıkça ben de ağlıyorum(

kızlar bende sezeryanla doğum yaptım ne lahman nede sonda takmadılar ......hiçde tuvaletim gelmedi...

benimde sezeryandı. lahman bana da yapılmadı ama sonda takıldı. onuda uyuşturduktan sonra taktılar sanıırm. çünkü hiç bişe hissetmedim hatta taktıklarını bile anlamadım. akşama doğru da çıkardılar sondayı. ben çok gerildim ağrıyacak diye ama hiç bişe hissetmedim ki iğneden bile korkarım normalde.

kızlar sezeryandan önce ve sonra serum takılıyomu takılıyosa kaç şişe...vücut serumlada şişmiyomu doğumdan sonra insin diye beklerken :))

Kızlar benim sabahtan beri akıntı sandığım şey su olabilir mi? Çünkü su gibi ve arada ayağa kalktığıdma birden boşalıyor, sabah 7 den beri devam ediyor, bir daha olursa doktorumu arayayım diyorum siz ne dersiniz, pazar pazar rahatsız etmek istemiyorum ama

maşallahne büyük şans olmuş nigoli için. darısı başımıza. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. sana da daha çok var ama zaman çabuk geliyor geçiyor. hayırlı doğumlar:)

su ise az da olsa sürekli bi şekilde gelmeye devam etmesi gerek canım. dikkat et bak. daha içine sinmezse doktorunu ararsın... illa bi anda bardaktan boşalırcasına gelmesi gerekmez. ama dediğim gibi sürekli gelmeli...

su ise az da olsa sürekli bi şekilde gelmeye devam etmesi gerek canım. dikkat et bak. daha içine sinmezse doktorunu ararsın... illa bi anda bardaktan boşalırcasına gelmesi gerekmez. ama dediğim gibi sürekli gelmeli...

Bir saat daha bekliyim, gelmeye devam ederse arayayım o zaman, çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…