- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.041
günaydın kızlar
uykusuzluk benimde başımda bazen akşamları 10-11 gibi uyuyorum gece sürekli wc deyim 3-4 gibi uyku kalmıyoo 5den beri uyanığımmalıştırma bunlar yoğun tempoya inşallah dayanırım..eşim horul horul uyurken ben tavanı izliyorum :))))
çok ağırlaştım ellerim ayaklarım şişiyo özelliklede gecelerii..bu hafta kabızlık çekmeme rağmen popomda otururken ağrı basınç hissediyorummakat çevresinde bu normalmi özelliklede sert zeminde sandalyede daha çok rahatsız ediyoo..bu nedir bilen varmı..
Gunaydin canim, ben de gec yatip erken kalkiyorum suanda da yataktayim telden yaziyorum:) agri olmasi normal bence, bebis agirlasti asagiya dogru baski yapiyor.
Ya benimde akintim cok artti ayaga kalktigimda birden geliyor, ilk basta nisan sandim ama rengi seffaf. Artik orkid kullaniyorum camasir dayanmiyor:s
bende aylardır günlükped kullanıyorum kutu kutu bitiyo :)))) eşim yiyomusun sen bunları neçabuk bitiyo diyoooooona aldırıyorum utanıyo hasbamm bide beni molpedin orkidin günlükleride kesmiyo çok ince ve minik onlar :)) bimin scarlet diye günlüğü kalın obaşa geliyoo :)))))
çamaşırım hep ıslanıyo bende suyummu sızıyo diye düşünüyodum doktor suyu normal diyo..
Iyı geceler sekerım hıc usenmedn cumlemızın nıckını yazıosun hepınıze ıyı geceler dıyıp cıksanaa:))))
roniii .............güneş
amn kızlar amin bizimkiler gerçekten cok değişik insanlar bende çözebilmiş değilim eşimin 2 yaşında yiğeni var kardeşinin oğlu alıyor cocuğu kucaklarına götürüyolar bebeği göstermeye cocuğun yanında bas bas bağırıyo zavalı yavrum korkuyo ellerini sıçratıyo bunlar hala bak bak bebeğe gel değip coğun yanına götürüyolar delirdim yeminederim aldım cocuğu yatak odama kaçırdım kapıyıda kapattım neyse geldim salona baktım bibloları almış bütün masamı çizmiş kimse bişey demiyo yapma diyen yok annesi dizi izliyo offf offf neyse alattıkça sinirleniyorum yeminederim.....loğusa kadına akşam yemeğine geliyolar ....
Merhaba kızlar uZun zamandır giremiyordum. o kada r doğuran olmuş ki topic çok issizlasmis.
Bugün kontrolumuz vardı. En son 32+1 de kilosunu biliyorduk Dr umuZ erken gelme riski. Var diyordu.erken doguncada minyon bir bebek olacak demişti. Bugün 36+6 idik 3252 olmusuz.
Çok sevindim herseyi de normalmis. Kan ve idrar verdim sonuclar i alamadık henüz ins onlarda iyidir. 1 cm olan açıklık da kapanmış çok şükür şimdi gelse de sevsem paşamı diyorum. Geceleri yorgan altında cepten nete giriyorum sürekli uyuyamiyorum. Tekmeleri çok açılıyor cunku.mesanemi ise oğlumun oyuncağı olmuş mübarek .Kafa atıp dürüyor sanki çok varmis gibi koştur koştu zor yetişiyorum ama malum azcik bir şey sadece.
Bu arada kayinvalidemler dogum için geldikler sagolsunlar ne istesem yapıyorlar . Erken dogum riski var diye erken çağırdık ben bir türlü doğurmadım. Ama hissediyorum 10 güne gelecek benimkisi de tabi hayırlısı ile....
kızlar günaydın ben mart annelerinden nigoli'nin arkadaşıyım az önce haber aldım pazartesi günü sezeryana alalım artık diye tarih alınmasına rağmen dün gece 2 de hastaneye kaldırılmış normal doğum ile saat 6 sularında oğluşunu kucağına almış sağlıkları iyiymiş çok şükür haberiniz olsun diye yazmak istedim ben de temmuz annesi olacağım kısmetse:) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Son günler olduğu için insanın psikolojisi bozuluyor beklemekten,ben de çekilmez birşey oldum çemkiriyorum sağa solaKonuyu bilemiyorum ama çoğumuzda var o yüzden sağlıklı mısın gerisi boş.Bak ben holter cihazıyla oturuyorum nabız şikayeti nedeniyle bugün kardiyaloğa gittim,kadın doğumcu idrarda enfeksiyon var dedi testte bir de protein çıktı az miktarda vs vs vs.Bu nedenle sağlık önemli gerisi boş...
kızlar günaydın ben mart annelerinden nigoli'nin arkadaşıyım az önce haber aldım pazartesi günü sezeryana alalım artık diye tarih alınmasına rağmen dün gece 2 de hastaneye kaldırılmış normal doğum ile saat 6 sularında oğluşunu kucağına almış sağlıkları iyiymiş çok şükür haberiniz olsun diye yazmak istedim ben de temmuz annesi olacağım kısmetse:) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
bugün göbeğime kuşak bağladı annem...
az göbeğim kalmıştı beni gören herkes ya korse giy yada kuşak bağla dediler. yoksa gmbek sarkar ve kalıcı olurmuş...
korse hayatta giyemem... dikişlerimi ağrıtır hem... eski bir çarşaf parçasını kestik ve bağladık göbeğime. kendimi malkoçoğlu gibi hissediyorum...
bu gece yine gazlı bir gece geçirdik beşik salladım yada meme verdim hep... off bir gün iyi bir gün kötü... ama kimyonlu, şekerli suyun ve sap damlanın faydasını görüyoruz...
oğlumun bugünkü resmini ekliyorum size...
maşallahlarınızı eksik etmeyin teyzeciklerimiz...
Eki Görüntüle 363939
kızlar bende sezeryanla doğum yaptım ne lahman nede sonda takmadılar ......hiçde tuvaletim gelmedi...
Ben de hep gunluk kullandim ama bugun yeterli gelmedi. Bebisin 36 olduysa bence artik korkmana gerek yok ama ideali 37-38 hafta. Kuvez olayi bebekden bebege degisiyor ama burda o haftalarda dogan bebisler girmed kuveze.
maşallahkızlar günaydın ben mart annelerinden nigoli'nin arkadaşıyım az önce haber aldım pazartesi günü sezeryana alalım artık diye tarih alınmasına rağmen dün gece 2 de hastaneye kaldırılmış normal doğum ile saat 6 sularında oğluşunu kucağına almış sağlıkları iyiymiş çok şükür haberiniz olsun diye yazmak istedim ben de temmuz annesi olacağım kısmetse:) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
su ise az da olsa sürekli bi şekilde gelmeye devam etmesi gerek canım. dikkat et bak. daha içine sinmezse doktorunu ararsın... illa bi anda bardaktan boşalırcasına gelmesi gerekmez. ama dediğim gibi sürekli gelmeli...Kızlar benim sabahtan beri akıntı sandığım şey su olabilir mi? Çünkü su gibi ve arada ayağa kalktığıdma birden boşalıyor, sabah 7 den beri devam ediyor, bir daha olursa doktorumu arayayım diyorum siz ne dersiniz, pazar pazar rahatsız etmek istemiyorum ama
su ise az da olsa sürekli bi şekilde gelmeye devam etmesi gerek canım. dikkat et bak. daha içine sinmezse doktorunu ararsın... illa bi anda bardaktan boşalırcasına gelmesi gerekmez. ama dediğim gibi sürekli gelmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?