- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.361
gözünaydın cnmm günün belli olmuş ve az kalmış bebişine kavuşmana.. merak etme herşey okadar hızlı olup bitiyor ki bişey anlamıyorsun bile. bebişi görünce zaten herşey unutuluyor...
cnm aynı gün doğucazzben de sez. olucam ama spinal olacak.. tansiyon sorunun warsa bence de geneli tercih etmelisin sonuçta gerçekten çok heyecanlı olacak, ben çok soğukkanlı bi insan olmama rağmen tırsmıyo değilim
kızlar az kalmış sizin de hadi hayırlıca en kolay şekilde gelsin kuzucuklar inşallah
ben de sizden 2 gün sonra kısmetse cuma günü..bana kal gelmiş durumda ve bir sessizlik çöktü
slm kızlar biz geldikk bugün öğleden beri üçüncüye adet ağrısı gibi ağrı girip çıkıyo kasıklarıma yalancı sancı mı sizce bilemedim sancıya dönüşecek gibi oluyo ama hemen geçiyoo kasılma olmuyo ama ağrı gelince heyecan yapıyorum sancı geleceği varsa da geri kaçacakk normal doğum için cesartimi toplamıştım ama gittilçe azalıyoo hayırlısııı olsun artıkkkk
Canım sancı gelicekse gelir kaçmaz merak etme, yavaş yavaş hazırlanıyor tabi rahim, benim de baya oluyordu ama ultrasonda bir baktık bebiş daha yukarda, boynunda 2 kordon sarılı olduğundan inemiyorO yüzden sezaryene gün aldık, ama ben normal doğum isterdim, şartların uygunsa, bir engel yoksa normali bekle canım bence, korkmana da gerek yok o an gelince herşeye hazırlanır bünye.
Canım sancı gelicekse gelir kaçmaz merak etme, yavaş yavaş hazırlanıyor tabi rahim, benim de baya oluyordu ama ultrasonda bir baktık bebiş daha yukarda, boynunda 2 kordon sarılı olduğundan inemiyorO yüzden sezaryene gün aldık, ama ben normal doğum isterdim, şartların uygunsa, bir engel yoksa normali bekle canım bence, korkmana da gerek yok o an gelince herşeye hazırlanır bünye.
Aman Azeri'cim Allah korumuş seni çok sevindim ikinizin de iyi olmasına,benim doktorum da tansiyondan çok korkuyor.Çok da yükselmiş geçmiş olsun kuzum.Öptüm kuzunu ve seniSlm kızlar nasılsınız ben geldm kızımı doğurdum geçen çarşamba mucize eseri aranızdayım doktor öyle dedi çünkü 3 gün yoğun bakımda kaldım çarşamba günü geceden süren başağırısyla annemi aradım geldi doktora gitmek için yolda kriz geçirmişim tek hatırladığım ağzımın yamulması 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi acil sezeryane almışlar bebeği tansiyonum 22 ye yükselmiş ve dün evimize geldik şimdi size bakayım dedim kızım çook küçük oda 3 gün küvezde kalmış başka doğuran varmı herkesler iyidir inş.
40 ı beklicek sizinkiler ben yavaş yavaş sezeryan moduna giriyorum haberiniz olaaSeviiiilllllll nasılsn ne var ne yok dünden beri benim çooooookkkkkk canım sıkıldı. Vücudumdaki her şeyi acaba sancı mı diye yorumlamaktan yoruldumAma karnımın kasılmalarından ümitliyim hazırlanıyor sanırım. Senin elektrik çarpmaları devam mı?
canım çok geçmiş olsun..neler atlatmışsınız kuzunla..şükür şimdi iyiymişsiniz..kuzu da kendini toplar canım en kısa zamanda inşallah..sen kendine dikkat et..üzülme olur mu..Allah seni yavruna eşine bağışlamış
senin için sezeryan hayırlısıymış canım bende bugün dr gittim bebiş kanala girmiş her an gelebilir dedi hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahhh
Hadi bakalım gözün aydın, normal doğum beklemenin ayrı bir heyecanı var, sağlıkla gelsin bütün bebişler:)
kızlar merhabalar bende 9 nisanda spinal sezeryanla doğum yapıcam allah kısmet ederse sizleri takip ediyorum bir çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza almışsınız diiğer arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum benim sormak istediğim sezeryandan çok korkuyorum spinal olmasından özellikle çünkü ben iğnedende korkan biriyim acıya dayanıklı değilim spinal sezeryan olan arkadaşlar iğne yapılırken öncelikle acı duyuyormusunuz sonrası hemen uyuşuyormu kesildiğinizi vs gibi işlemleri hissediyormusunuz birde mide bulantısı oluyormu ben 30 yaşındanyım hiç kusmadımda( çok endişeiliyim beni bilgilendiriseniz sevinirimm
Evet canım ne güzel saatleri de yakın galiba, benims abah 8, senin de 8.30 du yanılmıyorsam:) Aslında bana ben bu akşam istedim ama doktor nöbetçiler ilgilenicek o zaman yeterince ilgilenmezler sabah daha iyi dedi. Yarını önerdi onu da tek sayı diye pek tercih etmedim, 14ü güzel geldi bana, inşallah uğurlu gelir bebişlere:)
Anestezide genelde de ayılması çok zor, ben ameliyat olmuştum 2 yıl önce bütün gün kendime gelemedim, doktor doğumda çok az veriyorlar diyor ama bilemiyorum ki
Ya ben aslında hiç korkmuyorum ama bir stres oluyor insanda tabi. Ameliyat sırasında tansiyonun yüksek olmaması gerekirmiş, yükselince ilaç veriyorlarmış o da süt vermeni engelliyormuş falan filan, doktor yine korkuttu beni. Benim için farketmez ama sen yine de anestezi doktorunla konuş dedi.
Bir de ben yarın bazı kan testleri olucam, sen de olucak mısın, bir de bu testler doğum paketine dahil normalde, ama bir gün önce yapılacağı için para vericek miyiz acaba?:S
ewet bebeğimm 8.30 da alıcaklar beni..ben aslında 15 i istiyodum maaş günü olduğu için,bereketiyle gelsin bebek dedim:)) ama eşim daha çok bebekle vakit geçirebilsin die 14 ü istedi, ameliyathaneden randevu almak için doktorumuz ameliyathaneyi aradı. hiç boş yer kalmamış dediler, sadece 14 ü 8) sonra bende ısındım 14 üne, tıp bayramı hem:)
cemyılmazın bi gösterisinde tıp bayramı esprisi wardı izleyenler bilir, 14 ünde doktorlar tıp bayramını kutluyolar,içiyolar coşuyolar ,15 inde tabi moddan sıyrılamıyolar, sabah ameliyata giriyolar tabi kafa bi dünya:) eşime hatırlatınca ohh iyiki 14 ü olucak dio, şapşalım benimm:)))
testler dediğin amelyat için gerekli tahliller sanırım cnm, bende bunu sordum sabah 7 de gelin tahlil yapılacak dediler ve sezeryan ücretine dahil bunlar.. 1 gün önce olsa da ekstra ücret alınmaması lazım. için rahatlıyacaksa hastaneni ara muhasebeye bi sor cnm..
Merhabalaaaarr ben geldim.... Ne var ne yok topigimizde? Kızlarımla uğraşmaktan artık pc başına oturamıyorum. Ceptende takip etmek zor oluyo. O yüzden geçmişi hiç bilmiyorum. Biz bugün 1 haftalık olduk.. Bugün hem benim dikişim alındı hemde bebişin göbüşü düştükaynanam yanımda ve artık gerilmeye başladım. Cumartesi gidecek.
Meme uçlarım yara olmuştu biraz biraz hafiflemeye başladı cok şükür. Bebişimiz 3220 gr 52 cm doğduhenüz güçlü ememiyor oda bende sancı yapıyor uyku konusu cok fena. Didem uyu uyan ağla modunda, Defne gece yatağında uyumak istemiyor ve uyumuyor da. Bize kök söktürüyor ben hala tam anlamıyla düzgün yürüyemıyorum ve ağrım acım devam ediyor. Bu kez spinalin hiçbir yan etkisini yasamadıgim içinse sonsuz şükrediyorum...
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ederim Allah anali babalı büyütsün, yapacak olanlara da Allah yardım etsin bi avazda kurtulun ins. Hepinizi cok öpüyorum
canım geçmişi okumadım ama ters bi durum mu var sez. olacan? affına sığınarak soruyorum gözden kaçırmışta olabilirim( bende dr.dan geldm normal herşey çok şükür p.tesi bi daha kontrole gidecez ama tabi öncesinde bişi olursa bekleriz dedi :))
Merhabalaaaarr ben geldim.... Ne var ne yok topigimizde? Kızlarımla uğraşmaktan artık pc başına oturamıyorum. Ceptende takip etmek zor oluyo. O yüzden geçmişi hiç bilmiyorum. Biz bugün 1 haftalık olduk.. Bugün hem benim dikişim alındı hemde bebişin göbüşü düştükaynanam yanımda ve artık gerilmeye başladım. Cumartesi gidecek.
Meme uçlarım yara olmuştu biraz biraz hafiflemeye başladı cok şükür. Bebişimiz 3220 gr 52 cm doğduhenüz güçlü ememiyor oda bende sancı yapıyor uyku konusu cok fena. Didem uyu uyan ağla modunda, Defne gece yatağında uyumak istemiyor ve uyumuyor da. Bize kök söktürüyor ben hala tam anlamıyla düzgün yürüyemıyorum ve ağrım acım devam ediyor. Bu kez spinalin hiçbir yan etkisini yasamadıgim içinse sonsuz şükrediyorum...
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ederim Allah anali babalı büyütsün, yapacak olanlara da Allah yardım etsin bi avazda kurtulun ins. Hepinizi cok öpüyorum
kızım uyandı teyzeleri yine gelmeye çalışırım uyuduğu zaman kendinizr çook iyi bakınn
ewet bebeğimm 8.30 da alıcaklar beni..ben aslında 15 i istiyodum maaş günü olduğu için,bereketiyle gelsin bebek dedim:)) ama eşim daha çok bebekle vakit geçirebilsin die 14 ü istedi, ameliyathaneden randevu almak için doktorumuz ameliyathaneyi aradı. hiç boş yer kalmamış dediler, sadece 14 ü 8) sonra bende ısındım 14 üne, tıp bayramı hem:)
cemyılmazın bi gösterisinde tıp bayramı esprisi wardı izleyenler bilir, 14 ünde doktorlar tıp bayramını kutluyolar,içiyolar coşuyolar ,15 inde tabi moddan sıyrılamıyolar, sabah ameliyata giriyolar tabi kafa bi dünya:) eşime hatırlatınca ohh iyiki 14 ü olucak dio, şapşalım benimm:)))
testler dediğin amelyat için gerekli tahliller sanırım cnm, bende bunu sordum sabah 7 de gelin tahlil yapılacak dediler ve sezeryan ücretine dahil bunlar.. 1 gün önce olsa da ekstra ücret alınmaması lazım. için rahatlıyacaksa hastaneni ara muhasebeye bi sor cnm..
hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. Ayrıca Allah yardımcın olsun iki çocukla uğraşmak güzel olduğu kadar zordur da sanırsam. Bizde zamanımız dolsa diye bekliyoruz bakalım benim kızım şimdi 3400 gr ve çevremdekiler daha alır nasıl doğurcan idye korkutuolar ama Allah yardımcımız olur inşallah
gerçekten hamileyken uykuları iyi değerlendrmek grkiyomuş..gece rahat uyuyamıyodum ama gündüz uykularım vardı..şimdi oda yok..ufak bir arada gözümü daldırabilrsem ne ala..ama herşeye değer gerçekten..oğluma bakıp sürekli ağlıyorum o kdr güzel bişiki.. onun içimde olduuna bnden çıktıına inanamıyorum..hıçkırıyo karnımdayken hıçkırıklarını hatırlıyorum babasıyla dinlerdik diye ona ağlıyorum..nokta kdr ellerine bakıyorum öpüyorum kokluyorum ona ağlıyorum..gözleri henüz sabit bi yere bakamıyo ama emerken bazen gözlerini kaldırıp bna bakıyo gbi oluyo resmen ona ağlıyorum..kısacası tam bi mucize Allah isteyen herkese nasip etsin..ama göğüslerim taş gbi oldu çok acıyo ve ağrıyo oğluşum sütü randımanlı ememiyo galiba sütte biriktikçe birikiyo pompayla sağmayı deniycem..bu arada mutlaka yan yatış yastığı alın çok işe yarıyo..sürekli pozisyonunu değiştrerek yatırıyorum..doğumda çok zorlandıım için kanalda fazla kaldı yavrum çıktıında kafası resmen sivrilmişti öyle huni gbi kalcak diye çok korktum..o kdr yumuşakki kafaları hmn şekil alıyo..neyseki normal şeklini aldı 2 günde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?