- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.321
Slm kızlar nasılsınız ben geldm kızımı doğurdum geçen çarşamba mucize eseri aranızdayım doktor öyle dedi çünkü 3 gün yoğun bakımda kaldım çarşamba günü geceden süren başağırısyla annemi aradım geldi doktora gitmek için yolda kriz geçirmişim tek hatırladığım ağzımın yamulması 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi acil sezeryane almışlar bebeği tansiyonum 22 ye yükselmiş ve dün evimize geldik şimdi size bakayım dedim kızım çook küçük oda 3 gün küvezde kalmış başka doğuran varmı herkesler iyidir inş.
Slm kızlar nasılsınız ben geldm kızımı doğurdum geçen çarşamba mucize eseri aranızdayım doktor öyle dedi çünkü 3 gün yoğun bakımda kaldım çarşamba günü geceden süren başağırısyla annemi aradım geldi doktora gitmek için yolda kriz geçirmişim tek hatırladığım ağzımın yamulması 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi acil sezeryane almışlar bebeği tansiyonum 22 ye yükselmiş ve dün evimize geldik şimdi size bakayım dedim kızım çook küçük oda 3 gün küvezde kalmış başka doğuran varmı herkesler iyidir inş.
tebrik ederim canım güle güle büyütİyi geceler kizlar umarim herkes iyidir gecmisi okuyamiyorum...
Cuma gunu saat 07:46 da oglum emir doga genel anestzi sezeryan ile dogdu. Kuzucum 38+1 de 50 cm ve 2810gr olarak dunyaya geldi muthis bir duygu anlatmasi tarifsiz.Bende cok duygusalim agladigi zaman beraber agliyoruz:)
Yarin hastanesen taburcu oluyoruz.. Bizden haberler boyle
musdela nın doğumdan sonra kullanılan yeni oluşmuş çatlakları geçirdiğini iddia eden bi kremi var canım. bi ara benim karnım acayip kurumuştu. balık pulu gibi oldu. o zaman almıştım. 1-2 kez kullandım ne yalan söyliyim. çünkü hamilelik ve doğum sonrası yazıyordu ona güvenerek... sonra içime dert oldu daha fazla kullanmadım. ne olur ne olmaz dedim. ama o 1-2 kez bile o kötüü haline o kadar iyi geldiki... şimdi bekliyorum doğuma kadar normal çatlak kremim var ondan sonra diğerine başlıcam. zaten duyduguma göre doğum yaptıktan sonra bi süre daha devam etmek gerekiyormuş çatlak kremlerine.minecim olur olur sen rahat ol, benim çevremde çoook örnek war 40 ı dolar dolmaz rahat rahat her işini gören, sporunu yapan, gezmesine gideeen.. hiiiç için kararmasın bebeğim
ben de toparlanabilirmiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapacam, en azından kocişe karşı:26:
bi de bacaklarımda çatlaklar oluşmayaydı iyiydi, onlar moralimi çok bozuyo.. göbeğimde hiiiç çatlak yok, basenlerim hep çatladı, war mı ki acaba bi ilacı kremi serumu neyim??
tebrikler canım güle güle büyüt.slm kızlar çok şükür bebeğimi kucağıma aldım cumartesi günü saat 9da..sonunda beklediğimiz an gldi :) yalnız göğüslerim çok acıo yara oldu napsam geçer bildiğiniz bişey var mı çok zorlanyoırum emzirirken..
canımmmmm...Slm kızlar nasılsınız ben geldm kızımı doğurdum geçen çarşamba mucize eseri aranızdayım doktor öyle dedi çünkü 3 gün yoğun bakımda kaldım çarşamba günü geceden süren başağırısyla annemi aradım geldi doktora gitmek için yolda kriz geçirmişim tek hatırladığım ağzımın yamulması 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi acil sezeryane almışlar bebeği tansiyonum 22 ye yükselmiş ve dün evimize geldik şimdi size bakayım dedim kızım çook küçük oda 3 gün küvezde kalmış başka doğuran varmı herkesler iyidir inş.
ben ne kötü doğum hikayelerini okuyorum ne de doğum videosu falan izliyorum. başımıza gelince görücez herkesin bünyesi yapısı doğumu farklı oluyo. hiç böyle şeyler okuyup kendini korkutma bence.ronya cnm işlem tamam :) medicalpark sorunu biraz dikkate alındı aradılar şikayetlerim için..tepkisiz kalmasak şu fiyatlarada bi ayar çektirillir aslında..
günaydın kızlar 36+1 oldum cnm kızımla
biçoğunuz 40. haftaları nasıl bekliyosunuz yaa :18::18::18::18::18::18::18: ya başka topiklere göz attım korku sardı bebeğin kordonu boynuna dolanan bebeğini kaybeden bebeği karnında kalbi duran ne çok arkadaş var çok korktum :18::18::18::18: bian önce hayırlısıyla 38 olsakda sezeryana alınmak için can atıcam çok gergin bi bekleyiş siz o haftaları beklerken korkmuyomusunuz..
rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin inşallah aminnn...
ay cnm ne diyosun ya şok oldum cok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın inşallah ışılsu yu da öp benim için cnm ....tekrar cok cok geçmiş olsun....
çok çok geçmiş olsun canım.sağ salim almışsın kızını kucağına,Allah analı babalı büyütsün,ömrü uzun olsun kızının...
çok geçmiş olsun canım , iyisiniz dimi şu anda bebişin kilosu kaç ?
Çok sağolun kızla Allah razı olsun bebeğim 2600 gr çok minik kıyafetlerinin hiç biri olmuyor çook büyük duruyor üstünde
İyi geceler kizlar umarim herkes iyidir gecmisi okuyamiyorum...
Cuma gunu saat 07:46 da oglum emir doga genel anestzi sezeryan ile dogdu. Kuzucum 38+1 de 50 cm ve 2810gr olarak dunyaya geldi muthis bir duygu anlatmasi tarifsiz.Bende cok duygusalim agladigi zaman beraber agliyoruz:)
selam kızlar benim kızımın gelmesi lazım artık ama ne aşşağıya indi, nede sancım falan var ööyle duruyoruz..bugün doktora gidicem bakalım ne dicek..ama bide size de sorayım dedim doğumu tetiklemek yada başlatmak yada en azından bebeğin doğum kanalına girmesi için yapılması gereken bişey var mı bildiğiniz?? bu arada son adet tarihim 5 hazirandı...:44::44:
ronya cnm işlem tamam :) medicalpark sorunu biraz dikkate alındı aradılar şikayetlerim için..tepkisiz kalmasak şu fiyatlarada bi ayar çektirillir aslında..
günaydın kızlar 36+1 oldum cnm kızımla
biçoğunuz 40. haftaları nasıl bekliyosunuz yaa :18::18::18::18::18::18::18: ya başka topiklere göz attım korku sardı bebeğin kordonu boynuna dolanan bebeğini kaybeden bebeği karnında kalbi duran ne çok arkadaş var çok korktum :18::18::18::18: bian önce hayırlısıyla 38 olsakda sezeryana alınmak için can atıcam çok gergin bi bekleyiş siz o haftaları beklerken korkmuyomusunuz..
rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin inşallah aminnn...
günaydın kızlar..
geçmişe bakamadım yeni doğum yapanlar varmı bilmiyorum birkaç gündür.
bu sabah kızımı sağlık ocağı kontrolüne götürdük. boyu 4cm uzamış. kızım 3.540gr doğmuştu, doğumdan sonra 3.200gra düşmüştü şimdi 3.980gr olmuş... multitabs isminde bie vitamin verdiler. eve gelince içirmeye çalıştım ama tükürdü hemenmeme dışında hiçbişeyi ağzına almak istemiyor napıcaz böyle giderse bilmiyorum
dünden beri moralim bozuk. eşime sinir olmaya başladım. çok anlayışsızlaştı son zamanlarda. sanki değişti bambaşka biri oldu..
Seviiiilllllll nasılsn ne var ne yok dünden beri benim çooooookkkkkk canım sıkıldı. Vücudumdaki her şeyi acaba sancı mı diye yorumlamaktan yoruldumAma karnımın kasılmalarından ümitliyim hazırlanıyor sanırım. Senin elektrik çarpmaları devam mı?
ben de çok sıkıldım havaya bak yaaa!ay hadi sen bari doğur da hareket olsun azcık:)elektrik çarpmaları devam,dün gece bel ağrısından ve tuvalete gitmekten uyuyamadım.bakalım noolcak..
İyi geceler kizlar umarim herkes iyidir gecmisi okuyamiyorum...
3 martta doğum yaptım.bebeğimi tam emziremediğim için mastit olmuşum ama haberim yoktu.hemen doktora çıktım ve antibiyotik verdiler.içiyorum vede sürekli sütümü pompayla sağıyorum.zeytinyağıyla masaj yapıyorum vede krem sürüyorum.bebeğime mama verdim ama içim o kadar ötü ve ağladım ki anlatamam.uçları çok kötüydü ve sünen bir akıntı geliyordu kanıyordu o zaman hep attım gelen sütü.bugün cerraha gösterdim doğru şeyler yapıyorsun bebeğe süt verebilirsin dedi.sağlık ocağındaki doktorda 20 ml ilk sütü at gerisini sağıp verebilirsin dedi.çocuk doktoruna sordum oda riskli dedi ama daha sonra netten baktı ve bana kısmen verilir dedi.ben o kadar kararsız kaldım ki.bebeğimi anne sütüyle beslemeyi çok istiyorum.eve gelince sağdım ilk sütü attım ikincisini verdim.göğsümün uçlarında çatlaklar azalmış ve sütüm sarı renkten beyaza dönmüş sünüksü akıntıda yok değişme var yani.ben verdim ama yinede kararsızım yaşayan yada bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çook sevinicem..
cnm ya maşşallah kuşunaokudukça hevesleniyorum :) benimkide kucamda olsa öpsem koklasam şimdi..emzik ve biberon aldımı emdimi kabul ettimi onları. bende tedbir amaçlı avent ve chicckodan aldım kullanıcakmıyız acaba..
eşine nolldu sanki o lohusa depresyonuna girdibebeğimi kıskanıyo bazı erkekler öyle uzaklaşıyomuş diye duymuştum..walla benimkide şimdi kızına bişey olmasın aman ben üzülmim korkusuyla anlayışlı iyi ama doğana kadarmı acaba düşkünlüğü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?