- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.381
gerçekten hamileyken uykuları iyi değerlendrmek grkiyomuş..gece rahat uyuyamıyodum ama gündüz uykularım vardı..şimdi oda yok..ufak bir arada gözümü daldırabilrsem ne ala..ama herşeye değer gerçekten..oğluma bakıp sürekli ağlıyorum o kdr güzel bişiki.. onun içimde olduuna bnden çıktıına inanamıyorum..hıçkırıyo karnımdayken hıçkırıklarını hatırlıyorum babasıyla dinlerdik diye ona ağlıyorum..nokta kdr ellerine bakıyorum öpüyorum kokluyorum ona ağlıyorum..gözleri henüz sabit bi yere bakamıyo ama emerken bazen gözlerini kaldırıp bna bakıyo gbi oluyo resmen ona ağlıyorum..kısacası tam bi mucize Allah isteyen herkese nasip etsin..ama göğüslerim taş gbi oldu çok acıyo ve ağrıyo oğluşum sütü randımanlı ememiyo galiba sütte biriktikçe birikiyo pompayla sağmayı deniycem..bu arada mutlaka yan yatış yastığı alın çok işe yarıyo..sürekli pozisyonunu değiştrerek yatırıyorum..doğumda çok zorlandıım için kanalda fazla kaldı yavrum çıktıında kafası resmen sivrilmişti öyle huni gbi kalcak diye çok korktum..o kdr yumuşakki kafaları hmn şekil alıyo..neyseki normal şeklini aldı 2 günde..
ewet bebeğimm 8.30 da alıcaklar beni..ben aslında 15 i istiyodum maaş günü olduğu için,bereketiyle gelsin bebek dedim:)) ama eşim daha çok bebekle vakit geçirebilsin die 14 ü istedi, ameliyathaneden randevu almak için doktorumuz ameliyathaneyi aradı. hiç boş yer kalmamış dediler, sadece 14 ü 8) sonra bende ısındım 14 üne, tıp bayramı hem:)
cemyılmazın bi gösterisinde tıp bayramı esprisi wardı izleyenler bilir, 14 ünde doktorlar tıp bayramını kutluyolar,içiyolar coşuyolar ,15 inde tabi moddan sıyrılamıyolar, sabah ameliyata giriyolar tabi kafa bi dünya:) eşime hatırlatınca ohh iyiki 14 ü olucak dio, şapşalım benimm:)))
testler dediğin amelyat için gerekli tahliller sanırım cnm, bende bunu sordum sabah 7 de gelin tahlil yapılacak dediler ve sezeryan ücretine dahil bunlar.. 1 gün önce olsa da ekstra ücret alınmaması lazım. için rahatlıyacaksa hastaneni ara muhasebeye bi sor cnm..
gerçekten hamileyken uykuları iyi değerlendrmek grkiyomuş..gece rahat uyuyamıyodum ama gündüz uykularım vardı..şimdi oda yok..ufak bir arada gözümü daldırabilrsem ne ala..ama herşeye değer gerçekten..oğluma bakıp sürekli ağlıyorum o kdr güzel bişiki.. onun içimde olduuna bnden çıktıına inanamıyorum..hıçkırıyo karnımdayken hıçkırıklarını hatırlıyorum babasıyla dinlerdik diye ona ağlıyorum..nokta kdr ellerine bakıyorum öpüyorum kokluyorum ona ağlıyorum..gözleri henüz sabit bi yere bakamıyo ama emerken bazen gözlerini kaldırıp bna bakıyo gbi oluyo resmen ona ağlıyorum..kısacası tam bi mucize Allah isteyen herkese nasip etsin..ama göğüslerim taş gbi oldu çok acıyo ve ağrıyo oğluşum sütü randımanlı ememiyo galiba sütte biriktikçe birikiyo pompayla sağmayı deniycem..bu arada mutlaka yan yatış yastığı alın çok işe yarıyo..sürekli pozisyonunu değiştrerek yatırıyorum..doğumda çok zorlandıım için kanalda fazla kaldı yavrum çıktıında kafası resmen sivrilmişti öyle huni gbi kalcak diye çok korktum..o kdr yumuşakki kafaları hmn şekil alıyo..neyseki normal şeklini aldı 2 günde..
Selam herkese, ben de bugün doktora gittim, bebişin suyu normalmiş çok şükür, nstde kalp atışları da normal çıktı ama pek hareketli değildi, o yüzden nste uzun sürdü, sabah pek birşey yememiştim ondan olabilir. Çarşambaya günümüzü kesinleştirdik. Doktorum tansiyonum yüksek olduğundan geneli önerdi ama yine de anestezi doktoruyla konuş dedi, yarın ona gidicem testler olacak bakalım nasıl geçicek? İnşallah bir sorun olmaz, çok heyecanlıyım:)
40 ı beklicek sizinkiler ben yavaş yavaş sezeryan moduna giriyorum haberiniz olaa
Merhabalaaaarr ben geldim.... Ne var ne yok topigimizde? Kızlarımla uğraşmaktan artık pc başına oturamıyorum. Ceptende takip etmek zor oluyo. O yüzden geçmişi hiç bilmiyorum. Biz bugün 1 haftalık olduk.. Bugün hem benim dikişim alındı hemde bebişin göbüşü düştükaynanam yanımda ve artık gerilmeye başladım. Cumartesi gidecek.
Meme uçlarım yara olmuştu biraz biraz hafiflemeye başladı cok şükür. Bebişimiz 3220 gr 52 cm doğduhenüz güçlü ememiyor oda bende sancı yapıyor uyku konusu cok fena. Didem uyu uyan ağla modunda, Defne gece yatağında uyumak istemiyor ve uyumuyor da. Bize kök söktürüyor ben hala tam anlamıyla düzgün yürüyemıyorum ve ağrım acım devam ediyor. Bu kez spinalin hiçbir yan etkisini yasamadıgim içinse sonsuz şükrediyorum...
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ederim Allah anali babalı büyütsün, yapacak olanlara da Allah yardım etsin bi avazda kurtulun ins. Hepinizi cok öpüyorum
Merhabalaaaarr ben geldim.... Ne var ne yok topigimizde? Kızlarımla uğraşmaktan artık pc başına oturamıyorum. Ceptende takip etmek zor oluyo. O yüzden geçmişi hiç bilmiyorum. Biz bugün 1 haftalık olduk.. Bugün hem benim dikişim alındı hemde bebişin göbüşü düştükaynanam yanımda ve artık gerilmeye başladım. Cumartesi gidecek.
Meme uçlarım yara olmuştu biraz biraz hafiflemeye başladı cok şükür. Bebişimiz 3220 gr 52 cm doğduhenüz güçlü ememiyor oda bende sancı yapıyor uyku konusu cok fena. Didem uyu uyan ağla modunda, Defne gece yatağında uyumak istemiyor ve uyumuyor da. Bize kök söktürüyor ben hala tam anlamıyla düzgün yürüyemıyorum ve ağrım acım devam ediyor. Bu kez spinalin hiçbir yan etkisini yasamadıgim içinse sonsuz şükrediyorum...
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ederim Allah anali babalı büyütsün, yapacak olanlara da Allah yardım etsin bi avazda kurtulun ins. Hepinizi cok öpüyorum
Öyle şeyler söyleme bakayım çocuklar duymasınHayırlısı artık ne diyelim. Bakalım perşembe ne diyecek doktor. 38+5 oluyorum ben o gün ertesi gün de doğum günüm ve kayınvallidem geliyor. Merak içinde bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecek paşam.
slm kızlar bişi sorucam benim karnımın üst kısmında midemin olduğu yerde karın ağrım var ama mide ağrısı değil kuru karın ağrısı dra gitmeli miyim:44:
Duymasın duymasın,sağlıkla gelsin de napalım artık nasıl gelirlerse.Kayınvalidenin gelmesi ii olmuş,canın sıkılmaz,son günler ne zormuş yahu.Bizim telefonlar durmuo,annemi beni arayan arayana amma çok doğurmamı bekleyen varmış yahuu:)
Selam kızlarrr.. yine geçmişi okumadan dalmak durumundayım malum zaman yok :) 100 sayfa okuncak ödevim var
Hemen hızlı pratik bilgi aktarımı yapıyorum: avent göğüs kalkanı mutlaka alın, hastane çantanıza koyun ve doğumdan sonra hemen kullanın.. kreme falan gerek kalmıyo çok dua edersiniz bana
Ben almadım du bakim dışarı çıkabilirsem alayım tşkler canım.Selam kızlarrr.. yine geçmişi okumadan dalmak durumundayım malum zaman yok :) 100 sayfa okuncak ödevim var
Hemen hızlı pratik bilgi aktarımı yapıyorum: avent göğüs kalkanı mutlaka alın, hastane çantanıza koyun ve doğumdan sonra hemen kullanın.. kreme falan gerek kalmıyo çok dua edersiniz bana
Offf sorma hiç aramayan insanlar bile aramaya başladı doğurmadın m hala diye sanki bir yıldır hamileyim ne diyeyim cevap olarak içimden çok şeyler geçiyor ama olmuyor olmuyor söyleyemiyorum. Kayınvalidem gelmişken şöyle bir gün öncesi falan doğuverse kadın git gel yapmasa iyi olcak aslında ama. Herkesin istediği bir zaman var çocuk da şaşırdı ne yapacağını. Artık 20'sini geçirmese bari diyorum. Bu ayda önemli tarih çok seçemeyecek oğlum
Cooooook gecmıs olsun canım ALLAH bebısınle senı aılene bagıslamıss.. Insalalh bundn sonra bebısını saglıkla buyutrsun hıc uzulme mınk dıye sen onu besler buyutrsun:)Slm kızlar nasılsınız ben geldm kızımı doğurdum geçen çarşamba mucize eseri aranızdayım doktor öyle dedi çünkü 3 gün yoğun bakımda kaldım çarşamba günü geceden süren başağırısyla annemi aradım geldi doktora gitmek için yolda kriz geçirmişim tek hatırladığım ağzımın yamulması 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi acil sezeryane almışlar bebeği tansiyonum 22 ye yükselmiş ve dün evimize geldik şimdi size bakayım dedim kızım çook küçük oda 3 gün küvezde kalmış başka doğuran varmı herkesler iyidir inş.
Selam kızlarrr.. yine geçmişi okumadan dalmak durumundayım malum zaman yok :) 100 sayfa okuncak ödevim var
Canımmm alıştık ama 4-5 günde ancak alıştık :)) ilk 3 gün kabus gibiydi hiç uyku yok, niye olduğunu bilmediğim ağlamalar, sezeryandan çıkmış olmanın verdiği maduriyetMerhaba Melike alıştınız mı Miray'la birbirinize artık, nasıl gidiyor annelik?
Tazee anneeeeeeeee senın pratık bılgını yesınler:))) Ben hala burdyım sekerımmm ben kapıcm topıgıı bol bol gelıp pratk bılgı ver banaaa emııı
Canımmm alıştık ama 4-5 günde ancak alıştık :)) ilk 3 gün kabus gibiydi hiç uyku yok, niye olduğunu bilmediğim ağlamalar, sezeryandan çıkmış olmanın verdiği maduriyetsonrası kebap oldu tabi, ağlıyo acıktı diyorum ağlıyo altını ıslattı diyorum ağlıyo gazı var diyorum :) bu üçü aynı zamana denk gelirse 3 saatlik boşluğum oluşuyo bayram ediyorum :)) çünkü üçünü giderirsem aynı anda, 3 saat uyuyo, sonrasında uyandırıp emzirmem gerekiyo... bu 3 saat o kadar kıymetli ki, uyuyabilirsin duş alabilirsin hatta internete girebiliyosun filan :)) bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür.. ayy özlemişim yazmayı foruma destana bağladım
way canım özledim seni yahuuudoğur da sende beni özle giremiycen çünkü bi daha foruma filan öle bugünlerin kıymetini bil..
Sana tüm bilgilerimi aktarcam çekirge
Haa bugün kızımın göbeği düştü teyzeleriabla oldu artıııık
ayyyy bende doğuramadım daha melikem yaaa..yarın kontrolüm var bakalım 42 haftaya kadar bekleyebiliomuşuz sıkıntı olmadığı sürece.hayırlısı artık.mirayada maşallah allahım nazardan korusun onuCanımmm alıştık ama 4-5 günde ancak alıştık :)) ilk 3 gün kabus gibiydi hiç uyku yok, niye olduğunu bilmediğim ağlamalar, sezeryandan çıkmış olmanın verdiği maduriyetsonrası kebap oldu tabi, ağlıyo acıktı diyorum ağlıyo altını ıslattı diyorum ağlıyo gazı var diyorum :) bu üçü aynı zamana denk gelirse 3 saatlik boşluğum oluşuyo bayram ediyorum :)) çünkü üçünü giderirsem aynı anda, 3 saat uyuyo, sonrasında uyandırıp emzirmem gerekiyo... bu 3 saat o kadar kıymetli ki, uyuyabilirsin duş alabilirsin hatta internete girebiliyosun filan :)) bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür.. ayy özlemişim yazmayı foruma destana bağladım
way canım özledim seni yahuuudoğur da sende beni özle giremiycen çünkü bi daha foruma filan öle bugünlerin kıymetini bil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?