2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle güzel anlatmışsın ki kıskandım hadi artık gel diyorum benim sıpaya ama tık yok :>

:):):)yazını okuyunca benımde hemen aklıma cem yılmaz geldım dedım eyvah 15ini istemesın neyseki 14uymuş:):):)hayırlısıyla doğurun inşallah darısıda bızım başımıza:):)

canım bız senınle aynı gıdıyouk nezaman doğurdun sen ya denk gelmemişim hiç.yoksa başkasıylamı karıştırdım ya:)gözün aydın rabbim bizede nasip etsin inşalah son gunler daha zormuş hergün bugun doğurcam hadı bugun doğurcam demek:)

Son düzenleme:

Hayırlı olsun tarihiniz güzel bir doğum olur sağllıkla bebeğini alrsın kucağına inşallah.

40 ı beklicek sizinkiler ben yavaş yavaş sezeryan moduna giriyorum haberiniz olaa

Öyle şeyler söyleme bakayım çocuklar duymasın Hayırlısı artık ne diyelim. Bakalım perşembe ne diyecek doktor. 38+5 oluyorum ben o gün ertesi gün de doğum günüm ve kayınvallidem geliyor. Merak içinde bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecek paşam.

Canım Allah kolaylık versin sana inşallah Defne çabucak alışır kardeşine.

bizimkinin doğası yok daha..heergün bekliyorum bugün doğacak diye. eşim kar yağdığını görünce geri kaçtı sıpa dedi.sıcacık burası hiç çıkmayayım dedi diyoorrr.. =))) geçen gün hareketleri azalmıştı nstsi iyi çıktı çok şükür.tekrar hareketlendi oğluşum.benimde için rahatladı. yoksa sezeryana kayacaktı aklım.allah herkese hayırlısını versin..

alışır en kısa zamanda inşallah herkes yeni duruma:) dikişlerin de düşmüş bebişimizin de göbeği düşmüş ona da ayrı bir maşallah kolay gelsin valla cnm. iki çocukla zor olsa gerek herşey iki kat daha. ama herşeye değiyor değilmi:)

slm kızlar bişi sorucam benim karnımın üst kısmında midemin olduğu yerde karın ağrım var ama mide ağrısı değil kuru karın ağrısı dra gitmeli miyim:44:

Duymasın duymasın,sağlıkla gelsin de napalım artık nasıl gelirlerse.Kayınvalidenin gelmesi ii olmuş,canın sıkılmaz,son günler ne zormuş yahu.Bizim telefonlar durmuo,annemi beni arayan arayana amma çok doğurmamı bekleyen varmış yahuu:)
Pollycim işin zor biz birtanesiyle nasıl uğraşıcaz diyoruz aman olsun sağlıkla aldın ya biz de inşallah sağlıkla kavuşalım kuzulara.

slm kızlar bişi sorucam benim karnımın üst kısmında midemin olduğu yerde karın ağrım var ama mide ağrısı değil kuru karın ağrısı dra gitmeli miyim:44:

Doktorunu ara sor bence. Ben artık neresi midem neresi bağırsaklarım anlayamaz haldeyim, her ağrıya sancıyıya doğum sancısı mı acaba diyorum.

Selam kızlarrr.. yine geçmişi okumadan dalmak durumundayım malum zaman yok :) 100 sayfa okuncak ödevim var

Hemen hızlı pratik bilgi aktarımı yapıyorum: avent göğüs kalkanı mutlaka alın, hastane çantanıza koyun ve doğumdan sonra hemen kullanın.. kreme falan gerek kalmıyo çok dua edersiniz bana

Offf sorma hiç aramayan insanlar bile aramaya başladı doğurmadın m hala diye sanki bir yıldır hamileyim ne diyeyim cevap olarak içimden çok şeyler geçiyor ama olmuyor olmuyor söyleyemiyorum. Kayınvalidem gelmişken şöyle bir gün öncesi falan doğuverse kadın git gel yapmasa iyi olcak aslında ama. Herkesin istediği bir zaman var çocuk da şaşırdı ne yapacağını. Artık 20'sini geçirmese bari diyorum. Bu ayda önemli tarih çok seçemeyecek oğlum

Merhaba Melike alıştınız mı Miray'la birbirinize artık, nasıl gidiyor annelik?

Ben almadım du bakim dışarı çıkabilirsem alayım tşkler canım.

Aynen öyle ben direk henüz doğurmadım diye açıyorum fenalık geldi Biz de sezeryan günü alırsak 20 si diye düşündük bakalım senin dediğin gibi iş günü olarak hesaplanmıyormuş salı olursa bütün haftayı kapasın diye salı olabilir haftaya,tabi öncesinde gelirse başımızın üstünde yeri var kuzumun

Cooooook gecmıs olsun canım ALLAH bebısınle senı aılene bagıslamıss.. Insalalh bundn sonra bebısını saglıkla buyutrsun hıc uzulme mınk dıye sen onu besler buyutrsun:)

Tazee anneeeeeeeee senın pratık bılgını yesınler:))) Ben hala burdyım sekerımmm ben kapıcm topıgıı bol bol gelıp pratk bılgı ver banaaa emııı

Merhaba Melike alıştınız mı Miray'la birbirinize artık, nasıl gidiyor annelik?
Canımmm alıştık ama 4-5 günde ancak alıştık :)) ilk 3 gün kabus gibiydi hiç uyku yok, niye olduğunu bilmediğim ağlamalar, sezeryandan çıkmış olmanın verdiği maduriyet sonrası kebap oldu tabi, ağlıyo acıktı diyorum ağlıyo altını ıslattı diyorum ağlıyo gazı var diyorum :) bu üçü aynı zamana denk gelirse 3 saatlik boşluğum oluşuyo bayram ediyorum :)) çünkü üçünü giderirsem aynı anda, 3 saat uyuyo, sonrasında uyandırıp emzirmem gerekiyo... bu 3 saat o kadar kıymetli ki, uyuyabilirsin duş alabilirsin hatta internete girebiliyosun filan :)) bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür.. ayy özlemişim yazmayı foruma destana bağladım

Tazee anneeeeeeeee senın pratık bılgını yesınler:))) Ben hala burdyım sekerımmm ben kapıcm topıgıı bol bol gelıp pratk bılgı ver banaaa emııı

way canım özledim seni yahuuu doğur da sende beni özle giremiycen çünkü bi daha foruma filan öle bugünlerin kıymetini bil..
Sana tüm bilgilerimi aktarcam çekirge

Haa bugün kızımın göbeği düştü teyzeleri abla oldu artıııık

oooooo göbeğide düşmüş mirayın :)))) bak bekle bekle çatlıyordun şimdi ne güzel kollarında.... çok sevindim herşeyin yoluna girdiğine..... Sağlıkla büyür inşallah... darısı bizlerin başınaaa....

ayyyy bende doğuramadım daha melikem yaaa..yarın kontrolüm var bakalım 42 haftaya kadar bekleyebiliomuşuz sıkıntı olmadığı sürece.hayırlısı artık.mirayada maşallah allahım nazardan korusun onu

Bende senı ozledım canım benımmm nezmn dogurcz muhabbetlerımızı ozledım merdıven turuna cıkıorum dıyıp gerı donmeyı ozledım ama sen anne oldunn bu en guzel bısey:)) Ben bugn kontrle gıttm cocugn keyfı cok yernde hıc gelmeye nıyetı yok ne kanal ne bısey bıdahakı hafta catı muayenesı dedıı ve dogm seklıne zamanına karar verırız dedı cok heycnlıyımm bılemıorum yavrum su haftayıda atlatrsm elmden gelenı yapcm gelsın dıye:))) Gercı sende ıse yaramadı ama sansımı denıcemmm:) bebısım benımm yaaaa yerım senı ben annemı oldunn op mıray kuzuyu benm ıcınnnn kafası nasılll yaaa buyuk buyuk dıolrdııı neyms bu buyukk annemm bı de bana yaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…