2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese, ben de bugün doktora gittim, bebişin suyu normalmiş çok şükür, nstde kalp atışları da normal çıktı ama pek hareketli değildi, o yüzden nste uzun sürdü, sabah pek birşey yememiştim ondan olabilir. Çarşambaya günümüzü kesinleştirdik. Doktorum tansiyonum yüksek olduğundan geneli önerdi ama yine de anestezi doktoruyla konuş dedi, yarın ona gidicem testler olacak bakalım nasıl geçicek? İnşallah bir sorun olmaz, çok heyecanlıyım:)

maşallah cnm sende çıkarmışsın 20 kırkını. bizimde dün çıktı.. bugün 21 günlük oldu kızım. sanki çok büyümüş gibi geliyor

gözünaydın cnmm günün belli olmuş ve az kalmış bebişine kavuşmana.. merak etme herşey okadar hızlı olup bitiyor ki bişey anlamıyorsun bile. bebişi görünce zaten herşey unutuluyor...

cnm aynı gün doğucazz ben de sez. olucam ama spinal olacak.. tansiyon sorunun warsa bence de geneli tercih etmelisin sonuçta gerçekten çok heyecanlı olacak, ben çok soğukkanlı bi insan olmama rağmen tırsmıyo değilim

cnm yrı kırkınız hayırlı olsun nasıl yaptınız banada anlatsana bizimde bugün yapmamız lazım lakin nereye gitcez bu soğukta...

canım çok geçmiş olsun..neler atlatmışsınız kuzunla..şükür şimdi iyiymişsiniz..kuzu da kendini toplar canım en kısa zamanda inşallah..sen kendine dikkat et..üzülme olur mu..Allah seni yavruna eşine bağışlamış

canım Allah analı babalı büyütsün..o konuyla ilgili maalesef hiç bir bilgim yok.. başka doktorlara da sorup, onların blgisine güvenmek
gerekiyor sanırım..inşallah en uygun çözübü bulursun yavrun için

canım tekrar kan aldırcak olmanıza üzüldüm..geçenlerde ayça da bahsetmişti benzer bir durumdan..40 da çıkmış annesi maşallah gözünüz aydın

kızlar az kalmış sizin de hadi hayırlıca en kolay şekilde gelsin kuzucuklar inşallah
ben de sizden 2 gün sonra kısmetse cuma günü..bana kal gelmiş durumda ve bir sessizlik çöktü

cnm yrı kırkınız hayırlı olsun nasıl yaptınız banada anlatsana bizimde bugün yapmamız lazım lakin nereye gitcez bu soğukta...

20 kaşık ılık su, süpürge dalı, 1 milyon para, azcık ekmek, 10 tane buğday, 10 tane arpa bunu bir kaba koyuyoruz...
banyosunu yaptırdıktan sonra işlem bitince bu karışım suyunu bebeğin kafasından vücuduna döktük...

şimdi oğlum uyuyor uyansın emizrcem 5-10 dk lığına üst kata çıkarağız. böylece yarı kırkı çıkmış oluyormuş... bilmiyorum bizimkiler böyle yapıyormuş... yöre farkı varmı bilmiyorum...

cok sağol cnm bilgi için ama bizim evede süpürge dalı buğday arpa bunlar yokki nyese biz olanlarla yapalım....

cok sağol cnm bilgi için ama bizim evede süpürge dalı buğday arpa bunlar yokki nyese biz olanlarla yapalım....

canım sen ailenden birinede danış istersen... birde ogün giydiği bütün elbiseleri ve nevresimlerini yıkayın temiz olsun...

kızlar az kalmış sizin de hadi hayırlıca en kolay şekilde gelsin kuzucuklar inşallah
ben de sizden 2 gün sonra kısmetse cuma günü..bana kal gelmiş durumda ve bir sessizlik çöktü

cnm 2 gündende az kaldı ve ben şaşkın gibiyim, sanki ben değil de başkası doğurcak, bende izleyici olarak katılıcam:) yarın gece heralde gözüme uyku girmez, Allahım hayırlısıyla doğursaydık yawrularımızı sağ salim kucağımıza alsaydık, daha ne isterim...

azericiicim,Allagh korumuş ikinizi de. uzun zamandan sonra merak etmeye başlamıştım seni nerelerde diye. aktiftin baya. Allah ım analı babalı büyütmek nasip etsin nazarlardan saklasın ikinizi de. toparlanır merak etme. dünyaya gelen büyüyor:)

yarı kırkınız hayırlı olsun canım.....Bizde daha farklı yapılıyor demekki yöre farkı oluyor :)) bizim yarı kırkımızda anneannemiz bir çorba tasına yemek kaşığıyla 40 kaşık su koydu banyosundan sonra sık telli bir süzgecin içine çuvaldız iğnesi koydu ve o tasdaki 40 kaşık suyu süzgecin üstünden oğluşuma döktü .....çorba tası tokgözlü olması içinmiş suyun kaşıkla koyulması sabırlı ve sakin olması içinmiş çuvaldız iğnesi dayanıklı ve dirençli olması süzgeçten geçirilmeside saf ve temiz olması içinmiş....
Kırkındada aynı işlem yapılıyormuş ama onda tastaki suya buğday mısır nar tanesi falanda koyuluyomuş Bu arada bizim kırkımız önümüzdeki pazar ve benim regl tarihime göre oğluşumun muhtemel doğum tarihiydi o gün kırkına kısmetmiş

doğru diyorsun, doğurann sayısı arttıkça buranın muhabbeti azalmış, bugünlük benim için böyle denk geldi kızım insafa geldi galiba duşumu alıp güzel güzel giyindim bile şimdide evi toparlayayım azcık mutfak yürü gidelim diyor yine ,

doğuran annelere sesleniyorum bebeğinize odasındayken sürekli yabancı müzik açın sözlü jazz vs gibi tv nin olduğu bir odadaysanızda yabancı bir kanal açın sürekli uyurken uyanıkken kulağında olsun o sesler, geleceği için çok güzel bir yatırımın başlangıcını atmış olursunuz inanılmaz faydalıymış ciddi çalışmalar varmış hiç zorlanmıyorlarmış öğrenirken, hatta bildikleri şeyleri hatırlıyormuş gibi oluyorlarmış ingilizce eğitimi almaya başladıklarında

canım bi çok kişide olabiliyomuş öyle...bebeğe alışmaları filan bizden daha zor oluyo...ne de olsa onlar taşımadı, daha sabırsız olabiliyolar...geçer, merak etme...

bugün doğurma bari :) yollar kapalıymış.....

okuyunca şok oldum...canım yaaa...neler yaşamışsın...üç gün sonra gözlerini açmak!!!!!!!!!!!!Allah korumuş...niye böyle bişey olmuşki yaa...Allah Allah....neyse, bundan sonra herşey güzel olur inşallah...

valla geçenlerde böyle konuşmalar olmuştu topikte ama benim de aklımda bi yürüyüş kaldı..bi de şey...ayıptır söylemesi halvet :) eşinle birlikte olmak bu son dönemde doğumu tetikleyebiliyomuş..burda denemeyi düşünenler vardı ama tabi soramadık denedinizmi diye :)

canım bi çok kişide olabiliyomuş öyle...bebeğe alışmaları filan bizden daha zor oluyo...ne de olsa onlar taşımadı, daha sabırsız olabiliyolar...geçer, merak etme...

bugün doğurma bari :) yollar kapalıymış.....

okuyunca şok oldum...canım yaaa...neler yaşamışsın...üç gün sonra gözlerini açmak!!!!!!!!!!!!Allah korumuş...niye böyle bişey olmuşki yaa...Allah Allah....neyse, bundan sonra herşey güzel olur inşallah...

valla geçenlerde böyle konuşmalar olmuştu topikte ama benim de aklımda bi yürüyüş kaldı..bi de şey...ayıptır söylemesi halvet :) eşinle birlikte olmak bu son dönemde doğumu tetikleyebiliyomuş..burda denemeyi düşünenler vardı ama tabi soramadık denedinizmi diye :)

şey geldi aklıma...yalan dünyanın son bölümünde kadın italyanca konuşuyoya farkına varmadan...sonra da şok oluyo...meğer gece italyan kanalları dinlediği içinmiş :) onun gibi demekki....yalnız şeye de dikkat etmek lazım, ne dinlettiğimize...yabancı şarkıların sözleri çok kötü olabiliyo...şiddet, cinsellik, isyan ön planda oluyo...çocuk anlamasa bile ruhu etkilenir...yabancı dil öğrensin derken ahlakını bozmayalım...o yüzden bilinçli seçmek lazım onu da bence

kızlar merhabalar bende 9 nisanda spinal sezeryanla doğum yapıcam allah kısmet ederse sizleri takip ediyorum bir çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza almışsınız diiğer arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum benim sormak istediğim sezeryandan çok korkuyorum spinal olmasından özellikle çünkü ben iğnedende korkan biriyim acıya dayanıklı değilim spinal sezeryan olan arkadaşlar iğne yapılırken öncelikle acı duyuyormusunuz sonrası hemen uyuşuyormu kesildiğinizi vs gibi işlemleri hissediyormusunuz birde mide bulantısı oluyormu ben 30 yaşındanyım hiç kusmadımda( çok endişeiliyim beni bilgilendiriseniz sevinirimm

o zamaaaannnn bi teşekkür de berracığaaaa...
annesine bugün kendine ve bize zaman ayırsın diye izin verdiği için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…