2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryen doğum yapana arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum ama ben:

1. Lavman yapıldı mı?

2. Sonda takıldı mı, uyuşturuldaktan önce mi sonra mı?

3. Genel yapanların ayılması ne kadar sürdü, epidural veya sezaryen olan arkadaşlar doğum sırasında stres yaşadınız mı?

4. Hastanede duş aldınız mı, ya da aldırdılar mı?(Ben doğum çantama banyo havlusu bone falan koymuştum da gerek yoksa çıkartıcam.

5. Sütünüz hemen geldi mi? Sütünüz gelsin diye sezaryene gitmeden önce birşey yaptınız mı?

6. Hastanede süt sağma pompası veriyorlar mı, siz götürdünüz mü, gerek var mı?

Bir de tüm arkadaşlara birşey sorucam. Ben hastaneye bebek şekeri götürcem ama çikolata da almak lazım mı, nasıl birşey almak lazım?

Çok soru sordum ama, hepsini merak ediyorum

Son düzenleme:

1.lavman bana yapılmadı ama herhastane aynı değil bizim hastanede uygulanmıyordu çok hoşuma gitti.ama gaz çıkramadığım için hastanden çıkrtmıyolardı 2 tane fitil verdiler yaptım

2.sondada takılmadfı bu da çok hoşuma gitti.ama bazı has. istemesen bile takıyolar

3.genel yaptım 1.5 saat sürdü.doğum sırasında bol bol dua ettim hepinize ve süre okudum .sizde okuyun stres olmuyor o zaman

4.duş almadım

5.süt az geldi bir gün önceden ayva elma kayısı dut u karıştırdım komposta yapıp içtim

6.götürmedim pompa
bnde bebek şekeri götürdüm.eşim tatlı dağıttı o zamanda alınabilir doğum yaptıktan sonra

size bişe soyliyeyim de biraz gülün.. aşkım'a mısır patlattım afedersiniz. Verdim ona 1 . 2 tane aldım sert geldi kat kut yedim içimden de yemesem iyi olur disim kırılır uğrasamam dedim yemedim sonra bi baktım ki disim yerinde yok dolguylâ birlikte gitmiş aşkım aa disim yok diyom dalga geçiyo nasıl yani yeni mi farkettin diyo azı disim gitti.. :)

Çok sevindim canım oda işine, stres kaynağın ortadan kalkmış oldu. Şimdi kuzunun gelişini bekle güzel güzel artık.

sağol ayşenimm çok mutlu oldum
umaırm bundan sonra sürprizlerle karşılaşmam

canım nasıl yani dişinmi gitti
benim sakız çiğnerken falan dolgumun gittiği oldu
ama dişin gitmesi zor değilmi canın acımadımı :111:

Son düzenleme:

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için, şu lavman ve sonda işi umarım bende de olmaz:)

İlahi Derya ii bari boğazına falan takılmadı geçmiş olsun:)[/B
]
merhaba sevgili mart annelerim;
bu gün doğum yapalı 3 gün oldu.beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
ve ilk annelik resmimi ekliyorum
Maşallah 41 kere çok şekersiniz ikiniz de

Süperrr çok sevindim canım,iyi bari şikayete hemen dönüş yapmışlar.Stres ortadan kalktığına göre rahat rahat gelebilir kuzucuk

Melike'cim Miray Hanım' a da maşallah ay biz daha çıkaramadık sizinkiler konuşmaya başlıcakk

Ağrıyodu zaten biraz . geçen hafta bi tarafı kırıldı şimdi de kalan yer gitti yedim onu:125:

merhaba sevgili mart annelerim;
bu gün doğum yapalı 3 gün oldu.beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
ve ilk annelik resmimi ekliyorum

cnm cok tatlı cıkmışsınız Allah analı babalı büyütsün inşallah.....linkiniz gibi çitlenbik bir kızın olmuş...:81:

sevgili bursalı hamiş arkadaşlarım lütfen doğururmusunu artık
oğlumla ziyaretinize gelmek istiyoruzda...

tamam tamam kızmayın bekliyoruz.....

güneş...ayşen ....sevil....bedriye.....derya....
necla herelde doğurmuştur....

Ben muhtemelen hepsinden önce doğurucam yavaş yavaş sezeryana kayıyorum:)
Uçurdunuz mu siz yarı kırkınızı,kar da vardı çıkabildiniz mi?

Bende bi ben kaldım çoğu arkadaşım doğurdu sanıyodum iyi bari yalnız değilim bide hepinizden önde olan bendim güyaa püff inanmıyoo artık bu dr.lara enes'e de haziran'in ortaları sonu gibi doğar demişti 18temmuz'da doğdu bu da 1.ay önce gelişimini tamamlamış her an gelebilir bilmem ne diyor hâlâ tık yok geçen hafta o kadar sancı çektim hepsi boş ... Bilemedim valla kız sende dur bi otur 40in çıksın sonra gezersin

ewet aynı gün yapılacakmış, o yüzden erken gdicez cnm..ücreti de çıkış yaparken ödüyosun..

:):):)yazını okuyunca benımde hemen aklıma cem yılmaz geldım dedım eyvah 15ini istemesın neyseki 14uymuş:):):)hayırlısıyla doğurun inşallah darısıda bızım başımıza:):)

teşekkürler cnm, inşallah..

Çok sağol canım.

Keşke, çok doğurasım var benim de ama oğlanın niyeti yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…