- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.421
Oy maşşallah canım sana da bebişine de çok tatlısınız.
maşallah ana kız çok şekersinizzzz
Maşallah barekALLAH Allah bağışlasın kuzucugu
Sezaryen doğum yapana arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum ama ben:
1. Lavman yapıldı mı?
2. Sonda takıldı mı, uyuşturuldaktan önce mi sonra mı?
3. Genel yapanların ayılması ne kadar sürdü, epidural veya sezaryen olan arkadaşlar doğum sırasında stres yaşadınız mı?
4. Hastanede duş aldınız mı, ya da aldırdılar mı?(Ben doğum çantama banyo havlusu bone falan koymuştum da gerek yoksa çıkartıcam.
5. Sütünüz hemen geldi mi? Sütünüz gelsin diye sezaryene gitmeden önce birşey yaptınız mı?
6. Hastanede süt sağma pompası veriyorlar mı, siz götürdünüz mü, gerek var mı?
Bir de tüm arkadaşlara birşey sorucam. Ben hastaneye bebek şekeri götürcem ama çikolata da almak lazım mı, nasıl birşey almak lazım?
Çok soru sordum ama, hepsini merak ediyorum
Çok sevindim canım oda işine, stres kaynağın ortadan kalkmış oldu. Şimdi kuzunun gelişini bekle güzel güzel artık.
size bişe soyliyeyim de biraz gülün.. aşkım'a mısır patlattım afedersiniz. Verdim ona 1 . 2 tane aldım sert geldi kat kut yedim içimden de yemesem iyi olur disim kırılır uğrasamam dedim yemedim sonra bi baktım ki disim yerinde yok dolguylâ birlikte gitmiş aşkım aa disim yok diyom dalga geçiyo nasıl yani yeni mi farkettin diyo azı disim gitti.. :)
1.lavman bana yapılmadı ama herhastane aynı değil bizim hastanede uygulanmıyordu çok hoşuma gitti.ama gaz çıkramadığım için hastanden çıkrtmıyolardı 2 tane fitil verdiler yaptım
2.sondada takılmadfı bu da çok hoşuma gitti.ama bazı has. istemesen bile takıyolar
3.genel yaptım 1.5 saat sürdü.doğum sırasında bol bol dua ettim hepinize ve süre okudum .sizde okuyun stres olmuyor o zaman
4.duş almadım
5.süt az geldi bir gün önceden ayva elma kayısı dut u karıştırdım komposta yapıp içtim
6.götürmedim pompa
bnde bebek şekeri götürdüm.eşim tatlı dağıttı o zamanda alınabilir doğum yaptıktan sonra
size bişe soyliyeyim de biraz gülün.. aşkım'a mısır patlattım afedersiniz. Verdim ona 1 . 2 tane aldım sert geldi kat kut yedim içimden de yemesem iyi olur disim kırılır uğrasamam dedim yemedim sonra bi baktım ki disim yerinde yok dolguylâ birlikte gitmiş aşkım aa disim yok diyom dalga geçiyo nasıl yani yeni mi farkettin diyo azı disim gitti.. :)
Maşallah 41 kere çok şekersiniz ikiniz demerhaba sevgili mart annelerim;
bu gün doğum yapalı 3 gün oldu.beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
ve ilk annelik resmimi ekliyorum
kızlar herkese iyi akşamlar
bizim oda işi halloldu bugün attığım şikayet emaili üzerine
hastaneden dönüş yapıldı ve odanın ayarlandığı söylendi :))
bende çok sevindirik oldum tabi
pollycim zorlu günler başladı demek
bizlerde son rahat günlerimizi yaşıyoruz
umarım kırkı çıkınca sakinleşir bebişler
melikee caım bende kalkan alıp almama konusunda
kararsız olanlardanım sanki o kadar para boşuna verilcekmiş gibi geliyor
yani pedler aynı işi görür diye düşünüyordum :111: olmadı bende alayım
bu arada miray hanımın göbeciğinede düşmüş maşallah kuzucuğa
sağol ayşenimm çok mutlu oldum
umaırm bundan sonra sürprizlerle karşılaşmam
canım nasıl yani dişinmi gitti
benim sakız çiğnerken falan dolgumun gittiği oldu
ama dişin gitmesi zor değilmi canın acımadımı :111:
merhaba sevgili mart annelerim;
bu gün doğum yapalı 3 gün oldu.beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
ve ilk annelik resmimi ekliyorum
:]
Maşallah 41 kere çok şekersiniz ikiniz de
B]
sevgili bursalı hamiş arkadaşlarım lütfen doğururmusunu artık
oğlumla ziyaretinize gelmek istiyoruzda...
tamam tamam kızmayın bekliyoruz.....
güneş...ayşen ....sevil....bedriye.....derya....
necla herelde doğurmuştur....
Sezaryen doğum yapana arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum ama ben:
1. Lavman yapıldı mı?
3. Genel yapanların ayılması ne kadar sürdü, epidural veya sezaryen olan arkadaşlar doğum sırasında stres yaşadınız mı?
4. Hastanede duş aldınız mı, ya da aldırdılar mı?(Ben doğum çantama banyo havlusu bone falan koymuştum da gerek yoksa çıkartıcam.
5. Sütünüz hemen geldi mi? Sütünüz gelsin diye sezaryene gitmeden önce birşey yaptınız mı?
ben kardeşimin ameliyatından bildiklerimi cevaplıyayım
1-lavman yapılmadı.
2. sondayıda uyuşturduktan sonra takmışlar hemşire takıyorum demiş anlamamış. gece oldu ameliyatı sabah çıkardılar çıkarırken bişey yapmadı.
3-epidural yaptı eşide girdi yanında doktor gelmiş arada perde olduğu için bunlar doktor işe başlıyacak sanmışlar kendi aralarında konuşurken ağlama sesi duyulmuş bunlar şaşırmışlar eşi ağlamış .ama kardeşim diyoki hiçbişey hissetmedim sadece normal doğum gibi karnımdan balık gibi çıktı çok büyük rahatlamaydı diye anlatıyor.
4-duş aldımı bilmiyorum ama havlu bebekli oda olduğu için mecburen sıcak oluyor en azından ameliyat bölgen hariç yıkanmaya çalışırsın veya refakatçin yıkanır :)
5. evet ya bebekle aynı anda odaya girdi hemşireler bebeği kucağına verir vermez iki çekti uyudu annesinin kollarına gelince :) sütü geldi.
6. yok pompa vermediler ama hijyenik olmayabilir. nasılsa alıcaksan hastaneye götür :
cnm cok tatlı cıkmışsınız Allah analı babalı büyütsün inşallah.....linkiniz gibi çitlenbik bir kızın olmuş...:81:
bende bende bende merak edıyorum bu soruları temmuz annesı olarak lutfen bırı cevaplasınnnnSezaryen doğum yapana arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum ama ben:
1. Lavman yapıldı mı?
1-lavman yapılmadı.
2. sondayıda uyuşturduktan sonra takmışlar hemşire takıyorum demiş anlamamış. gece oldu ameliyatı sabah çıkardılar çıkarırken bişey yapmadı.
3-epidural yaptı eşide girdi yanında doktor gelmiş arada perde olduğu için bunlar doktor işe başlıyacak sanmışlar kendi aralarında konuşurken ağlama sesi duyulmuş bunlar şaşırmışlar eşi ağlamış .ama kardeşim diyoki hiçbişey hissetmedim sadece normal doğum gibi karnımdan balık gibi çıktı çok büyük rahatlamaydı diye anlatıyor.
4-duş aldımı bilmiyorum ama havlu bebekli oda olduğu için mecburen sıcak oluyor en azından ameliyat bölgen hariç yıkanmaya çalışırsın veya refakatçin yıkanır :)
5. evet ya bebekle aynı anda odaya girdi hemşireler bebeği kucağına verir vermez iki çekti uyudu annesinin kollarına gelince :) sütü geldi.
6. yok pompa vermediler ama hijyenik olmayabilir. nasılsa alıcaksan hastaneye götür :
Bizde de 14ü dolmuştu, doktorum rica etti, bir boşluk yarattılar. :) Ücret almazlar muhtemelen ama doğum ücretini önceden mi yatırmak lazım ne lazım onu bilemiyorum:S aynı gün mü yapılacak senin tahliller, bende de keşke öyle olsa, beni de 6.30 da çağırdılar tahliller için de bir gün önceden çağırdılar:S
:):):)yazını okuyunca benımde hemen aklıma cem yılmaz geldım dedım eyvah 15ini istemesın neyseki 14uymuş:):):)hayırlısıyla doğurun inşallah darısıda bızım başımıza:):)
1-lavman yapılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?