- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.441
yok cnm henüz uçurmadık yarın uçurucakmışız annem öle söylediBen muhtemelen hepsinden önce doğurucam yavaş yavaş sezeryana kayıyorum:)
Uçurdunuz mu siz yarı kırkınızı,kar da vardı çıkabildiniz mi?
Bende bi ben kaldım çoğu arkadaşım doğurdu sanıyodum iyi bari yalnız değilim bide hepinizden önde olan bendim güyaa püff inanmıyoo artık bu dr.lara enes'e de haziran'in ortaları sonu gibi doğar demişti 18temmuz'da doğdu bu da 1.ay önce gelişimini tamamlamış her an gelebilir bilmem ne diyor hâlâ tık yok geçen hafta o kadar sancı çektim hepsi boş ... Bilemedim valla kız sende dur bi otur 40in çıksın sonra gezersin
Eki Görüntüle 366305 Eki Görüntüle 366305
Kızlar bebek çikolatalarımın siparişini verdim.
Paketi de örnekteki gibi.
Hastanede vereceğim kısmetse
Çoooook heyecanlanıyorummmmm.
Biz de annemin saçını kestirdik boyattık bugün ben de iç çeke çeke baktım mısır püskülü saçlarıma:)Valla bizim kıza bıraktım artık nasıl gelirsen gel dedim annem diyor çocuğa şimdiden sorumluluk yüklemeyok cnm henüz uçurmadık yarın uçurucakmışız annem öle söylediama dışarı çıkarmıycam adeni hava cok soğuk ben kendi yarı kırkımı uçurmaya kuaföre gidicem yarın ehuehu bu arada cnm sen hangisini istiyosan gönlünden hangi şekilde yavrunu kucaklamak geçiyorsa onda karar kıl önemli olan senin düşüncen bebeğim sağlıkla gelsin giza ipek...
hakikaten amma bekledin derya he nerdeyse seneye martta doğurcaksın...şaka cnm illaki çıkacaklar bişekilde önemli olan sağlıkla açsınlar gözlerini dünyaya bugün yarın gelir seninkide cnm...
bu arada SEZERYALA DOĞUMU SORAN ARKADAŞLAR......
BANA NE LAHMAN NEDE SONDA TAKILDI SADECE AKŞAM 12 DEN SONRA YEMEK YADA SU İÇMEDİM VE GENEL ANEZTEZİ İLE DOĞUM YAPTIM...AYRICA AYILMA SÜREM AMELİYATHANE KAPISINDA IKANA KADAR SÜRDÜ VE UYKUDAN UYANMIŞ DİNÇBİR ŞEKİLDE KALTIM MİDE BULANTISI YADA HAFIZA YİTİSİ GİBİ ŞEYLER YAŞAMADIM OLDUKCA DİNÇ BİR ŞEKİLDE ODAMA ÇIKARILDIMKİ HERKEZ BENİ YARI BAYGIN BEKLİYORDU ŞOKE OLDULAR...SADECE AYAĞA İLK KALTIĞIMDA ZORLUK YAŞADIM SONRASINDA KİMSEDEN YARIM ALMADAN KENDİM KALKTIM VE BİR DAHA YATAKDA YAMADIM SÜREKLİ DOLAŞTIM...AKŞAM ÜZERİ İDRARIMI YAPTIM WC YE VE BUNUN YETERLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER....ŞU ANDA SADECE UFAK TEFEK AĞRILAR OLUYO AMELİYAT YERİNDE KATLANILMIYACAK GİBİ ASLA DEĞİL .....
bu arada SEZERYALA DOĞUMU SORAN ARKADAŞLAR......
BANA NE LAHMAN NEDE SONDA TAKILDI SADECE AKŞAM 12 DEN SONRA YEMEK YADA SU İÇMEDİM VE GENEL ANEZTEZİ İLE DOĞUM YAPTIM...AYRICA AYILMA SÜREM AMELİYATHANE KAPISINDA IKANA KADAR SÜRDÜ VE UYKUDAN UYANMIŞ DİNÇBİR ŞEKİLDE KALTIM MİDE BULANTISI YADA HAFIZA YİTİSİ GİBİ ŞEYLER YAŞAMADIM OLDUKCA DİNÇ BİR ŞEKİLDE ODAMA ÇIKARILDIMKİ HERKEZ BENİ YARI BAYGIN BEKLİYORDU ŞOKE OLDULAR...SADECE AYAĞA İLK KALTIĞIMDA ZORLUK YAŞADIM SONRASINDA KİMSEDEN YARIM ALMADAN KENDİM KALKTIM VE BİR DAHA YATAKDA YAMADIM SÜREKLİ DOLAŞTIM...AKŞAM ÜZERİ İDRARIMI YAPTIM WC YE VE BUNUN YETERLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER....ŞU ANDA SADECE UFAK TEFEK AĞRILAR OLUYO AMELİYAT YERİNDE KATLANILMIYACAK GİBİ ASLA DEĞİL .....
yaa arkadaşlar Allah rızası için biri yardım etsin. beşiğin cibinliğini teline takamıyorum, kafayı yicem. bi ucundan geçirmeye başlıyorum, ters kalıyo, ön tarafı arkaya bgeliyor. nasıl geçirilir bu meret bilen var mı
Merhaba Hamişler,
En son size pazartesi saat 10:00 a sezaryan tarihi verdiler demiştim bugün için. Fakat benim oğluşum dayanamadı cuma gecesi saat 4:30 da suyum geldi, 9'a kadar açılma olmayınca 10:00 da sezaryana alındım. Tamamen bayılttılar, sondayı da bayılınca takmıslar, oyle korkulacak bişey değilmiş sonda da çıkartırken acımıyor bile. oğluşum 4050 gram olarak saglıklı şekilde dünyaya geldi çok şükür, muhteşem bir duygu hele onu ilk gördüğümde neler hissettiğimi anlatamam bile ben sevinçden çok ağladım valla hala duygu yoğunluğum bitmedi :)
Sezaryanda ve sonrasında dayanılmayacak ağrılar değil, yalnız ben dogurdugum gün kendıme hıc dıkkat etmemişim hastane odasıda gelen zıyaretcıler ıle dolunca camı falan actılar dun cok kotuydum agrımayan yerim yoktu dıkkatlı olun sakın ılk gun ozellıkle ayaklarınızdan corabı sırtınızdan kalın hırkayı eksık etmeyın derım.
ılk gun maalesef sutumde gelmedı banyo sonrası gelmeye başladı, sıcak suyu gorunce acılıyormus sızde benım yaptıgım panıği yapmayın diye özellikle yazmak istedim. Yalnız uç konusunda problemlerımız bitmedi hala maalesef...
Doğum yapanlara hayırlı olsun, bekleyenlere Allah'ım tez zamanda bebeklerine saglıklı kavustursun inşallah...
Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.
Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.
Arkadaslar bişe sorucam emekli sandığı olanlar varmı ? Bana 37. hafta raporu alırken iş görmezlik kağıdı verdiler doğum yaptığınızda birini hastaneye birini çalıştığınız kuruma verin dediler. Size boyle birsey dediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?