2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben muhtemelen hepsinden önce doğurucam yavaş yavaş sezeryana kayıyorum:)
Uçurdunuz mu siz yarı kırkınızı,kar da vardı çıkabildiniz mi?
yok cnm henüz uçurmadık yarın uçurucakmışız annem öle söyledi ama dışarı çıkarmıycam adeni hava cok soğuk ben kendi yarı kırkımı uçurmaya kuaföre gidicem yarın ehuehu bu arada cnm sen hangisini istiyosan gönlünden hangi şekilde yavrunu kucaklamak geçiyorsa onda karar kıl önemli olan senin düşüncen bebeğim sağlıkla gelsin giza ipek...

hakikaten amma bekledin derya he nerdeyse seneye martta doğurcaksın...şaka cnm illaki çıkacaklar bişekilde önemli olan sağlıkla açsınlar gözlerini dünyaya bugün yarın gelir seninkide cnm...

bu arada SEZERYALA DOĞUMU SORAN ARKADAŞLAR......

BANA NE LAHMAN NEDE SONDA TAKILDI SADECE AKŞAM 12 DEN SONRA YEMEK YADA SU İÇMEDİM VE GENEL ANEZTEZİ İLE DOĞUM YAPTIM...AYRICA AYILMA SÜREM AMELİYATHANE KAPISINDA IKANA KADAR SÜRDÜ VE UYKUDAN UYANMIŞ DİNÇBİR ŞEKİLDE KALTIM MİDE BULANTISI YADA HAFIZA YİTİSİ GİBİ ŞEYLER YAŞAMADIM OLDUKCA DİNÇ BİR ŞEKİLDE ODAMA ÇIKARILDIMKİ HERKEZ BENİ YARI BAYGIN BEKLİYORDU ŞOKE OLDULAR... SADECE AYAĞA İLK KALTIĞIMDA ZORLUK YAŞADIM SONRASINDA KİMSEDEN YARIM ALMADAN KENDİM KALKTIM VE BİR DAHA YATAKDA YAMADIM SÜREKLİ DOLAŞTIM...AKŞAM ÜZERİ İDRARIMI YAPTIM WC YE VE BUNUN YETERLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER....ŞU ANDA SADECE UFAK TEFEK AĞRILAR OLUYO AMELİYAT YERİNDE KATLANILMIYACAK GİBİ ASLA DEĞİL .....

Kızlar bebek çikolatalarımın siparişini verdim.
Paketi de örnekteki gibi.
Hastanede vereceğim kısmetse
Çoooook heyecanlanıyorummmmm.

Biz de annemin saçını kestirdik boyattık bugün ben de iç çeke çeke baktım mısır püskülü saçlarıma:)Valla bizim kıza bıraktım artık nasıl gelirsen gel dedim annem diyor çocuğa şimdiden sorumluluk yüklemeEeee dedim alışsın:)Allahım sağlıkla gelsin herkesin kuzusu sen gibi sağlıkla alalım kucağımıza ağrısı sızısı vız gelir
Eki Görüntüle 366305 Eki Görüntüle 366305

Çok güzelmiş Emir Bebek

Çok sağol canım, güzel geçmiş maşallah, darısı başımıza:)

Eki Görüntüle 366305 Eki Görüntüle 366305

Ay ben de tam bunlara bakıyordum, çarşambaya yetişir mi acaba düşünüyordum, yarın arayıp telden sorucam, ben isim yazdıramam sanırım, o zaman yetişmez:S

yaa arkadaşlar Allah rızası için biri yardım etsin. beşiğin cibinliğini teline takamıyorum, kafayı yicem. bi ucundan geçirmeye başlıyorum, ters kalıyo, ön tarafı arkaya bgeliyor. nasıl geçirilir bu meret bilen var mı

Ben de 2 tane cibilik var biri park yatağın biri karyolanın ama seninki nasıl birşey?Foto eklesen belki yardımcı olabilir herkes.

Merhaba Hamişler,

En son size pazartesi saat 10:00 a sezaryan tarihi verdiler demiştim bugün için. Fakat benim oğluşum dayanamadı cuma gecesi saat 4:30 da suyum geldi, 9'a kadar açılma olmayınca 10:00 da sezaryana alındım. Tamamen bayılttılar, sondayı da bayılınca takmıslar, oyle korkulacak bişey değilmiş sonda da çıkartırken acımıyor bile. oğluşum 4050 gram olarak saglıklı şekilde dünyaya geldi çok şükür, muhteşem bir duygu hele onu ilk gördüğümde neler hissettiğimi anlatamam bile ben sevinçden çok ağladım valla hala duygu yoğunluğum bitmedi :)

Sezaryanda ve sonrasında dayanılmayacak ağrılar değil, yalnız ben dogurdugum gün kendıme hıc dıkkat etmemişim hastane odasıda gelen zıyaretcıler ıle dolunca camı falan actılar dun cok kotuydum agrımayan yerim yoktu dıkkatlı olun sakın ılk gun ozellıkle ayaklarınızdan corabı sırtınızdan kalın hırkayı eksık etmeyın derım.

ılk gun maalesef sutumde gelmedı banyo sonrası gelmeye başladı, sıcak suyu gorunce acılıyormus sızde benım yaptıgım panıği yapmayın diye özellikle yazmak istedim. Yalnız uç konusunda problemlerımız bitmedi hala maalesef...

Doğum yapanlara hayırlı olsun, bekleyenlere Allah'ım tez zamanda bebeklerine saglıklı kavustursun inşallah...

canımm hayırlı olsun kavusmussun ogluna, Allahım saglıklı uzunn bir ömür nasip etsin inşallah. durmamıs yavrun 2 gün daha,ama olsun kollarında suanda,dünyalara bedel. masallah kilosu da cok iyi bebişin. bende genel anestezi sezeryan olcam, inşallah az agrıyla atlatırım yavas yavas düzene girmeye baslarsınız,suan dedigin gbi duygu yogunlugu bir süre daha devam eder, sonra baslarız annelige inşallah.

Uyuyamıyan hamileler hepinize iyi geceler;
Bana bugun doktorum e vitamini kapsulu yazdı dişinle kır günde 3 kez gögüs uçlarına sür dedi. gögüs çatlaklarının oluşmasını önlüyorömuş aklınızda olsun. İlacın adı da evicap

Arkadaslar bişe sorucam emekli sandığı olanlar varmı ? Bana 37. hafta raporu alırken iş görmezlik kağıdı verdiler doğum yaptığınızda birini hastaneye birini çalıştığınız kuruma verin dediler. Size boyle birsey dediler mi?

Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.

Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.

Allah bir avazda dogurmayi nasip etsin,ben bile heyecanlandim,kismetse bende eylulde dogum yapicam,daha 13 haftaligim,topiginizi merak edip bakmak istemistim,saglikla kucaginiza alin insallah,

Canım Rabbim sag sağlım kucağına almayı nasip etsin.
Güzel haberini bekliyoruz .

Benimkisi ne Zamangelecek çok sabirsizim. Sanki 40 haftalık gibi heycaliyim. Nisan'a sarkmasa bari. Erken dogum riskim varken marti yarılarım maşallah

Bu arada günaydın kızlar
kocisle kahvalti yaptik sonra onu ise yolladık şimdi de kahvaltı haberlerini izliyorum sonra tekrar uyku büyük olasilik

evet birini iş yerine veriyorsun diğerini doğum yaparken yanında götürüyorsun hastaneye .... iş göremezlik raporu sonu açık dikkat ettiysen doğum yaptığın günü falan yazıp raporu onaylıyorlar yani doğum izini hesaplaması için hastaneye onaylatman gerekiyor....

yaaaa canımmm hayırlısı ile gelsin bebiş hadi bakalımmm,Allah izin verir de normal dogum olur inşallah istedigin gbi. güzell haberlerini bekliyorumm

aşağıya baktımda şimdi ayça ikimiz kalmışız sadece doğuran biz değiliz gibi gibi :)))

günaydın bu arada , bugün keyfim çoooookkk yerinde allah bozmasın :)))

şu evlilik sebebiyle benim aforoz edilmem vardı ya , bu süreçte yanımda olmayan kuzaenlerim vardı ya, hatta bunlardna bir tanesi eşimin aleyhine mahkemede şahitlik yapmıştı ya, işte o kuzenim enplus ta ki kendinden oldukça büyük bir kadın çalışanla ilişki yaşıyorlarmış bunun üzerine o kadını işten çıkarmışlar ve o kadın geçen gün sana bahsettiğim kem gözlü kadın vardı ya palladium da diye anlatmıştım o ve o kadında bizim yaşadığımız zor gnlerde bizim aleyhimize çalışmıştı hep, yüce rabbim diyorum başkada birşey demiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…