2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

abooooooo...al işte dolandı ayaklarına...beter olsun...iii artık rahat rahat git palladiuma:))))))))

abooooooo...al işte dolandı ayaklarına...beter olsun...iii artık rahat rahat git palladiuma:))))))))

daha onların başına gelicek çok şey varda rabbim başladı göstermeye...kul hakkı yemek neymiş anlicaklar şimdi...sizin ekmeğiniz var boğazlarında onların..

Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.

Ohhh mısss hayırlısıyla al bebegını kucagına ınsallah bır avazda kurtul cok kolay bır dogm olur senın ıcın ınsallah hamılenın duası

melike ve gamzee..ben de varım ben de varım kızlar, hepinize günaydın bu arada tüm taze anneler ve anneliği benim gibi dört gözle bekleyen hamişler...
gamzecim ne demişler, etme bulma dünyası kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kalmaz, ne burda ne diğer tarafta, olsa olsa insan bunu anlamaz farketmez o ayrı

bende belki annemlerin yani evdeki kadınların haberi yoktur onun annesinin vs diye az önce anneme sanki güzel bir şeymiş gibi hayırlı olsun diyerekten hem anneme hemde ağzında bakla ıslanmayan anneanneme söyledim :) eğer kimsenin haberi yoksada bomba düştü :) birazdanda merkezdeki çok sık görüştüğüm bir arkadaşı arıcam, eğer oranın bilgisi yoksa orayada bombayı düşüreyim, anladığım kadarıyla eniştemler fark edip sesin kesilmesi için kadını apar topar üstelik 10 bin tl tazminat ödeyerek çıkarmışlar işten, öyle sessiz sedasız olmaz ama ben neler çektim binde birini çeksinler yeter bana :)))

yaşasın kötülükkkkkkkk :)))))

hala doğuramayan arkadaşlara doğum duasına çıkalım yawwww:))) amma kıymetliler çıkaramadınız içinizden:))))))))))))))))))))))))))))) mineeeeee sen diil merdiven dağa tırman bence

bu arada palladiuma gidemicem artık eş nedeniyle ambargo geldi çünkü bu kadın şutlanınca oradaki mağazaya benim erkek kardeşim getirilmiş eşimde gitme birşey olur canın sıkılır dedi bende üzüldüm, şimdi dört gözle ikea nın yanına yapılan bu yaka alışveriş merkezinin açılmasını bekliyorum, nisanda açılacak bildiğim kadarıyla o zamana kadarda içerenköy carrefour ve nautilus le idare edicem artık ((

söyle..bişeyin duyulmasını istiyosan gizli gibi söylicen:)

Gunaydın kızlarrr herkes ıyıdır ınsallah ben bugn degısıgm dunku enerjımden eser yok cay koydum beklıorum olsunda oglumu yedıreyım o olmasa galete sut yapardım:) hıc uyuyamadım don o tarafa don bu tarafaa bı garıp geceydı ama sabah kocamın enn guzel bı mesajıyla uyandım agladım zırladım kocamın kıymetını bırkere daha bıldım ve anladım( Dunden bahsedıym sıze guzllerımm gıttım gordum oglumu keyfı yerınde suyu ıyı okdr mutlukı ıcerde hıc gelmeyı dusunmuo dun drlrlrın oldugu bınadakı nst dolu dıye arzu edersm dogumhanedekıne gırebılcgm soylendı hemen atladmm merk edıodum amlıythanenın oldugu kata ındım orda cok gunlerım gecmıstı hıc yabancılık cekmedım ama dogumhaneee ararken cok gerıldım ve ustelık acaba kabul etmesmıydım dıye aklmdn gecırırkennn benı bı odaya soktulr kapıda dogmhane 1 yazıodu:)) Hemsıreyee burasımı dogmhane dedım dedı evet bebısım dedım burası ne guzl yaaa ben dogm masası aletler vs beklıodum duvarda ısımler yazıo sancı cekerken ısım bulamayanlr ıcınmıs:))) DUvarda tv norml oda gıbı hatta bı arkads anlatmsttı bılmem hangı dızı bıttı duyum geldı dıgerı bıttı dogm oldu dıyee ahaha ınanamıstm:))) oylee yanı sancı fln cıkmadı harktlerı cok ıyı cıktı sonra dedı gel haftaya alttn bı bakalm ve dogm seklı ve zamanını konusalm 19na kadr gelmezse yıne gıdıcm degısık bı ruh halındyım korku ve heycn bırarda ALLAH herkesın yardımcısı olsun.. ne uzun oldu oldu yaa kusura bakmayın bıraz sıkıntılıyım yazdıkca yazdım

gitme ozaman koca sözü dinle...çık çık gel bize sıkıldıkça...bizde sana gelcez..hatta bizim kocalarıda tanıştıralım ailecek gider geliriz

gitme ozaman koca sözü dinle...çık çık gel bize sıkıldıkça...bizde sana gelcez..hatta bizim kocalarıda tanıştıralım ailecek gider geliriz

evvetttt tanıştıralım o zaman bize gelin bir akşam hatta 40 uçurmaya bize gelin siz :)))

koca sözü hep dinlerim ben zaten bitanem herşeyim o benim :)))

Günaydınn canımm,bende 2 gündür piskoya bağladım suratım asık kireç gbi geziyorum, kocacım mutlu olmam için uğraşıyor ama hiçç isteğim yok
demek oglunu gördün maşallah yavrum ii demek Allah daha ii etsin,suyu iyi olsun da gelir elbet ben artık zaman beklemekten daraldım iice.
yarın gidicem bakalım tekrar doktora artık gün versin yaaa bu nasıl sezeryan anacım kendimi psikolojik olaraktan ayarlayamıyorum günü belli diil diyeee.

evvetttt tanıştıralım o zaman bize gelin bir akşam hatta 40 uçurmaya bize gelin siz :)))

koca sözü hep dinlerim ben zaten bitanem herşeyim o benim :)))

uufff şu 40 uçsadaaa çıksak artıkkk..c.tesi tam 1 ay doluyo...doktora gitces...kalça usg çekilcek aşı olcak..çocuk cerrahı muayene etcek..pipi kontrolü fıtık kontrolü falan var..resmen 2-3 saat hastanedeyiz..ben stres oluyorum hastaneye gidince yaaa...resmen doktor fobisi oluştu bende..

Teskkur ederım canımevet gecen gıttıgmde suyu nıspeten azaldı su ıcmeyı ıhmal etme dıyınce gecelerı 2 lt su ıcer olmstum:))) Benmde dun yuzum asıktı yaa kocm geldı dedı noldu sana annem bendeydı bagırdı ustume bıdaha nstmıdr nedr gıtmıcksın ona her gıdıosun yuzun asılıo dedı ahahah dedım ne alakası var kadınn oglumu goruorum cok mutlu oluorum dogm yaklastı korkum heycnım varrr gelmeyın ustume dedım kocmn ıcıne oturms sabah guzel guzl msjlarıyla uyandım:))) Sende ınsllah guzl haber alırsın yrn bende artık gelsn ıstıorum cunku bana sunı sncı vs onercek acılma olmck sezryn olcm dıye korkuorum Sonra dıorum hakkımda hayırlısı okdr karısık duygulr ıcındeyımkı gonlume gore olsun ıstıorum ama ben hakkımda hayırlısını bılemem sen hakkmda hayırlısını ver dıye dua edıorum:))

1 aymı oluooo vay beeee dogan buyuyuoo buna denılıo demekkıı :)))

stress olma canım ağlayacaklar bu allahın emri ama işi biter bitmez sen onu kucağına alınca nasılda susuyor dimi işte o an benim için çok değerli, canları azıcık acıyacak sonra daha ciddi acılara önlem almak için , bizimkide haftaya aşı olacak 2. ay aşıları ve onlar ateş yapıyormuş o duurm beni korkutuyor umarım altından kalkarız ateş benim alışkın olmadığım birşey eşim ateşlendiğinde bile yarı şuurumu kaybediyorum kızımda nasıl olur bilmiyorum bebeklerde ateşte yapılması gerekenleri okuyorum ki o sırada soğuk kanlılığımı koruyabileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…