- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.461
aşağıya baktımda şimdi ayça ikimiz kalmışız sadece doğuran biz değiliz gibi gibi :)))
günaydın bu arada , bugün keyfim çoooookkk yerinde allah bozmasın :)))
şu evlilik sebebiyle benim aforoz edilmem vardı ya , bu süreçte yanımda olmayan kuzaenlerim vardı ya, hatta bunlardna bir tanesi eşimin aleyhine mahkemede şahitlik yapmıştı ya, işte o kuzenim enplus ta ki kendinden oldukça büyük bir kadın çalışanla ilişki yaşıyorlarmış bunun üzerine o kadını işten çıkarmışlar ve o kadın geçen gün sana bahsettiğim kem gözlü kadın vardı ya palladium da diye anlatmıştım o ve o kadında bizim yaşadığımız zor gnlerde bizim aleyhimize çalışmıştı hep, yüce rabbim diyorum başkada birşey demiyorum....
aşağıya baktımda şimdi ayça ikimiz kalmışız sadece doğuran biz değiliz gibi gibi :)))
şu evlilik sebebiyle benim aforoz edilmem vardı ya , bu süreçte yanımda olmayan kuzaenlerim vardı ya, hatta bunlardna bir tanesi eşimin aleyhine mahkemede şahitlik yapmıştı ya, işte o kuzenim enplus ta ki kendinden oldukça büyük bir kadın çalışanla ilişki yaşıyorlarmış bunun üzerine o kadını işten çıkarmışlar ve o kadın geçen gün sana bahsettiğim kem gözlü kadın vardı ya palladium da diye anlatmıştım o ve o kadında bizim yaşadığımız zor gnlerde bizim aleyhimize çalışmıştı hep, yüce rabbim diyorum başkada birşey demiyorum....
Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.
abooooooo...al işte dolandı ayaklarına...beter olsun...iii artık rahat rahat git palladiuma:))))))))
abooooooo...al işte dolandı ayaklarına...beter olsun...iii artık rahat rahat git palladiuma:))))))))
bende belki annemlerin yani evdeki kadınların haberi yoktur onun annesinin vs diye az önce anneme sanki güzel bir şeymiş gibi hayırlı olsun diyerekten hem anneme hemde ağzında bakla ıslanmayan anneanneme söyledim :) eğer kimsenin haberi yoksada bomba düştü :) birazdanda merkezdeki çok sık görüştüğüm bir arkadaşı arıcam, eğer oranın bilgisi yoksa orayada bombayı düşüreyim, anladığım kadarıyla eniştemler fark edip sesin kesilmesi için kadını apar topar üstelik 10 bin tl tazminat ödeyerek çıkarmışlar işten, öyle sessiz sedasız olmaz ama ben neler çektim binde birini çeksinler yeter bana :)))
yaşasın kötülükkkkkkkk :)))))
bu arada palladiuma gidemicem artık eş nedeniyle ambargo geldi çünkü bu kadın şutlanınca oradaki mağazaya benim erkek kardeşim getirilmişeşimde gitme birşey olur canın sıkılır dedi bende üzüldüm, şimdi dört gözle ikea nın yanına yapılan bu yaka alışveriş merkezinin açılmasını bekliyorum, nisanda açılacak bildiğim kadarıyla o zamana kadarda içerenköy carrefour ve nautilus le idare edicem artık ((
gitme ozaman koca sözü dinle...çık çık gel bize sıkıldıkça...bizde sana gelcez..hatta bizim kocalarıda tanıştıralım ailecek gider geliriz
Gunaydın kızlarrr herkes ıyıdır ınsallah ben bugn degısıgm dunku enerjımden eser yok cay koydum beklıorum olsunda oglumu yedıreyım o olmasa galete sut yapardım:) hıc uyuyamadım don o tarafa don bu tarafaa bı garıp geceydı ama sabah kocamın enn guzel bı mesajıyla uyandım agladım zırladım kocamın kıymetını bırkere daha bıldım ve anladım( Dunden bahsedıym sıze guzllerımm gıttım gordum oglumu keyfı yerınde suyu ıyı okdr mutlukı ıcerde hıc gelmeyı dusunmuo dun drlrlrın oldugu bınadakı nst dolu dıye arzu edersm dogumhanedekıne gırebılcgm soylendı hemen atladmm merk edıodum amlıythanenın oldugu kata ındım orda cok gunlerım gecmıstı hıc yabancılık cekmedım ama dogumhaneee ararken cok gerıldım ve ustelık acaba kabul etmesmıydım dıye aklmdn gecırırkennn benı bı odaya soktulr kapıda dogmhane 1 yazıodu:)) Hemsıreyee burasımı dogmhane dedım dedı evet bebısım dedım burası ne guzl yaaa ben dogm masası aletler vs beklıodum duvarda ısımler yazıo sancı cekerken ısım bulamayanlr ıcınmıs:))) DUvarda tv norml oda gıbı hatta bı arkads anlatmsttı bılmem hangı dızı bıttı duyum geldı dıgerı bıttı dogm oldu dıyee ahaha ınanamıstm:))) oylee yanı sancı fln cıkmadı harktlerı cok ıyı cıktı sonra dedı gel haftaya alttn bı bakalm ve dogm seklı ve zamanını konusalm 19na kadr gelmezse yıne gıdıcm degısık bı ruh halındyım korku ve heycn bırarda ALLAH herkesın yardımcısı olsun.. ne uzun oldu oldu yaa kusura bakmayın bıraz sıkıntılıyım yazdıkca yazdım
evvetttt tanıştıralım o zaman bize gelin bir akşam hatta 40 uçurmaya bize gelin siz :)))
koca sözü hep dinlerim ben zaten bitanem herşeyim o benim :)))
Günaydınn canımm,bende 2 gündür piskoya bağladım suratım asık kireç gbi geziyorum, kocacım mutlu olmam için uğraşıyor ama hiçç isteğim yok
demek oglunu gördün maşallahyavrum ii demek Allah daha ii etsin,suyu iyi olsun da gelir elbet ben artık zaman beklemekten daraldım iice.
yarın gidicem bakalım tekrar doktora artık gün versin yaaa bu nasıl sezeryan anacım kendimi psikolojik olaraktan ayarlayamıyorum günü belli diil diyeee.
uufff şu 40 uçsadaaa çıksak artıkkk..c.tesi tam 1 ay doluyo...doktora gitces...kalça usg çekilcek aşı olcak..çocuk cerrahı muayene etcek..pipi kontrolü fıtık kontrolü falan var..resmen 2-3 saat hastanedeyiz..ben stres oluyorum hastaneye gidince yaaa...resmen doktor fobisi oluştu bende..
uufff şu 40 uçsadaaa çıksak artıkkk..c.tesi tam 1 ay doluyo...doktora gitces...kalça usg çekilcek aşı olcak..çocuk cerrahı muayene etcek..pipi kontrolü fıtık kontrolü falan var..resmen 2-3 saat hastanedeyiz..ben stres oluyorum hastaneye gidince yaaa...resmen doktor fobisi oluştu bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?