- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.481
ronya cım öncelikle hastane işinin hallolmasına sevindim. demekki hakkımızı savununca cevabını alıyormuşuz, ya da şöyle diyim, hataları ortaya çıkınca yayılmasın diye güzelce kapatıyorlarmış:)
Allah analı babalı büyütsün..
kendimi motive ediyoum, doğum 40+larda olcak diye,öyle düşünmeye çalışıyorum, avutuyorum kendimi, yoksa geçmiyo günler :) keşke doktorum da izin verse tabi 40+larda doğuma. alcam diyo ya, acık daha bekleseydi iyiydi neyime güveniyosam normale alıştırdım kendimi, sezeryan fikri bile korkutuyor Kuzucum nasıl çıkmak isterse öyle çıksın bakalım, hayırlısı olsun
En son size pazartesi saat 10:00 a sezaryan tarihi verdiler demiştim bugün için. Fakat benim oğluşum dayanamadı cuma gecesi saat 4:30 da suyum geldi, 9'a kadar açılma olmayınca 10:00 da sezaryana alındım. Tamamen bayılttılar, sondayı da bayılınca takmıslar, oyle korkulacak bişey değilmiş sonda da çıkartırken acımıyor bile. oğluşum 4050 gram olarak saglıklı şekilde dünyaya geldi çok şükür, muhteşem bir duygu hele onu ilk gördüğümde neler hissettiğimi anlatamam bile ben sevinçden çok ağladım valla hala duygu yoğunluğum bitmedi :)Sezaryanda ve sonrasında dayanılmayacak ağrılar değil, yalnız ben dogurdugum gün kendıme hıc dıkkat etmemişim hastane odasıda gelen zıyaretcıler ıle dolunca camı falan actılar dun cok kotuydum agrımayan yerim yoktu dıkkatlı olun sakın ılk gun ozellıkle ayaklarınızdan corabı sırtınızdan kalın hırkayı eksık etmeyın derım.ılk gun maalesef sutumde gelmedı banyo sonrası gelmeye başladı, sıcak suyu gorunce acılıyormus sızde benım yaptıgım panıği yapmayın diye özellikle yazmak istedim. Yalnız uç konusunda problemlerımız bitmedi hala maalesef...
Doğum yapanlara hayırlı olsun, bekleyenlere Allah'ım tez zamanda bebeklerine saglıklı kavustursun inşallah...
maşallah cnmmerhaba sevgili mart annelerim;
bu gün doğum yapalı 3 gün oldu.beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
ve ilk annelik resmimi ekliyorum
ayyy heyecanlandım bak. hadi hayırlısı. küçük meleğin saatler sonra kollarında..Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.
Eki Görüntüle 366305 Eki Görüntüle 366305
Kızlar bebek çikolatalarımın siparişini verdim.
Paketi de örnekteki gibi.
Hastanede vereceğim kısmetse
Çoooook heyecanlanıyorummmmm.
gizkan ve peri_m çikolatalarınız pek güzel:) nerden aldınız link atın baribende buna benzer bi çikolata siparişi verdim üstünde de aynı yazı war cnm, çok güzel:)
ilahi derya, doğurmadan önce bi de bunu mu çıkardınsize bişe soyliyeyim de biraz gülün.. aşkım'a mısır patlattım afedersiniz. Verdim ona 1 . 2 tane aldım sert geldi kat kut yedim içimden de yemesem iyi olur disim kırılır uğrasamam dedim yemedim sonra bi baktım ki disim yerinde yok dolguylâ birlikte gitmiş aşkım aa disim yok diyom dalga geçiyo nasıl yani yeni mi farkettin diyo azı disim gitti.. :)
hala doğuramayan arkadaşlara doğum duasına çıkalım yawwww:))) amma kıymetliler çıkaramadınız içinizden:))))))))))))))))))))))))))))) mineeeeee sen diil merdiven dağa tırman bence