2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ronya cım öncelikle hastane işinin hallolmasına sevindim. demekki hakkımızı savununca cevabını alıyormuşuz, ya da şöyle diyim, hataları ortaya çıkınca yayılmasın diye güzelce kapatıyorlarmış:)
merhaba sevgili mart annelerim;
bu gün doğum yapalı 3 gün oldu.beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
ve ilk annelik resmimi ekliyorum
maşallah cnmAllah analı babalı büyütsün..

Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.
ayyy heyecanlandım bak. hadi hayırlısı. küçük meleğin saatler sonra kollarında..

Eki Görüntüle 366305 Eki Görüntüle 366305
Kızlar bebek çikolatalarımın siparişini verdim.
Paketi de örnekteki gibi.
Hastanede vereceğim kısmetse
Çoooook heyecanlanıyorummmmm.

bende buna benzer bi çikolata siparişi verdim üstünde de aynı yazı war cnm, çok güzel:)
gizkan ve peri_m çikolatalarınız pek güzel:) nerden aldınız link atın bari

ilahi derya, doğurmadan önce bi de bunu mu çıkardın

hala doğuramayan arkadaşlara doğum duasına çıkalım yawwww:))) amma kıymetliler çıkaramadınız içinizden:))))))))))))))))))))))))))))) mineeeeee sen diil merdiven dağa tırman bence
kendimi motive ediyoum, doğum 40+larda olcak diye,öyle düşünmeye çalışıyorum, avutuyorum kendimi, yoksa geçmiyo günler :) keşke doktorum da izin verse tabi 40+larda doğuma. alcam diyo ya, acık daha bekleseydi iyiydi neyime güveniyosam normale alıştırdım kendimi, sezeryan fikri bile korkutuyor Kuzucum nasıl çıkmak isterse öyle çıksın bakalım, hayırlısı olsun

hala doğuramayan arkadaşlara doğum duasına çıkalım yawwww:))) amma kıymetliler çıkaramadınız içinizden:))))))))))))))))))))))))))))) mineeeeee sen diil merdiven dağa tırman bence

Saol canım harıka morl oluosun banaaa yazıyı goruorum ama kım yazmıs kıme yazmıs ordakı mıne benmıyım ayırt edemıorum tam olrak mal gıbı ekrana bakıorum:))))) Bu haftada uslu durcmm ama bıdahakı haftayaaaa merdıvende bırakmam kocamıda bırakmam ahahaha:))))

Günaydın kızlar,nasılsınız?Doğuran var mı dünden bugüne?

herkese günaydın

2 gündür uğramıyorum topiğe geçmişi de okuyamadım
taşınma telaşından
şimdi annemden yazıyorum
doğum yapan arkadaşlar vardır mutlaka

hayılı uğurlu olsun ,güle güle büyütün inş.

oyy kuzum demek artık hepimiz çöküşlerdeyizzz beklemek ne zormuşş Melike yi çok iyi anlıyorum artık ama işte normal olsa bekliim bekliim de anacım sezo olcak,benim maldonado doktorum günü belirlemiyo, genel cerrahın programına uycak mı bakalım, yarın gidince kocacımm sanırım kavga edicek,cok sinirleniyo,şube müdürleride zırt pırt soruyor günü aldınız mı personel ayarlıcaz yerine diyee, doktora söylüyoruz ne acelesi var diyoo her taraftan bi baskı iice fıttırdım anlıcagın. Nst ii ii kuzum bebişlere en yakın hissettigimiz an,annecinde napsın seni üzgün görünce üzülüyo kadıncagız. benim kocacım yne izinde,1 bucuk hafta izin aldı,yanı basımda başımı bekliyor gık desem sancı mı diyor , yok diyorum benm daha 1 kere sancım oldu,gelmicek bebek diye. fıtık agrımm öldürüyor beni, ama kocacım üzülmesin dye sesimi cıkartamıyorum,içimde patlıyor iice.
senn sıkma canını kuzum benim,kısmett bu işler Allah ın izni ile normal dogum yaparsın inşallah. Hakkımızda hayırlısı inşallahhh

Evet en cok mınık melıke bekledı ama kısmetınde ne varsa onu yasadı bende onu ornek alıp rahatlıyorum dusunmenın sonucu degstırmıyecgı kanaatıne varıorum ama sonra ıcımdekı ses benı durtuo anam napım:)))) Senın dr gercktn anrml dr degstrme hakkn yokmu annem yaaa bu nedr yaaa zoru nee senlee belkı bılmedıgnz bı husumetınz var senden ıntıkam alıo ahaha:))) nst denen sey yalnız norml dogmda adımn asabını bozck bısey cunku sancı bı tarftn bı yandn o bebegn sesı helkı oksıjen azıldı bılmem nee admı gerck korkutack bısey dıye dusunuorum yanı ben ona baglanmk ıstemem dıye dusunuorum kafyı yerım cocugum ıcerde dardamı dıye ıkı sese benı sezryna alın derım:))))

Ben de Hala doguramdm cnm banada dua edin her yerim dawul gibi oldu offf

Son düzenleme:

çok tşk ederim canım içimi rahatlattın ne bileyim işte ilk olunca belirsizlik tecrübesizlik insanı hep sağdan soldan duyduklarının stresine sokuyor.

keşşkkeeee değiştirebilsem ahh ahhhh, bakalım yarın gidince ne dicek, ya 16 sı ya 19 u diyordu ama belli de olmazmış,bana öle geliyo lii 40 ı devircem ben öle sezeryan olcam. smdide fena çöküşlerdeyim sanki böle her an suyum gelcek nişan gelcek gbi hissediyorum,yemek yiyesim yok,sadece suya vurdum buaralar dilim damagım kupkuru oluyor. kızımında mübarek gelceği yok,azcık sancım olsa anlıcam,hiç birşey yok. nst ye sokar belki yarın doktorcugum soksa da aynen cıkarım herhalde. tipime bakıyo doktor sapasaglamım,bebegi dinliyor, oo oo sen cok iisin daha bekle diyor,yarın gidince ayak yapıcam bananee yaa

:) slm herkese

Skr1606 insallah sağsağlim bebisini almışsındir kucağına . şu bebek şekerleri hoşmuş bende bi araştırayim bakayım .
Bende sabah hastaneye geldim nst için iyi sancı filan çıkmadı yâa gece o kadar sancım oluyo sabah yolda da vardı nst'ye girdim bitti :) yarın bidaha nst ertesin gün bidaha nst. Hâlâ doğmazsa sonra bakalım belki suni veririz diyo..

Kizlae suan hastaedeyim, kanama dolayisiyla acil geldim, dogumum baslamis sezaryene alcaklar, esim yetisebilecek mi onu bile bilmiyorum, ben de hazirlikli degildim, sacim badim perisan, cantam bile yanimda degil, bebisim saglikli olsun da her an alabilirler doguma, bana dua edin olur mu

canımmmm Allahın izni ile saglıkla al yavrunu kucagına inşallahh, dualarım seninle. sacını falan bosverr artık. kısmet böyleymiş. eşin inşallah yetişir. sen moralini yüksek tut kuzunu alcaksın hayırlısı ile kucagına gerisi önemli degil.

Bütün eksikler hallolur siz sağlıklı olun da allah yardımcin olsun canım

Canım sağlıkla al kucağına inş.eksikler tamamlanır sağlık olsun...

Lachesis'çim sakın telaş yapma canım ne güzel kısa bir süre sonra kavuşuyorsun kuzuna.Eşin de yetişir,bebiş ve sen sağlıklı olun da eşin de gelir eşyalarını da getirir.Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle öptük kocaman

dularımızı senınle sağ salim kucagına alda bebişini saçı maçı cantayı falan boşver eşinde yetişir inşallah merak etme bebişini düşün bu kdar bekledın ve kavuşmanıza saatler kaldı:):):)

Kizlar kerem ime kavustum. Normal oldu cok sukur. 8.45 te dogdu. Muthis bi duygu. Darisi geriye kalanlarin basina. Dogum yapmayi bekleyen herkesi gecirdim aklimdan sanci cekerkn. Umarim sizlerde saglikla sihhatle kavusursunuz yavrulariniza.firsat bulunca tekrar yazarim

canım panik olma, eşin yetişir mutlaka. 1 gün erken gelmek istedi bebiş demekki. hayırlısı olsun, korkma kuzucuğunu kucağına alacaksın saatler sonra :)

oh ohhh gelsin bebişlerrr ne güzel:))) gözün aydın cnm, Allah analı babalı büyütsün:)

canımmm hayırlı olsun Allah uzun saglıklı bir ömür nasip olsun Keremine inşallahh,adı gibi ömrüde güzel olsun miniğinn. darısı basımıza artık

Canım gözün aydın Allah bağışlasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…