- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.381
kızlar merhaba herkese..
sizler ve bebişleriniz nasılsınız?
biz bugun korku dolu anlar yaşadık.bebeğim sapsarı kustu. safra. ve aglama sesıne kostum boguluyor gibiydi yan yatıyordu üstelik.. aldım yan bi sekılde sırtına masaj yapmaya calıstım ama nafıle nefes alamadı mosmor oldu agzı kopuruyordu. cok korktum aglamaya basladım annem benden panıktır o da agzını temızlemeye calısıyor ama nasıl panık .. komsumu aradım kostular yardımcı oldular. onlar da cok korktu hemen dr.a gittik... cunku nefges aldırdık ama yıne de hırıl hırıl agzı burnu dolu.. geceden bırseyı yok gıbıydı. aspırıtor almıstık kullanmadık keske kullansaymısız.. meger burnu tıkalı oldugu ıcınmıs.. acılde burunu temızlendı acıldı rahatlatıldı. cok şükkür rahat nefes aldı. okyanus suyu verdi dr.umuz onunla ve burun aspiritoruyle temızleyın dedi dr.umuz. her burnu tıkandıgında. ilk ve deneyimsiz olduğumuz için böylesi bir durumda panik olmamak elde degil..
kızlar başınıza gelmesin.. cok zor bır durum. ama eger gelirse yan pozısyonda sırtını sıvazlayın ve ellerınızle yanaklarını gerıye gerdıırın nefes almasını saglayınn.. nefessizlikten oluyor ne oluyorsa cunku ve agzındakı kopukten de agızdan da nefes alamadıgından..
ver burunlarını sık sık kontrol edin. tıkalı mı dıye.. biz banyo yaptırınca burununun bı tarafında hafif tıkalılık farketmıstım ama derınde dıye bırsey yapmadım. dr.umuzun dedıgıne gore hıssettıgınde hemen aspırıtorle cek rahatlat dıyor.. burun kanalları cok ufak oldugundan tıkanınca bu turden köpürmeler oluyormus..
hepinize bol saglıklı, gazsız, bol sütlü huzurlu günler diliyorumm...
ben bir göğüsü verip sonra mayışıyo arada altını değiştiriyorum sonra diğer göğüse geçiriyorum ondan sonra uyuya kalıyor... alıştık bu tempoya...
bugün 43. gün halen rengli olmadım acaba ne zaman olurum... sizinkiler başlamış...
Anaaaaaaam bızım kızın sacları dokuluyo,zaten kel dogdu yavrucak olanda gıdıyo,ama yenı saclar cıkar dımı
holaa canım benimde çok hoşuma gitti bendemi alsam acaba :97:
yaw bu slinglerde bebeciğin ayakları tostop olmaz mı ki?? ayaklarının çıkması için bi bölüm war mı, kanguru gibi??
ne yazıki birşey denmiyor..kaynanam çok hassatır öpsede kafasından felan nadiren..ama gelen giden oluyo onlara bişi denmiyor..ama ben gecen çaktırmadan dedim " kıyamıyorum öpeyim yanaklarından,çok miniktir cildi çok hassastır" diye anlayan anlamıştır.dolaylı yollardan belli et.hiç sevmem öle şeyi..başkasının bebğine yapmam benimkinede yapılsın istememHanı su el kadar bebeklerın yanaklarını openler varya onlara engel oluyomusunuz kızlar,benım kaynana vakumluyo mubarek,ne dıcem bılemıyorum ama cıldırmam an meselesı
kızlar inek sütü gaz yapıyor ya... eşime birisi söylemiş... peynirin keçi peyniri olanını yesin demiş... manyıklı geldi. normal tükettiğim peynir inek sütünden yapılıyor... siz peynir yiyormusunuz?
gördüm meı taı kullandığını canım memnunmuşsun bende aklımdaydıı ama çoğu kişi kullanamıomuş bide çok pahalı yazı çıkaralım kışa gerek yok diodum halkalı model oluomuş şıkta duruo:)
ya bebekler zaten sıkış tepiş oldukları için seviomuş güya anne karnı gibi die ama bilmiorum ki rahat kullanılı mı?
ben inek sütü ile alakalı herşeyi kestim, reflüyü çok artırıyor bebekte
halka slinglerin ederi o para zaten, yalnız halka biraz yorucu, tek omuza bütün yük biniyor ve elleri çok da serbest bırakmıyor, mei tai de 4 kiloluk kızımı 2-3 saat taşımışsam omuzlarım ağrıyor ertesi güne, halkayı düşünemiyorum, tek kolunuzda 5-6-7 hatta 10 kiloluk bir çanta taşıdığınızı düşünün :)
pratik mi pratik bu arada bunları sizlerde yapabilirsiniz eğer eliniz makas tutuyorsa, olayı çok çok basit, ben mei tai yi aldım ala birde wrap sling im olsun istiyorum ve onun için gidip kumaş alıcam 70 cm genişlik 5 metre boy yanlarını annem diksin ohhh bitti :)
internette araştırın hepsinin yapılış tarifi var ben bulmuştum mei tai de dahil :)
Kampanyalı Halka Sling Kampanyalı Halka Sling Sanal Bebek Mağazası buda var, ben bu sitenin sattığı mei tai yi unnado dan almıştım
wrap sling bende istiyorum hatta annem kumaş al yapalım dediydi geçenlerde gösterdimde altı üstü kenarları verilcek makineyede ben nasıl bir kumaş alcam bilemedimgeçen bi yerde gördüm 189 tl dediler verilmez onada 189 tl kumaşı bulduktan sonra yapılabilecek bişi diye düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?