2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok geçmiş olsun bnde okuyunca tüylerim diken diken oldu kıyamam bn ona neyse bişi olmamış allahtan..

ben bir göğüsü verip sonra mayışıyo arada altını değiştiriyorum sonra diğer göğüse geçiriyorum ondan sonra uyuya kalıyor... alıştık bu tempoya...

aynen aynen..bnde öyle yapıyorum en azından tek göğsü bitiriyo aç olmuyo mızmızlık yapmıyo çektii zmn altını değiştiriyorm sonra bidaa istiyo oda şımarıklıktan :)) o zmnda diğer göğsü veriyorum ama ilk emdiği göğüs hala doluysa ona devam ediyorum

bugün 43. gün halen rengli olmadım acaba ne zaman olurum... sizinkiler başlamış...

cnm 6 ay olmayanlar var genelde herkes 40 çıkınca olmaz yani sn daha acele etme bnce :)) bnm görümcem 6 ay olmadı..hani diyolar ya süt koruyo bilmem ne diye işte o kdr uzun sürdüü içn ilişkide hamile kalma riski yokmuş fln diyolar yoksa hmn adet olsan hemen hamile kalabilcein anlamına geliyo çnkü yumurtalıklar çalışmaya başlıyo yanlış mı düşünüyorum :26:

Anaaaaaaam bızım kızın sacları dokuluyo,zaten kel dogdu yavrucak olanda gıdıyo,ama yenı saclar cıkar dımı

evt çıkcak cnm mrk etme özellikle açık renk saçlılar döküyo saçlarını bnm kardeşiminkide hepsi dökülmüştü htrlıyorm sonra çok gzl lüle lüle saçları oldu..

yaw bu slinglerde bebeciğin ayakları tostop olmaz mı ki?? ayaklarının çıkması için bi bölüm war mı, kanguru gibi??

ya bebekler zaten sıkış tepiş oldukları için seviomuş güya anne karnı gibi die ama bilmiorum ki rahat kullanılı mı?

Hanı su el kadar bebeklerın yanaklarını openler varya onlara engel oluyomusunuz kızlar,benım kaynana vakumluyo mubarek,ne dıcem bılemıyorum ama cıldırmam an meselesı
ne yazıki birşey denmiyor..kaynanam çok hassatır öpsede kafasından felan nadiren..ama gelen giden oluyo onlara bişi denmiyor..ama ben gecen çaktırmadan dedim " kıyamıyorum öpeyim yanaklarından,çok miniktir cildi çok hassastır" diye anlayan anlamıştır.dolaylı yollardan belli et.hiç sevmem öle şeyi..başkasının bebğine yapmam benimkinede yapılsın istemem

ben inek sütü ile alakalı herşeyi kestim, reflüyü çok artırıyor bebekte

halka slinglerin ederi o para zaten, yalnız halka biraz yorucu, tek omuza bütün yük biniyor ve elleri çok da serbest bırakmıyor, mei tai de 4 kiloluk kızımı 2-3 saat taşımışsam omuzlarım ağrıyor ertesi güne, halkayı düşünemiyorum, tek kolunuzda 5-6-7 hatta 10 kiloluk bir çanta taşıdığınızı düşünün :)

pratik mi pratik bu arada bunları sizlerde yapabilirsiniz eğer eliniz makas tutuyorsa, olayı çok çok basit, ben mei tai yi aldım ala birde wrap sling im olsun istiyorum ve onun için gidip kumaş alıcam 70 cm genişlik 5 metre boy yanlarını annem diksin ohhh bitti :)

internette araştırın hepsinin yapılış tarifi var ben bulmuştum mei tai de dahil :)

yasminka canım çok geçmiş olsun
inan okurken sanki o anı yaşar gibi oldum
demekki bebişlerin burunlarını sürekli kontrol altında tutmak gerek
umarım bir daha tekrarlamaz

ya bebekler zaten sıkış tepiş oldukları için seviomuş güya anne karnı gibi die ama bilmiorum ki rahat kullanılı mı?

inanılmaz rahat bebek içinde, benimki hemen uyuyor onu bağlayınca :)

ayaklarıda çıkıyor zaten ayakların çıkış şeklinden dolayı sağlıklı bunlar, benimki şuanda çıkarımıyor , cenim pozisyonu alıyor videolar var you tube da izleyin hepsinin bağlanışı kullanışı hakkında fikriniz olur

hımm bnm elim makas tutmuo ama annemin ki tutuo:) gerçi o da şimdi ne biçim şey bu gel ben çarşafla bağlayım sırtına der biraz daha araştırayım açıkcası şık ve havalı duruo diede heves ettiydim ama wrap sling daha sağlam görünüo saol canım herşeyi bilior olman süperr:))

Su hanı yere konulan ıcıne bebegın kondugu,one arkaya sallanan sey varya,adını tam bılmıyorum,kaynanagıl ondan almıslardı dogumdan once,bgn bı denım nası olucak dıye,ayyy boyle uyduruk bıse gormedım hayatımda,kızın kafası gerıye dogru gıdıyo,dgr uca koyuyorum bu sefer ordan gerıye gıdıyo kafası,ne ayarı var ne bıseyı dedımya uydurugun alası,sımdı tutturucaklar kızı oraya koyalım dıye,bende mırın kırın edıcem yıne cırkeflesıcem:) aldıkları tek sey oydu oda uyduruk alaaaası

Arkadaşlar bebeğim 17 günlük biraz önce bebeğim sarı renk kustu hemde biraz fazla kustu çok endişelendim aranızda böyle olan var mı?

canm bencede yazık o paraya
kumaşını bulabilrsek çok basit bir şeymiş
ama kaç metre kumaş giderki acaba :44:
canım bir ara ben kumaşcılara bakınayım
sende bak bakalım eğer bulursan uygun kumaş bizede söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…