- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.341
kızımda acken gozu hıcbıse gormuyo,altını degıstırecem bıde ımkanı yoook,basıyo feryadı,karnını doyuruyorum bende hemencık,sonra altını temızlıyorum uyanıyo tabı,sonra gazı cıkarmak ıcın omzuma aldıgımda yuksek ıhtımal uyuyo hele gazı cıkmıssa kesın uyuyo,yoksa caresız bende senın gıbı tekrar meme verıyorumsorma yaa. hiç sevmiyor sırt üstü yatmayı. sürekli yan döneyim istiyor. yumurta kafa oldu valla. kusar diye de korkuyorum, sırt üstü bırakamıyorum. tavsiyesi olan??
her iki burna da yavaş yavaş 5 er 6 şar damla damlatıyorum. zaten hapşuruyor sonra... kaynanam kullan at diyor. 20 de birini bile kullanmadan atıyorum serum fizyolojik i.. siz de öyle mi yapıyorsunuz? atmaya gerek varmıki?
bir de kızlar, şu gaza çözümü olan beri gelsin.. 15 günlük bizimkisi. emzirmeden alt değiştirirsem kıyameti koparıyor. emerken uykuya dalıyor çoğunlukla, öyle istiyor. e altını sonra değiştiriyim emzirmeden sonra desem uyanıyor, sonra tekrar emziriorum. memede uyuduğu için gazı da çıkmıyor. valla garip bi döngüye girdim.. emdikçe gaz oluyor, gaz oldukça onun acısını unutmak için sanırım emmek istiyor.. ne yapacağımı şaşırdım valla..
gamze nerden anladın adet olduğunu bnm bizim bugün 43. günümüz hala az az kanamam gelio adet olabilir mi
canım yaa benım kızdada gozpınarında hafıf sulu bı capak oluyo devamlı,ıslak pamukla sılıyorum acaba bıraz anne sutune degdırıpmı sılsem dıorum
oğlum uyurken bir anda ayaklarını ellerini aniden çekiyor. rüya mı görüyor korkuyor sanki yavrum...daha 16 günlüğüz sesli ortamlarda daha da artıyor ..sizin bebeklerinizde de oluyor mu?
Kaynanagıl hıcbıse takmadı desem,bıde ılk torunları,hayret edıyorum 26 yasında kaynım var oda bıse takmadı,maddıyatsızlıkla alakası yok bılıyorum sdc sasırıyorum
gerçktende şaşırtıcı hani en kötü ufaktn bişyler alabilrler ilk torunmuş sonuçta... kıslar peki kendi annelerimz ne taktı benm dogumunda annem bebegmn odasını çogunu aldıgı içn sadece çeyrk taktılar kayınvalidemler ise bir bilzk bebegede yarım altın
kızlar gitti gidiyorda 35, 28 liraya baby slingler var iimidir ki acaba onlar bilgiis olan var mı
evet çok komik oluyorlar canım...diyordum ki rüya görüyorlar sanırm..olur tabi cnm elleri ayakları bilinçsizce hareket ediyo..elleri özellikle çok komik hareketler yapıyo eşim taklidini yapıyo yarılıyorm :))
çok geçmiş olsun canım.benimkinin de burnu tıkalıydı bir ara..bir hapşurdu temzlendi. aspiiratör bizim de almamz lazım çok küçük burun deliklerikızlar merhaba herkese..
sizler ve bebişleriniz nasılsınız?
biz bugun korku dolu anlar yaşadık.bebeğim sapsarı kustu. safra. ve aglama sesıne kostum boguluyor gibiydi yan yatıyordu üstelik.. aldım yan bi sekılde sırtına masaj yapmaya calıstım ama nafıle nefes alamadı mosmor oldu agzı kopuruyordu. cok korktum aglamaya basladım annem benden panıktır o da agzını temızlemeye calısıyor ama nasıl panık .. komsumu aradım kostular yardımcı oldular. onlar da cok korktu hemen dr.a gittik... cunku nefges aldırdık ama yıne de hırıl hırıl agzı burnu dolu.. geceden bırseyı yok gıbıydı. aspırıtor almıstık kullanmadık keske kullansaymısız.. meger burnu tıkalı oldugu ıcınmıs.. acılde burunu temızlendı acıldı rahatlatıldı. cok şükkür rahat nefes aldı. okyanus suyu verdi dr.umuz onunla ve burun aspiritoruyle temızleyın dedi dr.umuz. her burnu tıkandıgında. ilk ve deneyimsiz olduğumuz için böylesi bir durumda panik olmamak elde degil..
kızlar başınıza gelmesin.. cok zor bır durum. ama eger gelirse yan pozısyonda sırtını sıvazlayın ve ellerınızle yanaklarını gerıye gerdıırın nefes almasını saglayınn.. nefessizlikten oluyor ne oluyorsa cunku ve agzındakı kopukten de agızdan da nefes alamadıgından..
ver burunlarını sık sık kontrol edin. tıkalı mı dıye.. biz banyo yaptırınca burununun bı tarafında hafif tıkalılık farketmıstım ama derınde dıye bırsey yapmadım. dr.umuzun dedıgıne gore hıssettıgınde hemen aspırıtorle cek rahatlat dıyor.. burun kanalları cok ufak oldugundan tıkanınca bu turden köpürmeler oluyormus..
hepinize bol saglıklı, gazsız, bol sütlü huzurlu günler diliyorumm...
oğlum uyurken bir anda ayaklarını ellerini aniden çekiyor. rüya mı görüyor korkuyor sanki yavrum...daha 16 günlüğüz sesli ortamlarda daha da artıyor ..sizin bebeklerinizde de oluyor mu?
kızlar merhaba herkese..
sizler ve bebişleriniz nasılsınız?
biz bugun korku dolu anlar yaşadık.bebeğim sapsarı kustu. safra. ve aglama sesıne kostum boguluyor gibiydi yan yatıyordu üstelik.. aldım yan bi sekılde sırtına masaj yapmaya calıstım ama nafıle nefes alamadı mosmor oldu agzı kopuruyordu. cok korktum aglamaya basladım annem benden panıktır o da agzını temızlemeye calısıyor ama nasıl panık .. komsumu aradım kostular yardımcı oldular. onlar da cok korktu hemen dr.a gittik... cunku nefges aldırdık ama yıne de hırıl hırıl agzı burnu dolu.. geceden bırseyı yok gıbıydı. aspırıtor almıstık kullanmadık keske kullansaymısız.. meger burnu tıkalı oldugu ıcınmıs.. acılde burunu temızlendı acıldı rahatlatıldı. cok şükkür rahat nefes aldı. okyanus suyu verdi dr.umuz onunla ve burun aspiritoruyle temızleyın dedi dr.umuz. her burnu tıkandıgında. ilk ve deneyimsiz olduğumuz için böylesi bir durumda panik olmamak elde degil..
kızlar başınıza gelmesin.. cok zor bır durum. ama eger gelirse yan pozısyonda sırtını sıvazlayın ve ellerınızle yanaklarını gerıye gerdıırın nefes almasını saglayınn.. nefessizlikten oluyor ne oluyorsa cunku ve agzındakı kopukten de agızdan da nefes alamadıgından..
ver burunlarını sık sık kontrol edin. tıkalı mı dıye.. biz banyo yaptırınca burununun bı tarafında hafif tıkalılık farketmıstım ama derınde dıye bırsey yapmadım. dr.umuzun dedıgıne gore hıssettıgınde hemen aspırıtorle cek rahatlat dıyor.. burun kanalları cok ufak oldugundan tıkanınca bu turden köpürmeler oluyormus..
hepinize bol saglıklı, gazsız, bol sütlü huzurlu günler diliyorumm...
Ayyyyy kızımın gozunde kocaman kırpık,gozunun ıcıne yapısmıs alınacak gıbı dııl
]Slmm kızlar nasılsınız baya zaman oldu giremedim herkesler doğurmuştur artık doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ben kızımdan vakit bulup giremiyorum çok huysuz işte buda benim fıstığımm
Eki Görüntüle 382735 Eki Görüntüle 382737
]Slmm kızlar nasılsınız baya zaman oldu giremedim herkesler doğurmuştur artık doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ben kızımdan vakit bulup giremiyorum çok huysuz işte buda benim fıstığımm
Eki Görüntüle 382735 Eki Görüntüle 382737
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?