- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.401
canm bencede yazık o paraya
kumaşını bulabilrsek çok basit bir şeymiş
ama kaç metre kumaş giderki acaba :44:
canım bir ara ben kumaşcılara bakınayım
sende bak bakalım eğer bulursan uygun kumaş bizede söyle
5 metre kumaş, genişliği 70 cm olacak , esneyebilen bir kumaş olmalı jarse galiba adı pekde bilmiyorum kumaş özelliklerini, videolardan bakınca nasıl bir kumaş olmalı anlarsınız, bu arada 189 tl yuhhh yani,, ne kumaşından yapmışlar onu...
Arkadaşlar bebeğim 17 günlük biraz önce bebeğim sarı renk kustu hemde biraz fazla kustu çok endişelendim aranızda böyle olan var mı?
Fulyacım içini ferah tut ve artık birinin yanında emzirme.. bide bişey daha duydum kırkımız çıkana kadar gidenin arkasında güle güle dememek gerekiyormuş.
5 metre kumaş, genişliği 70 cm olacak , esneyebilen bir kumaş olmalı jarse galiba adı pekde bilmiyorum kumaş özelliklerini, videolardan bakınca nasıl bir kumaş olmalı anlarsınız, bu arada 189 tl yuhhh yani,, ne kumaşından yapmışlar onu...
Eki Görüntüle 382965
selam bugün sevili ziyarete gittik minik alya ve aden yanyana geldileruygun bir pozisyon bulamadık pek ancak bu şekilde cıktı kuzular...maşallah bebeklerimize...
ya cnm , birşey sorucam, bana pek sağlıklı gibi görünmüyor bunlar, belki ben yanlış pozisyonları seyrediyorum. içinde bebek eciş bücüşmüş gibi. bir de ayaklarının çıktığı modeller var:) kalça çıkıklığı falan olmazmı bebekler yaa.. benim oğlum 15 günlük.. sanırım erken başlamak için. sen küçük berranla bi fotoğrafnı koysan da biz de görsek..inanılmaz rahat bebek içinde, benimki hemen uyuyor onu bağlayınca :)
ayaklarıda çıkıyor zaten ayakların çıkış şeklinden dolayı sağlıklı bunlar, benimki şuanda çıkarımıyor , cenim pozisyonu alıyor videolar var you tube da izleyin hepsinin bağlanışı kullanışı hakkında fikriniz olur
Canım bizde aynı süreçten geçtik aynı şeyleri yaşadık onun sağlığı herşeyden önemli lütfen tedaviye götür..bilirubin seviyesinin çok yükselmesi beyin hasarlarına yol açabiliyormuş...bol bol emziymeyide ihmal etme...
canm bencede yazık o paraya
kumaşını bulabilrsek çok basit bir şeymiş
ama kaç metre kumaş giderki acaba :44:
canım bir ara ben kumaşcılara bakınayım
sende bak bakalım eğer bulursan uygun kumaş bizede söyle
Aptamil Junior ile geldim, gördüm, yendim! HEHEHEHE KIZLARR OĞLUŞUMU SEYREDİİN:))))
Aptamil Junior ile geldim, gördüm, yendim! HEHEHEHE KIZLARR OĞLUŞUMU SEYREDİİN:))))
haftasonu kemeraltına inicem çarşıya tek tek gezeyim kumaşçıları bulmadanda dönmeyeyim :)))
evet aynen öyle 189 tl dediler.....bende sormadan önce ne kadar olabilirki altı üstü uzun bir kumaş diyodum ama işte o uzun kumaşa bu fiyatı verdiler neymiş orjinalmiş kumaşı özelmiş ısı korumalıymış mış mış mış bi ton saydı kadın dinledim çıktım :)))
ahada aynısını buldum nette
Online Mağaza - bebekeşya ... bebeğinize değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?