2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5 metre kumaş, genişliği 70 cm olacak , esneyebilen bir kumaş olmalı jarse galiba adı pekde bilmiyorum kumaş özelliklerini, videolardan bakınca nasıl bir kumaş olmalı anlarsınız, bu arada 189 tl yuhhh yani,, ne kumaşından yapmışlar onu...

kadın bomba yapmışşşş...
çok güzel bi paylaşım olmuş gamze valla amma velakin bu kumaşın ölçğleri nedir acaba ya bn kestiremedm burdan?
ya ne kolay yaptı kadın bna karışık geldi çocuğu çıkarmak istediğimizde aynı kolaylıkla çıkarabilcekmiyim düşürmeden?
bide bunu yapsak şimdi kullanmaya başlayabilirmiyiz?
çok heveslendim dışarı çıkarken iyi olurdu

Arkadaşlar bebeğim 17 günlük biraz önce bebeğim sarı renk kustu hemde biraz fazla kustu çok endişelendim aranızda böyle olan var mı?

canım benim kızımda bikaç kere safra gibi sapsarı kustu ama her kusuşu mama sonrasında olmustu aptamil veriyordum sütün yetmediği durumlarda ozamanlarda dediğim gibi kustu mamayı kestim bende dr diğer mamaları deneyn gerekirse dedi bende bebelac aldım gerekirse onu deniyorum onda kusma olmadı.

selam bugün sevili ziyarete gittik minik alya ve aden yanyana geldileruygun bir pozisyon bulamadık pek ancak bu şekilde cıktı kuzular...maşallah bebeklerimize...

sağol canım verdiğin bilgiler epey faydalı
ben en yakın zamanda bir kumaşcıya uğrayayım

Masallah subhanallah bebeklerınız ne guzel cıkmıslar,Rabbım hepımızın kuzucuklarını nazarlardan korusun...

ya cnm , birşey sorucam, bana pek sağlıklı gibi görünmüyor bunlar, belki ben yanlış pozisyonları seyrediyorum. içinde bebek eciş bücüşmüş gibi. bir de ayaklarının çıktığı modeller var:) kalça çıkıklığı falan olmazmı bebekler yaa.. benim oğlum 15 günlük.. sanırım erken başlamak için. sen küçük berranla bi fotoğrafnı koysan da biz de görsek..

canım bizimde 7 günlükken sarılık çıktı 18.7 dedi dr. hemen yoğun bakım dedi fototerapi uygulandı kızım minicik yavrucum ışın tedavisi oldu o sesler hala kulağımda insan ne adar da olsa korkuo ama şimdi tam olarak geçmedi ama 11e düştü son kontrolde dr sadece yüzünde kalmış dedi inşallah oda geçer bence sende ihmal etme Allah sağlık versin inşallah yavrularımıza

haftasonu kemeraltına inicem çarşıya tek tek gezeyim kumaşçıları bulmadanda dönmeyeyim :)))

evet aynen öyle 189 tl dediler.....bende sormadan önce ne kadar olabilirki altı üstü uzun bir kumaş diyodum ama işte o uzun kumaşa bu fiyatı verdiler neymiş orjinalmiş kumaşı özelmiş ısı korumalıymış mış mış mış bi ton saydı kadın dinledim çıktım :)))

ahada aynısını buldum nette
http://www.bebekesya.com/level9_cms...tegorie=20&srubrikid=153&sno=BE-122-50-54-001

Son düzenleme:

fikrimi belirtmek istiyorum çiçek satan çingenelerde böle bağlıyo bebeklerini o aklıma geldi yahu...

kızlar,
oğluşum geldi,biraz zor oldu hayata gözlerini açması ama maşallah çok iyi Paşam:)1 nisan pazar günü saat 14 de suyum geldi çok sakin bir şekilde hastaneye gittik,ağrım yoktu.Ancak 20 saat bekledikten sonra ağrım yine olmayınca suni sancı vermeyi denediler 10 dakka sonra ben pert olmuştum.Daha fazla dayanamadım sunidende vazgeçtik,çünkü 22 saat beni çok yormuştu,biran önce bitsin istedim herşey.genel anestesiyle sezeryan oldum çünkü artık tansiyonumda fırlamıştı kendimden geçmiştim.10da sezeryana alındım.11 de kendime gelmiştim ve dünyalar tatlısı oğluma kavuşmuştum.Herşey yolunda oğlum sağlıklı tek sorun daha hiç süt veremedim,sütüm gelmedi çok üzülüyorum.Mama veriyoruz oğluşuma.Yarın makina alıcam zorlayacam artık göğüslerimi çünkü cukcuk yapıo uyurken bile ağzı arıyor benim oğluşumda memeyi
dua edin teyzeleri oğluma.Bu arada 49 cm 3,600 gr doğdu.Bu 2 gündede sadece 70 gr zayıflamış hastane çıkışında raporuna yazmışlar.Size oğlumun bir fotoğrafınıda göstereyim teyzeleleri,maşallah demeyi unutmayın ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…