2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, hamileyken ayşe öner in seminerine gitmiştim. bebek hemşiresi kendisi. o zamandan aklımda bişiy kalmamış tabi. videodan seyrettim tekrar, kesinlikle yöntemlerini deneyin derim, az önce uyguladım oğlumda, gark diye çıkıverdi gazı. alttan da çıkardı darısı sizlere...

Ayşe Öner - Bebeğin Gazı Nasıl Çıkartılmalı - Bebek Bakım - Video Vidivodo
Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
bir de şunu sormak istiyorum, yarım saatten fazla uyumuyor bebeğim. sebebi ne olaki. gazı çıkıyor, herşey tamam ama uyumuyor. kundak ta yapıyorum. ama kundak yapmasam da elleri ayakları oynayınca hiç uyumuyor...

Hanı su el kadar bebeklerın yanaklarını openler varya onlara engel oluyomusunuz kızlar,benım kaynana vakumluyo mubarek,ne dıcem bılemıyorum ama cıldırmam an meselesı

kızlar inek sütü gaz yapıyor ya... eşime birisi söylemiş... peynirin keçi peyniri olanını yesin demiş... manyıklı geldi. normal tükettiğim peynir inek sütünden yapılıyor... siz peynir yiyormusunuz?

keçü sütü ve ürünlerinin sindirimi inek sütüne göre daha kolaydır.netten araştırabilirsiniz.keçi sütü tüm hastalıklara şifadır.ben kızıma sulandırıp veriyorum.9 aylık ve 14 kilo evime inek sütü sokmam...araştırın göreceksiniz...

ben bir göğüsü verip sonra mayışıyo arada altını değiştiriyorum sonra diğer göğüse geçiriyorum ondan sonra uyuya kalıyor... alıştık bu tempoya...

bugün 43. gün halen rengli olmadım acaba ne zaman olurum... sizinkiler başlamış...

Monovit D3 günde 3 damla kullanıyorum... sağlık ocağı ücretsiz veriyor...

multıtabsı aıle hekımımız verdı,cocuk doktorumuzda onayladı,bunla basladık bakalım,bır defada 10 damla verıyorum ve 1 yasına kadar surecekmıs
ben sut hıc tuketmıyorum canım malum gaz olayı,ama kecı sutu banada mantıklı geldı tabı arastırmak lazım.

Anaaaaaaam bızım kızın sacları dokuluyo,zaten kel dogdu yavrucak olanda gıdıyo,ama yenı saclar cıkar dımı

canımmm aklımda sen vardın... özletmeyin kendinizi inşallah düzenin yerine girer sık sık aramızda olursun...
bu tam fındıkmış ya yesin onu teyzesi... maşallah prensese...

bugün oğlumla birlikte sahile yürüyüşe gittik... arabayı ilk kez kullandım çok kaba ama tekerlekleri mükemmel kontrollü... birde yatak pozisyonunda araba yokuştan inerken çok korluyorum kayacak diye arabanın kolunu kendime çkiyorum böyle bebiş bana bakıyor yokuş inerken panik atak geçiriyorum... sizdede yokuş fobisi varmı?

link versene canım bir bakayım , ben aldım az buçuk bilgim var :)

gördüm meı taı kullandığını canım memnunmuşsun bende aklımdaydıı ama çoğu kişi kullanamıomuş bide çok pahalı yazı çıkaralım kışa gerek yok diodum halkalı model oluomuş şıkta duruo:)

yaw bu slinglerde bebeciğin ayakları tostop olmaz mı ki?? ayaklarının çıkması için bi bölüm war mı, kanguru gibi??

bir de şunu sormak istiyorum, yarım saatten fazla uyumuyor bebeğim. sebebi ne olaki. gazı çıkıyor, herşey tamam ama uyumuyor. kundak ta yapıyorum. ama kundak yapmasam da elleri ayakları oynayınca hiç uyumuyor...

valla bnmkide bikaç gündür çok fazla uyumuyo..sık aralıklarla uyanıp sürekli emmek istiyo..nedenini büyüme atağına bağlıyorum :)

Hanı su el kadar bebeklerın yanaklarını openler varya onlara engel oluyomusunuz kızlar,benım kaynana vakumluyo mubarek,ne dıcem bılemıyorum ama cıldırmam an meselesı

bn bişi diyemiyorum ama çok sinir oluyorum hyr kayınvalide annem babam fln öpsün gocunmamda yabancılar diğer akrabalar fşn öpmesin yaa ne bu Allahaşkına bide alıp ellerine şap şup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…