- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.361
Arkadaslar vıtamın kullananınız varmı,hanı su 15.gunden ıtıbaren baslanan,bız acd multıtabs kullanıyoruz
bn önce emzirip sonra masaj yapıpı gazını çişini kakası neyi varsa çıkartıp öyle değiştiriyorm ama illaki çişini yapıyo altını açınca..bikaç kerede kakasını fırlattı :)) zaten emzirmeden önce altını değiştirirsem kıyameti koparır açken hayatta durmaz..e sonuçta zırt pırt altını dğişcene emzir sonra değiş oda ne varsa yapsın
doğum sonrası gelen kanama 10. gün kesilmişti, 33. gün adet 6 gün sürdü, hatta geçen hafta 2. adetimide oldum, zaten adet olduğunda anlayacaksın çünkü şuanda az az geliyor sende ama olduğunda hamilelikten önce gelenden dahada da yoğun gelecek en azından benim öyle oldu 3-4 gün sürerdi ilk 2 gün yoğun olurdu şimdi 6-7 gün sürüyor ilk 5 gün çok yoğun, düzenli değil yalnız ikisi arasında 35 gün geçti...
Monovit D3 günde 3 damla kullanıyorum... sağlık ocağı ücretsiz veriyor...
kızlar inek sütü gaz yapıyor ya... eşime birisi söylemiş... peynirin keçi peyniri olanını yesin demiş... manyıklı geldi. normal tükettiğim peynir inek sütünden yapılıyor... siz peynir yiyormusunuz?
]Slmm kızlar nasılsınız baya zaman oldu giremedim herkesler doğurmuştur artık doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ben kızımdan vakit bulup giremiyorum çok huysuz işte buda benim fıstığımm
Eki Görüntüle 382735
link versene canım bir bakayım , ben aldım az buçuk bilgim var :)
link versene canım bir bakayım , ben aldım az buçuk bilgim var :)
bir de şunu sormak istiyorum, yarım saatten fazla uyumuyor bebeğim. sebebi ne olaki. gazı çıkıyor, herşey tamam ama uyumuyor. kundak ta yapıyorum. ama kundak yapmasam da elleri ayakları oynayınca hiç uyumuyor...
Hanı su el kadar bebeklerın yanaklarını openler varya onlara engel oluyomusunuz kızlar,benım kaynana vakumluyo mubarek,ne dıcem bılemıyorum ama cıldırmam an meselesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?