- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.441
masalllllaaahh sizlere, fotolar ham olmasina ragmen cok basariki.. istanbulda cekim yaiyormuydu yoksa sadece ankarami
oyyy çok tatlısınız siz maşallah yaaa
hepinize maşallah resimler çok hoşşşşşşş
Kızlar slinglerden bahsetmişsiniz de ben babasling almayı düşünüyorum ondan kullanan var mı? benim eşim de kullanmak istiyor o yüzden bana en kullanışlı o geldi. Şurdakini alıcam galiba.
☞ BabaSling, ok Ynl Pratik Bebek Taycs, Kanguru, Hediyeli : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
cnm , slinglerle ilgili cevabın için teşekkürler, zaten sen kullanıyorsan sağlıksız bişiy kullanmazsın o yüzden sordum, aklıma yatmamıştı ondan:)canım bu üründe çok güzel mantık aynı halka sling ile, dünde dediğim gibi tek tarafa binen yük fazla oluyor bu ürünlerde uzun süreli (1 saatte uzun) taşımada özellikle enerjiye ihtiyacı olan sen , çok yorulursun ve boynun sırtın omuzun ağrır, kısa süreli kullanımlarda oldukça iyi en pratik ürün bağlama derdi yok, arabadan inip markete gir çık larda çok işe yarar
Gamze biz de cmtsi günü bebek arabası alalım diyorum... pusetin altına twist alcaktık vazgeçtik o arabada sabit kalsın biz de şöle katlanır kolay taşınır bi araba alalım dedik... önerilerini beklerimmmmmcanım bu üründe çok güzel mantık aynı halka sling ile, dünde dediğim gibi tek tarafa binen yük fazla oluyor bu ürünlerde uzun süreli (1 saatte uzun) taşımada özellikle enerjiye ihtiyacı olan sen , çok yorulursun ve boynun sırtın omuzun ağrır, kısa süreli kullanımlarda oldukça iyi en pratik ürün bağlama derdi yok, arabadan inip markete gir çık larda çok işe yarar
gçmişe bakamadım henüz arkadaşlar hepinize merhaba..
bu sayfada gördüğüm fotolar harika, başka varmı bilmiyorum.. Gamzecim 41 kere maşallah size.
biz sabah aşımızı olduk geldik... çok az bi içli içli ağladı Didem ve hemen sustu çok şükür. boy ölçümü yapmadılar, kafa çevresi 4 cm büyümüş, kilomuzda doğum kilosuna göre 980 gr artış göstermiş.kilo alamıyormu acaba diye düşünüp duruyordum şükürler olsunki alıyormuş. boyunu da geçen hafta evde ölçmüştüm 5 cm uzamıştı. Hemşire ilk 6 ay boy ölçümü pek sağlıklı olmuyo, almıyoruz dedi (((
bişiy sorcam kızlar, dün bizim ufaklık çok ağlayınca ve sürekli aranınca, acaba açmı diyerekten sütümü sağdım.. iyi çıktı şükür sayılır. sonra da zaten sabaha kadar uyumadı. doğru dürüst te emmedi, ufak ufak sancısını unutmak için emdi. süt te birikti iyice sanırım sabaha kadar, patlayacak gibi. çok acıyor, dayanamıyorum, balon gibi ağzına bile alamıyor..bir de kustu emdikten 1 saat kadar sonra balgamla karışık. epeyce hemde. kaynanam evdeydi de. dedi ki emmeye emmeye de içerde süt ekşir, öyle birşey olabilirmiki?
bişiy sorcam kızlar, dün bizim ufaklık çok ağlayınca ve sürekli aranınca, acaba açmı diyerekten sütümü sağdım.. iyi çıktı şükür sayılır. sonra da zaten sabaha kadar uyumadı. doğru dürüst te emmedi, ufak ufak sancısını unutmak için emdi. süt te birikti iyice sanırım sabaha kadar, patlayacak gibi. çok acıyor, dayanamıyorum, balon gibi ağzına bile alamıyor..bir de kustu emdikten 1 saat kadar sonra balgamla karışık. epeyce hemde. kaynanam evdeydi de. dedi ki emmeye emmeye de içerde süt ekşir, öyle birşey olabilirmiki?
Gamze biz de cmtsi günü bebek arabası alalım diyorum... pusetin altına twist alcaktık vazgeçtik o arabada sabit kalsın biz de şöle katlanır kolay taşınır bi araba alalım dedik... önerilerini beklerimmmmm
Hadi siz atlattınız geçmiş olsun. Biz de pztsi götürcez aşıyaben kızdan çok korkuyorum haliyle :) inşallah kolay olur... ateş düşürücü falan veriyolar mı? bi de bunlar normal aşılarmış, özel aşılarda varmış... onları nerde yaptırcaz :S
sağol canım benim.. bu aşı ateş yapmıyor şükür. 2.ay aşısı yapabilir. özel aşıları da doktora danışıp eczaneden alıp vurdurabiliyoruz.
eğer alışveriş merkezinde ya da düz yerlerde süreceksen sıklıkla, ben baby 2go proton derim, .tekerlekleri çok küçük çünkü , ama inanılmaz hafif ve az yer kaplıyor, eğer daha çok sokaklarda süreceğim dersen de kraft atlanta derim.Gamze biz de cmtsi günü bebek arabası alalım diyorum... pusetin altına twist alcaktık vazgeçtik o arabada sabit kalsın biz de şöle katlanır kolay taşınır bi araba alalım dedik... önerilerini beklerimmmmm
yasminka,
çok çok geçmiş olsun cnm. benm bebişimin de burnu tıkalı, panik oldum şimdi
Eki Görüntüle 382965
selam bugün sevili ziyarete gittik minik alya ve aden yanyana geldileruygun bir pozisyon bulamadık pek ancak bu şekilde cıktı kuzular...maşallah bebeklerimize...
kızlar,
oğluşum geldi,biraz zor oldu hayata gözlerini açması ama maşallah çok iyi Paşam:)1 nisan pazar günü saat 14 de suyum geldi çok sakin bir şekilde hastaneye gittik,ağrım yoktu.Ancak 20 saat bekledikten sonra ağrım yine olmayınca suni sancı vermeyi denediler 10 dakka sonra ben pert olmuştum.Daha fazla dayanamadım sunidende vazgeçtik,çünkü 22 saat beni çok yormuştu,biran önce bitsin istedim herşey.genel anestesiyle sezeryan oldum çünkü artık tansiyonumda fırlamıştı kendimden geçmiştim.10da sezeryana alındım.11 de kendime gelmiştim ve dünyalar tatlısı oğluma kavuşmuştum.Herşey yolunda oğlum sağlıklı tek sorun daha hiç süt veremedim,sütüm gelmedi çok üzülüyorum.Mama veriyoruz oğluşuma.Yarın makina alıcam zorlayacam artık göğüslerimi çünkü cukcuk yapıo uyurken bile ağzı arıyor benim oğluşumda memeyi
dua edin teyzeleri oğluma.Bu arada 49 cm 3,600 gr doğdu.Bu 2 gündede sadece 70 gr zayıflamış hastane çıkışında raporuna yazmışlar.Size oğlumun bir fotoğrafınıda göstereyim teyzeleleri,maşallah demeyi unutmayın ama:)Eki Görüntüle 383063 Eki Görüntüle 383063
Yasminka canım çok geçmiş olsun, çok korkutucu olmuş gerçekten, demekki çok dikkat etmek lazım burun tıkanıklığına, Allahtan yalnız değilmişsin, ben evde yalnızım öyle bir şey olsa naparım bilmem, ay Allah korusun hepimizin bebişlerini.
Kızlar slinglerden bahsetmişsiniz de ben babasling almayı düşünüyorum ondan kullanan var mı? benim eşim de kullanmak istiyor o yüzden bana en kullanışlı o geldi. Şurdakini alıcam galiba.
☞ BabaSling, ok Ynl Pratik Bebek Taycs, Kanguru, Hediyeli : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
eğer alışveriş merkezinde ya da düz yerlerde süreceksen sıklıkla, ben baby 2go proton derim, .tekerlekleri çok küçük çünkü , ama inanılmaz hafif ve az yer kaplıyor, eğer daha çok sokaklarda süreceğim dersen de kraft atlanta derim.
bebişinin saçları dökülen varmııııı? benim kızım kel kalmak üzere:)))
tepesi açıldı iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?