2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasminka canım çok geçmiş olsun, çok korkutucu olmuş gerçekten, demekki çok dikkat etmek lazım burun tıkanıklığına, Allahtan yalnız değilmişsin, ben evde yalnızım öyle bir şey olsa naparım bilmem, ay Allah korusun hepimizin bebişlerini.

masalllllaaahh sizlere, fotolar ham olmasina ragmen cok basariki.. istanbulda cekim yaiyormuydu yoksa sadece ankarami

istanbulda bir doğum fotoğrafı çekmek için gelecekti esra hn onun üzerine çekildi bu fotoğraflar, sadece benim için gelseydi 150 tl idi ücret, yol parasını alıyor sadece

oyyy çok tatlısınız siz maşallah yaaa

melike düşün bence ankarada esra hanım 50 tl ye böyle güzel fotolar inanılmaz :)

hepinize maşallah resimler çok hoşşşşşşş

teşekkürler canım

canım bu üründe çok güzel mantık aynı halka sling ile, dünde dediğim gibi tek tarafa binen yük fazla oluyor bu ürünlerde uzun süreli (1 saatte uzun) taşımada özellikle enerjiye ihtiyacı olan sen , çok yorulursun ve boynun sırtın omuzun ağrır, kısa süreli kullanımlarda oldukça iyi en pratik ürün bağlama derdi yok, arabadan inip markete gir çık larda çok işe yarar

gçmişe bakamadım henüz arkadaşlar hepinize merhaba..

bu sayfada gördüğüm fotolar harika, başka varmı bilmiyorum.. Gamzecim 41 kere maşallah size.

biz sabah aşımızı olduk geldik... çok az bi içli içli ağladı Didem ve hemen sustu çok şükür. boy ölçümü yapmadılar, kafa çevresi 4 cm büyümüş, kilomuzda doğum kilosuna göre 980 gr artış göstermiş. kilo alamıyormu acaba diye düşünüp duruyordum şükürler olsunki alıyormuş. boyunu da geçen hafta evde ölçmüştüm 5 cm uzamıştı. Hemşire ilk 6 ay boy ölçümü pek sağlıklı olmuyo, almıyoruz dedi (((

Son düzenleme:
cnm , slinglerle ilgili cevabın için teşekkürler, zaten sen kullanıyorsan sağlıksız bişiy kullanmazsın o yüzden sordum, aklıma yatmamıştı ondan:)

bişiy sorcam kızlar, dün bizim ufaklık çok ağlayınca ve sürekli aranınca, acaba açmı diyerekten sütümü sağdım.. iyi çıktı şükür sayılır. sonra da zaten sabaha kadar uyumadı. doğru dürüst te emmedi, ufak ufak sancısını unutmak için emdi. süt te birikti iyice sanırım sabaha kadar, patlayacak gibi. çok acıyor, dayanamıyorum, balon gibi ağzına bile alamıyor..bir de kustu emdikten 1 saat kadar sonra balgamla karışık. epeyce hemde. kaynanam evdeydi de. dedi ki emmeye emmeye de içerde süt ekşir, öyle birşey olabilirmiki?

Gamze biz de cmtsi günü bebek arabası alalım diyorum... pusetin altına twist alcaktık vazgeçtik o arabada sabit kalsın biz de şöle katlanır kolay taşınır bi araba alalım dedik... önerilerini beklerimmmmm

Hadi siz atlattınız geçmiş olsun. Biz de pztsi götürcez aşıya ben kızdan çok korkuyorum haliyle :) inşallah kolay olur... ateş düşürücü falan veriyolar mı? bi de bunlar normal aşılarmış, özel aşılarda varmış... onları nerde yaptırcaz :S

canım sütün tadı değişirmiş evet.. ama öyle geceden sabaha emmeyince değil tabiki.. bi kaç gün emmezse değişiyor. patlayacak gibi oluyosan mutlaka sağ sütünü, allah korusun süt ateşi olursun.

yok canım ya öle bişi olur mu.. zannetmem yani.. bende emzirmeyi göstersin diye hastaneye gidince ebeye uğramıştım, göğsüme baktı çok sert bunu ememez bebek dedi, sağma makinasıyla boşalttı göğsümü böle çok yumuşak bi hal alıyo yani içinde bişey kalmıyo cıldır cıldır o zaman çok güzel emiyo.. şimdi bende evde göğüsler sertken emzirmiyorum, sağıp öyle tutturuyorum ardından da biberonla sağdığımı veriyorum

sağol canım benim.. bu aşı ateş yapmıyor şükür. 2.ay aşısı yapabilir. özel aşıları da doktora danışıp eczaneden alıp vurdurabiliyoruz.

eğer alışveriş merkezinde ya da düz yerlerde süreceksen sıklıkla, ben baby 2go proton derim, .tekerlekleri çok küçük çünkü , ama inanılmaz hafif ve az yer kaplıyor, eğer daha çok sokaklarda süreceğim dersen de kraft atlanta derim.

yasminka,

çok çok geçmiş olsun cnm. benm bebişimin de burnu tıkalı, panik oldum şimdi

sağol canım.. canım sterrımer baby adında denız suyu var eczanelerde oluyor. onu ıkı burnuna sıkıyorsun ınanılmaz acıyor. sonrasında da burun asprıtoruyle cekıyorsun can yakmıyo ıkısı de sadece burnuna soktugun ıcın rahatsız oluyor.. bız bıraz rahatlasdık. burnu tıkalıyken ememıyor da memeyı kavradıgında zor nefes alıyor once acıp sonra emzırıyorum..umarım tıkanıklıgınız gecer canım.

Eki Görüntüle 382965

selam bugün sevili ziyarete gittik minik alya ve aden yanyana geldileruygun bir pozisyon bulamadık pek ancak bu şekilde cıktı kuzular...maşallah bebeklerimize...

kızlarrr masallahh pek tatlılar.. sevıl tebrık ederım canım allah analı babaşı buyutsun.

tebrık ederım .. gecmıs olsun saglıkla kavusmussun ya :) gule gule buyusun

gamze mutlulugunuz omur boyu sursun .. nazar degmesin cok tatlı bır familya kızın buyumüş masallah..

sagol canım.. tek mı kaldın? bende bır hafta on gune tek kalcamm.. sonra iş zamanı yaklasınca bakıcı ayarlayıp bır sure beraber kalcaz.. tek olmak nasıl canım? dısarı hıc cıkılmıyor mu? nasıl gecıyor?

canım bende babaslıng ıstıyorum esım acısından bıraz agırlastıklarında zor olur sanırım...

canı gogsum yaraydı bırıktırıp sagdım ve bıberıonla verdım bı sıkıntı olmadı.. ama gogus tas gıbıyken bebışler cıdden ememıyoır..

canım şöle istiyorum, bi kere bebek küçük sırtına falan uygun bişey nasıl olur bilmiyorum yatak pozisyonunda kullanılcak herhalde??... katlanabilip arabaya rahatca koyalım istiyorum, bi de ben tek başıma da katlayabiliyim falan :) alışveriş merkezinde kullanırız daha çok, hani sokaktada kullanırız ama daha çok alışveriş merkzleri olur baby 2go ya bi bakyım..

Pazartesı gunu aysimanın aşısı var,bunun ıcın aıle hekımımız sabah aradı hatırlatmak ıcın,derken bıraz sohbet ettık,aysimanın gazı oldugunu uykusunu bıle ınleyerek gecırdıgını soyledım,oda herkese soyledgı bı yontemı soyledı,1 cay bardagı suya 1 cay kasıgı corekotu koy kaynat,bıraz bekleseın ve bebege 1 cay kasıgı ver dedı,cok ınanmayarak bı yapım dedım,kızlar ınanırmısınz onu ıcırdım sonra emzırdım,emzırme ıslemı bıttıkten sonra yavrum agızyoluyla bı cıkardı gazlarını,ayyy ne cok gaz varmıs ıcınde,ne sıkıntı cekıyomus megerse,nası rahatladı kuzum,sımdı huzurlu bı sekılde ıkınmadan uyuyo kuzucum..

bebişinin saçları dökülen varmııııı? benim kızım kel kalmak üzere:)))
tepesi açıldı iyice.

benim kızın dökülmedi ama doğumdan beri seyrek saçları uzun olduğu için seyreklik kapanıyo esat kıratlıoğlu gibi yandan uzatıp kelini kapatırdı ya bizimkde uzun saçıyla kelini örtüyo ama dökülcekse artık dökülüp yenileri çıksın yaa

Habıre reklamlarını goruyorum,kızlar bu baby 2go bebek arabası hosuma gıttı fıyatı nedır,bılgısı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…