- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.461
Ben Kraft atlanta arabayı beğendim ne diyosunuz kızlaaar :) araba alacaklara tavsiyeleeeeeer
bişiy sorcam kızlar, dün bizim ufaklık çok ağlayınca ve sürekli aranınca, acaba açmı diyerekten sütümü sağdım.. iyi çıktı şükür sayılır. sonra da zaten sabaha kadar uyumadı. doğru dürüst te emmedi, ufak ufak sancısını unutmak için emdi. süt te birikti iyice sanırım sabaha kadar, patlayacak gibi. çok acıyor, dayanamıyorum, balon gibi ağzına bile alamıyor..bir de kustu emdikten 1 saat kadar sonra balgamla karışık. epeyce hemde. kaynanam evdeydi de. dedi ki emmeye emmeye de içerde süt ekşir, öyle birşey olabilirmiki?
o zaman tam senlik bu araba, kesinlikle tavsiye ederim. tam yatıyor zaten. şuan dünyanın mı türkiyenin mi ne en çok satan bebek arabasıymış:)canım şöle istiyorum, bi kere bebek küçük sırtına falan uygun bişey nasıl olur bilmiyorum yatak pozisyonunda kullanılcak herhalde??... katlanabilip arabaya rahatca koyalım istiyorum, bi de ben tek başıma da katlayabiliyim falan :) alışveriş merkezinde kullanırız daha çok, hani sokaktada kullanırız ama daha çok alışveriş merkzleri olur baby 2go ya bi bakyım..
bebişinin saçları dökülen varmııııı? benim kızım kel kalmak üzere:)))
tepesi açıldı iyice.
Gamze biz de cmtsi günü bebek arabası alalım diyorum... pusetin altına twist alcaktık vazgeçtik o arabada sabit kalsın biz de şöle katlanır kolay taşınır bi araba alalım dedik... önerilerini beklerimmmmm:S
Habıre reklamlarını goruyorum,kızlar bu baby 2go bebek arabası hosuma gıttı fıyatı nedır,bılgısı olan varmı
bi de 7 kilo 3 tekerli var kraft stararaba güzel canım ama 9 kilo ağır değilmi ben heryere yani özellikle çok sıkışık yerlerde araba süremiorum tırsıorum o yüzden dolmuşa otobüse binerken rahat olmalı 9 kilo araba 5 kilo çocuk tek başıma dışarı nasıl çıkarım die düşünüp duruorum toplu ulaşımla
o zaman tam senlik bu araba, kesinlikle tavsiye ederim. tam yatıyor zaten. şuan dünyanın mı türkiyenin mi ne en çok satan bebek arabasıymış:)
baby to go proton..baya katlanıyo şncecik oluyo pratik ve hafif
bi de 7 kilo 3 tekerli var kraft star
araba çok güzel gerçekten ama nette en ucuz 340 tlye buldum... kraftlar 240-250 off araba ne zor işmiş ya
Gamze biz de cmtsi günü bebek arabası alalım diyorum... pusetin altına twist alcaktık vazgeçtik o arabada sabit kalsın biz de şöle katlanır kolay taşınır bi araba alalım dedik... önerilerini beklerimmmmm
Hadi siz atlattınız geçmiş olsun. Biz de pztsi götürcez aşıyaben kızdan çok korkuyorum haliyle :) inşallah kolay olur... ateş düşürücü falan veriyolar mı? bi de bunlar normal aşılarmış, özel aşılarda varmış... onları nerde yaptırcaz :S
maşaAllah çoook yakışıklııbu enım tosunum :)) 25 gunlukken
Gamze biz de cmtsi günü bebek arabası alalım diyorum... pusetin altına twist alcaktık vazgeçtik o arabada sabit kalsın biz de şöle katlanır kolay taşınır bi araba alalım dedik... önerilerini beklerimmmmm
Hadi siz atlattınız geçmiş olsun. Biz de pztsi götürcez aşıyaben kızdan çok korkuyorum haliyle :) inşallah kolay olur... ateş düşürücü falan veriyolar mı? bi de bunlar normal aşılarmış, özel aşılarda varmış... onları nerde yaptırcaz :S
Kızlar bebegınıze yatagında uzrıne neler ortuyosunuz,sd battanıyemı,nebılım yorganmı,bu konuda fıkırlerınızı almak ıstıyorum.yenıdogan bebekler usur derler kat kat ortuyomusunuz?
canım ben araba olayını çok çok araştırmıştım , ancak okudumda şimdi söylediğiniz arabalara ben hiç bakmamıştım, istediğim özellikler yoktu onlarda , benim aldığımı ben çok rahat kullanıyorum ama toplu taşımaya binemem onunla yani öyle birşey istiyorsan bebek o senin çantan bebeğin çantası hepsini bir arada taşıma niyetindeysen şemsiyeler ideal, eğer arkası tam yatan şemsiye varsa direkt onu al, ben ileride şemsiyedende alıcam, kendisi oturup kalkmak isteyeceği zaman, o zamana kadar kontrol bende oturttummu kalkamaz :) benim ki çok konforlu bu grup arabalar içindede bugaboo dan sonraki en hafif araba , şasesi 7 kiloydu galiba
demem o ki bu konuda çok yardımım olamayacak gibi :)
zor zanaattır araba seçmek , yada ben çok ciddiye alıp kafayı takmıştım :)
gerçekten zormuş :)) 3 tekerliye karar verdim hafif ve kullanışlı görünüyo... kraft star jogger aldımmmm :) pembesi e-bebekte indirimdeydi normalde 300 küsür ama pembe rengi 269 muş hemen verdim siparişi :) bide kelebek göğüs ucu lazımdı malum sol memeyi alamıyo bazılarında oluyomuş deneyim diye aldım bi de unibaby ıslak havlu bitmişti ohh özlemişim alışverişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?