2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Kraft atlanta arabayı beğendim ne diyosunuz kızlaaar :) araba alacaklara tavsiyeleeeeeer

araba güzel canım ama 9 kilo ağır değilmi ben heryere yani özellikle çok sıkışık yerlerde araba süremiorum tırsıorum o yüzden dolmuşa otobüse binerken rahat olmalı 9 kilo araba 5 kilo çocuk tek başıma dışarı nasıl çıkarım die düşünüp duruorum toplu ulaşımla

ekşime olayını bilmiyorumda sağsana sütünü emmeye emmeye üretim azalır sonra sna rahatsızlık verr ateş yapar..

o zaman tam senlik bu araba, kesinlikle tavsiye ederim. tam yatıyor zaten. şuan dünyanın mı türkiyenin mi ne en çok satan bebek arabasıymış:)

baby to go proton..baya katlanıyo şncecik oluyo pratik ve hafif

bi de 7 kilo 3 tekerli var kraft star

o zaman tam senlik bu araba, kesinlikle tavsiye ederim. tam yatıyor zaten. şuan dünyanın mı türkiyenin mi ne en çok satan bebek arabasıymış:)

baby to go proton..baya katlanıyo şncecik oluyo pratik ve hafif

araba çok güzel gerçekten ama nette en ucuz 340 tlye buldum... kraftlar 240-250 off araba ne zor işmiş ya

Herkese selam ;

geçmişe göz geçirdim, yavrularınızın resimlerini eklemişsiniz, hepsie birbirinden güzel maşaAllah, rabbim nazarlardan korusun, hepsnin geleceğini yüzlerindeki o masumluk kadar güzel eylesin

Bizde bugün 10 günlü olduk, dün doktorumuza gittik, rutin kontrolümüz oldu, herşeyimiz iyi çook şükür.... Oğluşum 3,375gram doğmuştu, dün tartıldığında 3,755gram geldi, on günde yaklaşık 400 gram almış çok şükür, bende acaba açmı kalıyor, doymuyor mu diye düşünüyordum, ama rahatladım kilosunu duyunca,

Bu arada annemin hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum o kadar ayrdımı oluyor ki, onun tecrübeleriyle ve benim annelik iç güdülerim ve okuduğum kitaplardan edindiğim bilgilerimi birleştirerek bebeğimle ilgileniyorum, asla müdahale etmiyor, ne zaman ben ihtiyaç duyarsam o zaman geliyor, alışmalısın, onu tanımalısın diyor sürekli,

tek sorunumuz babam dışardan geldiği zaman torununun sevgisinden pat diye odaya dalıyordu, o ara ben bebek emziriyorsam zor durumda kalıyordum, ama çok şükür onu da atlattık

kızlar mrb naıslsınız umarım herkez ve bebıslerı ıyıdır bızde ıyıyız sukur oglum uyurken bakayım dedım

bebıslerın resımlerı cok ama cok tatlı masallh hepsıne 41.5 kere

bızım bebk arabamız pıerre cardın cok memnunum hafıf hemde oglumla ıkı kere gezmeye bıle cıktık :))

bu enım tosunum :)) 25 gunlukken

Eklentiler

• $tuna1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $tuna.webp
    12 KB · Görüntüleme: 18

canım ben araba olayını çok çok araştırmıştım , ancak okudumda şimdi söylediğiniz arabalara ben hiç bakmamıştım, istediğim özellikler yoktu onlarda , benim aldığımı ben çok rahat kullanıyorum ama toplu taşımaya binemem onunla yani öyle birşey istiyorsan bebek o senin çantan bebeğin çantası hepsini bir arada taşıma niyetindeysen şemsiyeler ideal, eğer arkası tam yatan şemsiye varsa direkt onu al, ben ileride şemsiyedende alıcam, kendisi oturup kalkmak isteyeceği zaman, o zamana kadar kontrol bende oturttummu kalkamaz :) benim ki çok konforlu bu grup arabalar içindede bugaboo dan sonraki en hafif araba , şasesi 7 kiloydu galiba

demem o ki bu konuda çok yardımım olamayacak gibi :)

zor zanaattır araba seçmek , yada ben çok ciddiye alıp kafayı takmıştım :)

canım ben araba olayını çok çok araştırmıştım , ancak okudumda şimdi söylediğiniz arabalara ben hiç bakmamıştım, istediğim özellikler yoktu onlarda , benim aldığımı ben çok rahat kullanıyorum ama toplu taşımaya binemem onunla yani öyle birşey istiyorsan bebek o senin çantan bebeğin çantası hepsini bir arada taşıma niyetindeysen şemsiyeler ideal, eğer arkası tam yatan şemsiye varsa direkt onu al, ben ileride şemsiyedende alıcam, kendisi oturup kalkmak isteyeceği zaman, o zamana kadar kontrol bende oturttummu kalkamaz :) benim ki çok konforlu bu grup arabalar içindede bugaboo dan sonraki en hafif araba , şasesi 7 kiloydu galiba

demem o ki bu konuda çok yardımım olamayacak gibi :)

zor zanaattır araba seçmek , yada ben çok ciddiye alıp kafayı takmıştım :)

Kızlar bebegınıze yatagında uzrıne neler ortuyosunuz,sd battanıyemı,nebılım yorganmı,bu konuda fıkırlerınızı almak ıstıyorum.yenıdogan bebekler usur derler kat kat ortuyomusunuz?

Kızlar bebegınıze yatagında uzrıne neler ortuyosunuz,sd battanıyemı,nebılım yorganmı,bu konuda fıkırlerınızı almak ıstıyorum.yenıdogan bebekler usur derler kat kat ortuyomusunuz?

gündüz battaniye, gece yorgan, ellerine bakma üşüyüp üşümediğini kontrol için, elini sırtına veya göğsüne sok senin elini ısıtıyorsa , oldukça sıcaktır bebeğin, üzerindeki yeterli, eğer bir ande elini ısıttıysa üzerini incelt soğuksa üşüyordur zaten :)

gerçekten zormuş :)) 3 tekerliye karar verdim hafif ve kullanışlı görünüyo... kraft star jogger aldımmmm :) pembesi e-bebekte indirimdeydi normalde 300 küsür ama pembe rengi 269 muş hemen verdim siparişi :) bide kelebek göğüs ucu lazımdı malum sol memeyi alamıyo bazılarında oluyomuş deneyim diye aldım bi de unibaby ıslak havlu bitmişti ohh özlemişim alışverişi

[video=vimeo;13553831]http://vimeo.com/13553831[/video]

bu adamı bu sabah fark ettim, nasıl kaçırmışım ki anlamadım :) tracy ablanın abi versiyonu :) video yu izleyin, bununda kitapları var şuan içeriği ile ilgili okuyorum buradan İstanbul

3 tekerlekliyi kullanırken dkkat et, öne devriliyormuş k,lo dengesizliği olursa, sepetine arabanın sapına birşey asınca veya bebek büyüyünce uca oturunca falan, ben 3 tekerlekli isterken vazgeçmiştim bu sebeplerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…