2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu adamı bu sabah fark ettim, nasıl kaçırmışım ki anlamadım :) tracy ablanın abi versiyonu :) video yu izleyin, bununda kitapları var şuan içeriği ile ilgili okuyorum buradan İstanbul

anaaaaaaam bu kulağa şşşşşş demeyi ben kendim keşfettimmm :)) öyle susturuyorum sadece.. hatta ben ileri gittim şşş sesimi telefona kaydettim yanına koyuyorum mışıl mışıl uyuyooo

anaaaaaaam bu kulağa şşşşşş demeyi ben kendim keşfettimmm :)) öyle susturuyorum sadece.. hatta ben ileri gittim şşş sesimi telefona kaydettim yanına koyuyorum mışıl mışıl uyuyooo

süpersin, yapılan bir yöntem, saç kurutma aspiratör seslerinide kaydediyorlar öyle, motoru yanacak yoksa cihazların :) elektrik faturasıda cabası :)))

bu enım tosunum :)) 25 gunlukken

kızlar buda benim oğluşum Emir DoğaEki Görüntüle 383009

Bütün mart bebişleri çok güzel maşallah allah hepsini nazarlardan saklasın

Bu çok güzel olmuş yawww...çok beğendim ikinizide

Maşallah Didem'e:) Canım bu 1. ay aşısı tam 4 haftalıkken mi oluyor yorsa doğum gününne dek gelen gelecek ayda mı?

HAklısın canım, ama eşimle de kullanabileceğim başka bir model bulamadım var mı senin bildiğin uygun bir model?

evet canım tekim gündüzleri, tek olmak güzel ama çok zaman alıyor yeni uyuttum da cevap yazabildim size. ev işi yemek falan yapamıyorsun pek, kendin yemeye pek vaktin olmuyor, eğer sadece emziriyorsan kolay aslında, ama ben önce emzziriyorum sonra mama yap, sonra kullanılanları steril et, sonra göğüsler şişmesin süt çoğalsın diye pompayla sağ, sonra bir baktın bebiş uyanmış:) kendine pek zamanın kalmıyor yani ama düzene girer tabi zamanla, yani umarım:) ama bebekle başbaşa kalmak da ayrı bir keyifli, bir de kendine güvenin geliyor. yalnız dışarı çıkmadım pek gerek kalmadı işim olunca annemler geliyor, ama çıkarım herhalde, şu slinge de bir karar versem daha kolay olucak:) ne kadar önceden tututcaksın bakıcıyı canım, benim de bakıcı bulmam lazım:S

süpersin, yapılan bir yöntem, saç kurutma aspiratör seslerinide kaydediyorlar öyle, motoru yanacak yoksa cihazların :) elektrik faturasıda cabası :)))

:)) bende aynı yöntemi kullanıyorum sırf bu yüzden mini ses kayıt cihazı buldum arkadaştan kendi sesimi kaydettim oğlum benim sesimden şarkılar dinlemeyi seviyor :)) cep telefonunu bu iş için kullanmak istemedim fazla radyasyon yayıyor diye birde zırt pırt kayınvalidem arıyor sağolsun rahatsız olur sıpa....benim oğlan biraz ilginç bir velet haggard pentagram falan dinlio benle birlikte ve uykuya dalıyo anasıyla babasının yolundan gidecek belli :)))en sevdiğimiz şarkıda bu anında dalıyo sıpa
Haggard - Herr Mannelig - YouTube

Mrb arkadaşlar ben haziran annesi olacağım inşallah siz deneyimli annelere bir sorum olacaktı hastanede hasta bezi falan gereklimi?doğumdan sonra korse kullandınızmı?kaç kilo gidiyor doğumla birlikte

Mrb arkadaşlar ben haziran annesi olacağım inşallah siz deneyimli annelere bir sorum olacaktı hastanede hasta bezi falan gereklimi?doğumdan sonra korse kullandınızmı?kaç kilo gidiyor doğumla birlikte

bir haftada 8-9 kilo gitti ben de. hasta bezi hastane veriyor zaten ama hastanen vermiyorsa gerekli, orkid yeterli olmuyor hiçbirşekilde. Korse ben aldım ama kullanmadım. Sezaryen oldums sezaryen yerimi rahatsız etti, hatta bir gün dar pantalon giymiştim bir hafta sonra falan, o gün mesane ağrısı yaşadım. O yüzden çekindim açıkçası.

maşallah sizlere yaa
bebişleriniz de gerçekten çok güzeller

doğum hikayelerinizi de merakla heyecanla ve çoğu zaman gözyaşları içinde okudum takip ediyorum hala
ben haziran annesi olacağım kısmetse

harvey karpsın mahallenin en mutlu bebeğini alabilirsiniz
orda da güzel öneriler var

bir de şşt sesini kaydetmek, kurutma makinası vs seslerinin hepsinin daha önce kaydedilmiş versiyonları var
yeğenim kolikti o yüzden iyi biliyordum
buzuki orhan diye bir adam bebeği kolik olduğundan bunun için cd çıkarmış
bebeği rahatlatacak ama sizin kafanızı beyninizi ütüleyecek sesler var içinde
internetten de indirebilirsiniz
bilen mutlaka vardır ama bilmeyenlere söylemiş olayım ben

bebeklerinizle mutlu güzel günler diliyorum
darısı bizlere olsun

benim mei tai alma sebebim eşim, yoksa wrap sling alacaktım, bir kere kullandı şu ana kadar memnunda kaldı, ben daha sonrada daha doğrusu yazın tatile giderken ergo baby alıcam, biz öyle herşey dahil sistemde sabahtan akşama ye iç yat tatili yapanlardan değiliz, atraksiyonlu oluyor bizim tatiller :) sağlam,pratik ve güvenilirliği sebebiyle ergo baby alıcam Bebek Taşıyıcıları Sanal Bebek Mağazası

benim hastane mesane pedi vermişti,zaten hastaneden çıkıncada gece orkid kullanmıştım, 10 gün sonra sezeryan için tavsiye ediliyor ,10. gün başladım düzenli kullanmadım , 2 kilo vermiştim, herkes farklı veriyor

cnm hastanelerde hasta bezi oluyor zaten, senin almana gerek yok.. korse ben kullanmadım sez. olduğum için henüz hazır hissetmiyorum :)) ama ayım dolunca giymeli korse kullanabilirsin dedi doktorum.. benim 22 gün oldu doğum yapalı, 10 kilom gitti şimdiye dek, doğumdan çıktığımda 4 kilom gitmişti, bebeğim zaten 2840 gr dı :)) sağlıklı ve hayırlı bi doğum diliyorum

ya burda mei tai için 3. ve 4. aylardan sonra yazmışlar ben hemen kullanmak istiyorum, ondan onu düşünmedim. sen kullanmaya başladın mı?

Gamze ben foruma girdikçe siz bana masraf çıkarıyosunuz daha bugün 300lük ettim adamı şimdi bi de bu çıktı :))) bana da çok lazım yaa kucağımda taşırken ellerim boş kalsa evde ne işler yaparım ben yaa.. dur bakıyım bende kendime uygun bişiler bulayım

şu baby sling mi nedir tam benlik görünüyo ama o da çok pahalıymış arabamız yarın gelse de cmtsi alışverişmerkezine gitsem kızla ne biçim alışveriş yaparım ki ben ordaaa

Merhaba şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sana... sağlıkla al kucağına yavrunu...

hasta bezi gerekli ben sezeryan doğum yaptım özel hastaneydi bunu temin ediyorlar kattaki bebek hemşirelerinden istiyordum hatta sürekli koridorda yürüyüş yaptığım için her turda 2 adet alıyordum... eğer bunu karşılamıyorarsa eczanelerde var... hemde çok lazım çünkü ilk 3 gün kanama çok yoğun... doğumdan sonra evde kuşak kullandım birkaç gün ama sıkıldım hafif göbek kaldı sen kesinlikle kullan 1-2 gün bile çok işe yaradı... doğumda 7 kilo almıştım doğumdan 3-4 gün sonra 7 kilonun hepsi gitti...

Son düzenleme:
Maşallah Didem'e:) Canım bu 1. ay aşısı tam 4 haftalıkken mi oluyor yorsa doğum gününne dek gelen gelecek ayda mı?

canım bildiğim kadarıyla bebek 1 ayını doldurmadan yapmıyorlar aşıyı.

biz Defnede 27 günlükken götürmüştük yapmamışlardı.. şimdide zaten aile hekimi arayıp randevumuzu vermişti.

Bir krizin daha sonundayız...
Yaşasın beyaz gürültü ve sab...
mışıl mışıl uyuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…