- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.481
bu adamı bu sabah fark ettim, nasıl kaçırmışım ki anlamadım :) tracy ablanın abi versiyonu :) video yu izleyin, bununda kitapları var şuan içeriği ile ilgili okuyorum buradan İstanbul
anaaaaaaam bu kulağa şşşşşş demeyi ben kendim keşfettimmm :)) öyle susturuyorum sadece.. hatta ben ileri gittim şşş sesimi telefona kaydettim yanına koyuyorum mışıl mışıl uyuyooo
bu enım tosunum :)) 25 gunlukken
Bütün mart bebişleri çok güzel maşallah allah hepsini nazarlardan saklasın
Bu çok güzel olmuş yawww...çok beğendim ikinizide
biz sabah aşımızı olduk geldik... çok az bi içli içli ağladı Didem ve hemen sustu çok şükür. boy ölçümü yapmadılar, kafa çevresi 4 cm büyümüş, kilomuzda doğum kilosuna göre 980 gr artış göstermiş.kilo alamıyormu acaba diye düşünüp duruyordum şükürler olsunki alıyormuş. boyunu da geçen hafta evde ölçmüştüm 5 cm uzamıştı. Hemşire ilk 6 ay boy ölçümü pek sağlıklı olmuyo, almıyoruz dedi (((
canım bu üründe çok güzel mantık aynı halka sling ile, dünde dediğim gibi tek tarafa binen yük fazla oluyor bu ürünlerde uzun süreli (1 saatte uzun) taşımada özellikle enerjiye ihtiyacı olan sen , çok yorulursun ve boynun sırtın omuzun ağrır, kısa süreli kullanımlarda oldukça iyi en pratik ürün bağlama derdi yok, arabadan inip markete gir çık larda çok işe yarar
sagol canım.. tek mı kaldın? bende bır hafta on gune tek kalcamm.. sonra iş zamanı yaklasınca bakıcı ayarlayıp bır sure beraber kalcaz.. tek olmak nasıl canım? dısarı hıc cıkılmıyor mu? nasıl gecıyor?
canım bende babaslıng ıstıyorum esım acısından bıraz agırlastıklarında zor olur sanırım...
..
anaaaaaaam bu kulağa şşşşşş demeyi ben kendim keşfettimmm :)) öyle susturuyorum sadece.. hatta ben ileri gittim şşş sesimi telefona kaydettim yanına koyuyorum mışıl mışıl uyuyooo
süpersin, yapılan bir yöntem, saç kurutma aspiratör seslerinide kaydediyorlar öyle, motoru yanacak yoksa cihazların :) elektrik faturasıda cabası :)))
Mrb arkadaşlar ben haziran annesi olacağım inşallah siz deneyimli annelere bir sorum olacaktı hastanede hasta bezi falan gereklimi?doğumdan sonra korse kullandınızmı?kaç kilo gidiyor doğumla birlikte
Maşallah Didem'e:)Canım bu 1. ay aşısı tam 4 haftalıkken mi oluyor yorsa doğum gününne dek gelen gelecek ayda mı?
HAklısın canım, ama eşimle de kullanabileceğim başka bir model bulamadım var mı senin bildiğin uygun bir model
Mrb arkadaşlar ben haziran annesi olacağım inşallah siz deneyimli annelere bir sorum olacaktı hastanede hasta bezi falan gereklimi?doğumdan sonra korse kullandınızmı?kaç kilo gidiyor doğumla birlikte
benim mei tai alma sebebim eşim, yoksa wrap sling alacaktım, bir kere kullandı şu ana kadar memnunda kaldı, ben daha sonrada daha doğrusu yazın tatile giderken ergo baby alıcam, biz öyle herşey dahil sistemde sabahtan akşama ye iç yat tatili yapanlardan değiliz, atraksiyonlu oluyor bizim tatiller :) sağlam,pratik ve güvenilirliği sebebiyle ergo baby alıcam Bebek Taşıyıcıları Sanal Bebek Mağazası
Aptamil Junior ile geldim, gördüm, yendim! HEHEHEHE KIZLARR OĞLUŞUMU SEYREDİİN:))))
şu anda arabayla turlamaya gidiyoruz şaka gibi ya...
evet o benim aldığımda bu Mei Tai Sling Mei Tai Sling Sanal Bebek Mağazası
Maşallah Didem'e:)Canım bu 1. ay aşısı tam 4 haftalıkken mi oluyor yorsa doğum gününne dek gelen gelecek ayda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?