2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaaa bısı dıcem,az once kk da dolasırken bebeklerın sırtında sıyah dıken dıye bıse oldugunu okudum,ıcım bı tuhaf oldu yaaa,telden gırdgm ıcın lınk paylasamıorum ama google bebeklerde sıyah dıken dıye yazınca dırek o konu cıkıyo zaten,boyle seylere ınanmam ama korkmadım desem yalan olur

canım o bahsettiğin diken... benim oğlumda var ve halen geçmedi... erkeklerin sakalı varya o sertlikte... banyoda sürekli ovun dedi doktor su dökerek... doğduğu güne göre daha az ama halen var...

Bugün oğlumu sahile götürdük bir kadın bebeklerde gaz için doğal maden suyu içirin dedi... bunu duydunuzmu hiç... araştırmadan denemem aslada biliyormusunuz diye sormak istedim...

Bugün oğlumu sahile götürdük bir kadın bebeklerde gaz için doğal maden suyu içirin dedi... bunu duydunuzmu hiç... araştırmadan denemem aslada biliyormusunuz diye sormak istedim...

bugün bnde komşuya bi uğradım orda bi tanıdığa dru soda ver demişl gaz için

canım o bahsettiğin diken... benim oğlumda var ve halen geçmedi... erkeklerin sakalı varya o sertlikte... banyoda sürekli ovun dedi doktor su dökerek... doğduğu güne göre daha az ama halen var...

canım yaaa normal bısı dımı bu durum valla cok korktum,annemı aradım ama aglamaktan konusamadım bı turlu,cok abartıyorum farkındayım ama boyle seyle ıcımı bı tuhaf edıyo,nıye doktorlar bahsetmezkı boyle seylerden ama senın doktorun ne yapman gerektıgını soylemıs ne guzel,bu aksam kızımı banyo yaptırıcam odlekler baskanı olarak cesaretımı toplayabılıırsem denıcem

selamlar bi sorum olacak sizlere su babysling, mei tai, kangru vs gibi bebegi kendimize baglayarak dolasabildigimiz seyleri kac aydan itibaren kullanabilioruz? Buyuk rahatlik gibi gozukuo ama benim kizim simdi 17 gunluk omuriligine zarar vermek istemiorum. Siz ne zaman basladiniz kullanmaya?

benimki 43. gündü galiba ulaştı bana mei tai benimki hemen kullandım, daha önce gelse daha önce kullanırdım, elimle kucağımda nasıl tutuyorsam öyle duruyr onunu iinde, tabi yeni doğan için wrap sling en uygunu

iki çocukla giremiyorum hiç yaaa.arada bakıyorum neler yapıyorsunuz diye.ama yorum yazmaya fırsatım olmuyo.biraz daha büyümemiz lazım:))

bernysita,
oğluşun benm kızıma benzio 2. fotoda...yaa biçok kişi söylemiş bunu da çok şaşırdımm. demekki bebişler benzio birbirine gerçekten

Son düzenleme:
vala herkes aynı şeyi demiş ama ikinci foto aynı benim oğluşumm bu şubat mart bebeişleri aynı fabrikadan sanırım:)

sağol canım benim.. bu aşı ateş yapmıyor şükür. 2.ay aşısı yapabilir. özel aşıları da doktora danışıp eczaneden alıp vurdurabiliyoruz.

bu özel aşılar ne zmn yapılıyor cnm ya aile hekimi mi söleyecek

bebişinin saçları dökülen varmııııı? benim kızım kel kalmak üzere:)))
tepesi açıldı iyice.

evet kızımın saşı dökülüyor kel kalacak zaten çok saçı yoktu
Mrb arkadaşlar ben haziran annesi olacağım inşallah siz deneyimli annelere bir sorum olacaktı hastanede hasta bezi falan gereklimi?doğumdan sonra korse kullandınızmı?kaç kilo gidiyor doğumla birlikte

hasta bezi gerekli oluyor korse gerekli bence kilo kişiden kişiye değişiyor bir ayı geçti cnm ben 10 kilo verebildim sadece hamileliğimde 22 kilo almıştım

Hayırlı aksamlar
kızımı banyo yaptırdım sımdı,o sırttakı dıken mevzusu ıcın gerekn masajı yaptım,epey yaptım hemde ama oyle bıse cıkmadı,her bebekte olmuyomus zaten,aysimadada cıkmadı

Ay ben de onu diycektim. bernysita senin bebis benimkinin aynisi sanki:)

bernysita,
oğluşun benm kızıma benzio 2. fotoda...yaa biçok kişi söylemiş bunu da çok şaşırdımm. demekki bebişler benzio birbirine gerçekten

vala herkes aynı şeyi demiş ama ikinci foto aynı benim oğluşumm bu şubat mart bebeişleri aynı fabrikadan sanırım:)

evt kızlar bnde aynı tepkiyi veriyorm resmleri görnce...ee o kdr beraberdik topikte sabah akşam mart anaları olarak bebişlerde birbirine benzedi sonunda

kizim yaklasik 6 saattir uyumuyoooooooo... Banyo yaptirdim emzirdim guzelce uyusun diye ama yoooookk..gazi mi var neyi var anlamiorum surekli emzirsem sorun yok.. Gaz sancisi heralde dedim colic end die bi surup verdi doktor ondan verdim yoookkk.. O surubu icince uyumustu dun aksam bu aksam uyumuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…