- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.501
Kızlar yaaa bısı dıcem,az once kk da dolasırken bebeklerın sırtında sıyah dıken dıye bıse oldugunu okudum,ıcım bı tuhaf oldu yaaa,telden gırdgm ıcın lınk paylasamıorum ama google bebeklerde sıyah dıken dıye yazınca dırek o konu cıkıyo zaten,boyle seylere ınanmam ama korkmadım desem yalan olur
Bugün oğlumu sahile götürdük bir kadın bebeklerde gaz için doğal maden suyu içirin dedi... bunu duydunuzmu hiç... araştırmadan denemem aslada biliyormusunuz diye sormak istedim...
canım o bahsettiğin diken... benim oğlumda var ve halen geçmedi... erkeklerin sakalı varya o sertlikte... banyoda sürekli ovun dedi doktor su dökerek... doğduğu güne göre daha az ama halen var...
Maşallah tütüttüü..Allah anzardan korusun..ya bu bebişler hep biribirne benziyor..senin oğluşu benim minişime benzettim.
selamlar bi sorum olacak sizlere su babysling, mei tai, kangru vs gibi bebegi kendimize baglayarak dolasabildigimiz seyleri kac aydan itibaren kullanabilioruz? Buyuk rahatlik gibi gozukuo ama benim kizim simdi 17 gunluk omuriligine zarar vermek istemiorum. Siz ne zaman basladiniz kullanmaya?
sağol canım benim.. bu aşı ateş yapmıyor şükür. 2.ay aşısı yapabilir. özel aşıları da doktora danışıp eczaneden alıp vurdurabiliyoruz.
bebişinin saçları dökülen varmııııı? benim kızım kel kalmak üzere:)))
tepesi açıldı iyice.
Mrb arkadaşlar ben haziran annesi olacağım inşallah siz deneyimli annelere bir sorum olacaktı hastanede hasta bezi falan gereklimi?doğumdan sonra korse kullandınızmı?kaç kilo gidiyor doğumla birlikte
Ay ben de onu diycektim. bernysita senin bebis benimkinin aynisi sanki:)
bernysita,
oğluşun benm kızıma benzio 2. fotoda...yaa biçok kişi söylemiş bunu da çok şaşırdımm. demekki bebişler benzio birbirine gerçekten
vala herkes aynı şeyi demiş ama ikinci foto aynı benim oğluşumm bu şubat mart bebeişleri aynı fabrikadan sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?