2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok bende olmuyo canım bu söylediklerin,benimde belim ağrıyo arada,,,:82:

Bel ağrısı bende de oluyor bazen. Ben bulantılardan fazla iyi beslenemiyorum, vitaminsizlikten bir sürü birşey oluyor bana galiba, aman bebeğim iyi olsun da ben çekerim.
Bulantısı fazla olmayan arkadaşlar iyi beslenin size de olmasın, bulantısı olanlara yapcak bişey yok malesef

ohh ne güzel bulantısız bir gün geçirirsinnn,,,,ayy benimde kokuya hassasiyetim çokk,,,bulandırıyoo midemi ,,,canımm eve gidince birde incir,kayısı,kuru üzüm karışımlı hoşafını denesene,,,,çok rahatlarsın inankiii,,,hepsini doğrayıp su katıp birazda şeker katıyon kaynatıyon bitiyooo,,,zamanınıda almazz hemm

ben sabaha karşı görüyorum rüyaları uyanmaya yakın ancak öyle aklımda kalıyor.. bence incirle zeytinyağı iyi gelir canım inşallah rahatlarsın artık

günaydın güzel annişler

ben artık haber izleyemiyorum ya yoksa çok kötü oluyorum bir yanda şehit bir yanda somalili ocuk haberi mahvediyor beni..allah şehit ailelerine sabır versin nasıl dayanıyorlar nasıl katlanıyorlar ben anlamıyorum benim oğlum şehit olsa parçalarım o hükümettekileri de askeriyenin başındakileri de vallahi maaşallah kendi çocukları hep dövizli yapıyor askerliği milletin çocuğuna gelince 15 ay körpecik delikanlılar yazık yaa....neyse bu konunun yeri değil..

ay ben de genelde rüya görmüyorum ama bazen karışık bişeyler görüyorum zaten görmek de istemiyorum cinsiyet konusunda bana erkek gibi geliyor bana rus takvimine göre kız çıkıyor annem de kızın olacak diyor bakalım az kaldı zaten dediğiniz gibi bayramdan sonra öğreneceğiz biz de kız olursa adı da hazır zzaten biricik im benim:))

Benim doktorum bu hafta magnezyuma başlattı beni 3 ay kullanicam.Çogul gebeliklerde erken dogumu onlermis.
Benimde sürekli karın ağrım var hafif hafif.bazı internet kaynaklarında rahim büyüdüğü için olabilegi yazıyor.

günaydın kızlar
valla bende gözlerimi açamıyorum uykudan hele akşam olunca daha hava kararmadan gözler kapanmaya başlıyor kızımla okadar zor oluyor ki bide sabah 6 da kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum işle evin arası 1 saatten biraz daha fazla canım çıkıyor valla yollarda kusmamak için zor tutuyorum kendimi

ay cnm çok zor valla çalışan anne olmak zaten çocuklar insanı acayip yoruyor benim de kızım var seni anlayabiliyorum

inşallah....benim kocişin parfümünden kusasım geliyodu sürmediği halde sen parfüm kokuyon diyodum bebişim mutfağa giremiyomki kaynana geldi bana bakmaya çorba yaptı her yeri kapadık ama yine geldi burnuma koku bana dedi sen en iyisi dışarıda dur ama iftar saati her evden buram buram koku geliyo içersi dışarsı aynı bu gün sabahtan yapcak yemekleri akşama hiç koku kalmasın diye ona yaptırırım belki dediğini canımcımkaynana olmak kolaymı yapsın

ben sabaha karşı görüyorum rüyaları uyanmaya yakın ancak öyle aklımda kalıyor.. bence incirle zeytinyağı iyi gelir canım inşallah rahatlarsın artık

inşallah rüyaların hayırlara çıkar bebişim....
dr ilk onu tavsiye etmişti ama kuru incirin mevsimi deilmiş ya çok iyisini bulamamıştım yapamadım kaynana aydından getirtmiş onunkiler daha düzgün dün akşam yaptı bana allah razı olsun inşallah yarar kızlar ona göre diğer kabız arkadaşlarda dener biz 6 ay çekecez gibi bu kabızlığı :2:

iştee benn, benim içimdeki dışında bir çocuğum yok henüz ama bende 6 da kalkıyorum ve eve girişim akşam 8i buluyor , hamileyken çalışmak çok zor günde en az 3 saatimde yolda geçiyor, yoldayken çok kötü oluyorum, midem bulanıyor havasız kalıyorum çok zor gerçekten. çok özeniyorum evinde olan insanlara. şöyle hamileliğimi rahat geçirmek evde yan gelip yatmayı çok isterdim.

günaydıııııınnnn ayy allahım hafta sonu gelirmiii işten kurtulmak istiyorum çalışan anneler hem kariyer hem çocuk zormuş be yaww

canım nasıl kıyılıp bırakılır o yavru orada öyle neyseki ilgilenmişler götürmüşler arkadaşlar kediciği inş. düzelir... hayvan sevgisi olmayanda insan sevgiside olmaz derler sonuçta dilsiz hayvanlar mecbur yardım edecegiz onlara.. sende çok duyarlısın benim gibi maşallah bakk kedicikleri büyütüyosun işte anne olmak çok farklı birşeyy hayvanda olsan insanda olsan haklsıın canım.....
ayy canımm kıyamammm sanaaa,demek yorgunluktann rüya bile göremiyonn....
vallahi öyle canım yorgunluktan hiçbir şeyden haberim olmuyor inanki...
benim yaşadığım yerde çok fazla mağaza olmadığı için olanlardada çok fazla bebek kıyafeti falan yok onun için hiç birşeye özenip alamadım henüz ne güzel sen almışsın sağlıcakla giyinsin bebişin cicilerini canım..

günaydıııııınnnn ayy allahım hafta sonu gelirmiii işten kurtulmak istiyorum çalışan anneler hem kariyer hem çocuk zormuş be yaww

bende işten kurtulmak istiyorumm. eşim çocuktan sonra bırak diyor ama bırakamam çocukların geleceği ve daha iyi eğitim alabilmelerini düşündüğüm için 4-5 yıl sonra 2. çocuğu yapıp sonra işi tamamen bırakmayı düşünüyorum allah kısmet ederse.

hadiii ya ,benim senin kadar koku hassasiyetim yok çok şükür,mecburen yemeğimi yapıyorum,arada bazı kokulara dayanamıyorum ,kaçıyorum hemen oradann,Allah yardımcımız olsunn,az kaldı şu 12. haftayıda bi atlatsak rahatlicazz,senin az kalmış gerçii

Allah kolaylık versin canım hem çocuk hem iş çok zordur eminim bakalım biz napıcaz

günaydın canım senle aynıyız bende bu cumartesi 9 haftalık olcam inşallah aynı günde dr gitçez bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…