2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktor tatile çıkmaya ne dedi.ben de yarın doktora gidince sorucam.bu dönemde yüzmeye izin var mı acaba.

canım ben bir kaç doktora sordum deniz temiz ise bi sorun yok dedi ama 4 ten sonra dediler hamilelikte oluşan güneş lekelerinin geçmediğini ama yüzmenin de çok iyi olduğunu söylediler bende zaten atlayıp zıplamıcam yavaş hareket ederim bacaklarımı güneşte bırakacak şekilde güneşlenirim bakalım

ama şimdiden erkek çok olması normal erkek erken belli oluyor kızı 4 aydan önce söylemiyorlar hepimizin 3 ay oldu daha
hayırlısı ile hayırlı evladlar

herkese günaydınnnnnnnnnnn ....
nasılsınız kızlar,keyifler nasıl??
ya kızlar ben birkaç kez rüyamda kuzenimin bebeğini gördüm,kendi bebeğimmiş gibi davranıyorum ama rüyamda ona,bu arada erkek o,eşimde erkek olacak rüyamda gördüm diyo,,,tabiki rabbim hayırlı ve sağlıklısını versin cinsiyet önemli değil ,:82:merak ettiğimizden mi acaba rüyamıza geliyor yaa:26::26:

vallahi canım işden gelip yemeğimi yedikten sonra hemen uyuyorum inan ne rüya ne birşey hiçbir şeyden haberim olmuyor gözümü sabah açıyorum çoğu zaman hiç rüya falan görmedim henüz

Günaydın kızlar hayırlı perşembeler olsun..

UHDE cim seni tebrik ederim çok duyarlı davranmışsın yazık kediciğe bizimde bahçe de bir kedi ailesi var çok sevimliler bende onlara mama veriyorum inan annesi bekliyor önce bütün yavruları yiyor sonra bişey kalırsa kendi yiyor garibim halbuki süt veriyor o daha çok acıkıyor ama işte onları düşünüyor.. sokaktan bile artık yabancı kedi geçirmiyor bebeklerine bişey yapacaklar diye gidip hemen pataklıyor.. haklısın onlarda iç güdüsel olarak aynı hisleri yaşıyorlar canım..

Bende şehitlerimize rahmet kalanlara sabırlar diliyorum Rabbimden... Allahım bida yaşatmasın mübarek günlerde hepsini korusun. o soysuzlarında kökü kurusun inşallahh

vallahi canım işden gelip yemeğimi yedikten sonra hemen uyuyorum inan ne rüya ne birşey hiçbir şeyden haberim olmuyor gözümü sabah açıyorum çoğu zaman hiç rüya falan görmedim henüz

ayy canımm kıyamammm sanaaa,demek yorgunluktann rüya bile göremiyonn....

sürekli bebeklerimizi düşündüğümüz için psikolojik olduğunu düşünüyorum artık.
bende bir gece kız, bir gece erkek görüyorum
ama benimmm için hiççç mi hiççç fark etmiyorum. kızda olsa erkekte olsa onu daha şimdiden çokkkkk SEVİYORUM.

bende bende bebeğimi çok seviyorummmmm

kızlarrr bebelerinize birşeyler almaya başladınızmı, ben son aylarda almayı düşünüyorum birçok şeyini , ama yinede hoşuma giden değişik birşey görünce dayanamayıp alıyorum.
limangoda 2 tane esprili pijama altı aldım. biri uğur böcekli poposunda uğur böceği var, biride arı maya gibi sarı siyah çizgili poposunda arı maya resmi var. birde tapper dan bebekler için mama kaşığı çatalı aldım tontişime

Günaydın kızlar,

Kızlar siz de göz seğirmesi, karnınıza kramp girme gibi şeyler oluyor mu, ben araştırdım magnezuyum eksikliğinden falan oluyormuş galiba, doktor 3 ay dolmadan magnezyum verir mi acaba? Karnıma kramp girince bebişime bişey olcak diye çok korkuyorum

Allah hayıra çıkarsın canım.. aynen bende benzer bir rüya gördüm geçen gece.. bir bebek vardı güya kuzenimin.. ama ben hemen sahipleniyorum sanki benimmiş gibi bakıyorum ona ... çok güzel ak pak bi bebekti maşallah.. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin cümlemize inşallah..

yok ben daha almaya başlamadım erken diyee,,,kocişe kalsa şimdiden herşeyini alacak,cinsiyeti belli olsundaa öle alalım diyorum ama ,dayanamayıp arada aldıklarımız olucak heralde ozamana kadar

bende mağazalarda görünce vitrine yapışıyorum ama kendimi tutuyorum almamak için canım.. daha erken sonra abartırım ben biliyorum o yüzden 6. aya kadar kendimi tutucam inşallah tutabilirsem tabi .. sonra alayım diyorum sağlıkla hayırlısıyla gelsin iyi günlerde kullansın bebişin

amin canımmm aminnnn,,,,senin kuzenin bebişi kız mı erkek mi peki??

ben uyumaktan gözlerimi açamıyorum siz hangi ara rüya görüyorsunuz rabbim hayırlara çıkarsın rüyalarınızı bu gün bulantım yok çok mutluyum o kabız şurubu beni mahvediyodu demekki gece içmedim :84: sabah zeytinyağlı incir yedim bakalım nasıl olcak bu gün

yok ben daha almaya başlamadım erken diyee,,,kocişe kalsa şimdiden herşeyini alacak,cinsiyeti belli olsundaa öle alalım diyorum ama ,dayanamayıp arada aldıklarımız olucak heralde ozamana kadar

ne bilimmm değişik birşey görünce alıyorumm. cinsiyeti belli olduktan sonra kıyafet almaya başlarım yavaşş yavaşş. ama büyük şeyleri son ayda almayı düşünüyorum.

teşekkür ederizz teyzesii

yok bende olmuyo canım bu söylediklerin,benimde belim ağrıyo arada,,,:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…