2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııııınnnn ayy allahım hafta sonu gelirmiii işten kurtulmak istiyorum çalışan anneler hem kariyer hem çocuk zormuş be yaww

aynen kızlar bende ev karısı olmak istiyorum ama mümkün deil belki 5-10 sene sonra ancak

progestan kullanan varmı ben kullanıyorum çok ama çok uyku yapıyor birde birşey merak ettim erkek bebeği belli olanlar kasık ağrıları olunca hangi tarafta hissediyorlardı ağrıyı

evet 1 maaşla çocuklarımıza vereceklerimiz ile 2 maaşta vereceklerimiz çok farklı

aynen katılıyorum sana canım şimdi işi bırakma gibi bir lüksüm yok benim Allah izin verirse 5-6 yıl sonra emekli olacam zaten ondan sonrada bebişlerime bakarım güzel güzell

progestan kullanan varmı ben kullanıyorum çok ama çok uyku yapıyor birde birşey merak ettim erkek bebeği belli olanlar kasık ağrıları olunca hangi tarafta hissediyorlardı ağrıyı

ben kullanıyorum yawrum aynen öyle resmen sürünüyorum iş yerinde ama yapacak bişey yok lekelenme geçene kadar içicem

çok güzel valla emeklilik yakın bizim o kadar uzakki ama allahtan öğretmenim tatili iyi bizim bu bebek planlı idi 2. bebeğimiz. martta 10 gözüküyor yani doğum izni ile şubat tatilinden sonra hiç okula gitmeyeceğim eylülde 6,5 aylık bırakıcam bakıcıya içim biraz daha rahat en azından ek gıdaya geçmiş olacak

senin işin daha rahat tabii ama benim çalıştığım şirkette müdürlerimde anlayışlılar çok şükür ev ve iş arasıda yakın ben diğer arkadaşlara göre daha rahatım bu konuda ama yinede evinde olupta heran bebişlerinin yanında olmak vardı o çok farklı birşey elbettee...

günaydın cnm ne yaptın karar verdin mi ikili teste

sanırım hospitaluma gideceğim bugün gidip kan tahlilleri için de fiyat alacağım. orası daha uygun kan tahlilleri de olunca medipol pahalıya mal olur diye düşünüyorum. zeynep kamilde randevu bulamadım. devlet hastanesiyle uğraşmıyım şimdi diyorum zaten korkuyorum...

İkili test için ne kadar fiyat verdi hospitalum

canım çok geçmiş olsun. Şükür ki güzel sorunsuz bi şekilde atlatmışsın. tekrar hoşgeldin aramıza
Haydi aç aç :)) belki de açmışsındır henüz bakma fırsatım olmadı tatlım.
canım maydonoz fazlası zarar. düşüğe sebep oluyormuş. yine de başka bi doktora daha danış istersen.

Tünaydın canım..

Biz aşeriyoruz şuan:))))) şükürki evde olan bişeye:)))

bugün niye durgun burası :26:

öğlen yemeği fazla kaçırdı annecikler herhalde rehavet çöktü herkese
aman ne güzel valla benimde canım sürekli bişeyler istiyo ama herhalde hepsi aş erme değildir benim aç gözlülüğüm bide bitmek tükenmek bilmeyen iştahım yüzündendir sürekli ne yesem diye düşününce tabi akla birsürü şey geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…