- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.741
GÜNAYDIN arkadaşlar.. dün eşim izinliydi giremedim. ve okumam gereken tam 23 sayfa var.
iştee benn, benim içimdeki dışında bir çocuğum yok henüzama bende 6 da kalkıyorum ve eve girişim akşam 8i buluyor , hamileyken çalışmak çok zor günde en az 3 saatimde yolda geçiyor, yoldayken çok kötü oluyorum, midem bulanıyor havasız kalıyorum çok zor gerçekten. çok özeniyorum evinde olan insanlara. şöyle hamileliğimi rahat geçirmek evde yan gelip yatmayı çok isterdim.
günaydıııııınnnn ayy allahım hafta sonu gelirmiii işten kurtulmak istiyorum çalışan anneler hem kariyer hem çocuk zormuş be yaww
evet cnm ben de hi yemek yapamıyorum hatta bugün arkadaşım gelicek ona bişey hazırlayamadım gel çıkıp dışarda yiyelim diyeceğim valla kahveyi evde içeriz sonra diyeceğim..hem gezmiş de olurum kızımla beraber senin ne güzel kaynanan varmış ya çok özendim
allah razı olsun dün akşam yemekler yaptı doyurdu karnımı gerçi yeni halimden pek hoşnut deil eskisi gibi onunla sigaralarımızı tellendirip çay kahve içip oturalım geç saate kadar istiyo ben 9 da sızıyom
bende işten kurtulmak istiyorumm. eşim çocuktan sonra bırak diyor ama bırakamam çocukların geleceği ve daha iyi eğitim alabilmelerini düşündüğüm için 4-5 yıl sonra 2. çocuğu yapıp sonra işi tamamen bırakmayı düşünüyorum allah kısmet ederse.
evet onlar için çalışmalıyız bize emeklilik yok bu gidişle
evet 1 maaşla çocuklarımıza vereceklerimiz ile 2 maaşta vereceklerimiz çok farklı
progestan kullanan varmı ben kullanıyorum çok ama çok uyku yapıyor birde birşey merak ettim erkek bebeği belli olanlar kasık ağrıları olunca hangi tarafta hissediyorlardı ağrıyı
ben kullanıyorum yawrum aynen öyle resmen sürünüyorum iş yerinde ama yapacak bişey yok lekelenme geçene kadar içicem
çok güzel valla emeklilik yakın bizim o kadar uzakki ama allahtan öğretmenim tatili iyi bizim bu bebek planlı idi 2. bebeğimiz. martta 10 gözüküyor yani doğum izni ile şubat tatilinden sonra hiç okula gitmeyeceğim eylülde 6,5 aylık bırakıcam bakıcıya içim biraz daha rahat en azından ek gıdaya geçmiş olacak
allah yardımcın olsun zor gerçekten baş dönmesi yapıyor birde insan mayışıp kalıyor
Günaydın herkese....
günaydın cnm ne yaptın karar verdin mi ikili teste
sanırım hospitaluma gideceğim bugün gidip kan tahlilleri için de fiyat alacağım. orası daha uygun kan tahlilleri de olunca medipol pahalıya mal olur diye düşünüyorum. zeynep kamilde randevu bulamadım. devlet hastanesiyle uğraşmıyım şimdi diyorum zaten korkuyorum...
canım çok geçmiş olsun. Şükür ki güzel sorunsuz bi şekilde atlatmışsın. tekrar hoşgeldin aramızakızalr çok şükür kistimin sıvıısı alttan enjeksiyonla alındı. kesme dikme yok yani.hafif narkoz verilmiş mecburen.. 5-10 dk sürmüş operayon.. bir gün müşade altında tutuldum.
herşey çok güzeldi.. hastane odam hemşireler drlar hepsi çok ilgili idiler...doktoruma ve hastaneme çok güveniyordum öle de oldu Rabbime şükürler olsun...
gerçi operasyondan sonra narkozun etksi ile sağa sola ingilizce konuşarak bağırmışım. hemşirelerin yakasına yapışmışım yattığım yerden..bebeğimi öldürdünz.. nerde bebeğim diyormuşum...eşim diyorki benimle bile ingilizce konuştun.. sonra bakmışlar ben epey bağırıp çağırıyorum sakinleştirici vermişler...eşim diyorki kendinden çok bebeğini düşünüyordun ameliyayattan sonra...anne olmak gerçekten bu olsa gerek diyor.. daha anne olmadan aslında anneliği hamile iken öğreniyoruz..
bu gerçkten çok güzel bir duygu..
1.5 saat sonra kendime gelmişim.dr um bebeğim ve benim iyi olduğumu söledi. ağrım da artık sağ tarafımda yok çok şükür ayağa kalkabiliyorum...
beni merak edip yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. unutmadınz hemen beni. tekrar aranızdayımm.. rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
öpüyorum hepinizi...
Haydi aç aç :)) belki de açmışsındır henüz bakma fırsatım olmadı tatlım.Kızlar bebişlerimize aldığımız yada alacağız cicilerin topiğini açayımmı ne dersiniz..Sağolsun bizim babamız çok heyecan yaptığı için hergün elinde birşeylerle gelio eve :)) ee yavaş yavaşta almaya başalrız artık ihtiyaçlarımızı
canım maydonoz fazlası zarar. düşüğe sebep oluyormuş. yine de başka bi doktora daha danış istersen.geçmiş olsun limonlu kek sağlıklıca atlattın
kızlar benim idrar yollarımda iltihaplanmalanma vardı ve monurol tek kullanımlık ilaç içtikten 1 hafta sonra tekrar tahlil yapıldıktan sonra geçmemişti drum bana haftada 2-3 kere çay bardağı maydanoz suyu iç dedi sizlerin fikrini almak istiyorum sizce içsem mi antibiyotik kullanmanı istemiyorum dedi maydanoz suyu düşüğe neden olduğu için ne yapıcağımı bilmiyorum
Güzel anneler herkese günaydın bebeişler nasıl?
Güzel anneler herkese günaydın bebeişler nasıl?
Tünaydın canım..
Biz aşeriyoruz şuan:))))) şükürki evde olan bişeye:)))
bugün niye durgun burası :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?