2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım alışmaya çalışıyorum yokluğuna eşimin bebeğime zarar veririm diye de çok korkuyorum zaten. inşallah bayrama yanımda olacak eşimde. biraz moral oldu bana bu.bulantılarım oldukça neyi yemem gerektiğini öğreniyorum. mesela elma yeyince çıkarıyorum birde salam sosis sucuk türleri
daha çok hafif şeyler yeyince bulantım az oluyor karpuz peynir domates salatalık yemekten de sıkıldım iiyice ama ne yapayım midem onları kabul ediyorbu aylarıda böyle geçiricez ne yapalım ucunda bebişimiz varr:)
benimde midem bulandıkça bişeyler yemem gerekiyor
akıntı normalmiş demekki genelde oluyormuş yazanlar var
eşimin askerliği kısa dönem inşallah 7 ayımda yanımda olacak
çok sağol arkadaşım:)

çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimm inşallah sağ salim bebeğinide kucağına alırsın

Slm...

2. trimester bence de en güzel dönem. Bebeğinin hareketlerini hissediyorsun. Karnın büyümeye başlıyor ama seni engellemiyor. İdrara en sıık çıkılan dönem son ay zaten. Ozaman uyumak bile sıkıntı..

slm kızlar uzun zamandır fırsat bulup girememiştim nasılsınız bakalım..... bende iyi sayılırım biraz yorgunluk halsizlik var işte.... çok şükür bende ilk 3 ayımı doldurdum ve gebeliğin en rahat olan 2. kısmına girdim.....

maydonoz yasak sakın içme bağları gevşettiği için düşüğe sebep olur bence içmeeee

bugün mecburen yarım çay bardağı içtim canım ama birdaha içermiyim orasını bilmiyorum çünkü çok kafama taktım olmazsa haftaya tekrar dra giderim başka bir çözüm bulsun saol canım ilgin için bol bol su tüketiyorum bakalım 1 hafta içinde geçicekmi

2. döneme giren bütün arkadaşları kutluyorum ne güzel böyle aşamaları güzel güzel atlatmak :)))))))))))
Kısslaaarrrrrrrr bende ilk dönemimi sağlıcakla atlatıp 2.sine geçmek istiyorum bu arada yarın tatile gidiyoruz biraz deniz biraz güneş tatil bitiyor okullar açılmadan nihayet tatil yapmak bende en kritik dönemimi yaz tatilinde geçirmiş olucam Allah kısmet ederse okullar açılınca 2. döneme girmiş olucam

canım doktor tatile çıkmaya ne dedi.ben de yarın doktora gidince sorucam.bu dönemde yüzmeye izin var mı acaba.

gunaydın kızlar bugun cok erken kalktımmm uyuyamadım haberlerı seyredınce aglamaktan helak oldumm ne kadar zor bısey yuce rabbım mekanlarını cennet yapsın kalanlara sabrını versın pkk pıslıklerınınde su mubarek ayda allah belalarını versınnn

kızlar butun sehıtlerımız ıcın bır fatıha okuyalımmm

günaydın kızlarr benimde sabah sabah moralim çok bozuk ağlamakla ağlamamak arasında gelip gidiyorum...
gece yarısı apartmanın içinde gürültüler oldu ne olduğunu anlamadım sonrasında yavru kedi miyavlaması başladı inanın sabaha kadar ne o uyudu neden ben uyudum abah işe gelirken bir baktım ki ne göreyim apartmanın içine sağolsun bizim komşular araba lastiği koymuşlar oda yavru kedinin üstüne düşmüş annesi başında bekliyor kardeşleri başındalar ne kötü oldum ama hemen koca tekerleği kaldırdım kedinin üstünden kendinin belden aşagı tarafı perişan halde ben başladım ağlamaya eşim beni teselli ediyor ama nerdee ben hiç onu duymuyorum işe geldim hemen yetkili kişilere söyledim neyseki alıp veterinere götürecekelr tedavi ettirecekler ama benim gözümün önünde halen o kediciğin ve annesinin hali varr demekki annelik insan hayvan farketmiyor anne her zaman annedirrr....
akşamda zaten şehitlerimize o kadar ağladım üzüldüm sabahta böyle berbat durumdayım yani anlayacagınız...

uhdecım canım hayvanda ınsanda olsa annelık ıc gudusu ıste ınsallah bısey olmazda veterıner ıyı eder. bende dunden berı cok kotuyumm en kucuk haberde dahı aglamaya baslıyorumm cok zor cok bı durumm aıleler perısan durumda yavrular babasız kaldı kımın hakkı var ya bı cocugu babasız bır esı essız ve bır anne babayı yavrusuz bırakmaya ben bırazda belkı esımde askerı personel bı an kendı basımızda dusundum cok cok kotu oldumm

canım inan bende dünden beri kötüyüm ama elden birşey gelmiyor kii keşke yapacak birşeyimiz olsa Allahım senin eşini ve diğer bütün askerlerimizi korusun inş.. Hani deseler kii bütün herkes çatışmaya girecek vallahi hiç gözümü kırpmadan giderim bende keşke şunu yapalım milletce desinler hepimiz hazırız birşeyler yapmaya inş. sonu daha kötü olmazz hergün dualarımızda askerlerimizde var Allahım hepsini korusun inş..

amın canım amın dualrımız hepsıyle artık hukumette bıseyler yapsa cok uyu olucak bı ogrenmısler senelerdır bıcak kemıge dayandı dayndıysa yap bıseylerrr nayse

kızlr dıger mart topıgınde bazı kısıler cınsıyetlerı ogrenmıslerr :)) 4 kısınınkıde erkek mıs

canım bizlerde bayramdan sonra yavaş yavaş öğreniriz herhalde desene bu sene erkek bebek senesi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…