- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.681
3 ay ı doldurdum ikinci 3 ayda beni neler bekliyor çook merak ediyorumm: 18:
darısı başımıza.. en rahat olan 2. trimermiş diye duymuştum..
teşekkür ederim canım alışmaya çalışıyorum yokluğuna eşimin bebeğime zarar veririm diye de çok korkuyorum zaten. inşallah bayrama yanımda olacak eşimde. biraz moral oldu bana bu.bulantılarım oldukça neyi yemem gerektiğini öğreniyorum. mesela elma yeyince çıkarıyorum birde salam sosis sucuk türleriBenim bulantılarımda baya can sıkıcı ama başka sıkıntım yok çok şüküröncelikle Allah kavuştursun ama kendini üzme bebişini düşün en önemli o şimdi eşin Allah izniye glecek bebeşine kendini ver hem zamanda çabuk geçer
benimde midem bulandıkça bişeyler yemem gerekiyorMerhaba bulantıların çabucak geçer inşallah benim ara ara oluyor aşırı sıkıntım yok midem kazınıyor sık sık yemem gerekiyor yemezsem bulanıyor sıkıntı verici de olsa sebebinin güzelliği katlanmaya fazlasıyla yeter.Ben ikili teste doktor ne zaman çağırırsa o zaman gideceğim 11. haftada bir randevum var bakalım ne diyecek. Bu rada akıntı normal sanırım bende de var kaşıntı yanma ve renginde bir gariplik olmadığı sürece normal bence.
Zor biliyorum ama kendini üzmemeye çalış bebiş için umarım kısa dönemdir eşinin askerliği. Eşine de bebeğine de sağlıkla kavuşursun inşallah. Her şey gönlünce olsun.
kızalr çok şükür kistimin sıvıısı alttan enjeksiyonla alındı. kesme dikme yok yani.hafif narkoz verilmiş mecburen.. 5-10 dk sürmüş operayon.. bir gün müşade altında tutuldum.
herşey çok güzeldi.. hastane odam hemşireler drlar hepsi çok ilgili idiler...doktoruma ve hastaneme çok güveniyordum öle de oldu Rabbime şükürler olsun...
gerçi operasyondan sonra narkozun etksi ile sağa sola ingilizce konuşarak bağırmışım. hemşirelerin yakasına yapışmışım yattığım yerden..bebeğimi öldürdünz.. nerde bebeğim diyormuşum...eşim diyorki benimle bile ingilizce konuştun.. sonra bakmışlar ben epey bağırıp çağırıyorum sakinleştirici vermişler...eşim diyorki kendinden çok bebeğini düşünüyordun ameliyayattan sonra...anne olmak gerçekten bu olsa gerek diyor.. daha anne olmadan aslında anneliği hamile iken öğreniyoruz..
bu gerçkten çok güzel bir duygu..
1.5 saat sonra kendime gelmişim.dr um bebeğim ve benim iyi olduğumu söledi. ağrım da artık sağ tarafımda yok çok şükür ayağa kalkabiliyorum...
beni merak edip yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. unutmadınz hemen beni. tekrar aranızdayımm.. rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
öpüyorum hepinizi...
iyi gecelerrr kimler var bir bakayım dedi.
ben varım cnım nasılsın?
ben varım cnım nasılsın?
ben varım cnım nasılsın?
maydonoz yasak sakın içme bağları gevşettiği için düşüğe sebep olur bence içmeeee
2. döneme giren bütün arkadaşları kutluyorum ne güzel böyle aşamaları güzel güzel atlatmak :)))))))))))
Kısslaaarrrrrrrr bende ilk dönemimi sağlıcakla atlatıp 2.sine geçmek istiyorum bu arada yarın tatile gidiyoruz biraz deniz biraz güneş tatil bitiyor okullar açılmadan nihayet tatil yapmak bende en kritik dönemimi yaz tatilinde geçirmiş olucam Allah kısmet ederse okullar açılınca 2. döneme girmiş olucam
iyim kaç haftalıksın????????
uhdecım canım hayvanda ınsanda olsa annelık ıc gudusu ıste ınsallah bısey olmazda veterıner ıyı eder. bende dunden berı cok kotuyumm en kucuk haberde dahı aglamaya baslıyorumm cok zor cok bı durumm aıleler perısan durumda yavrular babasız kaldı kımın hakkı var ya bı cocugu babasız bır esı essız ve bır anne babayı yavrusuz bırakmaya ben bırazda belkı esımde askerı personel bı an kendı basımızda dusundum cok cok kotu oldumm
amın canım amın dualrımız hepsıyle artık hukumette bıseyler yapsa cok uyu olucak bı ogrenmısler senelerdır bıcak kemıge dayandı dayndıysa yap bıseylerrr nayse
kızlr dıger mart topıgınde bazı kısıler cınsıyetlerı ogrenmıslerr :)) 4 kısınınkıde erkek mıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?