2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın doktor kontrolüm var kendi doktorumdan sonra aile hekimliğine gidicem bilgi almak istediğiniz şeyler varsa hepsini sorarım perşembe günü paylaşırım sizinle...

Kızlar ben Tuğba'nın arkadaşıyım.
Burada birlikte bebeklerinizin heyecanını paylaştığınız için haber verme gereği duydum.
Hem dualarınızla Tuğba daha kolay atlatacaktır.

Bugün kontrolü vardı ve maalesef bebeğini kaybetti Tuğba. Az önce opersyona girdi.

Hepinizin duasına ihtiyacı var. Allah biran önce yuvalarını yeni bir bebekle taçlandırır dilerim ki.
Sabırlar diliyorum.

bugün bende fenayım.. sabahtan beri ağzım boş durmuyo( anaaaammm birde önümüz bayram. köye gitcez bide.. gelsin kilolar(( of of off..
ben eve tartı bile almıyorum moralim bozulacak diye. 60 la hamile kalmıştım şuan kaç oldum hiç bi fikrim yok :18::18::18:

Nickimizin yanındaki onlıne-offlıne ışığı minnacık olmuuşşşşşş

uzaktaaaan biyerden ışık gelir gibi sanki:)))

canım çokk üzüldüm allah sabır versin geçmiş olsun ne kadarlıktı tuğba hatırlayamadım şimdi neden olmuş ? dualarımız onunla..

Çok sağol canım bilgilendirme için.

Çok üzüldüm ya, Allah tez zamanda gönderir tesellisini inşallah. Allah sabır versin.

Allah yardımcısı olsun bende aynı şeyleri 8 aay önce yaşadım.Rabbim ona sabır ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin amin

Ama nedenn çok üzüldüm gercekten ne diyeceğimi bilmiyorum.
Allah sabırlar versin, en kısa zamanda saglıgına kavuşur inşallah.

çok üzüldüm ya kimseler böyle acı bi daha yaşamasın. Allah büyük sabır versin. çok zor

gerçekten mi yaaaaa((ayy çok üzüldümmm ,nolduki bi sorun yoktu bildiğim kadarıylaa,,,Allah yardımcısı olsunn,eşine ve tuğbaya sabırlar versiinnn

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya en kısa zamanda inşallah mutlu haberleri gelir... Allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın. Amin

tüylerim diken diken oldu ve hala kendime gelemiyorum(((
çok çok çok geçmiş olsun, başınız sağolsun.
Rabbim başka acı göstermesin.

ayyyy çok fena oldum yaaaa

geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun.... Allah ım kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin Amin...

Kizlar nasilsiniz kahvaltıyı fazla kaçırdım sabah midem patlayacak gibi

Yarın iftara gideceğiz ne giyecgimi bilmiyorum ya önemlide jandarmanın yemeği kaymakam vali emniyet müdürü hepsi orada olacaklar elbise giysem gobisim çıkacak offfffff offf

Kizlar nasilsiniz kahvaltıyı fazla kaçırdım sabah midem patlayacak gibi

Yarın iftara gideceğiz ne giyecgimi bilmiyorum ya önemlide jandarmanın yemeği kaymakam vali emniyet müdürü hepsi orada olacaklar elbise giysem gobisim çıkacak offfffff offf

Kızlar sebebini bilmiyorum. Kalp atışlarını duyamamışlar bebeğin. Haber alırsam paylaşırım tekrar sizlerle.
Geçen haftalarda kanaması olmuştu çok az ama onunla mı ilgili bilemiyorum.
Rabbim dualarımızı kabul etsin. Yavrusunu kaybeden tüm annelerin sabrına sabır eklesin.

Bebeğini kaybeden annelere Allah'tan sabır diliyorum en yakın zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize hastalanan ve kanaması olanlara da acil şifalar dilerim. Benim de 5. haftada kanamam oldu progestanla kurtuldum çok şükür. o ara kanamadan s. ocağındaki ebeye bahsettiğimde düşecek olsa iki-üç günde düşerdi endişelenme diye teselli etmişti beni
çalışan anne olmak çok zor. ben de okulların açılmasını hiç istemiyorum. gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama ilk bebeğini bekleyen çalışan anneler siz bir de doğduktan sonra görün :) Ama tüm bu zorluklara rağmen ben ikinciyi bekliyorum çünkü onların yüzünüze bakıp ufacık gülümsemesi bile dünyalara bedel tüm yorgunluğunu alıyor insanın.

aminn canımm amin ,rabbim kimseye yaşatmasınnn,,,çok zorr bi durummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…