- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.281
esperanzaa. cnm ben amazon.com sitesinden baktım. epey uygun orda türkiyeye göre. acaba orjinalmidirki
benim oğlum 3.375 doğdu 15. gününde 4.050 geldi,kızlar bebişleriniz kaç kilo doğdu kaç oldularr
Canım çok güzel olmuş bunlar, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Canım çok güzel olmuş bunlar, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Bu gün bende ara ara girsemde pek başında oturamadım,evde yalnızdım, çünkü annemin bugün kontrolleri vardı, ultrason çekildi,(14 sene önce kemoterapi tedavisi görmüştü) Haftayada memografi filan çekilecek, dua edinde sonuçlar temiz çıksın...
hahaha çocukları ne hale sokuyoruz yaa..bnde dün sağlık ocağına giderken avatardaki ayıcık şapkasını taktım bide kürklü tulumunu giydirdim sağlık ocağı birbirine girdi hemşire aldı eline btün herkese gösteriyo içerden çığlıklar geliyoo ayyy ne tatlıı diye..bnm oğlan herşeyden habersiz uyuyo..
maşallah cnm çok tatlı olmuş bnde bayılıyorm böyle kostümlere ama oğlan büyüynce sorar bunun hesabını o resmi arkadaşları arasında alay konusu olunca
kızlar kayınvalidem burda çıldırmak üzereyim
kadın eşim bana yardım ediyor diye deliriiyor söylemediği laf yok
oğlumun bebeği bir tek emzirmediği kaldı diyor
bana sen doğur at oğlum baksın diyor
demiyorki bu kadın ameliyatlı uyku uyumuyor
bekliyorki büyün evin işini yapayım ona hizmet edeyim
yazık anacığım geliyor iş falan yapıyor
oda bebeği alıyor sallıyor kucaktan indirmiyor
kız şimdiden kucağa sallanmaya akıştı
daha 10 gün burda bana kolay gelsin
Bu gün bende ara ara girsemde pek başında oturamadım,evde yalnızdım, çünkü annemin bugün kontrolleri vardı, ultrason çekildi,(14 sene önce kemoterapi tedavisi görmüştü) Haftayada memografi filan çekilecek, dua edinde sonuçlar temiz çıksın...
ama senın oglanın sapkası cok guzel yaaa,acaıp tatlı masallah,oyle bı sapka bulsam bende alırım ama hıc gozume carpmadı
ya biliyor musun aklıma ne geldi, ben şu an annemin yanında kalıyorum ve bana öyle güzel bakıyor ki, ben sadece bebeğimle ilgileniyorum, o önümde arkamda sürekli elinde bir içecekle dolanıyor, ama benim birde erkek kardeşim var daha bekar, şimdi iyi ki annelerimiz var derken annem gelin gelince kaynana olunca oğlunu kıskanıpta geline böyle mi davranacak, yok artık daha neler diyorum, kimse annesine laf kondurmaz ama kaynana olunca mı işler değişiyor ki:44::44:, çok kurcalayıp, karmakarışık yazdım sankiahh kuzum şuan aklımdan geçirdiğim cümleleri bir duysan Allahım sezeryanlı bir insan daha başı dogru dürüst yatak görüp dinlenmemiş,ele güne degil eşine yaslanmış,eşinden yardım alıyor bunda garip olan ne anlamadım. tabiki eşin yardım edicek canım bundan doğal birşey mi var. bu kaynana milleti genelde böyle midir ya kaynanam yok,olsun cok ama cok isterdim ama bböyle seyler okuyuncada ayar oluyorum ya. lohusa bir kadın parmagını oynatmasa sadece emzirse bile güçten düşüyor ki bırak işi gücü . sen sakin ol hayatım Ya sabır çek,sabır duası oku,Rabbim sabrını verir inşallah. annelerimiz olmasa halimiz ne olurdu kimbilir
ya biliyor musun aklıma ne geldi, ben şu an annemin yanında kalıyorum ve bana öyle güzel bakıyor ki, ben sadece bebeğimle ilgileniyorum, o önümde arkamda sürekli elinde bir içecekle dolanıyor, ama benim birde erkek kardeşim var daha bekar, şimdi iyi ki annelerimiz var derken annem gelin gelince kaynana olunca oğlunu kıskanıpta geline böyle mi davranacak, yok artık daha neler diyorum, kimse annesine laf kondurmaz ama kaynana olunca mı işler değişiyor ki:44::44:, çok kurcalayıp, karmakarışık yazdım sanki
veeeee işte o şapkaaa :)))
Eki Görüntüle 389038
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?