2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aysencım cok gecmıs olsun canım yuce rabbım kotusunden

mag canım tavsanın cok tatlı masaallah kuzuya ya

esperanzaa. cnm ben amazon.com sitesinden baktım. epey uygun orda türkiyeye göre. acaba orjinalmidirki

hmm bilmiyorum ki cnm.. dışarı çıkma imkanın varsa görerek alsan aslında daha ii olabilir..

Lachesis cnm ben de kremlere pek güvenmiyorum. hamileliğim boyunca elancyl ve lierac kullandım ama son ay çok çok çatladım. çatlamak bünyeyle cildin yapısıyla ilgili. ama tummy honey cream benm çatlaklarıma iyi geldi. her bünye farklı sonuçta. bana annem almıştı tesadüfen denedim yani ve memnun kaldım. sen de inşallah memnun kalacağın bir ürün bulursun. çatlaklar fazla yerleşmeden el atmak lazım

kızlar bebişleriniz kaç kilo doğdu kaç oldularr
benim oğlum 3.375 doğdu 15. gününde 4.050 geldi,

Anneyim ben kırkınız ve mevldiniz hayırlı olsun, Pollayanna canım siiznde kırkınız ve seninde doğum günün güzel geçer inşaAllah

Gamze görünmüyor, en son mahkeme ertelendiği için morali çok bozuktu, inşaAllah şimdi iyidir, ve inanıyorum ki mahkeme hayırlısıyla sizin gönlünüzce sonuçlanacak,

Ayşen canım ya tüm aksilikler ard arda gelmiş, ama şükür ki şimdi herşey yolundaymış, inşaAllah bundan sonra herşey aha güzel ve sağlıklı bir şekilde geçer

Mag canım ya maşaAllah oğluşun o kıyafer içinde çok tatlı

Bu gün bende ara ara girsemde pek başında oturamadım,evde yalnızdım, çünkü annemin bugün kontrolleri vardı, ultrason çekildi,(14 sene önce kemoterapi tedavisi görmüştü) Haftayada memografi filan çekilecek, dua edinde sonuçlar temiz çıksın...

inşallah canım Allahın izniyle herşey tertemiz çıkar...

ama senın oglanın sapkası cok guzel yaaa,acaıp tatlı masallah,oyle bı sapka bulsam bende alırım ama hıc gozume carpmadı

ahh kuzum şuan aklımdan geçirdiğim cümleleri bir duysan Allahım sezeryanlı bir insan daha başı dogru dürüst yatak görüp dinlenmemiş,ele güne degil eşine yaslanmış,eşinden yardım alıyor bunda garip olan ne anlamadım. tabiki eşin yardım edicek canım bundan doğal birşey mi var. bu kaynana milleti genelde böyle midir ya kaynanam yok,olsun cok ama cok isterdim ama bböyle seyler okuyuncada ayar oluyorum ya. lohusa bir kadın parmagını oynatmasa sadece emzirse bile güçten düşüyor ki bırak işi gücü . sen sakin ol hayatım Ya sabır çek,sabır duası oku,Rabbim sabrını verir inşallah. annelerimiz olmasa halimiz ne olurdu kimbilir

inşallah güzel sonuçlar alır cnm sni çok iyi anlıyorum..Rabbim yardımcısı olsun

ama senın oglanın sapkası cok guzel yaaa,acaıp tatlı masallah,oyle bı sapka bulsam bende alırım ama hıc gozume carpmadı

C&A dan almıştk cnm ama 1 tane kalmıştı onuda babası gördü illa alalım dedi hatta bn o kdr alma heveslisi değildim ne biliim bu kdr yakışcaını herkes soruyo nerden aldınız diye..iyiki almış babası zevkli adamdır :))

ya biliyor musun aklıma ne geldi, ben şu an annemin yanında kalıyorum ve bana öyle güzel bakıyor ki, ben sadece bebeğimle ilgileniyorum, o önümde arkamda sürekli elinde bir içecekle dolanıyor, ama benim birde erkek kardeşim var daha bekar, şimdi iyi ki annelerimiz var derken annem gelin gelince kaynana olunca oğlunu kıskanıpta geline böyle mi davranacak, yok artık daha neler diyorum, kimse annesine laf kondurmaz ama kaynana olunca mı işler değişiyor ki:44::44:, çok kurcalayıp, karmakarışık yazdım sanki

Canlarım yaa geçmişe göz attım da bu bahsi geçen Bella B krem hakkında birkaç çift sözüm olcak, hamileliğimin 2. ayından son ayına kadar kullandım,bal mumu gibi yapış yupuş bişe,kimbilir kaç kutu parası saydım çok iyi dediler ama işte bu kremlerin ciltten cilde farklılık gösterme olayı tam tamına 7. ayımda yüzünü gösterdi veee Türkiye karayolları haritası gibi bir karnım var ki hamileliğimde sadecee 4,5 kilo almış olmama rağmen. keşke Ümraniyede olup kullanmak isteyeniniz olsa da elimde kalan çeyrek kutu kremi versem denese ona göre alsa. ucuzda değil pahalı bir krem,paranıza yazık olmasa. bazı bünyelerde süpermiş bazı bünyelerde vasat,ben vasat kısmına girebildim. bende sezeryandan sonra doktorumun yazdığı Ultralan a basladım,hem sezeryan kesisinin izini geçirmesi hemde az da olsa çatlakların görünürlüğünün azalması için, az biraz işe yarıyor sanırım. İlavetende Bübchen hamilelik setim vardı onu kullanıyorum şimdi,hangisi etkili bilmiyorum ama %20 - %30 azaldılar sanırım.

ahh kuzum sanmıyorum yaa, bende annemde kalıyorum senin gbi şimdi 3 kız kardesiz ama mesela kocam geliyo gdiyo kaynanalık yapmıyo annem ona annelik yapıyor resmen ya. benden cok onu seviyor diye düşündügüm zamanlarr bile oluyor. kişiden kişiye degişiyor olabilir benceee. bende annemden Allah razı olsun uykusuz kalmıım diye,gündüzden sütümü sagıyorum gece beni uyandırmıyor kızıma içiriyor annem bende birkaç saatte olsa uyuyorum zaten 4 te yatıyorum. valla Allah basımızdan eksik etmesin onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…