2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm Rabbim şifasını versin annenin tez zamanda inşallah. umarım güzel sonuclar alırsınız mamografiden Allahın izni ile.

ay canım tavrını koy sende...
ya ben seni çok iyi anlıyorum... neden şu kaynanalar gelinleri sevmiyor... ancak tek yapabildikleri oğullarını doldurmak...

Peeeh bende çok özlüyorum valla yalnızken girebiliyorum sık sık ama evde biri varken ne mümkün
Neyse pazar günü şu mevlütü de atlatalım artık kızımla baş başa olcaz girerim bol bol foruma.. şimdi geçmişi okuyup çıkabiliyorum ancak :))
Aslında sorcak da çok şeyim var ama neyse bekleyelim biras daha...

maşallah kuzuma

ya gerçekten şu avatardaki şapkaya bende takılmıştım... çok güzel ya...

kızlar,
bizim 1. ay sonu kontrolümüzde sağlık ocağında ve hastanede ölçülen kilolarımız arasında 800gr fark çıktı. bebeğim hastanede daha zayıf çıktı, doktor mama ver dedi. ama biberon almıyor, kaşıkla da istemiyor. sanırım mamanın tadını da beğenmediği için, içiremedim bu süre içinde mama. hangisine inanacağımı bilemedim. sizce mamayı değiştirsem de versem mi yoksa hiç mama vermeden emzirmeye devam mı etsem?? sütümün miktarında bir problem yok şuan için.

Canım çok teşekkür ederim Allah çaresiz dert vermesin dedim hep ama bu süt olayına takıldım gerçi şimdi normal görünüyor ama bakalım pazartesi doktorumuz ne diyecek tavsiyelerin için teşekkürler ben dediklerine başta pek dikkat etmedim sanırım bir de iştahım kesildi benim. Şimdi dediklerinin hepsini yapıyorum inşallah hepimizin sütü iyi olur da emziririz bol bol sağol canım.

kızlar birde bu mamalarla ilgili kısadan bir bilgi vermek istiyorum. ben 1 haftadır kızıma geceleri 1-2 ögün mama veriyordum meme ucum yara oldugu için. ama mama sagolsun kızımı hem kabız yaptı,hemde minigim gaz cıkaramaz oldu. sonra tanıdık bir doktorun önerisi üzerine mamayı degiştirdik. milupa aptamil 1 kullanıyordum şimdi milupanın baska bir mamasına geçtim.
Milupa Conformil 1 adında. fiyatları aynı. ama bu mama genelde eczanelerde satılıyor her yerde yok.farkıda aşagıdaki gbi.
Anne sütünün hiç verilemediği veya yetersiz olduğu durumlarda, doğumdan itibaren 6.ayın sonuna kadar, özellikle gazlı bebekler için kullanılabilen başlangıç mamasıdır. Bebekler ilk aylarında sindirim sistemlerinin olgunlaşmamış olması nedeniyle karında şişkinlik, gaz sancısı, kabızlık ve kusma gibi basit sindirim problemleri ile karşılaşabilirler. Aptamil Conformil 1 bu basit sindirim sistemi sorunlarının giderilmesine yardımcı olur, bebeğin büyüme ve gelişmesini sağlar. Aptamil Conformil 1, IMMUNOFORTIS, Nükleotid ve LCP ilavesi ile anne sütüne yakın adapte başlangıç mamasıdır.
Aptamil Conformil 1'in 300 gr'lık 1 ürün boyu bulunmaktadır. .
biz şimdilik memnunuz daha yeni başladık zaten.

Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur benim de dileğim sağlık en başta.

hipp markasının rezene çayını denedşmde oğluma içirdim iyi geldi gaz çıkardı hemen... bana bunu numune vermişlerdi... birde humananın iyi geceler çayı var... 2 sindende alsammı ya iyi geceleri gece yatarken veririm rezeneyide gündüzleri... bunları kullanan varmı?

umut dünyası işte belki işe yarar...

İnşallah iyi sonuçlar alırsınız Allah bir daha göstermesin.

sutunde problem yokmus cok sukur,bence ısrarla sutunu ver canım baksana arada baya fark varmıs,hastanenın tartısında problem var demekkı,saglıkocagındakı doktor ne dedı pekı onada soyledınmı bu durumu

Mrb kızlar nasılsınız biz geldikk bir kolumda kızımı salıyorum bir elimle yazıyorum herkesler iyidir inş. bu gün kızımın vesikalık resmini çekindik konsolosluk istedi ama kızımın doğru düzgün bi pozunu yakalayana kadar en az 30 poz resim çekildi bi esnedi bi ıkındı gaz çıkarıp kendi çıkardığı sesten korkup ağladı pozlar çok komikti aralarından 5 tane seçtik komik olanlardan çerçeveletip koridora asmayı düşünüyorum sıra halinde

canım yerim onun pozlarını... bizede göster ya merak ederiz...
özlemişim seni... artık aktif ol...

sutunde problem yokmus cok sukur,bence ısrarla sutunu ver canım baksana arada baya fark varmıs,hastanenın tartısında problem var demekkı,saglıkocagındakı doktor ne dedı pekı onada soyledınmı bu durumu

ilk önce sağlık ocağına gitmiştik zaten cnm. hastaneye 2gün sonra kalça usg için gitmiştik.
haftaya tekrar gidicem sağlık ocağına zaten. eşim gidip anlatmıştı durumu hastanede daha zayıf çıktı bebeğimiz tartınızda sorun olabilir mi fln die. ama kesinlikle tartıda sorun olmadığını söylemiş doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…