- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.301
Bu gün bende ara ara girsemde pek başında oturamadım,evde yalnızdım, çünkü annemin bugün kontrolleri vardı, ultrason çekildi,(14 sene önce kemoterapi tedavisi görmüştü) Haftayada memografi filan çekilecek, dua edinde sonuçlar temiz çıksın...
kızlar kayınvalidem burda çıldırmak üzereyim
kadın eşim bana yardım ediyor diye deliriiyor söylemediği laf yok
oğlumun bebeği bir tek emzirmediği kaldı diyor
bana sen doğur at oğlum baksın diyor
demiyorki bu kadın ameliyatlı uyku uyumuyor
bekliyorki büyün evin işini yapayım ona hizmet edeyim
yazık anacığım geliyor iş falan yapıyor
oda bebeği alıyor sallıyor kucaktan indirmiyor
kız şimdiden kucağa sallanmaya akıştı
daha 10 gün burda bana kolay gelsin
Peeeh bende çok özlüyorum valla yalnızken girebiliyorum sık sık ama evde biri varken ne mümkünMelike, Ayşen, Güneş, Hülya, ÇilekW, Nigoli, Mehtap, Selen, Özlem, Özge, ve daha biiiiirrrsürü arkadaş...
hadi artık biraz toparlanın da gelin yahuuuu..
ben 2 çocukla fırsat bulduğum an atlıyorum buraya.. haydi lütfen sizlerde gelin...
mevlütte dağıtacağımız havlularımız
Eki Görüntüle 388904
Eki Görüntüle 388905
şerbet bardaklarımız
Eki Görüntüle 388906
magnetlerimiz
Eki Görüntüle 388908
daha tepsilerimiz süslenecek, süslemelerini aldım, ama nasıl yapacağım konusunda pek fikrim yok.
hahaha çocukları ne hale sokuyoruz yaa..bnde dün sağlık ocağına giderken avatardaki ayıcık şapkasını taktım bide kürklü tulumunu giydirdim sağlık ocağı birbirine girdi hemşire aldı eline btün herkese gösteriyo içerden çığlıklar geliyoo ayyy ne tatlıı diye..bnm oğlan herşeyden habersiz uyuyo..
maşallah cnm çok tatlı olmuş bnde bayılıyorm böyle kostümlere ama oğlan büyüynce sorar bunun hesabını o resmi arkadaşları arasında alay konusu olunca
aysen _k çooook geçmiş olsun sana ve bebeğine. ne problemler aşmışsınız. yine de çok güçlüymüşsün maşallah. ben olsam atlatamazdım heralde.. Allah nazarlardan saklasın sizi. felak nas oku sürekli.gögüslerine de oku. kimsenin yanında da açma göğüslerini, en yakınların bile olsa. kendi nazarın bile değer.humana still tea, tohum rezene çayı bulgur pilavı muhallebi bol bol su ve soğanlı yiyecekler tüket. bende hiçbiri gaz yapmadı, bünyeye göre değişirmi bilmem. bol sütler :))
aysencım cok gecmıs olsun canım yuce rabbım kotusunden
benim oğlum 3.375 doğdu 15. gününde 4.050 geldi,
Anneyim ben kırkınız ve mevldiniz hayırlı olsun, Pollayanna canım siiznde kırkınız ve seninde doğum günün güzel geçer inşaAllah
Gamze görünmüyor, en son mahkeme ertelendiği için morali çok bozuktu, inşaAllah şimdi iyidir, ve inanıyorum ki mahkeme hayırlısıyla sizin gönlünüzce sonuçlanacak,
Ayşen canım ya tüm aksilikler ard arda gelmiş, ama şükür ki şimdi herşey yolundaymış, inşaAllah bundan sonra herşey aha güzel ve sağlıklı bir şekilde geçer
Mag canım ya maşaAllah oğluşun o kıyafer içinde çok tatlı
Bu gün bende ara ara girsemde pek başında oturamadım,evde yalnızdım, çünkü annemin bugün kontrolleri vardı, ultrason çekildi,(14 sene önce kemoterapi tedavisi görmüştü) Haftayada memografi filan çekilecek, dua edinde sonuçlar temiz çıksın...
veeeee işte o şapkaaa :)))
Eki Görüntüle 389038
sutunde problem yokmus cok sukur,bence ısrarla sutunu ver canım baksana arada baya fark varmıs,hastanenın tartısında problem var demekkı,saglıkocagındakı doktor ne dedı pekı onada soyledınmı bu durumukızlar,
bizim 1. ay sonu kontrolümüzde sağlık ocağında ve hastanede ölçülen kilolarımız arasında 800gr fark çıktı. bebeğim hastanede daha zayıf çıktı, doktor mama ver dedi. ama biberon almıyor, kaşıkla da istemiyor. sanırım mamanın tadını da beğenmediği için, içiremedim bu süre içinde mama. hangisine inanacağımı bilemedim. sizce mamayı değiştirsem de versem mi yoksa hiç mama vermeden emzirmeye devam mı etsem?? sütümün miktarında bir problem yok şuan için.
Mrb kızlar nasılsınız biz geldikk bir kolumda kızımı salıyorum bir elimle yazıyorum herkesler iyidir inş. bu gün kızımın vesikalık resmini çekindik konsolosluk istedi ama kızımın doğru düzgün bi pozunu yakalayana kadar en az 30 poz resim çekildi bi esnedi bi ıkındı gaz çıkarıp kendi çıkardığı sesten korkup ağladı pozlar çok komikti aralarından 5 tane seçtik komik olanlardan çerçeveletip koridora asmayı düşünüyorum sıra halinde
sutunde problem yokmus cok sukur,bence ısrarla sutunu ver canım baksana arada baya fark varmıs,hastanenın tartısında problem var demekkı,saglıkocagındakı doktor ne dedı pekı onada soyledınmı bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?