- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.321
canım yerim onun pozlarını...bizede göster ya merak ederiz...
özlemişim seni... artık aktif ol...
Bende özledim kuzum ya ama benim cadı çok fena ya hep yanında olayım istiyor uyumadığı zaman 2 dk mutfağa bile zor gidiyorum katıla katıla ağlıyor ne yapcam bilmiyorum uyuduğu zaman hemen işe koyuluyorum ondan giremiyorum bi tek benim kızım mı böyle acabaaa biz gaz sancısı fln çekmiyoruz fazla ama bu ağlamalar daha fena yanındayken tık yok uzaklaştığım an basıyor çığlığı
ayşencim çok geçmiş olsun bizde bugün 2 aylık olduk aşılarımızı yaptırdık maşallah pek sıkıntı yok şimdilikcumartesi mevlitimiz var ama aşıdan sonra 3 gün yıkanamicakmış hahaha pasaklı kızımı herkesler görücek.
ay hadi geçmiş olsun ben çok korkuyorum bu 2. aşıda... çok ağldımı kuzu? birde ateş tedbrine karşı fitil verdimi? inşallah ateşsiz atlatır kuzu...
cnm ben gitmeden 10-15 dkk önce calpol verdim e tabi aşıda ağladı ama 2 dkk sustu , arabasıyla biz hergün hava almaya çıkıyoruz hep uykuya dalıyo yine öyle yaptık uyudu kuzu :) gitmeden önce mutlaka fitil yada şurup verin derim ben çünkü huzursuzlanınca susturmak daha zor.
hiç keyfim yok kızlar... yarın doğumgünüm ve benim hayatımın en özel doğumgünlerinden ikincisini yaşıcam ama içimde hiç heyecan yok , oysa ki ben doğum günümden 1 hafta önce başlardım heyecan yapmaya....
mahkeme de gelişen olaylar ve haziran ayına ertelenmesini öğrendikten sonra aradım babamı ve kustum resmen, ve babamın tavrı sonucunda çok acı ama bir daha kendileriyle görüşmek istemediğimi , berra yı göremeyeceklerini vs söyledim ve kapadım telefonu, ve bende ağlama krizleri...
1 saat sonra olaylardan habersiz "miş" gibi annem geldi, bende bir karış surat ve onada başladım saydırmaya beni nasıl yalnız bıraktığı o bu şu ...
düşünsenize kızlar ya, hangi şartlar altında nasıl bir doğum yaptığımı yaşadıklarımı siz çok iyi biliyorsunuz, benim yazdığım kadarıyla, annem bunları görüyor üstüne üstlük annesin ya , taburcu olduğum gün geldik eve saat 4 te ve annem 5 buçukta gitti... Eşim hastaneye gidecek yeniden berra için, ben ameliyatlıyım, tuvalete kalkamıyorum tek başıma vs vs beni nasıl yalnız bıraktı şok olduk biz ve buna benzer o kadar çok örnek var ki 18 ocaktan bu yana, önceside ayrı bir roman zaten, salı günü patladım artık , gerçekten hayatımızda yerlerinin olmasını istemiyorum , ağaç kovuğundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi üveymiydim neydim artık diğer iki kardeşimin gördüğü yaşadığı hiçbir şeyi yaşamadım, ve huzurumuzu bozuyorlar hayatımızda oldukları zaman davranışları konuşmaları , en azından dicem ki kendi tercihim ve yaptıkları ve yapmadıkları düşündükleri ve düşünmedikleri şeylerden dolayı üzmeyeceğim bundan sonra...
yeter artık yeter, demirden değilim ben, can benimkide, birazda beni düşünsünler acım mı var, hastamıyım, ağrı mı çekiyorum, açmıyım biraz düşünsünler... düşünmüyorlar mı , bu zaman kadar düşünmediler zaten güle güle o zaman ne ben ne torun unutsunlar bizi...
boşu boşuna vermişsin ilacı, ilk ay aşısı ateş yapmıyor cansız aşı çünkü, 2. ay aşısında ateş ihtimali var ama yüzde yüz olacak diye bri durum yok ben Berra ya veredim hiç aeş düşürücü ve maşallah ateşide çıkmadı, zaten ateşi çıkmadan ilaç verme taraftarı değilim , çıksın bakarız çaresine , ciddi bir ateş olayında etki etmeycekler bu sefer...
düzelteme : 2. ay aşısı olduğunuz fark etmemişim ama onun içinde yukarıda söylediğim gibi düşünüyorum :)
ayşencim çok geçmiş olsun bizde bugün 2 aylık olduk aşılarımızı yaptırdık maşallah pek sıkıntı yok şimdilikcumartesi mevlitimiz var ama aşıdan sonra 3 gün yıkanamicakmış hahaha pasaklı kızımı herkesler görücek.
hipp markasının rezene çayını denedşmde oğluma içirdim iyi geldi gaz çıkardı hemen... bana bunu numune vermişlerdi... birde humananın iyi geceler çayı var... 2 sindende alsammı ya iyi geceleri gece yatarken veririm rezeneyide gündüzleri... bunları kullanan varmı?
umut dünyası işte belki işe yarar...
hiç keyfim yok kızlar... yarın doğumgünüm ve benim hayatımın en özel doğumgünlerinden ikincisini yaşıcam ama içimde hiç heyecan yok , oysa ki ben doğum günümden 1 hafta önce başlardım heyecan yapmaya....
mahkeme de gelişen olaylar ve haziran ayına ertelenmesini öğrendikten sonra aradım babamı ve kustum resmen, ve babamın tavrı sonucunda çok acı ama bir daha kendileriyle görüşmek istemediğimi , berra yı göremeyeceklerini vs söyledim ve kapadım telefonu, ve bende ağlama krizleri...
1 saat sonra olaylardan habersiz "miş" gibi annem geldi, bende bir karış surat ve onada başladım saydırmaya beni nasıl yalnız bıraktığı o bu şu ...
düşünsenize kızlar ya, hangi şartlar altında nasıl bir doğum yaptığımı yaşadıklarımı siz çok iyi biliyorsunuz, benim yazdığım kadarıyla, annem bunları görüyor üstüne üstlük annesin ya , taburcu olduğum gün geldik eve saat 4 te ve annem 5 buçukta gitti... Eşim hastaneye gidecek yeniden berra için, ben ameliyatlıyım, tuvalete kalkamıyorum tek başıma vs vs beni nasıl yalnız bıraktı şok olduk biz ve buna benzer o kadar çok örnek var ki 18 ocaktan bu yana, önceside ayrı bir roman zaten, salı günü patladım artık , gerçekten hayatımızda yerlerinin olmasını istemiyorum , ağaç kovuğundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi üveymiydim neydim artık diğer iki kardeşimin gördüğü yaşadığı hiçbir şeyi yaşamadım, ve huzurumuzu bozuyorlar hayatımızda oldukları zaman davranışları konuşmaları , en azından dicem ki kendi tercihim ve yaptıkları ve yapmadıkları düşündükleri ve düşünmedikleri şeylerden dolayı üzmeyeceğim bundan sonra...
yeter artık yeter, demirden değilim ben, can benimkide, birazda beni düşünsünler acım mı var, hastamıyım, ağrı mı çekiyorum, açmıyım biraz düşünsünler... düşünmüyorlar mı , bu zaman kadar düşünmediler zaten güle güle o zaman ne ben ne torun unutsunlar bizi...
ben Defnede kullanmıştım humana iyi geceleri ama hiiiiççç faydasını görmedim..
GAMZE senin için şuan ne söylenir bilmiyorum. Annen çok ama çok ayıp etmiş. Nasıl bi zihniyeti var, nasıl bi kalbi var da seni eve çıktığın gün yalnız bırakabiliyor.
Durumuna çok üzüldüm canım, ama boşver.. hayatında olmaları huzurunu kaçırıyor madem, olmasınlar daha iyi.
bu arada benden yıl olarak bilmiyorum ama 1 gün büyüksün:) ben 14.04.1984 lüyüm.
Yarınki doğum günün kutlu olsun. Nice nice mutlu yaşlarını eşin ve kızınla geçir inşallah.
yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten,ama emin ol herkes hatsını anlar.hepimizin hayatında böyle anlar oluyo anne babamızla zıt düşebiliyoruz..olayları akışına bırak eşine ve bebeğine gülümse kendine çok iyi bak en güzel doğum günü senin olsun şimdiden nice güzel yaşlar dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?