- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.241
Melike, Ayşen, Güneş, Hülya, ÇilekW, Nigoli, Mehtap, Selen, Özlem, Özge, ve daha biiiiirrrsürü arkadaş...
hadi artık biraz toparlanın da gelin yahuuuu..
ben 2 çocukla fırsat bulduğum an atlıyorum buraya.. haydi lütfen sizlerde gelin...
tüm geçmişi okuyamadım ama geçmş olsun cnm. dikkat etmek lazım evet, haklısın..
bir de arkadaşlar. göbeğimde oluşan çatlaklar için çözüm önerisi olan varmı? 12 kilo almama ragmen toplamda, aşırı çatladı göbeğim. lierac, ya da bitkisel çözümler deneyenler vamı? böyle kalmasıııııınn
benim son ay acayip çatlamıştı karnım ve morumsu bir renk almıştı çatlaklar. felaket görünüyordu. Bella B tummy honey cream adında bir krem kullanıyorum şuan. acayip memnunum. çatlaklarımı kısa sürede baya hafifletti. hemen hemen geçmek üzere, inanılır gibi değil. istersen dene
canım nerden alabiliriz bu kremi?
kızlar kayınvalidem burda çıldırmak üzereyim
kadın eşim bana yardım ediyor diye deliriiyor söylemediği laf yok
oğlumun bebeği bir tek emzirmediği kaldı diyor
bana sen doğur at oğlum baksın diyor
demiyorki bu kadın ameliyatlı uyku uyumuyor
bekliyorki büyün evin işini yapayım ona hizmet edeyim
yazık anacığım geliyor iş falan yapıyor
oda bebeği alıyor sallıyor kucaktan indirmiyor
kız şimdiden kucağa sallanmaya akıştı
daha 10 gün burda bana kolay gelsin
evlılıgımın ılk yılında cok duzensızdı,2 ay falan olmadıgım oluyodu bu arada 3yıllık evlıyım,kılom hep 55 tı,malum pco lular genel olarak hep kılolu olurlar,pco sendromu dıyolarmıs benım durumuma,hamıle kalmama 6 ay falan kala adetım duzenlı bı hal aldı ama yumurtalardakı gorunum hep pcoydu,korkuyorum yanı tekrar eskı seylerı yasamaya
çok sağol cnm. baya da pahalı bir ürünmüş.neyse. faydasını gördüysen problem yok. sen nerden aldın, faydasını gördüğüne göre ürünün orjinal. biz de ordan alalım?cnm dermokozmetik ürünleri satan eczanelerde var. bana da annem almıştı, arkadaşı tavsiye etmiş ona da. internet üzerinden de alabilirsin. 80civarı bi fiyata almış annem. nette ne kadar bilmiyorum ama.
benim son ay acayip çatlamıştı karnım ve morumsu bir renk almıştı çatlaklar. felaket görünüyordu. Bella B tummy honey cream adında bir krem kullanıyorum şuan. acayip memnunum. çatlaklarımı kısa sürede baya hafifletti. hemen hemen geçmek üzere, inanılır gibi değil. istersen dene
cnm dermokozmetik ürünleri satan eczanelerde var. bana da annem almıştı, arkadaşı tavsiye etmiş ona da. internet üzerinden de alabilirsin. 80civarı bi fiyata almış annem. nette ne kadar bilmiyorum ama.
Kızlar ya ust kat komsu katılı olacam az kaldı,dogum yaptıgım hafta ust katımıza tasındılar tam hastaneden gelmısım,allahım bı gurutu bı gurultu dedım hadı tasınıyolar yerlesıyolar,1 hafta sesımı cıkarmadım ama hala aynılar annemle yukarı cıkıp guzel bı dılle uyardım,tamam falan dedı ama daha evıme gelır gelmez sankı ınat yapar gıbı cocugu evde kay kay suruo,oda bı gurultu verıyo anlatamam,o an yukarı cıkıp kavga etmemek ıcın kendımı zor tuttum,camasır mak.ayagı bosta tamammı calıstıgında tak tak tak sakı evımın ıcınde helıkopter ucuyo,yok uyarmasam neysede
tam 1 ay olmus hala aynı terane guya yaptırıcak makınasını,valla gunduz uyutmuyolar,gurultu yapıyolar duvara vuruyorum onlarda yukardan vuruyolar ben boyle edepsız terbıyesız ınsan gormedım yaaa,yukarı uyarmaya cıktım 3 yasındakı kızının elınde sıgara vardı hayret ettım yaaa,ne dımkı sımdı ben bu kadına,ne desem fayda etmıcek,o dıılde sonumuz polıslık olacak ondan korkuyorum
kızlar ya oğlumun sol gözü akıp duruyo şu fizyo mizyo serum bişi var bndede onu gözüne direk damlatimmi bilemedm nasıl kullanılıyo:26:
orjinal olmayan birşey alıp ta zaten çatlayan şeyi ilerletmeyelim diye sordum:dcnm dermokozmetik ürünleri satan eczanelerde var. bana da annem almıştı, arkadaşı tavsiye etmiş ona da. internet üzerinden de alabilirsin. 80civarı bi fiyata almış annem. nette ne kadar bilmiyorum ama.
göz için de kullanılır diyor bendekinde ama cnm, inan bilmiyorum nasıl kullanılıyor.
kızlar ya oğlumun sol gözü akıp duruyo şu fizyo mizyo serum bişi var bndede onu gözüne direk damlatimmi bilemedm nasıl kullanılıyo:26:
İsyanlardaydım ,henüz nefes alabildim ,o da annemin geri gelmesiyle.15 günlükken başbaşa kaldık kuzumla ona bakamadım kendime zaten hiç bakamadım ağlaya ağlaya bi hal oluyordum hergün gelen misfirler de cabası...Sütüm de baya azalmıştı,neyse dün annemle telefonla konuşurken ağlama krizine girince kadın 2 saat sonraki otobüse atladı geldi.Bugün de öylelikle yazabiliyorum.Umarım geçecek bu süreç gerçekten çok zorlanıyorum.Öptüm hepinizi.
Aman bernysita deniz suyu o serrum fizyolojik dediğimiz sanmıyorum göze damlatılsın dikkat et canım.Çay ya da ılık suya batırılmış pamuk veya çok yumuşak tülbent benzeri birşeyle silebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?