2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay benimde içim gidiyo ama hiç fırsat bulamıyorumki.şimdi annem geldi oğlumla oynuyo:) küçükde uyuyor:)az bakim dedim:) veeee uyandık:)

Kızlar ya ust kat komsu katılı olacam az kaldı,dogum yaptıgım hafta ust katımıza tasındılar tam hastaneden gelmısım,allahım bı gurutu bı gurultu dedım hadı tasınıyolar yerlesıyolar,1 hafta sesımı cıkarmadım ama hala aynılar annemle yukarı cıkıp guzel bı dılle uyardım,tamam falan dedı ama daha evıme gelır gelmez sankı ınat yapar gıbı cocugu evde kay kay suruo,oda bı gurultu verıyo anlatamam,o an yukarı cıkıp kavga etmemek ıcın kendımı zor tuttum,camasır mak.ayagı bosta tamammı calıstıgında tak tak tak sakı evımın ıcınde helıkopter ucuyo,yok uyarmasam neysede
tam 1 ay olmus hala aynı terane guya yaptırıcak makınasını,valla gunduz uyutmuyolar,gurultu yapıyolar duvara vuruyorum onlarda yukardan vuruyolar ben boyle edepsız terbıyesız ınsan gormedım yaaa,yukarı uyarmaya cıktım 3 yasındakı kızının elınde sıgara vardı hayret ettım yaaa,ne dımkı sımdı ben bu kadına,ne desem fayda etmıcek,o dıılde sonumuz polıslık olacak ondan korkuyorum

benm de o çizgi hala duruyor
aynen ben de adet olmadım daha, önceden düzensizliğim fln yoktu. nie hala olmadım bilmiyorum

Ronya, canm sana da kolay gelsin. benmki de hergün geliyordu diğer torununu alıp. bi ara delirtmek üzereydi beni. seni çok iyi anlıyorum. kayınvalidelerin bilinçli veya bilinçsiz olarak gelinlerini kıskandıklarını düşünüyorum. bu nedenle kimi zaman düşmanca davranabiliyorlar

Son düzenleme:

benim son ay acayip çatlamıştı karnım ve morumsu bir renk almıştı çatlaklar. felaket görünüyordu. Bella B tummy honey cream adında bir krem kullanıyorum şuan. acayip memnunum. çatlaklarımı kısa sürede baya hafifletti. hemen hemen geçmek üzere, inanılır gibi değil. istersen dene

selam güzel anneler

feyzoşş canım çok geçmiş olsun..inşallah hemen iyileşir kuzun

ronyaa canımmm Allah sabır vesrin..normal hallerinde bile stres yapıyor bu kayınvalideler..göz ucuyla bakarlarken bile insana bir kusur aradığını hissettiriyorlar..ve maalesef bayan olduklarını unutuyorlar

isolde aynen canım bizim de alt kata bekarla taşınmış,gece gündüz yok,uyarıyoruz yine aynı..çocuk uyuyor bu kez de onların sesinden uyuyamıyoruz

ve bulgur
maalesef bizde gaz yaptı..yavrum normalde pek gaz sancısı çekmezdi..gece ve sabah hayli zorlandı..kıyamam ben ona...ışılcım sağolsun bir video paylaşmış,onunla azcık rahatladı uyuyor kuzum..

ve eşim
hemen bulguru yasakladı..artık bana eşi değilim de sadece Aselin annesiymişim gibi davranıyor yahu..yeme,üşütme,acele et
dün artık cırladım az ne oluyoruz diye..emir kipini hiç kullanmayan adam kızıyla birlikte en kibar hallerini göstermeye başladı!!!
neyse konuşunca anladı en azından,gece ve sabahı özür dileyerek geçirdi

canım nerden alabiliriz bu kremi?

söylicek kelime bulamıyorm...ne olmş yardm etse karısına kötü bişimi Allah rızasını alsa daha gzl bişi olamaz..o çocuu tek başına yapmadın sn onu da htrlat..sonra niye çocuk istedi o zmn evladına bakmıcaksa yardm etmicekse dimi niye boşuna zahmete grdi yani..ay Allah yardm etsn 10 gün snde brz aba altından göster sopanı

bndede kilo problemi var 57 kiloydm evlendiimde ama çok çbk kilo alan bi yapım var..doğuma 87 le grdm mesela..neyse allahtan hamile kalmamıza engel olmadı..

cnm dermokozmetik ürünleri satan eczanelerde var. bana da annem almıştı, arkadaşı tavsiye etmiş ona da. internet üzerinden de alabilirsin. 80civarı bi fiyata almış annem. nette ne kadar bilmiyorum ama.
çok sağol cnm. baya da pahalı bir ürünmüş.neyse. faydasını gördüysen problem yok. sen nerden aldın, faydasını gördüğüne göre ürünün orjinal. biz de ordan alalım?

nerden aldn cnm

kızlar ya oğlumun sol gözü akıp duruyo şu fizyo mizyo serum bişi var bndede onu gözüne direk damlatimmi bilemedm nasıl kullanılıyo:26:

aynı versiyondan benim üstümde de var.. ben ona vurunca o 2 kat fazlasını bana vuruyor!!

tam bi çirkef.. kaç kez kavga ettik sözlü olarak. hala aynı terane. aylardır konuşmuyoruz.. ama ben sesimi çıkarmıyorum diye işi iyice abarttı. nefret ediyorum bu durumdan ve bu evden ama yapacak bişey yok(

kızlar ya oğlumun sol gözü akıp duruyo şu fizyo mizyo serum bişi var bndede onu gözüne direk damlatimmi bilemedm nasıl kullanılıyo:26:

Aman bernysita deniz suyu o serrum fizyolojik dediğimiz sanmıyorum göze damlatılsın dikkat et canım.Çay ya da ılık suya batırılmış pamuk veya çok yumuşak tülbent benzeri birşeyle silebilirsin.

İsyanlardaydım ,henüz nefes alabildim ,o da annemin geri gelmesiyle.15 günlükken başbaşa kaldık kuzumla ona bakamadım kendime zaten hiç bakamadım ağlaya ağlaya bi hal oluyordum hergün gelen misfirler de cabası...Sütüm de baya azalmıştı,neyse dün annemle telefonla konuşurken ağlama krizine girince kadın 2 saat sonraki otobüse atladı geldi.Bugün de öylelikle yazabiliyorum.Umarım geçecek bu süreç gerçekten çok zorlanıyorum.Öptüm hepinizi.

cnm dermokozmetik ürünleri satan eczanelerde var. bana da annem almıştı, arkadaşı tavsiye etmiş ona da. internet üzerinden de alabilirsin. 80civarı bi fiyata almış annem. nette ne kadar bilmiyorum ama.
orjinal olmayan birşey alıp ta zaten çatlayan şeyi ilerletmeyelim diye sordum:d

göz için de kullanılır diyor bendekinde ama cnm, inan bilmiyorum nasıl kullanılıyor.

canım beniiimmm Allah yardımcın olsun. ona bakamadım deme ama( tamam hepimizin zorlandığı, çaresiz kaldığı durumlar oluyor ama bebişlerimiz bizim en kıymetlilerimiz. öyle veya böyle bi şekilde büyütücez onları. bende yalnızım hemde 2 çocukla.. ve 2-3 haftadır sürekli başım ağrıyor hemde fena bi şekilde. Migrenim geri geldi(
eşimde işten geç geliyor, düşün halimi(

annem yarın gelecek, sonra bizi kırklıycak, annemlere gitcez kırk gezmesi olarak:)) doğum günümü de orda kutluycaz ve sonrası lohusalık bittiiiii.. annemde artık canı ne zaman isterse ve özlerse o zaman gelecek.

neyse ki önümüz yaz.. ben buna çok seviniyorum.

Aman bernysita deniz suyu o serrum fizyolojik dediğimiz sanmıyorum göze damlatılsın dikkat et canım.Çay ya da ılık suya batırılmış pamuk veya çok yumuşak tülbent benzeri birşeyle silebilirsin.

fizyodose muş ismi ya hastaneden vermişlerdi numune göz burun kulağa damlatılabilir yazıyodu ama göze nasıl kullanılıyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…