2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gamze şimdiden doğum günün kutlu olsun.... bak kızınla birlikte geçireceğin ilk günün bunun tadını çıkarmaya bak... haklı davandan mutlaka hakkını alırsın sadece biraz sabır... herşey yoluna girer sen kızınla günlerinin tadını çıkar gerisi boş.... hem sen bu topicdeki en pozitif kişisin bak biz seni böyle üzgün görmeye dayanamıyoruz... senin tecrübelerine ve neşene hepimizin ihtiyacı var :))) kendine iyi davran... ve sevdiklerinle güzel anlarını yarın en güzel şekilde paylaş.... sevgiyle neşeyle kall.....

Gamzecim ne yazıkki bazı insanların yüzünden en güzel günlerimizi boşa harcıyoruz.bebeğinin ve kendinin farkına var.ne güzel bir mucize bize bahşedilen. boşş verrr.

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım herkez ıyıdır ınsallah

gamzecımm kımseyı takma canım dogum gunun kutlu olsunnnnnnn

ne diyim size, süpersiniz ... :)

kafamı allak bullak ettiler, yoksa neler neler paylaşıcam sizlerle süper şeyler buldum :) beni takip edin :)))

bu arada dün Berra'ya oyuncak aldım :)))

geçen hafta ikea dan dönence misali seyirlik birşey almıştım sevmemişti onu , görünce ağladı hep.

ben çiş kaka tablosu hazırlamıştım sarı ve turuncu renkleri kullanmıştım, her alt değiştirmemizde tabloya kitleniyor, dedim ki bu kıza sarılı turunculu birşey alayım, bu kadar ilgisini çekecek birşey bulmaya kafamı takmamın sebebi, artık çok fazla uyanık kalıyor ve konuşmazsam veya yalnız bırakmışsam kızıyor evet kızıyor :) bu sebeple onu oyalayacak birşeye ihtiyacım vardı.

işte bu sebeple kızıma e-bebek ten tiny love marka zürafa aldım, bakıp bakıp salak salak gülüyor ne anlıyorsa artık :))) çok güzel yapmışlar hışır hışır, çıngıraklı ve titreşimli bir zürafa, ve bunu alarak oyuncakların farkı markalar nelermiş ufak ufak öğrenmeye başladım :)

iyi akşamlar kızlar herkese,yarın kırkımız çıkıyo babamızda geliyo mardinden kırk uçurmaya gezmeye gideriz artık:)

hayırlı olsun canımm,bzmde az kaldı inşallah kırkımızaa. gidin gezin eğlenin, ohhh bizim yerimizede gezin babanızda geliyormus daha ii haber olabilir mi kuzummm Allah agzınızın tadını bozmasın

gamzecim çok üzüldüm çok kızdım ailene sonra dedimki gamze bunu da atlatır seni hiç tanımadan yazdıklarınla anlattıklarınla benimsemişim seni :) berrayla neler atlattınız siz eminim bunuda atlatacaksınız ve davanı er yada geç kazanacaksın kızınla geçireceği ilk doğumgünü çok çok çokkkk güzel bi doğumgünü geçirirsiniz umarım şimdiden doğum günün kutlu olsun

canlarım benim gbi meme ucu çatlaklarından muzdarip var ise son çare olarak ( artık bebegim kan kusuyordu resmen, ne kadar kan yutmussa yavrum meme yaralarımdan ) Madecassol isimli bir pomad denedim,doktorum yazdı,kullanalı sadece bir hafta olmasına rağmen büyükkk ölçüde iyileşme var,maşallah kızımı artık silikon uçsuz emzirebiliyorum gögüs uçlarım olmadığı halde. yaralar ve özellikle kopan parçaların yerini onardı,artık hiç kanamıyor. acısı ise sadece kızım ilk çektiğinde acıyor sonra emzirme süresince hissetmiyorum bile. kesinlikle öneririm. denedigim bir ton krem ve alternatif tıp deneyimlerimden sonra önerebilirim size. emzirmeden kremden arındırmak yeterli meme ucunu.

Bu yazını okuyunca o kadar üzüldüm ki, halbuki benim gözümün önünde mükemmel bir anne-kız ilişkisi vardı, doğum yaptığın zaman annenle birlikte çekindiğin resmi paylaşmıştın, ve ne güzel bir resim demiştim kendi kendime, birde hani derler ya annesine bak kızını al diye, senin buradaki paylaşımcılığın, yardımseverliğin, evladına olan sevginden dolayı annenide öyle gözümde canlandırdım, ama hayırlısı... annenle senin aranda ki o düşündüğüm ilişkiyi inşaAllah sen kızınla yaşarsın, Rabbim yar ve yardımcın olsun, annenle,babanla yakalayamadığınız o ilişkiyi, mutluluğu inşaAllah yuvanda kızınla, eşinle yaşarsın, Duam seninle

bnmkide öyle bugn tek bi iş yapamadm istiyoki sürekli yanında oliim..napim bnde ondan başka işim yok diyorm bütün yüreğimi ortaya koyuyorm bütün sevgimi veriyorm yadırgamıyorm ay bu çocuk niye böyle demiyorm annesiyim bn bna ihtiyacı var tabiki daha 1 aydır bu dünyada ve savunmasız tabiki bna ihtiyacı var diyorm sımsıkı sarılıyorm oğluma..kendi başına hiçbişey yapamıyoki yavrum bn ne için varım ona sahip çıkmak canımı ortaya koymak için varım o benim canım yine duygularım kabardı..

cnm yaşadıklarına çok üzüldüm ama bi yandan bunlar olurken bi yandan sni deli gibi seven ve sni çok mutlu eden her zmn destek ve yardım veren (anlattıklarına göre)bi kocan var va bu konuda çok şanslısın..çoğu insan bunada sahip değil..siz bi ailesinz artk annen baban değil kocan kızın ve sn varsın..tabiki can sıkıcı olaylar bunlar ama çok güzel bi ailen var artk ve sn o ailenin olmazsa olmazısın ayrıca şuanda sna muhtaç beslemen gerekn bi kızın var lütfen onu düşün sütüne zarar gelmesin...inan bn neler yaşadığım halde sırf sütümden korktuum içn herşey normalmiş gibi algılatıyorm beynime kndimi üzmemeye çalışıyorm..resmen gamsız oldm ya artk herşey normal geliyo..

aslinda dogum gunu kutlama msji aticaktim ozelden ama forumda daha 68 msjim oldugundan atamiomusum 100 msj olmaliymis neyse dogum gunun kutlu ve mutlu olsun gamze. sevdiklerinle, saglikli, huzurlu, mutlu uzuun uzuuun yillar insallah:)

yahu benim kiz buyuk insan gibi gunduz uyumuyo gecede noral uyuyo:\ aman masallah diyin gece uykusuna bari nazar degmesin daha 22 gunluk daha cok uymasi lazim diil mi ya gunduzleri en uzun ara vermeden 1 saat falan uyuyo sonra hoop hemen kalkio.surekli aglio bide ustune ama boyle gaz sancisinda olduugu gibi siddetli diil yani nedir bunun derdi anlamadim buyuk insan gibi masallah buyumucek bu gidisle benim kiz parmak kiz olarak kalicak:)

mervecim iyi geceler tatlım..bnmkinin homurdanmaları arasında uyumaya çalışcam.. :)) hadi sna kolay gelsin

ii geceler hayatım, benim minnoşun yanındaydım içerde. yine 1 saatte 4 kez emzirmeden sonra uyku vaktim gelmiştir herhalde. minik kollarını kundaklamayınca uyanıyor ve aç kurt gbi saldırıyor etrafına Allah rahatlık versin hepimize inşallahh

maşallah tatlım Allah nazarlardan saklasın sende uyu işte güzelce ohh dinç olursun ne güzel. benim minnakta belli olmuyo bi gündüzcü bi gececi,paşa keyfine göre. nekadar düzene sokturmaya çalışsamda bana mısın demiyor artık büyüyorlar bzmkide eskisi gbi uykucu değil. ataklarda bunlar ataklarda ben sana söleyimm

bnmkide bu aralar öyle..dün mesela 10 dk fln uyuyup uyandı hep..btn gün ayaktaydı..bnde hayret ettm..hiç bi işimi yapamadım

aslinda dogum gunu kutlama msji aticaktim ozelden ama forumda daha 68 msjim oldugundan atamiomusum 100 msj olmaliymis neyse dogum gunun kutlu ve mutlu olsun gamze. sevdiklerinle, saglikli, huzurlu, mutlu uzuun uzuuun yillar insallah:)

geceden yapmıştım alıntıları, ayrı ayrı cevap yazacaktım kızlar ancakkkkk :)

canım sevgilim sürpriz hazırlamış meğersem ve biz birazdan yola çıkıp akçay'a gidiyoruz :)))) pazartesi görüşürüz ve 3 gün sizsiz ve internetsiz zor geçecek :)))

ayrıca bizim bebişli , beşin ilk uzun yol seyehati, tecrübeler dönünce sizlerle :)))

iyi ki doğmuşum yaaaa :) bu kadar düşünceli hassas bir sevgili herkese nasip olur inşallah...

masiva bende Allahtan istemiştim.... :) verdi...

ay çok güzel maaşallahh süper bi sürpriz olmuş açılır rahatlarsınız temiz hava berraya da ii gelir tahminim...eşine slm tebrik ediorum onu bnmde 19 mart doğum günümdü eşim ilk defa kutlamadı hemde lohusa halimle her yıldan daha çok ihtiyacım varken bide üstüne telafii bile etmedi arkadaşlarım yaptı sürpriz o banamısın demedi eşşeoğleşşek ama bu işler sıraylaa hazirana az kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…