- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.341
canım benim Allah yardımcın olsun,hakkında ne hayırlı ise onu kılsın senin için. sen en doğru kararı verirsin kendin için. dogurmak degil büyütmek diye bosuna dememişler,en zor zamanında yanında olmadıktan sonra. sen sakın üzme kendini,sende artık bir annesin,sen Berra ya en iyi şekilde anne olacaksın,kızına yaşatmayacağın bir çok deneyimin var senin. herzaman olmasını istediğimiz gibi olmuyor hayat. annende sonuçta bir anne,ona kötü söylemeyelim,sen onun hatalarını görmezden gelmiceksin tabiiki de,sen ona göre duvarlarını örceksin,sınırlarını koycaksın. öyle kolay değil senin gözünden sakındığın kızını,üzerlerinde hakları olmadıgı halde görmek istemeleri,sen istemedigin sürece talep edilemez bile. eğer huzurun onlardan uzak olacaksa uzak dur,sen söyleyecegin kadarını söyledin zaten. sen şimdi herzamankinden güçlü dur Berra için,minigin hissetmesin üzüntünü. gözünden akan bir damla yaşı bile haketmemişler. Rabbim eşinle,kızınla ağzının tadını bozmasın inşallah, yanında olanlardır senin için önemli olan. Doğum gününde kutlu mutlu olsun, heyecanını kaybetme sakın, kızınla geçireceğin ilk dogum günün,ilk anne olarak kutlayacagın dogum günü, minicik çekirdek ailen için yüzüne bir gülücük yerleştir ve hayatında olanlar için şükret bir kez daha.
gamze şimdiden doğum günün kutlu olsun.... bak kızınla birlikte geçireceğin ilk günün bunun tadını çıkarmaya bak... haklı davandan mutlaka hakkını alırsın sadece biraz sabır... herşey yoluna girer sen kızınla günlerinin tadını çıkar gerisi boş.... hem sen bu topicdeki en pozitif kişisin bak biz seni böyle üzgün görmeye dayanamıyoruz... senin tecrübelerine ve neşene hepimizin ihtiyacı var :))) kendine iyi davran... ve sevdiklerinle güzel anlarını yarın en güzel şekilde paylaş.... sevgiyle neşeyle kall.....
Gamzecim ne yazıkki bazı insanların yüzünden en güzel günlerimizi boşa harcıyoruz.bebeğinin ve kendinin farkına var.ne güzel bir mucize bize bahşedilen. boşş verrr.
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım herkez ıyıdır ınsallah
gamzecımm kımseyı takma canım dogum gunun kutlu olsunnnnnnn
iyi akşamlar kızlar herkese,yarın kırkımız çıkıyo babamızda geliyo mardinden kırk uçurmaya gezmeye gideriz artık:)
hiç keyfim yok kızlar... yarın doğumgünüm ve benim hayatımın en özel doğumgünlerinden ikincisini yaşıcam ama içimde hiç heyecan yok , oysa ki ben doğum günümden 1 hafta önce başlardım heyecan yapmaya....
mahkeme de gelişen olaylar ve haziran ayına ertelenmesini öğrendikten sonra aradım babamı ve kustum resmen, ve babamın tavrı sonucunda çok acı ama bir daha kendileriyle görüşmek istemediğimi , berra yı göremeyeceklerini vs söyledim ve kapadım telefonu, ve bende ağlama krizleri...
1 saat sonra olaylardan habersiz "miş" gibi annem geldi, bende bir karış surat ve onada başladım saydırmaya beni nasıl yalnız bıraktığı o bu şu ...
düşünsenize kızlar ya, hangi şartlar altında nasıl bir doğum yaptığımı yaşadıklarımı siz çok iyi biliyorsunuz, benim yazdığım kadarıyla, annem bunları görüyor üstüne üstlük annesin ya , taburcu olduğum gün geldik eve saat 4 te ve annem 5 buçukta gitti... Eşim hastaneye gidecek yeniden berra için, ben ameliyatlıyım, tuvalete kalkamıyorum tek başıma vs vs beni nasıl yalnız bıraktı şok olduk biz ve buna benzer o kadar çok örnek var ki 18 ocaktan bu yana, önceside ayrı bir roman zaten, salı günü patladım artık , gerçekten hayatımızda yerlerinin olmasını istemiyorum , ağaç kovuğundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi üveymiydim neydim artık diğer iki kardeşimin gördüğü yaşadığı hiçbir şeyi yaşamadım, ve huzurumuzu bozuyorlar hayatımızda oldukları zaman davranışları konuşmaları , en azından dicem ki kendi tercihim ve yaptıkları ve yapmadıkları düşündükleri ve düşünmedikleri şeylerden dolayı üzmeyeceğim bundan sonra...
yeter artık yeter, demirden değilim ben, can benimkide, birazda beni düşünsünler acım mı var, hastamıyım, ağrı mı çekiyorum, açmıyım biraz düşünsünler... düşünmüyorlar mı , bu zaman kadar düşünmediler zaten güle güle o zaman ne ben ne torun unutsunlar bizi...
Bu yazını okuyunca o kadar üzüldüm ki, halbuki benim gözümün önünde mükemmel bir anne-kız ilişkisi vardı, doğum yaptığın zaman annenle birlikte çekindiğin resmi paylaşmıştın, ve ne güzel bir resim demiştim kendi kendime, birde hani derler ya annesine bak kızını al diye, senin buradaki paylaşımcılığın, yardımseverliğin, evladına olan sevginden dolayı annenide öyle gözümde canlandırdım, ama hayırlısı... annenle senin aranda ki o düşündüğüm ilişkiyi inşaAllah sen kızınla yaşarsın, Rabbim yar ve yardımcın olsun, annenle,babanla yakalayamadığınız o ilişkiyi, mutluluğu inşaAllah yuvanda kızınla, eşinle yaşarsın, Duam seninlehiç keyfim yok kızlar... yarın doğumgünüm ve benim hayatımın en özel doğumgünlerinden ikincisini yaşıcam ama içimde hiç heyecan yok , oysa ki ben doğum günümden 1 hafta önce başlardım heyecan yapmaya....
mahkeme de gelişen olaylar ve haziran ayına ertelenmesini öğrendikten sonra aradım babamı ve kustum resmen, ve babamın tavrı sonucunda çok acı ama bir daha kendileriyle görüşmek istemediğimi , berra yı göremeyeceklerini vs söyledim ve kapadım telefonu, ve bende ağlama krizleri...
1 saat sonra olaylardan habersiz "miş" gibi annem geldi, bende bir karış surat ve onada başladım saydırmaya beni nasıl yalnız bıraktığı o bu şu ...
düşünsenize kızlar ya, hangi şartlar altında nasıl bir doğum yaptığımı yaşadıklarımı siz çok iyi biliyorsunuz, benim yazdığım kadarıyla, annem bunları görüyor üstüne üstlük annesin ya , taburcu olduğum gün geldik eve saat 4 te ve annem 5 buçukta gitti... Eşim hastaneye gidecek yeniden berra için, ben ameliyatlıyım, tuvalete kalkamıyorum tek başıma vs vs beni nasıl yalnız bıraktı şok olduk biz ve buna benzer o kadar çok örnek var ki 18 ocaktan bu yana, önceside ayrı bir roman zaten, salı günü patladım artık , gerçekten hayatımızda yerlerinin olmasını istemiyorum , ağaç kovuğundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi üveymiydim neydim artık diğer iki kardeşimin gördüğü yaşadığı hiçbir şeyi yaşamadım, ve huzurumuzu bozuyorlar hayatımızda oldukları zaman davranışları konuşmaları , en azından dicem ki kendi tercihim ve yaptıkları ve yapmadıkları düşündükleri ve düşünmedikleri şeylerden dolayı üzmeyeceğim bundan sonra...
yeter artık yeter, demirden değilim ben, can benimkide, birazda beni düşünsünler acım mı var, hastamıyım, ağrı mı çekiyorum, açmıyım biraz düşünsünler... düşünmüyorlar mı , bu zaman kadar düşünmediler zaten güle güle o zaman ne ben ne torun unutsunlar bizi...
Bende özledim kuzum ya ama benim cadı çok fena ya hep yanında olayım istiyor uyumadığı zaman 2 dk mutfağa bile zor gidiyorum katıla katıla ağlıyor ne yapcam bilmiyorum uyuduğu zaman hemen işe koyuluyorum ondan giremiyorum bi tek benim kızım mı böyle acabaaa biz gaz sancısı fln çekmiyoruz fazla ama bu ağlamalar daha fena yanındayken tık yok uzaklaştığım an basıyor çığlığı
hiç keyfim yok kızlar... yarın doğumgünüm ve benim hayatımın en özel doğumgünlerinden ikincisini yaşıcam ama içimde hiç heyecan yok , oysa ki ben doğum günümden 1 hafta önce başlardım heyecan yapmaya....
mervecim iyi geceler tatlım..bnmkinin homurdanmaları arasında uyumaya çalışcam.. :)) hadi sna kolay gelsin
yahu benim kiz buyuk insan gibi gunduz uyumuyo gecede noral uyuyo:\ aman masallah diyin gece uykusuna bari nazar degmesindaha 22 gunluk daha cok uymasi lazim diil mi ya gunduzleri en uzun ara vermeden 1 saat falan uyuyo sonra hoop hemen kalkio.surekli aglio bide ustune ama boyle gaz sancisinda olduugu gibi siddetli diil yani nedir bunun derdi anlamadim buyuk insan gibi masallah buyumucek bu gidisle benim kiz parmak kiz olarak kalicak:)
yahu benim kiz buyuk insan gibi gunduz uyumuyo gecede noral uyuyo:\ aman masallah diyin gece uykusuna bari nazar degmesindaha 22 gunluk daha cok uymasi lazim diil mi ya gunduzleri en uzun ara vermeden 1 saat falan uyuyo sonra hoop hemen kalkio.surekli aglio bide ustune ama boyle gaz sancisinda olduugu gibi siddetli diil yani nedir bunun derdi anlamadim buyuk insan gibi masallah buyumucek bu gidisle benim kiz parmak kiz olarak kalicak:)
Bu yazını okuyunca o kadar üzüldüm ki, halbuki benim gözümün önünde mükemmel bir anne-kız ilişkisi vardı, doğum yaptığın zaman annenle birlikte çekindiğin resmi paylaşmıştın, ve ne güzel bir resim demiştim kendi kendime, birde hani derler ya annesine bak kızını al diye, senin buradaki paylaşımcılığın, yardımseverliğin, evladına olan sevginden dolayı annenide öyle gözümde canlandırdım, ama hayırlısı... annenle senin aranda ki o düşündüğüm ilişkiyi inşaAllah sen kızınla yaşarsın, Rabbim yar ve yardımcın olsun, annenle,babanla yakalayamadığınız o ilişkiyi, mutluluğu inşaAllah yuvanda kızınla, eşinle yaşarsın, Duam seninle
cnm yaşadıklarına çok üzüldüm ama bi yandan bunlar olurken bi yandan sni deli gibi seven ve sni çok mutlu eden her zmn destek ve yardım veren (anlattıklarına göre)bi kocan var va bu konuda çok şanslısın..çoğu insan bunada sahip değil..siz bi ailesinz artk annen baban değil kocan kızın ve sn varsın..tabiki can sıkıcı olaylar bunlar ama çok güzel bi ailen var artk ve sn o ailenin olmazsa olmazısın ayrıca şuanda sna muhtaç beslemen gerekn bi kızın var lütfen onu düşün sütüne zarar gelmesin...inan bn neler yaşadığım halde sırf sütümden korktuum içn herşey normalmiş gibi algılatıyorm beynime kndimi üzmemeye çalışıyorm..resmen gamsız oldm ya artk herşey normal geliyo..
aslinda dogum gunu kutlama msji aticaktim ozelden ama forumda daha 68 msjim oldugundan atamiomusum 100 msj olmaliymisneyse dogum gunun kutlu ve mutlu olsun gamze. sevdiklerinle, saglikli, huzurlu, mutlu uzuun uzuuun yillar insallah:)
geceden yapmıştım alıntıları, ayrı ayrı cevap yazacaktım kızlar ancakkkkk :)
canım sevgilim sürpriz hazırlamış meğersem ve biz birazdan yola çıkıp akçay'a gidiyoruz :)))) pazartesi görüşürüz ve 3 gün sizsiz ve internetsiz zor geçecek :)))
ayrıca bizim bebişli , beşin ilk uzun yol seyehati, tecrübeler dönünce sizlerle :)))
iyi ki doğmuşum yaaaa :) bu kadar düşünceli hassas bir sevgili herkese nasip olur inşallah...
masiva bende Allahtan istemiştim.... :) verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?