- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.501
Bebıslerı ucaga bındırebılırız dımı,nolcek ucakmı tutcek sankı yavrım uctugunu anlamaz bıle
ya bıde bu aventın makınası nekadarkı merak ettım...
Lafa tutmayın la benıı uykum acıleyoreeeee
arkadaşalr ben son haftalarda emzirirken acayip terliyorum..günde 10 kere üst değişsem yeridir.Sizdede varmı bu terleme benimnki sanki biraz aşırı.gecede çok terliyorum..hasta olacam soğuk alıp korkuyorum.bu arada bebişte terliyor,kafası boncuk boncuk ter oluyor.birde benim bebiş mıy mıy emiyor ,anlamadım.2saat dursa duruyor memede,memeyide ağzının ucuyla tutuyor,beceremedi bu emme işini((
Bebıslerı ucaga bındırebılırız dımı,nolcek ucakmı tutcek sankı yavrım uctugunu anlamaz bıle
ya bıde bu aventın makınası nekadarkı merak ettım...
Lafa tutmayın la benıı uykum acıleyoreeeee
slm kızlar nasılsınız size birşey sormak istiyorum ben izin işleriyle fln uğraşırken dışarı çıktığımda kızımı anneme bırakıyorum yanına da süt sağıp bırakıyorum ama bu sağma işi göğüslerimi mahv etti ped fln da koyuyorum ama çok akıyor ya üstüme pardesü giymesem rezil olurum üstüm başım fena halde geliyorum eve benim gibi sağıpda öyle fazla akan varmı ya yarın öbür gün işe çıkacam ne olacak böyle yaaa:26::26:
Bu arada sabah kızıma aldığım elbiselerden birini denedim biraz büyük oldu ama çok şeker oldu sizle paylaşayım dedim maşallahı eksik etmryin teyzeleriEki Görüntüle 390320
arkadaşalr ben son haftalarda emzirirken acayip terliyorum..günde 10 kere üst değişsem yeridir.Sizdede varmı bu terleme benimnki sanki biraz aşırı.gecede çok terliyorum..hasta olacam soğuk alıp korkuyorum.bu arada bebişte terliyor,kafası boncuk boncuk ter oluyor.birde benim bebiş mıy mıy emiyor ,anlamadım.2saat dursa duruyor memede,memeyide ağzının ucuyla tutuyor,beceremedi bu emme işini((
mAşallah bebeğine cnm ama öyle söyleme valla sütüne nazar değer..göğüs kalkanı kullansana..
canım netten bakıyorum biraz kaba geliyor gözüme kıyafetten belli olmaz dimi onu alayım bari annem sağdın öyle oldu diyor ama ne yapım mecbur çıkmam lazım kendimi inek gibi hiss ediyorum zaten sağarken eşim evdeyken elime bile almıyorum sağma makinasını
cnm 1 kere alcan kıy o paraya avent elektrikli al..
yok cnm brz daha sivri görünüyo o kdr :)) ama sonuçta mecbursun pedle olmuyosa o kdr ıslatıp rahatsız ediyosa alman lazm mutlaka..hem biriken sütleride yüzüne gözüne sürersin bn sürdüm valla çok gzl yapıyo cildi bunuda söyliim..sivilcelerim geçti resmen doğumdan sonra ergenlik sivilceleri döktm
tekrar bir bakıyım cnm napalım artık :)
bu arada bebişleri kıyafetlerini nasıl ve ne ile yıkıyorsunuz kızlar?
Azericim göğüs kalkanı avent alcaksan 4 parçalı al..çünkü bi delikli bide deliksiz parça var..sn dışarda deliksizini kullanırsın akmasın diye..ama 2 lideki delikli mi deliksiz mi bilmiyorum eğer deliksizse 2lisini de alabilrsin..çünkü deliklide süt baya birikince snde eğilince dökülüyo o yüzden..
bn jokerden aldm 250 tl ama 50 tlde hediye çeki verdiler onlada emzirme atleti, lansinoh süt saklama poşeti 24lü, uni baby ıslak mendil 2 paket aldk..çok uyguna geldi yani
bn deterjan Dalan roxy yumuşatıcı dalin kullanıyorm cnm
kopyaladığın linki buraya yaz sana nerden nereye yapacağını söyleyelim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?