- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.461
hey Allah iyiliğiniKızlar ya bısı sorcam
burda bı arkadastı ama tam hatırlamıyorum,normal dogum yapmıs ve dogum anının vıdeoya alındıgını soylemıstı,bebek doguyoya hanı o malum yerıdemı vıdeoya cekıyolar merak ettım bea:)
çok şükür keşkelerim yok, çünkü çok güzel ve sakin bir hamilelik geçirdim ve çok şükür doğumumda kolay oldu, ama tavsiyelerim var, tüm stresleri kendinden uzak tut, hiç bir şeyi kafaya takma, hamileliğin tadını çıkar, bol bol uyu, yürüyüş yap ve son bir ay hergün en az 20 hurma yeayyyy kızlar şöyle ordan burdan bikaç sayfanıza bakabildim,ne güzel hepiniz mutlu mutlu doğurmuşsunuz,evlatlarınızı allah bağışlasın size...uzun güzel ömürler versin rabbim... ben de Allahın izniyle ekim annesi olacağım,var mı önerileriniz??? hamileyken keşke şöyle yapsaydım dediğiniz???
emzık kullanmıyorum. ama benım gogsumu emzık nıyetıne kullandıgı oluyor kızımın. dr.uma danısıp almak ıstıyorum. damak yapısı vs acısından.
pusette de aynı sorun oluyor battanıye koyuyorum ınce. ama ıcınde cok gomuluyor gıbı ufak oldugundan. kızım cok sevmıyor puseti. dr.a cıkardık bır defa. bır de bugun mutfakta yanıma oturttum ılk defa durdu. olmazsa bel kısmınaa ufak bır havlu katla koy cok rahatsız oldugunu hıssedıyorsan.
canım ben sab kullanıyorum. ama çok araştırdım... hatta metsilde kullandım bir ara bilmiyorum memnun kalmadım ama zincoyu kullananlar çok iyi diyor yani zincomu metsilmi diye nette çok konusu olmuş çoğu kişi zinco demişti...
selam...
aynı sorun bendede var oto koltuğu bizimde öyle hatta hastane çıkışında kullanmıştım onu eve gelince yavrum içine gömülmüştü biraz daha büyüyünce daha kullanışlı olacak sanırım...
biz damaksız emzik kuulanıyoruz... ikisindende almıştım... ilk damaksız kullandı öyle devam etti... ama bence damaksız daha iyi ağızından çıkarmak istediğimde çevirerek çıkarabiliyorum. damaklıyı çıkarmak istesem yapamam annem emziği fln ağzından sakın çekme der damağı düşermiş...
canım ben sab kullanıyorum. ama çok araştırdım... hatta metsilde kullandım bir ara bilmiyorum memnun kalmadım ama zincoyu kullananlar çok iyi diyor yani zincomu metsilmi diye nette çok konusu olmuş çoğu kişi zinco demişti...
selam...
aynı sorun bendede var oto koltuğu bizimde öyle hatta hastane çıkışında kullanmıştım onu eve gelince yavrum içine gömülmüştü biraz daha büyüyünce daha kullanışlı olacak sanırım...
biz damaksız emzik kuulanıyoruz... ikisindende almıştım... ilk damaksız kullandı öyle devam etti... ama bence damaksız daha iyi ağızından çıkarmak istediğimde çevirerek çıkarabiliyorum. damaklıyı çıkarmak istesem yapamam annem emziği fln ağzından sakın çekme der damağı düşermiş...
selam...
ayyyy kızlar şöyle ordan burdan bikaç sayfanıza bakabildim,ne güzel hepiniz mutlu mutlu doğurmuşsunuz,evlatlarınızı allah bağışlasın size...uzun güzel ömürler versin rabbim... ben de Allahın izniyle ekim annesi olacağım,var mı önerileriniz??? hamileyken keşke şöyle yapsaydım dediğiniz???
Merhabalar kızlar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmamıstı hepinizin bir kouda fikrii almak istedim daha öncde bahsedilmiş ama bir aksilik olmazsa haziranda işe başlıycam bebegime kayıvalidem bakacak oda uyurken kolay uyuması için emziğe alıştırmaya calışıyor bende bu konuda bir tedirgiiz emzik kullanan arkadaslar ne tür ve hangi marka bir emzik kullanıyorsunuz,hijyeini nasıl saglıyorsunuz?
Ayrıca sütümü sağıp bırakmam gerekecek ama elektirikli makinaların fiyatları biraz pahalı elle manuel olarak biberona sagan gögüs pompaları var olardan kullanan ve memnun olan varmı?Markasını söylerseniz çok iyi olur soracagım daha cok sey var ama şimdilik bu kadar :)
ayyyy kızlar şöyle ordan burdan bikaç sayfanıza bakabildim,ne güzel hepiniz mutlu mutlu doğurmuşsunuz,evlatlarınızı allah bağışlasın size...uzun güzel ömürler versin rabbim... ben de Allahın izniyle ekim annesi olacağım,var mı önerileriniz??? hamileyken keşke şöyle yapsaydım dediğiniz???
war canım... uyu :))))
keşke alışsa emziğe, hiç tedigin olma..avent in emzikleri güzel, damaklı aldım ben ama bebeğin damaklı mı alır damaksız mı belli olmaz, deneyip göreceksin.. emzik kutusunda kullanıyorum ben emziği de kaynatıyorum her gün
benm kızım emziği almıyor bir türlü. neler çektim bu yüzden. ne biberon ne emzik... ne yapabilirim alması için??? birçok tipte emzik ve biberon denedim. pekmezi de denedik ama olmuyor. bana bir akıl verin lütfeeennnn
kızlar bebiş kusmasın diye hep yan yatıyorum
kızın kafası arkaya doğru uzamaya başladı
kaynanada kızıyor kızın kafası çirkin olucak diye
bende sırt üstü yatırmaya korkuyorum kusar yutar diye
sizler nasıl yatırıyorsunuz
kızlar oğlumun kasığında fıtık çıktı doktor hemen ameliyat dedi eğer beklersek bağırsaklrda ödem oluşturablirmiş biz daha 1 aylık olduğunu narkoz için çok küçük olduğunu söyledik o da tamam o zman sürekli takip edin ama şişlik arttığında hemen gelmeniz gerekir dedi moralim bozuldu kuzum daha minicik nasıl olacak ameiyat(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?