2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lansinohu denedim ama geçmedi yaralar hatta kanıyordu.., bepanten merheme başladım ve o iyi geldi fakat yine yara var ve sağarken acıyor.. bi de madecassolu deneyeyim bakayım..

bugün sütüm daha da az nolck böle bilmiorum çok moralim bozuluo bu gidişle 4.ayda ek gıdaya geçmek zoruda kalıcam ooof of

sütümüz bebeklerimiz emdikçe çoğalırmış, ben emziremedim kızımı memeyi alamadı.. emzirir gibi düzenli sağmaya başladım göğsümü ve belirgin olarak arttırdı sütümü,, tavsiyem daha sık emzirmen yada sağman..

ben hamileliğim boyunca yağ karışımı kullandım ve birtek çatlağım olmadı.. nuka.com. tr den almıştım,, istersen bi görüş sonuçta yağlar daha etkili..

birde kızlar bu göbüşlerimiz nasıl gidicek, bunun için birşeyler yapan varmı? ben zayıf ve uzun boylu olduğumdan göbek çok komik duruyor :) gerçi yarın doktoruma gidicem ona da sorucam göbeği.. onun söylediklerinide yazarım yarın..

Teşekkür ederim canım geçti gitti şükür şimdi iyiyiz. Kızma hiç kendine çok yazmamıştım ben sık sık da giremedik bir dönem bir şeyleri kaçırmamız normal canım.
Bu arada benimkini de yan yatıryorum, sırt üstü yatırdığımda da kendisi kafasını yan çeviriyor. Zamanla düzelir diye düşünüyorum ben.

Geçmiş olsun canım Allah başka dert vermesin inşallah.

Bgn sabaha karsı 4te uyudum desem,mısafırler vardı,onlar geldıgı andan ıtıbaren bı huysuzluk anlatamam,hıc uyumadı,mısafırler gıttı,aysıma bı aglıyo sormayın,sankı bı posta dayak atmıslar,ılk defa boyle gordum yavrumu,neler neler yaptım susmadı,en sonunda oda yorulmus olucakkı uzun uzun emdı ve uyudu,sımdıde emzırıyorum ama varya gozumden uyku akıyo

doğumdan önce wee nin damaklı emziğini almıştım,, aslında düşünmüyordum emzik vermeyi çünkü nazar değmesin çok uslu kızım.. fakat baktı arada parmağını emiyor vermeye başladık.. birde nuk un kauçuk emziğini aldım o daha da yumuşak..

sağma makinesi olarak elle olanları tavsiye etmiyorlar çok uğraşıyormuşsun.. benimki kraftın elektrikli modeli, fiyatıda diğer markalara göre uygun ve de memnunum..

evet puse sorunu bende de var, içinde şekilsiz yatıyo bebişim, biz bel kısmının oraya ufak yastık koyduk biraz daha iyi oldu..

videonun nerden başladığını belirtmen iyi olmuş canım... yoksa öncsini izlemekten ben olsam korkardım...
vay be helal olsun size aslan gibi normal doğurdunuz ben itiraf ediyorum kesinlikle korkudan sezeryan oldum...

Semracımmm iyiki doğdun canım...
Doğum günün kutlu olsun... umarım eşin bugün güzel bir süpriz yapar ve gönlünü alır... prenseslerinle birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür geçirin...

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnn ya çizelgemi yenileyemiyorum bir türlü, lilypieden yaptım ama kopyalayıp foruma profile yapıştırınca formatını kabul etmiyor , ne yapmam lazım?

o zmn gelişmeleri bekliyorz bzden daha önce tecrübe etmiş biri olrk bizide aydınlat

eyvah eyvah:18:

cnm 1 kere alcan kıy o paraya avent elektrikli al..

çok geçmiş olsun bizimde yumurtalıklarında bir şiş vardı... doktor ağlamaktan olabilir dedi 2. ay kontrolünde tekrar bakacak şişlik devam ederse ultrason çekilecek fıtık olabilirmi diye... ama annem fıtık yumurtada olmaz diyor oğlum çok ağladığı için ağlamaktan oluyormuş... inş. bizdede çıkmaz... umarım tez zamanda yavrun sağlığına kavuşur... kontrollerini ihmal etmeyin canım...

kızlar günaydınnnn ya çizelgemi yenileyemiyorum bir türlü, lilypieden yaptım ama kopyalayıp foruma profile yapıştırınca formatını kabul etmiyor , ne yapmam lazım?

kopyaladığın linki buraya yaz sana nerden nereye yapacağını söyleyelim canım...

cnm sırt üstüde yatrmalısn kafa gelişimi dengeli olsun diye..sn yanındayken ytr snde..valla bn yatırıyorm kustuu zmnda oluyo ağzının kenarından akıyo..gnlde kndi çeviriyo kafayı öyle yatıyo

Allah yardm etsn cnm ya başka bi dr.ada göstern onlar ne dicek ona göre hareket edin

benim bebişte öyle oluyor..fazla kalabalık bebişler için iyi değil bence..daha küçükler .Nazarda değer hem..

arkadaşalr ben son haftalarda emzirirken acayip terliyorum..günde 10 kere üst değişsem yeridir.Sizdede varmı bu terleme benimnki sanki biraz aşırı.gecede çok terliyorum..hasta olacam soğuk alıp korkuyorum.bu arada bebişte terliyor,kafası boncuk boncuk ter oluyor.birde benim bebiş mıy mıy emiyor ,anlamadım.2saat dursa duruyor memede,memeyide ağzının ucuyla tutuyor,beceremedi bu emme işini ((

Bebıslerı ucaga bındırebılırız dımı,nolcek ucakmı tutcek sankı yavrım uctugunu anlamaz bıle
ya bıde bu aventın makınası nekadarkı merak ettım...
Lafa tutmayın la benıı uykum acıleyoreeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…