- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.481
canlarım benim gbi meme ucu çatlaklarından muzdarip var ise son çare olarak ( artık bebegim kan kusuyordu resmen, ne kadar kan yutmussa yavrum meme yaralarımdan ) Madecassol isimli bir pomad denedim,doktorum yazdı,kullanalı sadece bir hafta olmasına rağmen büyükkk ölçüde iyileşme var,maşallahkızımı artık silikon uçsuz emzirebiliyorum gögüs uçlarım olmadığı halde. yaralar ve özellikle kopan parçaların yerini onardı,artık hiç kanamıyor. acısı ise sadece kızım ilk çektiğinde acıyor sonra emzirme süresince hissetmiyorum bile. kesinlikle öneririm. denedigim bir ton krem ve alternatif tıp deneyimlerimden sonra önerebilirim size. emzirmeden kremden arındırmak yeterli meme ucunu.
bugün sütüm daha da az nolck böle bilmiorum çok moralim bozuluo bu gidişle 4.ayda ek gıdaya geçmek zoruda kalıcam ooof of
tüm geçmişi okuyamadım ama geçmş olsun cnm. dikkat etmek lazım evet, haklısın..
bir de arkadaşlar. göbeğimde oluşan çatlaklar için çözüm önerisi olan varmı? 12 kilo almama ragmen toplamda, aşırı çatladı göbeğim. lierac, ya da bitkisel çözümler deneyenler vamı? böyle kalmasıııııınn
ayşencimm çok çok geçmiş olsun ne kadr çok sıkıntı yaşamışsın
nasıl gözden kaçırdım diye kendime kızdım inşallah bundan sonra çok güzel olur herşey
sağlıkla büyütürsün yavrunu
kızlar oğlumun kasığında fıtık çıktı doktor hemen ameliyat dedi eğer beklersek bağırsaklrda ödem oluşturablirmiş biz daha 1 aylık olduğunu narkoz için çok küçük olduğunu söyledik o da tamam o zman sürekli takip edin ama şişlik arttığında hemen gelmeniz gerekir dedi moralim bozuldu kuzum daha minicik nasıl olacak ameiyat(
Merhabalar kızlar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmamıstı hepinizin bir kouda fikrii almak istedim daha öncde bahsedilmiş ama bir aksilik olmazsa haziranda işe başlıycam bebegime kayıvalidem bakacak oda uyurken kolay uyuması için emziğe alıştırmaya calışıyor bende bu konuda bir tedirgiiz emzik kullanan arkadaslar ne tür ve hangi marka bir emzik kullanıyorsunuz,hijyeini nasıl saglıyorsunuz?
Ayrıca sütümü sağıp bırakmam gerekecek ama elektirikli makinaların fiyatları biraz pahalı elle manuel olarak biberona sagan gögüs pompaları var olardan kullanan ve memnun olan varmı?Markasını söylerseniz çok iyi olur soracagım daha cok sey var ama şimdilik bu kadar :)
oto koltuğu pusetlerden bahsedilmiş, aynı sorunu bende yaşıyorum. hatta konu açmıştım bebeklerimiz ve cicileri kısmında. bel kısmı resmen 2 büklüm oluyor, çok derin. bi de benmki (bebe confort loola'nın creatis oto koltuğunu kullanıyoruz) çok dar. bebeğim rahat edemiyor. napıcam bilmiyorum yenisini alacak değilim bu saatten sonra ama böyle de olacak gibi değil. çok canım sıkılıyor bu işe. bu hafta doktora gidicez, artık portbebeye girmek istemiyor, nasıl götürücem bilmiyorum
hey Allah iyiliğinine güldüm okuyunca kız o arkadaş bendim, kameraya çeken yine ebe hemşireydi, yani fotoğrafçı getirtmedik biz, doğum esnasında içiride bir doktor 4-5 ebe oluyor ya, bu ebeler ve doktor teyzemin arkadaşıydı, madem sizde orada olacaksınız, madem benim o hallerimi zaten göreceksiniz, o zaman biriniz fotoğraf, birinizde kamera çekin dedik ve tutuşturduk ellerine makinaları yoksa dışarıdan yabancı birisini, hele hemşire olmayan birisini doğumhaneye asla sokamazdım ve Allah razı olsun, çok güzel çekmişler, video tam bebeğin göbek bağı kesilirken başlıyor, ay bak şimdi gözümün önünde canlandı, gözlerim sulandı yine, ne mucize yarabbim
selam güzel anneler,kırkımızı uçurduuukk gitti alaha şükür:) şöyle bi sayfalara baktım da aklımdan geçen konu konuşulmuş..valla ben de geçen soracaktım sizlere şu cinsellik olyına dönüş yapan var mı diye :) 2 gün önce ağdaya gittim sanki normal doğum yapan ben değilmişim gibi bacaklarımı açamadım çok komik :) eşime 2.bir gerdek gecesi sıkıntısı yaşatacağım kesin adamcağız aylardır sabrediyo 40 da çıktı gözler fal taşı mübarekbun gece bana kurtuluş yok gibi gözüküyo kızlarr
DMF ..........................cnm bende seni seviyorum
sütünün artmasına cok sevindim cnm umarım fışır fışır taşarlar
kızlar istanbuldayım anneme geldim az çarşıda sürttüm beni gören eski tanıdıklar evrim geçirdiğimi söylediler...bende daha yeni doğurdum daha rejim bile yapmadım cart curtttt kıvırttım hemen....
bu arada cinsellik konusu zor oluyu onu belirteyim zavallı kociş 9 ay bebeğe bişey olcak diye korkktuk bişey yapmadık doğurdum 40 cıksın dedik 40 cıktı azcık deneme yaptık acayip kasıldım sonraya daha arahat olur derkene adet oldum 1 haftadır
Merhabalar kızlar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmamıstı hepinizin bir kouda fikrii almak istedim daha öncde bahsedilmiş ama bir aksilik olmazsa haziranda işe başlıycam bebegime kayıvalidem bakacak oda uyurken kolay uyuması için emziğe alıştırmaya calışıyor bende bu konuda bir tedirgiiz emzik kullanan arkadaslar ne tür ve hangi marka bir emzik kullanıyorsunuz,hijyeini nasıl saglıyorsunuz?
Ayrıca sütümü sağıp bırakmam gerekecek ama elektirikli makinaların fiyatları biraz pahalı elle manuel olarak biberona sagan gögüs pompaları var olardan kullanan ve memnun olan varmı?Markasını söylerseniz çok iyi olur soracagım daha cok sey var ama şimdilik bu kadar :)
kızlar oğlumun kasığında fıtık çıktı doktor hemen ameliyat dedi eğer beklersek bağırsaklrda ödem oluşturablirmiş biz daha 1 aylık olduğunu narkoz için çok küçük olduğunu söyledik o da tamam o zman sürekli takip edin ama şişlik arttığında hemen gelmeniz gerekir dedi moralim bozuldu kuzum daha minicik nasıl olacak ameiyat(
kızlar günaydınnnn ya çizelgemi yenileyemiyorum bir türlü, lilypieden yaptım ama kopyalayıp foruma profile yapıştırınca formatını kabul etmiyor , ne yapmam lazım?
kızlar bebiş kusmasın diye hep yan yatıyorum
kızın kafası arkaya doğru uzamaya başladı
kaynanada kızıyor kızın kafası çirkin olucak diye
bende sırt üstü yatırmaya korkuyorum kusar yutar diye
sizler nasıl yatırıyorsunuz
Kızlar bu yaz bebeklerımızle tatıle cıkabılırmıyız,cokmu kucukler yoksa daha...
Bgn sabaha karsı 4te uyudum desem,mısafırler vardı,onlar geldıgı andan ıtıbaren bı huysuzluk anlatamam,hıc uyumadı,mısafırler gıttı,aysıma bı aglıyo sormayın,sankı bı posta dayak atmıslar,ılk defa boyle gordum yavrumu,neler neler yaptım susmadı,en sonunda oda yorulmus olucakkı uzun uzun emdı ve uyudu,sımdıde emzırıyorum ama varya gozumden uyku akıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?