2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımın bı meme emısı var,emmıyo savasıyo resmen,sundurup duruo,pat cıkarıyo pat gerı alıyo,elıyle ıttırıyo,napıo len bu dana:)

kızlar popo için ıslak mendil kullanan var mı
ben zeytinyağı kullanıyorum ama dışarı çıkınca zor olacak yağ işi tavsiye bekliyorumm

benmki de öyle...
zaten yara göğüs uçlarım bi de bebiş işkence yapıo

benimki de aynen öyle, savaşıyo memelerimle:) tabi çok canım ynıyo, benim tek göğsüm yara, o göğsümü hiç veresim gelmiyo, hep solu emsin istiyorum o da biliyomuş gibi sanki hep sağ mememe işkence yapıyo.. çekiyooo uzatıyo sonra şak bırakıyo:))

kalça ultrasonu yaptıranlar..
nasıl yapılıyo ve ücreti ne kdar ? bizde eşim gelince gitcez yaptırıcaz.. sadece usg ye sokup sonuç mu veriyolar??

selam a dostlar

polycim geçmiş doğum günün kutlu olsun..sanırım aynı kolyeden benim de var..için de nazar boncuğu da varsa tastamam..bana da eşim bir doğum günüm de almıştı

kırkı çıkan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum

benim minik kuzum da bugün bir aylık oldu ve ilk ay aşımızı yaptırdık..kuzum az dudak büzdü ağladı,bana bakıp bir iç çekişi vardı acısı dininceçok da sevimli oluyor,şevkatim tavan yapmasa gülümsüycem o tatlı haline..

ve doktor kontrolümüzü yaptırdık..yüzü için dermatop ve hametan krem verdi..kızım da minik sivilceler çok çoğalmıştı..inşallah faydasını görürüz..ayı zamanda ciddi kulak akıntımız var sarı sarı..muayene etti ve normal dedi..aynı durumda olanınız var mı?:44:

kilosunu da az buldu..3290 gram dı miniğim doğduğunda..şimdi 3800 geldi..doğumdan sonra ödemimizi çoktu ve 2900 grama kadar düşmüştük..sizce de az mı?doğum killosu mu baz alınıyor sadece?ödemler gidince ki kilo baz alınması gerekmez mi?

mama kullan demedi şimdilik,humana çaylarından önerdi bakalım inşallah bir sonraki aya kilo alımı daha iyi olur

kızlar popo için ıslak mendil kullanan var mı
ben zeytinyağı kullanıyorum ama dışarı çıkınca zor olacak yağ işi tavsiye bekliyorumm

canım doğumdan önce ıslak mendil kullanmam pamukla silerim diyordum ama hiç öyle olmadı :) unibaby yenidoğan kullanıyorum çok memnunum.

kalça ultrasonu yaptıranlar..
nasıl yapılıyo ve ücreti ne kdar ? bizde eşim gelince gitcez yaptırıcaz.. sadece usg ye sokup sonuç mu veriyolar??

canım bizim özeldeki drumuz çektirmemizi istedi devlet hastanesinde çektirin sonucu bana getirirsiniz dedi. bizde doğumevinde çektirdik oda sadece kalça usgsi deilde tüm batın usg vermiş kalçasına böbreklerine safra kesesine bağırsaklarına vs karnında ne varsa hepsine baktılar rapor yazdılar banada bişey olmadıgını söyledi ordaki uzman sonra sonucu özeldeki drumuzada gösterdik herşey normal dedi.

ilk önce pamuk ve ılık suyla siliyorum pişik olmasın diye de zeytinyağı sürüyorum

Canım bende unibaby kullanıyorum bi tek o iyi geldi pişik falan yapmıyo... daha önce pamuk yapıyodum ama o çok teferruatlı oluyo yalnızken falan o yüzden ıslak mendil kullancaksan bence de en iyisi unibaby yeni doğan ıslak pamuk mendil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…