2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bugun acayıp derecede bır kasık agrısı ve mıgde bulantısı ve ates basar gıbı bır sıcaklık hıssettım ve ayakta duramıyordum.kokrtum ve eger hamıle degılsem apandısıt suphesıyle doktora muayene olacaktım ama ben kadın dogumcuma gıttım anlattım olayı ve kan tahlılı ıstedı. 1 hafta once 0,33 olan degerım. su anda 13,57 sızce hamılemıyımdır. daha gunum dolmadı 2 gun var... korkuyorum sızce bu agrılar normal mı?sureklı olmuyor arada vuruyor...bılgı lutfennn

1 aylık aşı ateş yapmıyor canım... ayaktan vuruluyor diz kapağının üst baldırına... o an ağlıyor bebiş normal yani iğne sonuçta korkma hemen ağlaması geçiyor biz sağlık ocağından 1 kat indik merdivenle hemen sustu...

deneyimlerini yarın bize yazarsın... umarım kızın akşam sizi üzmez...

Kızımın bı meme emısı var,emmıyo savasıyo resmen,sundurup duruo,pat cıkarıyo pat gerı alıyo,elıyle ıttırıyo,napıo len bu dana:)

aynen istediği miktarda süt gelmeyince öye yapıyor o istiyorki bol bol süt gelsin azcık gelince bırakıyor emiyor sonra mama yapmak zorunda kslıyorum...

kızlar popo için ıslak mendil kullanan var mı
ben zeytinyağı kullanıyorum ama dışarı çıkınca zor olacak yağ işi tavsiye bekliyorumm

canım ben 40 gün sadece ıslak su pamuk kullandım popo silme işlemi için 40 çıktıktan sonra ıslak mendile geçtim...

1 haftada değerin inanılmaz yükselmiş... 13.57 olduğuna eminmisin? kasıl ağrısının olması iyi değil ama bulantı ve ateş basması normal belirti... eğer hamileysende çok dikkat et ve kasık ağrını doktoruna söyle... umarım gönlüne göre olur herşey...

Canım bebişle nasıl gezebiliyorsun biz alışveriş merkezine götürmeye çekiniyoruz. Yemeğe bir kere gittik burnumuzdan geldi ağlamaya başladı yemeği yer yemez:) huysuz bebek de değil ama ben mı cok korkağım. Alt değiştirme emzirme gaz çıkartma islerini nasıl hallediyorsun. Sütümü sağsam onu nasıl muhafaza edicim bozulur . Valla bizim 40 çıkalı 6 gün oldu ben hala ev hapsindeyim ; ( parka gitmeye bile çekiniyorum dibimizdeki (

tadı için mi diyorsun yok sütünü çok mu arttırdı, hangisi canım ona göre alıcam.

bacaktan canım, ateş yapmıyor.

Kızımın bı meme emısı var,emmıyo savasıyo resmen,sundurup duruo,pat cıkarıyo pat gerı alıyo,elıyle ıttırıyo,napıo len bu dana:)

benimki de öyle, süt azalınca yapıyor onu

benmki de öyle...
zaten yara göğüs uçlarım bi de bebiş işkence yapıo

daha geçmedi mi canım, benim de hala yaralar var ama azaldı baya, son kullandığım kremlerle.

en az 600 alması lazım, o yüzden normal senin bebişin kilosu, 900 almış. Benimkisi 600 aldı, doktor sınırda dedi biz mama veriyoruz ek olarak o yüzden.

aynen ya, ben de tırsıyorum çıkmaya... hele yalnz çıkmaya hiç cesaret edemiyorum...

canım benim dışarıda durmam öyle uzun vadeli olmuyor 1 en fazla 2 saat o da çıkmadan önce altını değişiyorum ve karnını doyuruyorum daha sonrada zaten arabasına koyuyorum yolda araba sallandıkça bu iyice uyuyor... ve gitiğim yerlerde evime yakın gezme alanları daha uzun yolculuk yapmış değiliz ama böyle kısa süreli yürüyüşler yap sende ki alışmış olursun hem seninde bebeğinde havaya ihtiyacı var... yanınıza bir büyük alın ve çıkın dışarı 10 dk bile çocuğu çıkarsan kardır kulağını kapa sıkıda giyindir yeter üşümez bebiş...

yok cnm bzm çarşı var 1 km lik bi yol gidiyoz geliyoz yani yarm saat fln sürüyo..tok çıkarıyorm ztn mei taiye koyunca göğsümde uyuyo mızmızlık yapmıyo..bnde öyle uzun bi yere gtmeye cesaret edemem ama eşimle dün avm ye gttk oralarda emzirme odaları var ztn orda emzirdm..bna kalsa süt sağıp götrcemde eşim biberona karşı brz onu ikna edemiyorm..ama brz daha büyüsün alr giderm heryere sütümüde sağarm..

Geçmiş olsun öncelikle sabır diyceksin .aynılarını bende yaşıyorum evde yalnızım diğer oğlum da 2yaşında üstelik bol bol dua et oku bebeğine nasılsa gecicek hep böyle sürmez demi sıra geldi benim çözümüme dün işe yaradı. O şimdi ağlayacağı zaman kendini belli ediyo zaten belli saatleri var ağlamaya başlarken başlamadan hemen alıyom kucağıma omzuma yürüyom kosturuyom evin içinde zıplıyom yani ona unutturuyom o durumu ilgisini başka yöne çekiyorum bazen çıldırıyo susmuyo sıkı sıkı kundak yapıp ayağımda sallıyom tabi tıkaçı da ağzında (emziğı)duruyo insallah geçer bide biz eve çingene salıncagi kurmaya karar verdik bakalım iyi gelir insallah boş boşa duvarı delmis olmayalım ev sahibi bişe demez heralde... Allah hepimize yardım etsin..

Canım sütunu sağsan biberona koysan 2 3 saate o bozulmaz mı.ısısını da ayarlayamazsın dışarıda. Bir de ben de mei tai aldım sanki cok becericekmisim gibi ama sanki teptim gibi oldu cocuğu icine ayaklarını dışarı çıkarıp mı koyuyorsun ayaklarını ?

benim oğlum televizyon hastası tv ye bakınca ağlamada huysuzlukta kesiliyor şimdilik sussun diye farkındayım tv nin bebekler 1-2 yaş çocuklar için zararlı olduğunun farkındayım... konuşmayı geciktiriyor çünkü çocuk izlemeye alışıyormuş... ama benim oğlum tv telefon hastası anası hamilelikte laptopu elinden düşürmezse böyle elektronik delisi olur...

Kızlar o memeyı cekme ıslemının sutun az olmasıyla alakalı oldugundan emınmsnz,sutumu sagmadıgım ıcın bılmıyorum ama bı gogsumu verırken dgrnden sut akıyoda ,ayyy sutummu azalıyo yoksa..eyvah eyvah..kızım kesınlıkle bıberon almıyokı mama takvıyesı yapım

ya işte onu bnde tam bilmiyorm ama biberon termosu alrm ztn bi kere içtimi sütünü yeter heralde tok çıkarrm 2-3 saate acıkır sütünü verrm oda 2-3 saat idare etse yeter e bütün günü sokakta geçircek halim yok mei tai başta zormuş gbi geliyo ama çok kolay bnde gamzeye srmştm bu linki gönderdi http://www.youtube.com/watch?v=CosVYcoVaSY...böyle koyuyosun cnm..ayaklarını sakın çkrma daha çok erken heralde 4-5 aylıkken çıkartabiliyosun

aman cnm telaş yapma sütün fln azalmıyo..ilk bşlarda çok geliyo sonra azalıyo ztn..bzn memeyi bulmk içinde öyle yapıyolar..bnmkide yapıyo sütüm yetiyo çok şükür

aman cnm telaş yapma sütün fln azalmıyo..ilk bşlarda çok geliyo sonra azalıyo ztn..bzn memeyi bulmk içinde öyle yapıyolar..bnmkide yapıyo sütüm yetiyo çok şükür

canım yaaaa agzını yirim senın,ıcımı rahatlattın cok saol,sutum yetmezse ac kalır ve aglar dımı,memeyı kendı rızasıyla bıraktıktan sonra tekrar alırmı acaba dıye verdıgımde agzını bı kılıtlıyo tovbe acamazsın,doymus dıye dusunuyorum bende

her çocuk farklıdır benim oğlum az süt sevmiyor ve son dönemlerde sütüm azaldığı için bu bahsettiğin hareketi çok yapıyor ve oğlum obur dediğim gibi istiyorki bol süt gelsin ve çok aceleci mama hemen anında olsun istiyor... oyalamak bile mümkün olmuyor sen lütfen morelini bozma... benim dediğime kafanı takma canım...

kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere doğum zamanı takip ederim diyordum ama ikinci bebeğimi de kaybedince yazamadım giremedim mart ayı nasıl geçer benim için diyordumki rabbim tekrar yüzümü güldürdü ve hamile olduğumu öğrendim şuan 10+2 olduk ilk defa kalp atışını duyabildim büyülendm rabbim inşallah ilk ağlama sesini duymayı da nasip eder..

sizler miniklerinize kavuştunuz ne güzel sohbetler başlamış allahım bebişlerinizi sizlere bağışlasın ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin miniklerinizi ve sizleri öpüyorum..

tabi cnm mrk etme aç olduklarında ortalıı yıkıyolar..mesela bugn tam yemek yapmaya başladm başladı yırtınmaya mei tai ye koyiim öyle yapiim dedm başka türlü olmıcak her zmn onda mışıl mışıl uyur ama aç olduu için susturamadm..yani eğer rahat rahat uyuyosa yada kendiliinden bırakıyosa memeyi aç olmasına imkan yok..zaten kilo alımındanda anlaşılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…