- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.721
kızlar bir aylık aşısını yaptıran var mı koldan mı vuruyorlar?
Ateş yapıyor mu ben ateşölçer arzum bebbbe kullanıyorum harika birşey mama suyu oda sıcaklığı banyo suyunu da ölçüyor üstelik sesli tavsiye ederim.
slm millet..
bir kaç gündür sadece okuyabiliyorum valla mesaj yazmak bile lüx oldu resmen. bi yandan işler bi yandan bebiş.. oynatmaya az kaldı. ananem gidiyor bugün. akşam kocişle halvet olacağızkızım da doğru düzgün emmiyor dünden beri. pek acıkmıo sanki. hergün bi iş çıkarıyor, yeni bi huy ediniyor cadı kızım
Kızımın bı meme emısı var,emmıyo savasıyo resmen,sundurup duruo,pat cıkarıyo pat gerı alıyo,elıyle ıttırıyo,napıo len bu dana:)
kızlar popo için ıslak mendil kullanan var mı
ben zeytinyağı kullanıyorum ama dışarı çıkınca zor olacak yağ işi tavsiye bekliyorumm
arkadaslar bugun acayıp derecede bır kasık agrısı ve mıgde bulantısı ve ates basar gıbı bır sıcaklık hıssettım ve ayakta duramıyordum.kokrtum ve eger hamıle degılsem apandısıt suphesıyle doktora muayene olacaktım ama ben kadın dogumcuma gıttım anlattım olayı ve kan tahlılı ıstedı. 1 hafta once 0,33 olan degerım. su anda 13,57 sızce hamılemıyımdır. daha gunum dolmadı 2 gun var... korkuyorum sızce bu agrılar normal mı?sureklı olmuyor arada vuruyor...bılgı lutfennn
Wollex Temassız Ateş Ölçer ( Yarım Saniyede Doğru Ölçüm ) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Cnm hastanedekinin markası neydi bilmiyorum ama bunun aynısıydı. Hatta bırak çocuk hastanesini doğum hastanesinde bile bundan kullanıyorlar... Ben bir ay önce bakmıştım ya fiyat artmış yada ben yanlış hatırlamışım...
J
En kısa zamanda sipariş vereceğim...
memeyi sağmadığım için kaç ml oluyo bilmiyorum ama sütümün yetmediği zamanlar oğlum memeyi bırakınca ağlıyor doymadığını anlıyorum zaten belli oluyor sütümde az geliyor böyle zamanlarda 60 ml suya 2 kaşık mama katıp veriyorum oğlum uyuyor öylece... mamayı günde 3-4 kez gece ile birlikte veriyorum... geri öğünlerde sağmadan meme...
selam kızlar herkezler iyidir umarım biz iyiyiz şükür hala istanbuldayız bu gece dönücez galiba eşimden haber bekliorum....
dün eski flort günlerimizdeki gibi eşimle sürttüğümğz bütün yerleri gezdik ilk başta sarıyer sütiş kahvaltı keyfi ordan balat sahil oradan taksim ortaköy en son durak küçükyalı adana dostlar kebabcısı birgünde istabul turu heheheh cumartesi günüde annemle ümraniyede yeni açılan buyaka alışveriş merkezi gitmeyenler gitsin cok şık olmuş e bebek mağzası ve mintpoınt cafe de var ben cok severimde...........bugünde kankalarım gelicekler adeni uyuttuk azıcık evi toparlıycaz annmele sonrada çantalrımızı toplıycaz...evimize dönücez perşembe günüde ayşenciğimin mevlütüne gidicem Allah kısmet ederse...birde kızlar e bebekde bana numune süt arttıran kahvelerden verdiler mutlaka denemelisiniz diyorum başkada bişey demiyorum...................
selam kızlar herkezler iyidir umarım biz iyiyiz şükür hala istanbuldayız bu gece dönücez galiba eşimden haber bekliorum....
dün eski flort günlerimizdeki gibi eşimle sürttüğümğz bütün yerleri gezdik ilk başta sarıyer sütiş kahvaltı keyfi ordan balat sahil oradan taksim ortaköy en son durak küçükyalı adana dostlar kebabcısı birgünde istabul turu heheheh cumartesi günüde annemle ümraniyede yeni açılan buyaka alışveriş merkezi gitmeyenler gitsin cok şık olmuş e bebek mağzası ve mintpoınt cafe de var ben cok severimde...........bugünde kankalarım gelicekler adeni uyuttuk azıcık evi toparlıycaz annmele sonrada çantalrımızı toplıycaz...evimize dönücez perşembe günüde ayşenciğimin mevlütüne gidicem Allah kısmet ederse...birde kızlar e bebekde bana numune süt arttıran kahvelerden verdiler mutlaka denemelisiniz diyorum başkada bişey demiyorum...................
kızlar bir aylık aşısını yaptıran var mı koldan mı vuruyorlar?
Ateş yapıyor mu ben ateşölçer arzum bebbbe kullanıyorum harika birşey mama suyu oda sıcaklığı banyo suyunu da ölçüyor üstelik sesli tavsiye ederim.
Kızımın bı meme emısı var,emmıyo savasıyo resmen,sundurup duruo,pat cıkarıyo pat gerı alıyo,elıyle ıttırıyo,napıo len bu dana:)
benmki de öyle...
zaten yara göğüs uçlarım bi de bebiş işkence yapıo
selam a dostlar
polycim geçmiş doğum günün kutlu olsun..sanırım aynı kolyeden benim de var..için de nazar boncuğu da varsa tastamam..bana da eşim bir doğum günüm de almıştı
kırkı çıkan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
benim minik kuzum da bugün bir aylık oldu ve ilk ay aşımızı yaptırdık..kuzum az dudak büzdü ağladı,bana bakıp bir iç çekişi vardı acısı dininceçok da sevimli oluyor,şevkatim tavan yapmasa gülümsüycem o tatlı haline..
ve doktor kontrolümüzü yaptırdık..yüzü için dermatop ve hametan krem verdi..kızım da minik sivilceler çok çoğalmıştı..inşallah faydasını görürüz..ayı zamanda ciddi kulak akıntımız var sarı sarı..muayene etti ve normal dedi..aynı durumda olanınız var mı?:44:
kilosunu da az buldu..3290 gram dı miniğim doğduğunda..şimdi 3800 geldi..doğumdan sonra ödemimizi çoktu ve 2900 grama kadar düşmüştük..sizce de az mı?doğum killosu mu baz alınıyor sadece?ödemler gidince ki kilo baz alınması gerekmez mi?
mama kullan demedi şimdilik,humana çaylarından önerdi bakalım inşallah bir sonraki aya kilo alımı daha iyi olur
Canım bebişle nasıl gezebiliyorsun biz alışveriş merkezine götürmeye çekiniyoruz. Yemeğe bir kere gittik burnumuzdan geldi ağlamaya başladı yemeği yer yemez:) huysuz bebek de değil ama ben mı cok korkağım. Alt değiştirme emzirme gaz çıkartma islerini nasıl hallediyorsun. Sütümü sağsam onu nasıl muhafaza edicim bozulur . Valla bizim 40 çıkalı 6 gün oldu ben hala ev hapsindeyim ; ( parka gitmeye bile çekiniyorum dibimizdeki(
Canım bebişle nasıl gezebiliyorsun biz alışveriş merkezine götürmeye çekiniyoruz. Yemeğe bir kere gittik burnumuzdan geldi ağlamaya başladı yemeği yer yemez:) huysuz bebek de değil ama ben mı cok korkağım. Alt değiştirme emzirme gaz çıkartma islerini nasıl hallediyorsun. Sütümü sağsam onu nasıl muhafaza edicim bozulur . Valla bizim 40 çıkalı 6 gün oldu ben hala ev hapsindeyim ; ( parka gitmeye bile çekiniyorum dibimizdeki(
öylemiymiş ismitamam tatlım bakarım.
oğluşunla gezdin ohhhh sefan olsun.bi şey sorucam oğlun dışarda meme istedimi(yada sağdında biberonlamı verdin) ben dışarı çıkmaya bu yüzden çekiniyorum,kızım meme diye ağlar diye.böyle giderse makine alcam
kızlar popo için ıslak mendil kullanan var mı
ben zeytinyağı kullanıyorum ama dışarı çıkınca zor olacak yağ işi tavsiye bekliyorumm
bebeğim 43 günlük ve çok sıkınıyordu ve kakasını zor yapıyordu hep ağlıyordu doktora götürdük kolikmiş bebeğim ve damla verdi adı metsil sanırım.bebeğim çook huzursuz ve sürekli ağlıyor gazını çıkarmasına,karnı tok olmasına,altı temiz olmasına rağmen hep ağlıyor uyurken bile hep tedirgin ve kısa kısa uyuyor.ne yapıcağımı şaşırdım kaldım annemle birlikte bakmamıza rağmen başa çıkamıyoruz.yediklerime dikkat ediyorum bebeğime gerekenleri yapıyorum ama o hep ağlıyor mutsuz.omuzuma alınca biraz rahatlıyor vede göğsümdeyken ama yatağa koyduğumda başlıyor ağlamaya.ne yapabilirim yaşayan varsa lütfen bilgi versin çok zor durumda oluyorum bazen.
yok cnm bzm çarşı var 1 km lik bi yol gidiyoz geliyoz yani yarm saat fln sürüyo..tok çıkarıyorm ztn mei taiye koyunca göğsümde uyuyo mızmızlık yapmıyo..bnde öyle uzun bi yere gtmeye cesaret edemem ama eşimle dün avm ye gttk oralarda emzirme odaları var ztn orda emzirdm..bna kalsa süt sağıp götrcemde eşim biberona karşı brz onu ikna edemiyorm..ama brz daha büyüsün alr giderm heryere sütümüde sağarm..
Canım sütunu sağsan biberona koysan 2 3 saate o bozulmaz mı.ısısını da ayarlayamazsın dışarıda. Bir de ben de mei tai aldım sanki cok becericekmisim gibi ama sanki teptim gibi oldu cocuğu icine ayaklarını dışarı çıkarıp mı koyuyorsun ayaklarını ?
Kızlar o memeyı cekme ıslemının sutun az olmasıyla alakalı oldugundan emınmsnz,sutumu sagmadıgım ıcın bılmıyorum ama bı gogsumu verırken dgrnden sut akıyoda ,ayyy sutummu azalıyo yoksa..eyvah eyvah..kızım kesınlıkle bıberon almıyokı mama takvıyesı yapım
aman cnm telaş yapma sütün fln azalmıyo..ilk bşlarda çok geliyo sonra azalıyo ztn..bzn memeyi bulmk içinde öyle yapıyolar..bnmkide yapıyo sütüm yetiyo çok şükür
Kızlar o memeyı cekme ıslemının sutun az olmasıyla alakalı oldugundan emınmsnz,sutumu sagmadıgım ıcın bılmıyorum ama bı gogsumu verırken dgrnden sut akıyoda ,ayyy sutummu azalıyo yoksa..eyvah eyvah..kızım kesınlıkle bıberon almıyokı mama takvıyesı yapım
canım yaaaa agzını yirim senın,ıcımı rahatlattın cok saol,sutum yetmezse ac kalır ve aglar dımı,memeyı kendı rızasıyla bıraktıktan sonra tekrar alırmı acaba dıye verdıgımde agzını bı kılıtlıyo tovbe acamazsın,doymus dıye dusunuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?