- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.741
kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere doğum zamanı takip ederim diyordum ama ikinci bebeğimi de kaybedince yazamadım giremedim mart ayı nasıl geçer benim için diyordumki rabbim tekrar yüzümü güldürdü ve hamile olduğumu öğrendim şuan 10+2 olduk ilk defa kalp atışını duyabildim büyülendm rabbim inşallah ilk ağlama sesini duymayı da nasip eder..
sizler miniklerinize kavuştunuz ne güzel sohbetler başlamış allahım bebişlerinizi sizlere bağışlasın ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin miniklerinizi ve sizleri öpüyorum..
çok sevindim cnm ne güzel Rabbim bekletmemiş..çok üzüldüm okuyunca ama iyiki sonradan yüzünüz gülmüş.İnşallah snde kollarına alırsın sağlıklakızlar uzun zamandır yazamadım sizlere doğum zamanı takip ederim diyordum ama ikinci bebeğimi de kaybedince yazamadım giremedim mart ayı nasıl geçer benim için diyordumki rabbim tekrar yüzümü güldürdü ve hamile olduğumu öğrendim şuan 10+2 olduk ilk defa kalp atışını duyabildim büyülendm rabbim inşallah ilk ağlama sesini duymayı da nasip eder..
sizler miniklerinize kavuştunuz ne güzel sohbetler başlamış allahım bebişlerinizi sizlere bağışlasın ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin miniklerinizi ve sizleri öpüyorum..
kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere doğum zamanı takip ederim diyordum ama ikinci bebeğimi de kaybedince yazamadım giremedim mart ayı nasıl geçer benim için diyordumki rabbim tekrar yüzümü güldürdü ve hamile olduğumu öğrendim şuan 10+2 olduk ilk defa kalp atışını duyabildim büyülendm rabbim inşallah ilk ağlama sesini duymayı da nasip eder..
telaş yapma dur bakalım. ama şunu da söylemem gerekir ki, benim gögüslerimin ucunda her zaman süt olur. sıkarım azcık hemen geliverir. ama devamı olmaz.. annem de derdi hep kimin süt ucunda olur kızım, gögsü boş olur diye, haklıymış. sürekli emmek istiyor bu oğlan diye yakınıyordum, hatta arsızlık yapıyor bırakmıyor çekiştiriyor bir de diyordum. aç bu bebek diyenlere de , yok artık ucundan bile geliyor diyordum... ama annem haklıymış..ben bunu geç farkettim. aç bırakıyormuşum oğlumu, yavrum benimKızlar o memeyı cekme ıslemının sutun az olmasıyla alakalı oldugundan emınmsnz,sutumu sagmadıgım ıcın bılmıyorum ama bı gogsumu verırken dgrnden sut akıyoda ,ayyy sutummu azalıyo yoksa..eyvah eyvah..kızım kesınlıkle bıberon almıyokı mama takvıyesı yapım
1 haftada değerin inanılmaz yükselmiş... 13.57 olduğuna eminmisin? kasıl ağrısının olması iyi değil ama bulantı ve ateş basması normal belirti... eğer hamileysende çok dikkat et ve kasık ağrını doktoruna söyle... umarım gönlüne göre olur herşey...
canım hayırlısı olsun. inşallah meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. sen 2013 annesi olacaksın sanırım yeni hamilesin :)))04.07.2011 tarihinde 32. sayfada ilk yazım var... inanılmaz duygulandım...
Arkadaşlar merhaba sanırım hesaba göre bende mart 2012 annesi olacağım. sat 7 gün gün geçti. beta hcg testi 2721. perşembe günü ultrasonda bakılacak. sanırım bende hamileyim. benimde adımı listeye yazabilrsiniz. sat 28 mayıs. beklenen doğum tarihi 3 mart 2012 görünüyor. kib.
ya işte. şimdi ise yavrularımız kucağımızda:) ne mutlu bizlere. zaman akıp geçiyor demekki böyle04.07.2011 tarihinde 32. sayfada ilk yazım var... inanılmaz duygulandım...
Arkadaşlar merhaba sanırım hesaba göre bende mart 2012 annesi olacağım. sat 7 gün gün geçti. beta hcg testi 2721. perşembe günü ultrasonda bakılacak. sanırım bende hamileyim. benimde adımı listeye yazabilrsiniz. sat 28 mayıs. beklenen doğum tarihi 3 mart 2012 görünüyor. kib.
Canım sütunu sağsan biberona koysan 2 3 saate o bozulmaz mı.ısısını da ayarlayamazsın dışarıda. Bir de ben de mei tai aldım sanki cok becericekmisim gibi ama sanki teptim gibi oldu cocuğu icine ayaklarını dışarı çıkarıp mı koyuyorsun ayaklarını ?
kızlar ebebekte Prima Premium Care Avantaj Paketi var. bilginiz var mı sizce avantajlımıdır alsam mı bilemedim. paket bası 18 tlye geliyormus.
sabah geçmişi okuyup deli gibi alıntı yapmıştım , tam onlara birşeyler yazarken bilgisayar kapandı ve hepsi uçtu gitti, sonrasında Berra coştu ve sonuç bu saatte gelip 2 satır yazıyorum
öncelikle doğum günümü kutlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim...
sabah okuyum iki satır yazmak istediğim konuların hiç birini hatırlamıyorum ve bu durumdan çok mutsuzumo kadar sayfayıda bir daha okumak zor yaaaa
Semra'cım seninde doğum günün kutlu olsun, kızlarınla eşinle huzurlu bir evde kocca bir sene geçirirsiniz inşallah...
benmki de öyle...
zaten yara göğüs uçlarım bi de bebiş işkence yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?