2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım. allah senin meleğinide sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. sayılı gün çabuk gelip geçiyo. 9 ayı geçirdik doğurduk bile meleklerimiz kucağımızda.hamile olduğunu bilmek farklı bir duygu. kalp etışını duymak onu görmek karnında bir canlının büyüdüğünü bilmek hepsi bir birinden güzel duygular. 3,5 4 aylıkken hareketlerini hissedeceksin. her zaman hareket etsin die elin karnında olacak sürekli demedi deme :)))9

çok sevindim cnm ne güzel Rabbim bekletmemiş..çok üzüldüm okuyunca ama iyiki sonradan yüzünüz gülmüş.İnşallah snde kollarına alırsın sağlıkla

canım ne güzel bir haber... seni çok iyi hatırladım... gözün aydın Allah evladını sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin... güzel haberlerinin devamını bekliyoruz. kendine ve bebişe iyi bak...

telaş yapma dur bakalım. ama şunu da söylemem gerekir ki, benim gögüslerimin ucunda her zaman süt olur. sıkarım azcık hemen geliverir. ama devamı olmaz.. annem de derdi hep kimin süt ucunda olur kızım, gögsü boş olur diye, haklıymış. sürekli emmek istiyor bu oğlan diye yakınıyordum, hatta arsızlık yapıyor bırakmıyor çekiştiriyor bir de diyordum. aç bu bebek diyenlere de , yok artık ucundan bile geliyor diyordum... ama annem haklıymış..ben bunu geç farkettim. aç bırakıyormuşum oğlumu, yavrum benim o günden sonra takip ettim..bende sütümün olmadıgı zamanlar neredeyse belli. saat akşam 7 gibi süt bitiyor bende. sanırım yorgunluktan ve henüz eşimi beklediğimden akşam yemeği yememiş olmamdan. o ara hemen bol şekerli ılık ev çalması yoğurt yiyorum. kesinlikle herkese tavsiye ediyorum...gün içinde yiyordum , ama artık 7 ye yakın yiyorum, bollaştırıyor çok şükür

04.07.2011 tarihinde 32. sayfada ilk yazım var... inanılmaz duygulandım...

Arkadaşlar merhaba sanırım hesaba göre bende mart 2012 annesi olacağım. sat 7 gün gün geçti. beta hcg testi 2721. perşembe günü ultrasonda bakılacak. sanırım bende hamileyim. benimde adımı listeye yazabilrsiniz. sat 28 mayıs. beklenen doğum tarihi 3 mart 2012 görünüyor. kib.

Son düzenleme:
kızlar ebebekte Prima Premium Care Avantaj Paketi var. bilginiz var mı sizce avantajlımıdır alsam mı bilemedim. paket bası 18 tlye geliyormus.

aslında 1 hafta bıle degıl en son 11 martta baktırdıgımda 0,33 tu sımdı ıse 13,57 dusuk degıl mı?bılemıyorum.ıs yerındekıler adet oncesı hormonların yukselmıstır dıyorlar gunum gecmeden kesın olmuyormus korkuyorum uuzlmek ıstemıyorum sızce ne olabılır.. evet emınım 13,57 doktoruma soyledım o bana 2 gun sonra tekrar baktır sonra gel alttan bakalım dedı...

canım hayırlısı olsun. inşallah meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. sen 2013 annesi olacaksın sanırım yeni hamilesin :)))

ya işte. şimdi ise yavrularımız kucağımızda:) ne mutlu bizlere. zaman akıp geçiyor demekki böyle

Herkese Selam;

Umarım haller, keyfler ve bebişlerimiz iyilerdir

Biz bugün tam 3 haftalık(21günlük) olduk, Dün Semranında hatırlatmasıyla(Semra canım ya çok tşk ederim, hatırlattığın için) bebeklerde ki atak dönmelerini araştırıyordum ve anneme de anlatıyordum, bu dönemlerde bebek büyüyormuş, bu yüzden huysuz oluyormuş, hatta psikolojik olarak anne karnına dönmek istediği anlar bile oluyormuş, bu yüzden bebeklere anne karnını hatırlattığı için garip sesler, araba sesi, süpürge sesi dinletiliyor muş demiştim ve annemin yorumu aynen şu :

'' Hani siz ergenlik döneminde boyunuz uzayınca bacaklarınız ağrırdı, oda büyüdüğü için ağrısı mı oluyor ki''

ve buna karşılıkta bebeğime yaklaşımı şu oldu:

''Yavrum, kuzumun kuzusu, anne karnını mı özlüyorsun, yavrum ne olursa olsun, biz senin yanındayız, biz seni çok seviyoruz bunu hiç unutma olur mu...''
ve bebeğim sanki anlıyormuş gibi gözlrini anneme dikerek onu dinliyor ve sakinleşiyor

Ben emzirirken yavruma bu sözleri hep derdim, biz seni seviyoruz, ne olursa olsun yanındayız diye kulağına hep fısıldardım, Anneminde bu dönemlerinde bebeğime bu şekilde yaklaşması anneme olan hayranlığımı bir kat daha artırdı, canım annem yaa

Son düzenleme:

ben 6-7 saat dışarıda duruyorum neredeyse , hatta ilk tatilimizide yaptık detaylı anlatıcam onu zaten , bugün hiç fırsatım olmadı....

ben dışarı çıkarken yanıma 2 veya 3 tane 100 cc lik süt hazırlayıp, süt taşıma çantasına koyuyorum, termal bir çanta bu bebeconfort markası, yanıma birde tupper ın büyük bir bardağı var onu alıyorum, her yerde sıcak su var sonuçta, hemen içine su koyup, sütü onun içine koyuyorum ısınıyor ve kızımı besliyorum.

eğer süt yoksa yetmemişse, hopp emzirme önlüğümü geçirip emziriyorum, emzirme odası basıyor beni. mei tai de ilk başta ayaklar içerde olacak.

kızlar ebebekte Prima Premium Care Avantaj Paketi var. bilginiz var mı sizce avantajlımıdır alsam mı bilemedim. paket bası 18 tlye geliyormus.

ben hesapladım değil , çünkü prima yı ben hep 22-22,5 tl civarında aldım , onlar 25 ten hesaplamışlar ilk fiyatı , ayrıca ben prima ıslak mendil kullanmıyorum ve fiyatın içine o da dahil , 20-30 tl lik bir kar çıkıyor , bunun içinde önümüzdeki 6 ayı bağlamak istemedim ben

sabah geçmişi okuyup deli gibi alıntı yapmıştım , tam onlara birşeyler yazarken bilgisayar kapandı ve hepsi uçtu gitti, sonrasında Berra coştu ve sonuç bu saatte gelip 2 satır yazıyorum

öncelikle doğum günümü kutlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim...

sabah okuyum iki satır yazmak istediğim konuların hiç birini hatırlamıyorum ve bu durumdan çok mutsuzum o kadar sayfayıda bir daha okumak zor yaaaa

Semra'cım seninde doğum günün kutlu olsun, kızlarınla eşinle huzurlu bir evde kocca bir sene geçirirsiniz inşallah...

Son düzenleme:

Hem doğum günün hem tatil hayırlı olsun tatlım.

yatağında uyumayan oğlumuzu portbebenin içine koyduk babası evde geziyor,sanırım uyucak,gözler gitti..akşamdan beri bende actır diye mama veriyorum.birde bebişi mememde uyutmaya alıştırmışım akşam 7 olunca bende süt kalmıoo..sabahtan meme önünde olduu için..nasıl vazgecircem.bende diorum emsin doysun bizimki uykusunu memede alıyormuş (

benmki de öyle...
zaten yara göğüs uçlarım bi de bebiş işkence yapıo

canımm meme uclarım yara diye agla agla ölüyordum biliyorsun,kızım kan kusuyordu yara ve çatlaklar yüzünden. Garmastan dahil denemedigim krem kalmamıstı Lanolin leri hiç söylemiyorum bile.
doktorum artık acıdı halime vee Madecassol krem verdi kullandım ilk günden etkisini gösterdi. özelligi yaraları çatlakları onarmasıymıs,diger kremler gibi sadece yumusatıp bırakmıyormus. ve şimdi sadece kızım ilk çektiginde acıyo sonra unutuyorsun emzirdigini. kesinlikle cok asırı tavsiye ediyorum hayatım. ve ucuz bir krem. çok memnun kalırsın. ben artık ne silikon uç kullanıyorum ne de gögüs kalkanı. 1 haftada tamamen geçti yaralarım. hatta benim kızım meme ucumdan parçalar koparmıştı onları bile onardı. Allahın izni ile sanada şifa olur inşallah canım. tek yapman gereken emzirmeden önce bol su ile yıkaman.

saat gece yarısı ve biz hala otruyoruz istanbuldan saat 11 de yola cıktık bursaya geldik ne yolda nede evde sevgili oğlum uyumuyo fırıl fırıl bakıyo ve ben uykusuzluktan ölücemmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…