2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saat gece yarısı ve biz hala otruyoruz istanbuldan saat 11 de yola cıktık bursaya geldik ne yolda nede evde sevgili oğlum uyumuyo fırıl fırıl bakıyo ve ben uykusuzluktan ölücemmmmmmmmm

inşAllah uyur....bizde berbat bir gece gecirdik.en son 2de arabaya bindik yine acile doğru gidiyoruk bizimki uyudu..hopp eve..ama evde yine devam..eşim işe de gidemedi..bizimki hala mızmızlanıyor.Akşam yeşil soğan yedim 2dal acaba onlar mı rahatsız etti,et sote yemiştim birde..katı besinler yedim sanırım çok.derdini anlamadım.açtır diye birde mama dayadım ..(((

Son düzenleme:
kızlar canım çok sıkkın sanırım benim kız grip oldu
oğlum bir kaç gündür gripti kızı uzak tuttum ama yinede bulaştı galiba
ufaklığın burnu akıyor ve sık sık hapşuruyor ama onun dışında bir sorun yok
keyfi yerinde.doktora götürcem yarın ama ilaç kullanması için çok erken değilmi
o kadar dikkat ettim yine hasta ettim çocuğu

göğüs ucu yarası olan arkadaşlar
bir arkadaşım tahinin üzerindeki yağın çok iyi geldiği söyledi
isterseniz bir deneyin

Saat 4ekadar uyumazmı dana yaaa,uyumadı valla,ustelık tam uyudu dedıgımde kendısınden hıc beklenmıcek bı performansla bı cıglıklılar attı,bu benım kızımmı dedım valla,ıgne yaptıklarında bıle boyle aglamamıstı,onu oyle gorunce elım ayagım cekıldı ,esımde bende cok korktuk,sebebını bılemedım
kucagıma aldım,onunla konustum,gazını cıkardım,altını,degıstırdım,karnını doyurdum,yok olmuyo uyku moduna gırıyo 2 dk sonra sankı bı tarafını kesıyolar,artık en son corekotu ıcırdım,onun uzerıne uyudu dana

Allah Allah, neydi ki minik prensesin derdi acaba..geçmiş olsun.

ya kızlar bişi sorcam bn ilk defa sağıp dolaba koyduum sütümü ısıttım biberonla veriim dedim ama almadı iğrenirmiş gibi baktı suratıma sonra bnde baktm tadına iğrençti kokladım tavuk suyu gibi kokuyodu aynı..ya bikaç yudum içirdim acaba bişi olurmu bu süt niye böyle oldu ısıtınca bide 5.gün sağdıım süt baya sarı süt yani..

Günaydın kızları
Dün dmf den aldığım cesaretle mei tai yimi bağlayıp 15' parka yürüyüşe çıktık. Gercekten iyi geldi. Bügün bütün gün dışarıda işlerim olduğu icin dün akşam 9 da süt sağıyim dEdim ve şokk sütüm iki memeden toplam 60 cc çıktı. Hemen humana bitki çayyı içip yattım çok şükür gece toparlamıştı. Gerçekten bu işin saati mı var ya bir de dinlenmek uyumak çok önemli bunu anladım. İlk kez dün hiç uyuyamamistim hemen sutum azaldi dikkat edin kizlar. Sütüm var diye o çayları sıvı alimini ihmal etmeyin.

GAMZECiM
Saol canım cevabın icin. Bende bebe comfort termos çanta var. Peki ona buzluktan mı alıp koyucam yoksa buzdolabından mı canım. Tatil maceralarını bekliyoruz veee bebişle yollara düşme cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum canimmm iyi ki dogdunnnn :))

bizimkide öyleydi.bende sabah çörekotu içirdim uyudu baya ..şmdi uayndı yine ağlıoo

bende öyle yapıyordum canım. benimki 1 hafta kuvezde kaldı. orda biberona alışmıştı. ilk günler fazla geldiği için sağıp dondurucuya attım. dün ısıtayım dedim. içmedi senin dediğin gibi. baktım bende tadına tadı yokyu iğrenç bişe olmuştu. sağıp buzluğa atınca tekrar ısıtınca tadı değişiyo sarırım o yüzden almıyolar bebişler...

canım sütün sarı geldiği zamanlardan kalma olduğu için almamış olabilirmi? çünkü o süt ilk günler mide sindirimi gelişmediği için öle geliyodu..artık büyüdüğü için farklı süt geliyo o yüzden kabul etmemiş olabilir

kızlar bişe sorcam. sizinde bebeğiniz emerken başı terliyormu sadece başı. neden kaynaklanıyor olabilir??? ((

ooo hemde nası terlıyo,sapkası sırılsıklam oluyo,doktora sordumda emzırırken kafasında battanıye falan ortulu olmasın demıstı,bıde ırsı dedı,bebekler ısı kaybını kafadan kaybederlermıs,ben hep sıcak tutardım,hepte terlerdı,.sonunda alnının oralar sapkaya gelen yerler pısık oldu,3gundur sapka takmıyorum gectı sukur

bizimkide öyleydi.bende sabah çörekotu içirdim uyudu baya ..şmdi uayndı yine ağlıoo

selam bir sey sorucm gecmişi okucak vaktim yok suan bebeğim cok ağlıyor çörekotu tarifinde 1 kahve fincanına 1 cay kaşığı çörekotu 10 dk kaynatıyorduk sanırım sonra ne kadar içiricez hepsimi 1-2 kaşık mı acill bişeyler yapmam lazım bu arada kimyon tarifini biliyorsan yazar msıını netten araştırdım ama ne kadar içireceğimi bilmiyorum şimdiden cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…