- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.761
oyy.kıyamam Allah kolaylık versin cnm.. inşallah uyumuştur ben bu satırları yazarkensaat gece yarısı ve biz hala otruyoruz istanbuldan saat 11 de yola cıktık bursaya geldik ne yolda nede evde sevgili oğlum uyumuyo fırıl fırıl bakıyo ve ben uykusuzluktan ölücemmmmmmmmm
saat gece yarısı ve biz hala otruyoruz istanbuldan saat 11 de yola cıktık bursaya geldik ne yolda nede evde sevgili oğlum uyumuyo fırıl fırıl bakıyo ve ben uykusuzluktan ölücemmmmmmmmm
kızlar hamilelikte aldıgınız kilolar ne alemde dikkat ediyormusunuz yediklerinize?
Allah Allah, neydi ki minik prensesin derdi acaba..geçmiş olsun.Saat 4ekadar uyumazmı dana yaaa,uyumadı valla,ustelık tam uyudu dedıgımde kendısınden hıc beklenmıcek bı performansla bı cıglıklılar attı,bu benım kızımmı dedım valla,ıgne yaptıklarında bıle boyle aglamamıstı,onu oyle gorunce elım ayagım cekıldı ,esımde bende cok korktuk,sebebını bılemedım
kucagıma aldım,onunla konustum,gazını cıkardım,altını,degıstırdım,karnını doyurdum,yok olmuyo uyku moduna gırıyo 2 dk sonra sankı bı tarafını kesıyolar,artık en son corekotu ıcırdım,onun uzerıne uyudu dana
Saat 4ekadar uyumazmı dana yaaa,uyumadı valla,ustelık tam uyudu dedıgımde kendısınden hıc beklenmıcek bı performansla bı cıglıklılar attı,bu benım kızımmı dedım valla,ıgne yaptıklarında bıle boyle aglamamıstı,onu oyle gorunce elım ayagım cekıldı ,esımde bende cok korktuk,sebebını bılemedım
kucagıma aldım,onunla konustum,gazını cıkardım,altını,degıstırdım,karnını doyurdum,yok olmuyo uyku moduna gırıyo 2 dk sonra sankı bı tarafını kesıyolar,artık en son corekotu ıcırdım,onun uzerıne uyudu dana
ya kızlar bişi sorcam bn ilk defa sağıp dolaba koyduum sütümü ısıttım biberonla veriim dedim ama almadı iğrenirmiş gibi baktı suratıma sonra bnde baktm tadına iğrençti kokladım tavuk suyu gibi kokuyodu aynı..ya bikaç yudum içirdim acaba bişi olurmu bu süt niye böyle oldu ısıtınca bide 5.gün sağdıım süt baya sarı süt yani..
Allah Allah, neydi ki minik prensesin derdi acaba..geçmiş olsun.
bizimkide öyleydi.bende sabah çörekotu içirdim uyudu baya ..şmdi uayndı yine ağlıoo
ya kızlar bişi sorcam bn ilk defa sağıp dolaba koyduum sütümü ısıttım biberonla veriim dedim ama almadı iğrenirmiş gibi baktı suratıma sonra bnde baktm tadına iğrençti kokladım tavuk suyu gibi kokuyodu aynı..ya bikaç yudum içirdim acaba bişi olurmu bu süt niye böyle oldu ısıtınca bide 5.gün sağdıım süt baya sarı süt yani..
kızlar bişe sorcam. sizinde bebeğiniz emerken başı terliyormu sadece başı. neden kaynaklanıyor olabilir???((
Saat 10 ıtıbarıyle kırkımız uctu gıttı
ohhh beeee lohusalık bıttı
hadi gözün aydın darısı benim başıma. bizimkide pazar günü çıkcak. doğduğu gün yıkanmaz diyolar batıl inançmı kızlar. pazar günü doğdu pazar kırkı çıkıyo nasıl olcak pazartesi mi uçurcam ....
bizimkide öyleydi.bende sabah çörekotu içirdim uyudu baya ..şmdi uayndı yine ağlıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?