- 14 Ağustos 2011
- 486
- 6
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.901
günaydın kızlar
aramıza yeni katılanlar var sanırım hoşgeldiniz öncelikle sağlıklıca bebişlerinizi kucağınıza alırsınız işallah
bugün ve yarın dr.a gidecek olan arkadaşlar sizlerde sağlıklı hayırlı haberlerle dönersiniz ve yiğenlerimizin durumlarını bizlerle paylaşırsınız
kızlar bizde yarın tatile gidiyoruz hayırlısıyla yarın yola cıkıcaz bayram sonuna kadar yokum kendinize ve yiğenlerime çok ama çok iyi bakın şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun
günaydın güzel annişler
yarın ikili test için randevum var gecen hafta kontrole gittiğimde bebeğim kıpır kıpırdı maşallah bakalım bu hafta ne süprizleri olcak bize cok merak ediyorum
birde hayır olsun sabah niyetine anlatayım gece bir rüya gördüm bir oğlum olmuş sacı arkadan kuyruklu lastik toka ile bağlı ama o kadar minik bir bebekki kafası cay bardağının yuvarlaklığı kadar şaşırıyorum nasıl küçük bu diyorum ve emzirmek istiyorum ama bebek hep uyuduğu için emziremiyorum :))
günaydın güzel annişler
yarın ikili test için randevum var gecen hafta kontrole gittiğimde bebeğim kıpır kıpırdı maşallah bakalım bu hafta ne süprizleri olcak bize cok merak ediyorum
birde hayır olsun sabah niyetine anlatayım gece bir rüya gördüm bir oğlum olmuş sacı arkadan kuyruklu lastik toka ile bağlı ama o kadar minik bir bebekki kafası cay bardağının yuvarlaklığı kadar şaşırıyorum nasıl küçük bu diyorum ve emzirmek istiyorum ama bebek hep uyuduğu için emziremiyorum :))
Pileocum selam canım. valla benim adetlerim hep düzenliydi çok şükür. Bi düşükten sonra olmam gereken tarihe 3-4 gün eklenmişti. sonra 2 gün eklendi sonrada hamileyim:)) yani benim geç döllenme gibi bişey olamaz, çünkü daha 3+5 ken öğrenmiştim. ilerleyen aylarda tamamlar inşallah. burdan bi arkadaşında geriden geliyordu, son muıayenesinde tamamlamıştı. şuan kanımızdan beslendikleri için, zannetmiyorum bizle alakası olduğunu.Sağlıklı olsunlarda ha 3-5 gün az, ha 3-5 gün fazla.bende 26 sında gidiyorum 2 li için. kadir gecesi olduğunu unutmuşum ben. hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
bi de ultrasonda sata göre bi kaç gün geri ya da ileri çıkması neyle alakalı? bi arkadaşın ki de 2. kontrolde sata göre 4 gün büyük çıkmış.. bizim beslenmemizle alkalı değildir heralde bu aylarda değil mi? öyle olsa benimkinin 4. ayı bitirmiş olması gerekir. çünkü aynen senin gibiyim canım. herşeyi herşekilde yiyorum :97:
Sormadılar ki:) Eşimin akrabaları ona sormuşlar oda hemen kabul etmiş tabi, ya aslında çok iyi insanlar bize de ilk defa geliyorlar ama 3 tane çocukları ve o çocuklar beni normalde çok fazla yoruyorlar, hamile halimle nasıl yapıcamm bilemiyorum, saldırma huyları var, karnıma vururlar falan diye çok korkuyorum, şu haftasonunu kazasız belasız atlatsam, çok mutlu olucam. Bir de tabi herkese ayrı yemek pişirme durumu var ki, ben en ufak kokudan rahatsız oluyorum, beni rahatsız etmeyecek menü arıyorum şimdi:)
Neyse bişeyler yapıcam artık, bu akşamdan başlarım, eve gidince.
Ay senin belki cinsiyeti belli olur haftaya, biri kız biri erkek olsa ne sürpriz olur değil mi, benim arkadaşımın öyle oldu maşşallah çok tatlılarSağlıklı olsunlar da, iki kız iki erkek de çok şirin olur ya:)
Bu arada herkese günaydın ve hayırlı cumalar...
kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönersiniz inşallah.
ZEYSHAN hoşgeldin aramıza. tahmini doğum tarihini de alabilirmiyim.
Onlardaki zamanlama süpermiş hanisen o kadar çağır gelmesinler, şimdide cümbür cemaat yatılı gelsinler
Eşimde geçen bana sormadan kızımın doğum gününe akrabasını çağırmış, bana sonradan telefon açıyo şunları çağırdım diyeneyse ki gelmediler:))
eşlerin gerçekten çok anlayışlı olmaları lazım, ama işte bazen saflıkları mı tutuyor diyim ne diyim öle bişey işte.
Hayır olsun inş.. oğlunmu olcak acaba omu geldi rüyana kii hayırlısı olsun canımmm....
ikili test sonucunda inş. güzel çıkar canımm
Canım aşermen yok diye mi korkuyorsun, aşerme zaten psikolojik bişey, boşuna korkma:) Sağlıklı ve dengeli beslenmen yeter.
Günaydın canım.
Bir sene evdeydim, bebiş de yoktu 50 kere çağırdık gelmediler, ben işe girip en yoğun çalıştığım dönemde ve bebişle uğraştığım dönem de geleleri tuttu
Ay bir de ramazan yani, gündüz 2-3 öğün çocuklara yemek, iftara yemek sahura yemek ay düşüncesi bile korkutuyor:18:
Midem falan bulanınca yanlarında uzanırım artık kusura bakmasınlar
Gelmek isterlerse nasıl reddediyorsun peki, bana da tüyo versene tatlım:) Bir daha gelecek olanları reddediyim. :)
valla canım ben açık açık söylüyorum. isterse kırılsınlar hiç umurumda değil, evlenincede söylemiştim. h.içi ve pazar akşamları misafir kabul edemem çalışıyorum ben diye.
bu yılda herkese söyledim ben artık hamileyim öyle misafir falan ağırlayamam, siz beni ağırlayın diye.
kusura bakmayın kabul edemem diyorum. artık beni herkess böyle kabullendiği için tırsıyorlar
arkadaşlarım zaten halden anlayan insanlar olduğu için zaten gelmiyorlar, dışarda buluşmayı tercih ediyorlar, ama akrabalar hiç yüz vermiyorum valla.
Sorma canım ya ben kendi kocamı çok anlayışlı sanırdım, hatta tüm arkadaşların sen çok şanslısın, hamilelikte çok rahat edersin falan diyordu ama pek öyle olmadı, gerçi ben yolda yorulmayayım diye, her gün istanbulun bir ucundan bir ucuna araba sürüyor, yorgunluktan mı böyle odunlaştı bilmiyorum ama bir saflık var:)
Bende de hamilelikten dolayı galiba biraz sinirliyim:) sizde de oluyor mu sinir?
Benim doktor orda olduğu için sadece 180 tl vericem. Ama istersen ara başka hastaneden 2 li test isteğim var sizde yaptırsam ne kadar veririm diye sor. Şimdi arkadaşla konuştukta hastane için iyi demiyor bende biraz kararsız kaldım senin doktoruno hastanede mi yoksa medipolde mi
benim dr.um medipolde canım hospitaliuma ben de hiç gitmedim kan tahlili ve 2li test için gidiyim diyodum sadece kan tahlilinde ne fark olabilir ki fazla ödiyim diye düşündüm yine ümraniyede afiyet var ya da ümran tıp merkezi belediyenin altında oralarda da uygunmuş. afiyette 2li test 130, ümranda 109.
valla canım ben açık açık söylüyorum. isterse kırılsınlar hiç umurumda değil, evlenincede söylemiştim. h.içi ve pazar akşamları misafir kabul edemem çalışıyorum ben diye.
bu yılda herkese söyledim ben artık hamileyim öyle misafir falan ağırlayamam, siz beni ağırlayın diye.
kusura bakmayın kabul edemem diyorum. artık beni herkess böyle kabullendiği için tırsıyorlar
arkadaşlarım zaten halden anlayan insanlar olduğu için zaten gelmiyorlar, dışarda buluşmayı tercih ediyorlar, ama akrabalar hiç yüz vermiyorum valla.
Bendede acayip sinir yaptı herşey gözüme batıyor sanki bi ağlıyom bi sinirleniyom bakalım umarım geçer.
Bendede acayip sinir yaptı herşey gözüme batıyor sanki bi ağlıyom bi sinirleniyom bakalım umarım geçer.
leyla hanıma gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?