- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.881
merhaba kızlar ve minik yeğenlerim:) nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben dünden beri kontrol için uğraşıyorum hala ilk kontrolümü olamadım artık biri bana iyisin ve yeniden anne olman için bi engel yok desin de rahatlayım ya.. yarın tatile çıkıyoruz.. güzelce dinlenecem sonra dönüşte yoğun bi çalışma temposu bizi bekliyor olacak :) hepinizi çok öptüm bayrama kadar da giremezsem şimdiden bayramınızı da kutlamak istiyorum allahım sevdiklerinizle mutlu sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin kadir geceniz ve bayramınız mübarek olsun
merhaba kızlar ve minik yeğenlerim:) nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben dünden beri kontrol için uğraşıyorum hala ilk kontrolümü olamadım artık biri bana iyisin ve yeniden anne olman için bi engel yok desin de rahatlayım ya.. yarın tatile çıkıyoruz.. güzelce dinlenecem sonra dönüşte yoğun bi çalışma temposu bizi bekliyor olacak :) hepinizi çok öptüm bayrama kadar da giremezsem şimdiden bayramınızı da kutlamak istiyorum allahım sevdiklerinizle mutlu sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin kadir geceniz ve bayramınız mübarek olsun
Ömür tıp ve ilke tıp merkezi iki yere birden gidiyorum.Ama 4D ultrason olan bi yere gitmeyi çok istiyorum.Yarın bi arayayım kadomeri.İzmirin neresinden canım
iltihap derken ,idrar yolu enfeksiyonundan mı müzdaripsin sende canım ?
günaydın güzel mart anneleri nasılız bakalım bebişler nasıllar bugünnn ???
Günaydın canım, ben bugün kendimi iyi hissediyorum ama haftasonu misafirim gelcek baya kalabalık yatılı, ondan biraz gözüm korkuyornasıl yemek yapıcam, uykusuz ayakta nasıl durucam diye, çünkü hafta içi 6-7 saatten fazla uyuyamadığım için haftasonu dinlenmeye çok ihtiyacım oluyor.
Bir de yarın kontolümüz var, bebişimizi görcez inşallah çok iyidir, çok heyecanlıyım
Sen nasılsın tatlım, senin bebişler nasıl:)
hakkatten zor senin durumun bu haldeyken nasıl yatılı misafir kabul ettin kii ?? inan ben eve gidene kadar hiç halim kalmıyor çok zor bizim işimiz Allah kolaylık versin canım sanada..
yarın bebişlerini göreceksin ne mutlu sana inş. güzel haberlerle gelirsin..
bende iyiyim çok şükür bebişlerle uğraşıyorum işte bende haftaya gidecegim kısmet olursa bakalımm
Sormadılar ki:) Eşimin akrabaları ona sormuşlar oda hemen kabul etmiş tabi, ya aslında çok iyi insanlar bize de ilk defa geliyorlar ama 3 tane çocukları ve o çocuklar beni normalde çok fazla yoruyorlar, hamile halimle nasıl yapıcamm bilemiyorum, saldırma huyları var, karnıma vururlar falan diye çok korkuyorum, şu haftasonunu kazasız belasız atlatsam, çok mutlu olucam. Bir de tabi herkese ayrı yemek pişirme durumu var ki, ben en ufak kokudan rahatsız oluyorum, beni rahatsız etmeyecek menü arıyorum şimdi:)
Neyse bişeyler yapıcam artık, bu akşamdan başlarım, eve gidince.
Ay senin belki cinsiyeti belli olur haftaya, biri kız biri erkek olsa ne sürpriz olur değil mi, benim arkadaşımın öyle oldu maşşallah çok tatlılarSağlıklı olsunlar da, iki kız iki erkek de çok şirin olur ya:)
lm kizlar araniza yeni katiliyorum,
bende mart 15 de dogumum olucak, bebisimi
en son dun gordum allaha sukur cok saglikli
benim sadece 2 hafta midem bulandi, simdi hersey yiyorum
ama aserme yok, bu beni düne kadar cok korkuttu sizin mideniz nasil?
hoşgeldin canım aramıza Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş...
günaydın kızlar
aramıza yeni katılanlar var sanırım hoşgeldiniz öncelikle sağlıklıca bebişlerinizi kucağınıza alırsınız işallah
bugün ve yarın dr.a gidecek olan arkadaşlar sizlerde sağlıklı hayırlı haberlerle dönersiniz ve yiğenlerimizin durumlarını bizlerle paylaşırsınız
kızlar bizde yarın tatile gidiyoruz hayırlısıyla yarın yola cıkıcaz bayram sonuna kadar yokum kendinize ve yiğenlerime çok ama çok iyi bakın şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun
lm kizlar araniza yeni katiliyorum,
bende mart 15 de dogumum olucak, bebisimi
en son dun gordum allaha sukur cok saglikli
benim sadece 2 hafta midem bulandi, simdi hersey yiyorum
ama aserme yok, bu beni düne kadar cok korkuttu sizin mideniz nasil?
günaydınnnnn kızlarrrr
nasıl eve yatılı yemeğe geliyorlar yaaa, ne kadar düşüncesiz insanlar,
valla ben ramazan boyunca her akşam birinin evine gidiyorum, evede misafir kabul etmiyorum. Millet yüzsüzse sende yüzsüz olacaksın şekerim
Allah kolaylık versin canımm bu erkeklerin işine akıl sır ermez zaten inş. rahat bir şekilde kazasız belasız atlatırsınn....
dr. bayramdan sonra belli olur ancak demişti ama bilemiyorum yinede, inan cinsiyetleri konusunda hiçbir fikrim yokk hangisi olursa sağlıklı olsunda hiç farketmiyor benim için hayırlısı bakalım bize ne süpriz yapacaklar bebişlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?