2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bu işide atlattın hayırlısı ile senin adına sevindim cok.....ben daha öncede sormuştum karındanmı bakılıyor .

HOŞBULDUK CNM EKLERSEN SEVİNİRİM İNŞALLAH UZUN YOLCULUKTA SAĞLIKLI SIHHATLİ VE HEP NEŞELİ SOHBETLERİMİZ OLUR ..

Merhaba Arkadaşlar...

Öncelikle hepinize Hayırlı Cumalar...

Allahıma binlerce şükürler olsun bugün bebeğimin ikili testini yaptırdık.
Kısaca herşey yolunda. Ense kalınlığı denilen ölçümü yaptı. 1.3 çıktı. bu değerde normalmiş. Bilmeyenler için söylüyorum 3 mm üstünde olursa tehlike varmış.
İnşallah kan testimizdede bir sorun çıkmaz. Kan testi 30 tl idi. çarşamba günü sonucu alacağım...

Allah hepinize sağlıklı günler versin.

Sizinle bunları paylaşmak istedim.
İkili test yaptıracaklar aklında sorular varsa elimden geldiğince cevaplarım...

Son olarak çıkarken doktora üçlü teste gerek varmı diye sordum.
Hayır gerek duymuyorum dedi...

Sanırım ikili test normak çıkarsa gerek duyulmuyormuş...

Kendinize iyi bakın ŞİMDİLİK...

ohh ohhh maşallahh maşallaaahhhh inş. bütün haberler böyle mutlu olsunnn sevinelim hep beraberrr

Bizde bugün yaptırdık teyzasi bizimde 1.57 çıktı çok şükür bide kan testi güzel çıksa sağlıklı olsun inşallah cnm sana
cinsiyetle ilgli bişey dedi mi

Tebrik ederim Allah daha da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah herkese.

cok sağol cnm bende bunu merak ediyodum ona göre hazırlık yapıcamda bende pazar günü yaptırıcam umarım bizimde sonuclarımız güzel çıkar....:26:

sen yiende temizlik yönünden hazırlıklı git bebeğin pozisyonu güzel değilse alttan da bakıyorlarmış bu olayıda hiç sevmiyorum ama
tedbirli olmakta fayda var

Bizde bugün yaptırdık teyzasi bizimde 1.57 çıktı çok şükür bide kan testi güzel çıksa sağlıklı olsun inşallah cnm sana

Seni de tebrik ederim arkadaşım ilk aşamayı atlattınız ne güzel Allah bize de güzel haberlerle atlatmayı nasip etsin inşallah.

tebrikler cnm Allah sağ salim kucağında almayı nasip etsin inş....TAMDA EZAN OKUNUYO şu anda rabbim hepimizin bebeklerini korusun Allahım sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin herbirimize inşllah ....:26::26:

Canım seninde gözün aydın. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına...
O sedyede yatarken Allah bana onun sağlığının yolunda olduğunu duymayı nasip etti ya. İçimden dedimki cinsiyeti sormayacağım. O bana yeterdi. Zamanı gelince nasılsa öğreneceğim. :))) Hiç cinsiyet durumunda değilim ya hiç bir önemi yok. O benim bebeğim ya yeter benimle olsun yeterli
Hayırlıyla 1 ay sonra onuda öğreniriz...

sütlüçörek ve d_m_f gözüz aydın kızlarrr,,,sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindimm,,,rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin....

sütlüçörek ve d_m_f gözünüz aydın kızlarrr,,,sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindimm,,,rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin....

kızlar sayfaları okudumda ikili testler falan iyi çıkmış sevindim bide cinsiyet tahminleri alınmış çok güsel haberler hayırlısı olsun hepimiz için

tebrikler cnm Allah sağ salim kucağında almayı nasip etsin inş....TAMDA EZAN OKUNUYO şu anda rabbim hepimizin bebeklerini korusun Allahım sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin herbirimize inşllah ....:26::26:

Sağol canım darısı sennde başına...
Birde geçen ay kontrolümde bebeğim 1 hafta geriden geliyordu. Böyle durumu olan varsa endişe etmesin. Bugün ki kontrolde gününü tamamlamış. Tam görünüyordu. Bilginize...

Gözün aydın cnm allah bizlerede nasip etsin güzel haberler paylaşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…