- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.861
Çok iyi fiyat hangi bölgedeki hastaneye gidiceksin
şimdi çamlıcayı aradım 90 tl dedi önce muayene ücreti 25 tl oluyorsunuz doktor ikili test için randevu veriyor dedi bende bu hastaneye giderim olmadı çünkü benim hastane 2 katı istedi sonucu alır kendi doktoruma götürürüm.
evet canım bende bayadır pek göremiyordum orada, demekki sebep burasıymış :) istanbul çok fena ya fiyat konusunda, hani evlendiğimiz zaman kuaförün 30 liraya yaptığı saçı gelin saçı diyince 300 lira demesi varya bu işte ona döndü
korkma canım o kadar her zaman güzel düşün olumlu düşün ben öyle yapıyorum çünki
Hospitalium dan bahsediyoruz cnm
hehehehhe :) kactımmm ordannn
evet ya sastım fıyatlara valla resmen adam soymak bu dogumu dusunemıyorum ben doktorumla konustum hastanemde hazır 2 gun yatma ve sezeryan 500 tl yanında hhedıye dogum fotografcısıda olacak
allah yaşatmasın hiç kimseye. olsun iyi şeyler düşün bak rabbim seni bebekle müjdelediii
dinlettim ama damar olduğu konusunda hala iddia ediyor
ay valla şu 9 ayı görebilsek sağlıkla göbekler şişse diken üstünde oturuyom sanki ama hep dua ediyorum bebiş olsun diye
ben de öyle düşünüyorum canım zaten kendi dr.um yapmıyor bir sonraki randevumu da 20 eylüle verdi ve istediğin yerde yaptır dedi. bana da fiyat öyle verdiler de ben toplam 115 diye öyle yazdım medipol belki de 180+45 alır değil mi?[/QUOTE
Benim doktor orda olduğu için sadece 180 tl vericem. Ama istersen ara başka hastaneden 2 li test isteğim var sizde yaptırsam ne kadar veririm diye sor. Şimdi arkadaşla konuştukta hastane için iyi demiyor bende biraz kararsız kaldım senin doktoruno hastanede mi yoksa medipolde mi
hadi bende çıkıyorum daha eve gidip yemek yapıcam gece çok fazla konuşmayın sabah oku oku bitmiyorhadi görüşürz yarın.. dua edin bana sabah doktora gitcem inşallah güzel haberlerle gelirim..
hehehehhe :) kactımmm ordannn
evet ya sastım fıyatlara valla resmen adam soymak bu dogumu dusunemıyorum ben doktorumla konustum hastanemde hazır 2 gun yatma ve sezeryan 500 tl yanında hhedıye dogum fotografcısıda olacak
canım çok geçmiş olsun. Şükür ki güzel sorunsuz bi şekilde atlatmışsın. tekrar hoşgeldin aramıza
Haydi aç aç :)) belki de açmışsındır henüz bakma fırsatım olmadı tatlım.
canım maydonoz fazlası zarar. düşüğe sebep oluyormuş. yine de başka bi doktora daha danış istersen.
danıştım canım başka dra daha eğer 1 günde 1 sürahi falan içersen düşüğe neden olur dedi bol bol su tüket dedi bende suya dayandım şu iltihabım geçsede bir rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?