2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyi fiyat hangi bölgedeki hastaneye gidiceksin

ben de öyle düşünüyorum canım zaten kendi dr.um yapmıyor bir sonraki randevumu da 20 eylüle verdi ve istediğin yerde yaptır dedi. bana da fiyat öyle verdiler de ben toplam 115 diye öyle yazdım medipol belki de 180+45 alır değil mi?

hehehehhe :) kactımmm ordannn
evet ya sastım fıyatlara valla resmen adam soymak bu dogumu dusunemıyorum ben doktorumla konustum hastanemde hazır 2 gun yatma ve sezeryan 500 tl yanında hhedıye dogum fotografcısıda olacak

kızlar yaa fiyatlar ne kadar uçukmuş böyle.
iş yeri bize özel sağlık sigortası yaptırdığı için herşeyi karşılıyor. fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden. şimdi söz söyleyince şok oldum
çok şükür iyiki sigorta var, yoksa yanmıştık yani 9 ay boyunca.

Hospitalium dan bahsediyoruz cnm

orası hakkında hiçbir fikrim olmadığından hiç aramadım orayı, ümraniyenin girişi resmen hastane mezarlığına döndü, birçoğu bana soğuk geliyor, hastane gibi gelmiyor , şöyle sonradan açılan ıvır zıvır holding üniversiteleri gibi :)

evet ya sastım fıyatlara valla resmen adam soymak bu dogumu dusunemıyorum ben doktorumla konustum hastanemde hazır 2 gun yatma ve sezeryan 500 tl yanında hhedıye dogum fotografcısıda olacak

ayy evet bende duydum onu burda bir hastanede çok şeker.. hemen doğar doğmaz başlıyolarmış fotoğrafları çekmeye işte ilk kucağımıza aldığımızda odada ailelerle falan sonra onlardan güzel bir cd hazırlayıp veriyorlarmış .. aynı hastane odalarıda süslüyomuş balonlar ayıcıklar çiçekler falan bebişin cinsiyetine göre renklerle çokk heyacanlandım duyunca rabbim o günleri göstersin hepimize inşallah.. bide hastanede gelenleri çok cici bebek şekerleri dağıtılıyormuş onu kendi alıyosun tabi değişik şekillerde kız yada erkeğe göre

hadi bende çıkıyorum daha eve gidip yemek yapıcam gece çok fazla konuşmayın sabah oku oku bitmiyor hadi görüşürz yarın.. dua edin bana sabah doktora gitcem inşallah güzel haberlerle gelirim..

nneee bende afyona geliom doğumaaa düüğün fotocusumu benm bildiğim sadece foto 1000tlnn üstünde oluoo afyona geliom doğuma banada yer ayarlaa konyada sezeryan 800den aşağı yok foto desen o ne derlerr pehhh

danıştım canım başka dra daha eğer 1 günde 1 sürahi falan içersen düşüğe neden olur dedi bol bol su tüket dedi bende suya dayandım şu iltihabım geçsede bir rahatlasam

unutmayın;
1) stres yok.
2) biz hasta değiliz hamileyiz.
3) bele eklenen her yağ kütlesinden, tartıda çıkan her fazla gramdan mutlu olacağımız tek dönem bu dönem o yüzden yiyin yiyebildiğiniz kadar...

siyuuuu
hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim...

merhaba kızlar ve minik yeğenlerim:) nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben dünden beri kontrol için uğraşıyorum hala ilk kontrolümü olamadım artık biri bana iyisin ve yeniden anne olman için bi engel yok desin de rahatlayım ya.. yarın tatile çıkıyoruz.. güzelce dinlenecem sonra dönüşte yoğun bi çalışma temposu bizi bekliyor olacak :) hepinizi çok öptüm bayrama kadar da giremezsem şimdiden bayramınızı da kutlamak istiyorum allahım sevdiklerinizle mutlu sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin kadir geceniz ve bayramınız mübarek olsun

Buraya uğramayalı uzun zaman oldu...İkili test heycanı başlamış herkeste inş güzel sonuçlar alırsınız.Biz 2 li testi oğlumda yaptırmadık bu bebeğimdede yaptırmıyoruz.

Doğumlar konuşulmaya başlanmış ist fiyatlar gerçekten uçuk oğlumu medical park fatih de doğurdum sezeryan 2.500 TL di.Bu bebeğimde daha nerde yapacağıma karar vermedim çünkü fiyatlar arası çok fark var ama yapılan işlem ve ilgi aynı..

1 hafta önce kontrolümüz vardı herşey yolunda maşallah bayram sonrası kontrolümüz var gösterirs cinsiyetide öğrenicez inş çok merak diyorum.2 gündür bel ağrısı çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…