- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.921
merhabalarr....polyannaa beni eklemmeişsin ismimi göremedim1 mart tahmini doğum tarihim..bende ikili tarama için gittim geçen hafta, bebişimiz bir hareketli.. dr kesin sporcu olucak sizin bebişiniz dedi çok güldük
canım listede adın var.. şuan bakmadım ama tahmini doğum tarihin olmayabilir.
ZEYSHAN senide ekliyorum listemize canım
teşekkür ederim pollyannaa görmemişimmm kusura bakma...
amaaaan saflaştım bende. koskoca 1 mart yazısını görmüyorum :26:
Dolaba kışlık koyacam diye 2 saattir oturyorum başında, belim ağrıdı.
Kızlar bende bugün ikili teste girdim süperdi ultroson ayrıntılı dr bir ihtimal erkek dedi tabi benim kocam havalarda sağlıklı olsıunda
Erkekler ve kızlar ana rahminde farklı duruyorlarmış kesin bilgi için beklicez ama Rabbime şükür ultroson ii çıktı haftaya da kan tahlili
alıcaz hepinizi çok öptüm
Kızlar bende bugün ikili teste girdim süperdi ultroson ayrıntılı dr bir ihtimal erkek dedi tabi benim kocam havalarda sağlıklı olsıunda
Erkekler ve kızlar ana rahminde farklı duruyorlarmış kesin bilgi için beklicez ama Rabbime şükür ultroson ii çıktı haftaya da kan tahlili
Allahım gönlünüze göre versin canım. inş.. istediğiniz gibi olur..ayy bilmiyorumki valla dr kız gibi demişti ama kesin değil demişti ben hamile olduğumdan beri hep erkek cocuk geldi rüyama bakalım hayırlısı ama artık merak dorukta net sonucu öğrenmek istiyorum :)
geçen hafta bende aynısıyla uğraştım dediğingibi koptu belim tutuldu heryerim ama mecbur valla yaptık... birde benim doğuma uzakta olduğum için kayınvalidemler, annemler kız kardeşim zaten bende hepsi gelecekler baya kalabalık olacagız o kadr kişi kışın ne yiyecek diye oturdum yaptım işte... ALLAHIM SAĞLIKLA YEDİRMEK NASİP ETSİN İNŞ..Dolaba kışlık koyacam diye 2 saattir oturyorum başında, belim ağrıdı.
ayyy canım çokkk heyecanlı yaaaaaaaa
sağlıklı olsundaaa inşallah
haftayada benim kontrolüm var 13+2 olmuş olacak, belki doktor banada birtahminde bulunur
ikili test sonucunu ne zaman alıyorsun, hayırlısıyla temiz çıkar inş.
maşallah canım senin bebiş büyümüş baya bence söyler dr. cinsiyetini haydi bakalım darısı bizlere olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?