2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarr....polyannaa beni eklemmeişsin ismimi göremedim 1 mart tahmini doğum tarihim..bende ikili tarama için gittim geçen hafta, bebişimiz bir hareketli.. dr kesin sporcu olucak sizin bebişiniz dedi çok güldük

canım listede adın var.. şuan bakmadım ama tahmini doğum tarihin olmayabilir.
ZEYSHAN senide ekliyorum listemize canım

Kızlar bende bugün ikili teste girdim süperdi ultroson ayrıntılı dr bir ihtimal erkek dedi tabi benim kocam havalarda sağlıklı olsıunda
Erkekler ve kızlar ana rahminde farklı duruyorlarmış kesin bilgi için beklicez ama Rabbime şükür ultroson ii çıktı haftaya da kan tahlili
alıcaz hepinizi çok öptüm

Dolaba kışlık koyacam diye 2 saattir oturyorum başında, belim ağrıdı.

bende yapmak istiyorum ama vakit yok.. bu kış çok ihtiyacım olucakk aslında..şöyle mis gibi domates konservelerii taze taze fasulye patlıcan ımmm nefis oluyor kışın..bakalım kendimi iyi hissettiğim birgün bende otururum başına sana kolay gelsinn:))

Gözün aydın cnm darısı bizim başımıza umarım iyi haberler alırız tüm anne adaylarından

tebrik ediyorum canım... nerde yaptırdın testi?

MAŞALLAH SANA İLK CİNSİYET TAHMİNİMİZDE GELDİ NE GÜZEL DARISI HEPİMİZİN BAŞINA

ayy bilmiyorumki valla dr kız gibi demişti ama kesin değil demişti ben hamile olduğumdan beri hep erkek cocuk geldi rüyama bakalım hayırlısı ama artık merak dorukta net sonucu öğrenmek istiyorum :)
Allahım gönlünüze göre versin canım. inş.. istediğiniz gibi olur..
Dolaba kışlık koyacam diye 2 saattir oturyorum başında, belim ağrıdı.
geçen hafta bende aynısıyla uğraştım dediğingibi koptu belim tutuldu heryerim ama mecbur valla yaptık... birde benim doğuma uzakta olduğum için kayınvalidemler, annemler kız kardeşim zaten bende hepsi gelecekler baya kalabalık olacagız o kadr kişi kışın ne yiyecek diye oturdum yaptım işte... ALLAHIM SAĞLIKLA YEDİRMEK NASİP ETSİN İNŞ..

maşallahhhh büyük kısmını atlatmışsın kan testinde inş. güzel çıkarda ikili testi mutlu bir şekilde atlatırsın canım

ayyy canım çokkk heyecanlı yaaaaaaaa
sağlıklı olsundaaa inşallah
haftayada benim kontrolüm var 13+2 olmuş olacak, belki doktor banada birtahminde bulunur
ikili test sonucunu ne zaman alıyorsun, hayırlısıyla temiz çıkar inş.

maşallah canım senin bebiş büyümüş baya bence söyler dr. cinsiyetini haydi bakalım darısı bizlere olsun inş..

maşallah canım senin bebiş büyümüş baya bence söyler dr. cinsiyetini haydi bakalım darısı bizlere olsun inş..

Senle aramızda tam 1 hafta var canım yaaa, 16. Haftadan önce kesin belli olmuyormuş, ama ben artık çokk sabırsızlanıyorum
Çokkk çokkk çokkk seviyorum BEBEĞİMİİİİ

Güzel anneler banada dr kesin konuşmak istemedi eşimi heyecanlı görünce belki kız doğar Rabbim bilir orasını sağlıklı olsunda ama
dr bebeğin pozisyonu erkeğe benziyor dedi bide sağlıklı beslen einstein gibi bebeğin olsun dedi artık kısmet bir hafta sonra kanı alıcaz.Çok süper ilk defa 4D ultrosona girdim herşeyi belli
b.evler jfk da yaptırdım ikisi 125 yl başka sorusu olan varsa beklerim

kızlar herkeze slm bende sizin aranıza katılmak istiyorum biraz geç kaldım ama benimde tahmini doğum tarihim 19/03/2012 kısmet olursa bu arada ben burcu son adet tarihim 13 haziran 2011

SUTLUCÖREK tatlım hadi gözün aydın, bunu atlattın çok şükür. inşallah kan sonucunda çoooooookkk güzel çıkar sevinciniz kat kat artar. Darısı bizlerin başına.

BURCU aramıza hoşgeldin canım. ekliyorum listemize. Bu uzun yolculukta hoş sohbetler, güzel paylaşımlar olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…