- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.081
cnm bu çekilicek gibi değil daha önce dr gitmiştim ameliat demişti içine gömülü duruyo böle 1 hafta ağrıyo geçiyo ama şimdi hamileyken çektirmek istemem yada amelyat ....dayanmaya çalışıcam
kizlar kilo alan veya veren oldumu?
ben bir kilo vermisim dun tartildim
10+1 haftalik hamisim!
Hamile kalınca kafein alımını mutlaka bırakmalı mısınız?
Her zaman değil. Aşırıya kaçmamak kaydıyla kafein içeren içeceklerin keyfine varabilirsiniz. Yapılan pek çok araştırma hamilelik sırasında alınan az ya da orta düzeyde kafeinin bebek ya da anne adayına zarar verme riskinin düşük olduğunu göstermektedir. Orta düzeyde kafein (300-400 mg) günde 2-3 fincan granül kahveye denk gelmektedir
Böyle yazmış doktorlar canım, ama biz yine de çok canımız istemedikçe içmeyelim. Hem gereksiz kalori alımı:) Bir de bol buzla içersen baya bir seyreliyor kola, ben içersem öyle içiyorum:)
çay yasak olmasa bari en azından açık çay ya(
zaten kolayı geçen sene bırakmıştım 1 senedir içmiyorum kasları eritiyo diye.
sağol canım bilgilendirme için...
kizlar kilo alan veya veren oldumu?
ben bir kilo vermisim dun tartildim
10+1 haftalik hamisim!
tatlım sen nasılsın.. nasıl oldun??
cnm bu çekilicek gibi değil daha önce dr gitmiştim ameliat demişti içine gömülü duruyo böle 1 hafta ağrıyo geçiyo ama şimdi hamileyken çektirmek istemem yada amelyat ....dayanmaya çalışıcam
cnm aynı sorun bende var benimde gömülü üstelik çürük tamamen doktor hemen çekelim demişti daha hamileliğimi öğrenmeden ama ben çektireyim mi çektirmeyeyim mi diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim ve ilk haftalarda sanırım 6 yada 7 haftalıkken ben bir tuttu ağrısı ama dayandım bir haftada geçiyor dediğin gibi bu süre içinde dişini temiz tutmaya çalış ben öyle yaptım ne yapalım dayanıcaz her ne kadar çekilebilir dense de ben göze alamadım zaten benim doktorum hamileyim dersem çekmez çünkü kızımdayken de emzirmeyi bırak ondan sonra gel demişti...
canım iyiyim çok şükür ağrım sızm yok.. 28 inde kontrolüm var bebişimi tekrar görcem inş
aslında ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı ama bugünlerdeki konu 2 li test.. ve bize daha çok var malum.. bilgilenme açısından okuyorum..ama sohbete katılamıyorum...
topic epey hareketli eğlenceli hele göbüşlerrrrr
benimkisi biraz daha çıksın ben de foto koyacam..ksitim varken epey büyüktü göbüşüm.. 10 cm di alınrıken çünkü kisiitm..alındıktan sonra küçüldü bziimkis
mrb ben yemek yapamadığım için güzdüzleri anneme gidiyorum.akşam eve gelince ancak girebiliyorum foruma.beklenen doğum tarihim 10 mart.bu arada burası baya kalabalık olmuş maşallahallah arttırsın.kerkes kendine ve bebişlerine ii baksın.
mrb ben yemek yapamadığım için güzdüzleri anneme gidiyorum.akşam eve gelince ancak girebiliyorum foruma.beklenen doğum tarihim 10 mart.bu arada burası baya kalabalık olmuş maşallahallah arttırsın.kerkes kendine ve bebişlerine ii baksın.
hoşgeldin canım aramıza....ben de yemek yapamıyorum.. yurtdışında yaşadığım için ailem de yok yanımda. ya komşularım yapıp getiriyor yemek ya da eşim yapıyor.. maşallah sen şanslıymıssın.. ben de annemin yemeklerini özledim...
Maşallah ne kadar şanslısın benim annem de kayınvalidem de şehir dışında. 6. ve 7. haftalarımda annemdeydim çok rahattı hiçbir şey yaptırmadı bana. Çok rahatsız değilim ben ama halsizlik ve uyku halim var. Çabuk yoruluyorum sağolsun eşim her şeye yardım ediyor.
Citlenbik canım sen nerelerdeydin yoktun bayağıdır
kızlar şu nicklerin asltındaki yazıları nasıl yapılıyor bileniniz var mı
benimkisi otomatikmen PAPATYA yazıyor... değiştirmek istiyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?