2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bu çekilicek gibi değil daha önce dr gitmiştim ameliat demişti içine gömülü duruyo böle 1 hafta ağrıyo geçiyo ama şimdi hamileyken çektirmek istemem yada amelyat ....dayanmaya çalışıcam

benimkide geçen hafta ağrımıştı.eczanden diş rahatlatıcı sprey kullanınca rahatlıyor.kendimi güçsüz hissedince bu diş orda herzanman ağrı yapıyor.yinede doktora danış kullanabilirmiyim diye spreyi.

sağol canım bilgilendirme için...

tatlım sen nasılsın.. nasıl oldun??

canım iyiyim çok şükür ağrım sızm yok.. 28 inde kontrolüm var bebişimi tekrar görcem inş
aslında ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı ama bugünlerdeki konu 2 li test.. ve bize daha çok var malum.. bilgilenme açısından okuyorum..ama sohbete katılamıyorum...

topic epey hareketli eğlenceli hele göbüşlerrrrr

benimkisi biraz daha çıksın ben de foto koyacam..ksitim varken epey büyüktü göbüşüm.. 10 cm di alınrıken çünkü kisiitm..alındıktan sonra küçüldü bziimkis

cnm bu çekilicek gibi değil daha önce dr gitmiştim ameliat demişti içine gömülü duruyo böle 1 hafta ağrıyo geçiyo ama şimdi hamileyken çektirmek istemem yada amelyat ....dayanmaya çalışıcam

cnm aynı sorun bende var benimde gömülü üstelik çürük tamamen doktor hemen çekelim demişti daha hamileliğimi öğrenmeden ama ben çektireyim mi çektirmeyeyim mi diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim ve ilk haftalarda sanırım 6 yada 7 haftalıkken ben bir tuttu ağrısı ama dayandım bir haftada geçiyor dediğin gibi bu süre içinde dişini temiz tutmaya çalış ben öyle yaptım ne yapalım dayanıcaz her ne kadar çekilebilir dense de ben göze alamadım zaten benim doktorum hamileyim dersem çekmez çünkü kızımdayken de emzirmeyi bırak ondan sonra gel demişti...

cok sağol cnm zaten hergün fırçalıyorum dişlerimi....dediğin gibi katlanıcam

oooooovvv alınana kadar bile bayağı büyümüş. şükür ki kurtuldun. gitti ve bi daha gelmesin hiç inşallah.

fotoyuda bekliyoruz hayırlısıyla en kısa zamanda

iyi akşamlar kızlar çok sakin burası ya ben çok heyecanlı ve gerginim yarın dr gitçez bebişi görcem kısmetse durumunu çok merak ediyorum :18::18::18::18::18::18::18::18:

mrb ben yemek yapamadığım için güzdüzleri anneme gidiyorum.akşam eve gelince ancak girebiliyorum foruma.beklenen doğum tarihim 10 mart.bu arada burası baya kalabalık olmuş maşallah allah arttırsın.kerkes kendine ve bebişlerine ii baksın.

hoşgeldin canım aramıza....ben de yemek yapamıyorum.. yurtdışında yaşadığım için ailem de yok yanımda. ya komşularım yapıp getiriyor yemek ya da eşim yapıyor.. maşallah sen şanslıymıssın.. ben de annemin yemeklerini özledim...

Maşallah ne kadar şanslısın benim annem de kayınvalidem de şehir dışında. 6. ve 7. haftalarımda annemdeydim çok rahattı hiçbir şey yaptırmadı bana. Çok rahatsız değilim ben ama halsizlik ve uyku halim var. Çabuk yoruluyorum sağolsun eşim her şeye yardım ediyor.

[/QUOTE]
tşk ederim canım.evet biraz şanslıyım.allah yardımcın olsun.

evet yemek derdim yok en azından.benimde kayınvalidem şehir dışında aslında o burada olsa daha yardımcı olurdu.gerçi benimde ev işlerinde eşim yardımcı oluyor.

kızlar şu nicklerin asltındaki yazıları nasıl yapılıyor bileniniz var mı

benimkisi otomatikmen PAPATYA yazıyor... değiştirmek istiyorummm...

canım bilgisayarın sağ üst köşesindeki kontrol panelini tıkla ordan profili düzenlemeyi seç orda göreceksin kişisel rütbe yazıyor ordaki boş yere istediğini yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…