2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aldığımız herhangi bir çatlak kreminin içine zeytin yağ ve e vitamini eklesek herhalde sonuç aynı olur değil mi?ben lierac kullanıyorum daha doğrusu bayramdan sonra başlıcam..acaba bu formül önceki çatlkları da giderir mi?benim kızımda popom ve göğüslerim biraz çatladıda.........

UHDEcim günaydın nasılsın bebişler nasıl?hepinize günaydın güzel arkdaşlarım ve cici bebişleri.kontrole gidecek olanlar var sanırım hayırlı haberlerle bekliyouz inşallah.

öncekilerde işe yarayacağını sanmıyorum, arkadaşımınkiler duruyordu yerinde, ve bence mantıklı kullandığınız kremin içine 1 şişe saf zeytinyağı (küçük şişelerde satılıyor) ve 5 adet e vitamini ampülü aynı işi görür bence :)

bu arada biz dün doktora gittik, dayanamadık perşembeyi beklemeye eşiminde bebişimizi görmesini istedim hareket edişini ilk kez görecekti o da :) 2 farklı doktora gidiyorum ben , dün gittiğim erdem hastanesideki doktorumdu, bende 7. haftadan beri idrar yolu enfeksiyonu vardı zaten ve geçmediğininde farkındaydım, artık ağrıları dayanılmaz hale gelmişti, idrar testi yapıldı ve çıkan sonuçtan dolayı o sağ duyulu kendinden emin ve oldukça soğukkanlı olan doktorum panik yaptı :) o panik yapınca eşimde bebeğe falan konsantre olamadı, çok paniktir kendileri :) bense oldukça sakin :) sonuç olarak 1 kutu antibiyotiğim, 1 şişe suda eritilen tadı iğrenç olan ve şuan sehpanın üzerinde içmemi bekleyen ilacım oldu, ikisinide içerken midem ağzıma geliyor içip tuvalete koşuyorum bir yandanda kusmamak için tutuyorum kendimi çünkü birdaha içmek zorunda kalcam

bebişimiz süperdi ama sağlıklı ve 2 gün ilerde gidiyor, o kadar beslenmememe rağmen, çok mutlu oldum ben geri olmasını bekliyordum çünkü.

şimcik pazartesi günü bakırköy devlet hastanesinde ikili test yaptırıcam , sonra hem erdem hemde central hospital hastanesinde ikili test için randevum var hangisinde yaptıracağıma henüz karar veremedim, erdemde prof yapacak acıbademden bir doktormuş, centralda kendi doktorum yapcak bakalım bakalım :)

kuzumun usg resimlerini ilgili topiğimize ekledim kızlar,yakında göbüş de eklerim ama göbüşüm çok önden gidiyor.gebe kalmadan önce biraz göbeğim vardı şimdi hem bebek hem gaz kocaman duruyor hele akşamları

kızlar yenı bısey duydum 7 haftadan sonra ultrason goruntusunde kesenın ıcındekı bebk ultrason goruntusunu elınıze aldıgınızda saga yakınsa kız sola yakınsa erkek olurmusss :)))

anım bnde tam tersini duydum sola yakınsa kız diye. allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. bnlara inanıpda hayal kırıklığı yaşamayalım hiçbirimiz.

bende 11+1 günlük hamileyim ve hala 55 kilodayım drum çok istikrarlı ilerliyorsun diyor :)
gerçi daha önümde 6 ayım var ne olacağı belli olmaz

Bende 52 kg da hamile kaldım. Ne kilo aldım ne de karnım tam anlamıyla belli olmuyo bir de bebeklerim ikiz. Yeni hamile kıyafetleri bakmak istiyorum şiddetle ama ortada bisey olmayınca gidip deneyemiyorum:)

yarın da kayınvalidemler iftara gelicek kaç akşamdır biz onlara gidiyoruz bir kere de bana gelin dedim ay ne çabuk geçti biz oruçlu olmadığımız için öyle geliyor herhalde 1 hafta sonra bayram gelecek ne güzel her geçen gün büyüyor kuzucuklar...

sana kolay gelsin o zaman Sibelcim. yarına neler hazırlarsın neler:)))
evet gerçekten dediğin gibi bize çabuk geçiyo ama oruç tutanlara sormak lazım.

dün ne oldu kızlar bebeğim inanılmaz hareketlendi...

11 haftalık hamileyim ve dün pc başında oturuyordum midem inanılmaz bulandı ...

hiç bulanmazken hemde sonra geriye doğru yaslandım ne görüyüm bebeğim sol

tarafımdan bebeğim öyle hareket etti ki 3 kere sola doğru göbüşüm sallandı....

gözle görülür birşey di yani... sonra aynısı gece tv izlerkende oldu sevinçten ağladım...

ve kızım gibi buda hiperaktif olacak....

kızıma 3,5 aylıkken kontrole gittim 1 doktor akıyordu gitii bir doktor daha çağırmıştı gözlerine iananmadılar ...

çünkü kızım çok hareketliydi.... ve halada öyle tek oturduğu yer uyumak uyku dışında sürekli ayakta...

bu arada kızlar göbüşümün fotosunu ekledim bi bakın...

sana kolay gelsin o zaman Sibelcim. yarına neler hazırlarsın neler:)))
evet gerçekten dediğin gibi bize çabuk geçiyo ama oruç tutanlara sormak lazım.

evet cnm bir mönü hazırladım ama buraya yazmicam:)))

salı günü de anneme gidicem iftara çarşamba günü gene misafirim gelecek eşimin arkadaşları perşembe kayınçomun doğumgününe gidicez cuma kadir gecesi cts-pazar ise ist.a gidicem alışverişe inşallah bütün hafta doluyum yaşasınnnn..!evde olunca çok sıkılıyorum ben yaww

slm kızlar, döndüm ben sonunda.... özlemişim evimi yaaaa nerdeyse 10 gündür yoktum. şimdi dönüp geçmişi okuycam bakalım neler kaçırmışım

selam güzel anneler bugün karnım çok ağrıyo ya sol tarafımda inanılmaz bi ağrı var. acaba rahimmi büyüyo? ondanmı oluyo bu ağrılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…