- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.121
diğer haziran gebeşleri başlığında paylaştıklarımı derleyip toparlayıp burada paylaştım :)
bu msjları 10 ağustosta yazmışım ve ben 10 gündür kullanıyorum kremi, yumuşacık bebek gibi oldu cildim, çatlama konusunda henüz bir tecrübem yok ama bu yaşıma kadar kullandığım çeşit çeşit ucuzundan pahalısına kadar bir sürü vücut kremini sollar ondan eminim, 2 günde dirseklerdeki kuruluklar gitti bile :)
eğer bulabilirseniz kremi deneyin kızlar...
aldığımız herhangi bir çatlak kreminin içine zeytin yağ ve e vitamini eklesek herhalde sonuç aynı olur değil mi?ben lierac kullanıyorum daha doğrusu bayramdan sonra başlıcam..acaba bu formül önceki çatlkları da giderir mi?benim kızımda popom ve göğüslerim biraz çatladıda.........
UHDEcim günaydın nasılsın bebişler nasıl?hepinize günaydın güzel arkdaşlarım ve cici bebişleri.kontrole gidecek olanlar var sanırım hayırlı haberlerle bekliyouz inşallah.
tşk.ederim canım iyiyiz biz siz nasılsınız bakalımmmm
kızlar yenı bısey duydum 7 haftadan sonra ultrason goruntusunde kesenın ıcındekı bebk ultrason goruntusunu elınıze aldıgınızda saga yakınsa kız sola yakınsa erkek olurmusss :)))
bende 11+1 günlük hamileyim ve hala 55 kilodayım drum çok istikrarlı ilerliyorsun diyor :)
gerçi daha önümde 6 ayım var ne olacağı belli olmaz
yarın da kayınvalidemler iftara gelicek kaç akşamdır biz onlara gidiyoruz bir kere de bana gelin dedim ay ne çabuk geçti biz oruçlu olmadığımız için öyle geliyor herhalde 1 hafta sonra bayram gelecek ne güzel her geçen gün büyüyor kuzucuklar...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bugün belim ağrıyor sizdede varmıydı?
bel ağrısı olabilir tatlım, hemde sen iki bebiş taşıyosun senin daha da normal.
sana kolay gelsin o zaman Sibelcim. yarına neler hazırlarsın neler:)))
evet gerçekten dediğin gibi bize çabuk geçiyo ama oruç tutanlara sormak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?