- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.041
tek kötü yanıda bu ama çatlak olmasında ben razıyım dolanmaya zaten ergenlikten kalanlar var daha da çoğalmaz inşallah şu 12. haftayı atlatmayı bekliyorum. Hem ramazan hem uyku probleminden dolayı uğraşamıyorum.
inan bende çok uğraşamıyorum zaten öyle aklıma gelince fırsat buldukca kullanıyodum inş. çatlağımız falan olmaz yaaa neyse önlemini alalım bakalımm yapacak birşey yok artık
Aslında hata yapıyoruz bu tarz ürünleri alarak aktarlara gittin mi ne istediğini söylüyorsun sana doğal ürünlerden söylüyor en güzeli onları alıp kullanmak bebek yağı dediğimiz şeyin yerine hakki zeytinyağı kullansak daha güzel hem faydası ondan daha çok en azından ben böyle düşünüyorum.Egeli olmamın bunda ne kadar katkısı var onuda bilmiyorum ama
Aslında hata yapıyoruz bu tarz ürünleri alarak aktarlara gittin mi ne istediğini söylüyorsun sana doğal ürünlerden söylüyor en güzeli onları alıp kullanmak bebek yağı dediğimiz şeyin yerine hakki zeytinyağı kullansak daha güzel hem faydası ondan daha çok en azından ben böyle düşünüyorum.Egeli olmamın bunda ne kadar katkısı var onuda bilmiyorum ama
aslında doğru diyosun zeytinyağını bnde çok kullanıyorum sağolsun kayınvalidemler kendileri köyde yapıp banada gönderiyolar hakiki zeytinyağı ama nedense kendimde kullanmak hiç aklıma gelmedi bundan sonra kullanırım artıkkk çatlaklarımızda en aza iner..
Bana doğal çözüm gibi geliyor umarım işe yarar çünkü okuyorum bazı kişilerde bebek yağı tüylenme filan yapmış ister istemez daha şüpheci oluyorsun
canım sen listemize ilk gelenler arasındaydın. çok uzun bi zaman paylaşımı olmayanları kaldırıp yeni arkadaşları eklemeye başlamıştım ki sen geri geldin. kusura bakma. tekrar ekleyeyim listemize.canımcım, listeye baktımda şimdi benim isimde yok listede, son adet tarihi 1 haziran, beklenen doğum tarihi 6 mart, pıt pıtlar çooookkkktan duyuldu :) dans edişi en son görüldü :)
kızlar selammmm bugün geç kaldım çok iş vardı yine
biraz geçmişe baktım sadece yorumları gördüğüm bir kahverengi çizgi avr o ne bilmiyorum ben beni aydınlatırmısınız konuyu kim başlattı bulamadım çok meraklandım ii bişimi ne zaman çıkar neden çıkar çıldıricimmmm
dün bende il defa sanırımki gaz sıkışması oldu çok felaket bişidi midemden başlayıp tüm göbüşümü sardı yarım saat falan sürdü geçti normal mi sizce
ikili teste giden arkaşlarımız olmuş onlarında gözü aydınartık bende gitmek istiyorum ben bayramda sonra hatta biraz daha sonra eylül 10 -12 arası gidicem çok heycanlıyım nasıl bişi o
bütün annişleri ve bebişleri öpüyoruz biz bıcırımla yaşasınnnn
kızlar bayağı kaynatmışsınız ben yeni uyandım bir gün cok yiyorum bir gün cok uyuyorum ....
kızlar bayağı kaynatmışsınız ben yeni uyandım bir gün cok yiyorum bir gün cok uyuyorum ....
canım sen listemize ilk gelenler arasındaydın. çok uzun bi zaman paylaşımı olmayanları kaldırıp yeni arkadaşları eklemeye başlamıştım ki sen geri geldin. kusura bakma. tekrar ekleyeyim listemize.
tatlım o çizgi her hamilelikte oluşuyor. pubik bölgeden başlayıp yukarı doğru uzanan hafif kahverengi bi çizgi. son aylara doğru göbekten yukarı göğüse doğru yükselişe de geçebilir. doğum sonrası kayboluyor.
bende dün akşam farkettim benimde açık kahve olarak belirginleşmiş. kızımdayken ne zaman çıktığını hatırlamıyorum:26:
birde o gaz sıkışması bende 2-3 günde bir oluyor ve 5-10 dk kıpırdayamıyorum. gerçekten çok feci bişey.
Günaydın dün ben uyku günümdeydim bugün daha normal ama hiç çok yiyemiyorum1,5 kilo vermişim hamilelikten önce uğraşıp durdum kilo vereceğim diye beceremedim şimdi veriyorum.
Canım bebe yağı sadece teninin nem tutmasını sağlıyor ama bir süre sonra mutlaka başka yardımcı ürünler kullanmak lazım. Bende tam bilmiyorum ama acıbadem sütü,zeytinyağı falan karıştırıp onla bi krem yapıyolarmış o da iyi geliyomuş.
Gerçi aslına bakarsan pek çok kişi de ne yaparsan yap genetik olarak çatlamaya müsaitsen çatlayacaksın, değilsen hiçbişey kullanmasanda çatlak olmaz diyor ama biz yine de önlemimizi alalım işte.
Çünkü benim ergenlikten zaten bacaklarımda ve popomda bir sürü çatlağım var demek ki karnımda çatlayacak ama hiç istemiyom bari orası düzgün kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?