2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inan bende çok uğraşamıyorum zaten öyle aklıma gelince fırsat buldukca kullanıyodum inş. çatlağımız falan olmaz yaaa neyse önlemini alalım bakalımm yapacak birşey yok artık

Aslında hata yapıyoruz bu tarz ürünleri alarak aktarlara gittin mi ne istediğini söylüyorsun sana doğal ürünlerden söylüyor en güzeli onları alıp kullanmak bebek yağı dediğimiz şeyin yerine hakki zeytinyağı kullansak daha güzel hem faydası ondan daha çok en azından ben böyle düşünüyorum.Egeli olmamın bunda ne kadar katkısı var onuda bilmiyorum ama

merhaba dostlar...
güzel haberler gelmiş çok sevindim...2li testi olumlu arkadaşlar tebrik ediyorum..inşallah sağlıklı gelişimleri böyle devam eder
amerda senin de muayenen güzel geçmiş tebrik ediyorum arkadaşım...darısı bizlerin başına
nasipse ben de pazartesi gidicem..biz çok minikiz daha yaaa...pıtpıt duymaya gidicez daha...biraz da doktor randevuyu geç veriyor...ben de bekliyorum sabırla, ama randevuya 2 gün kala ben de pıtpıtlar artmaya başlıyorhayırlıca gider gelirim ben de inş...
polyanna arkadaşım senin emeğine sağlık bir kuzucuk yanında biri yolda,daha ne olsun..
iki gündür ben de yormuşum kendimi bugün sürekli uyuklar vaziyetteyim..bulantı da artıyor onunda etkisi var sanırım..dayancaz artık ne yapalım..:97:
çatlak için ben de bebe yağı ve badem yağını karşık kullanıyorum,cildim çok kuru normalde de kullanırdım ama doktora bir sorayım gittiğimde zararlı olabilir diyen arkadaşlar olmuş...cevabı paylaşırım inş...

Ben de egeliyim babam zeytinci biz de her şeye zeytin yağı kullanılır. Sadece yemeklere de değil, yaraya bereye her şeye sürülür işe de yarar.

aslında doğru diyosun zeytinyağını bnde çok kullanıyorum sağolsun kayınvalidemler kendileri köyde yapıp banada gönderiyolar hakiki zeytinyağı ama nedense kendimde kullanmak hiç aklıma gelmedi bundan sonra kullanırım artıkkk çatlaklarımızda en aza iner..

Bana doğal çözüm gibi geliyor umarım işe yarar çünkü okuyorum bazı kişilerde bebek yağı tüylenme filan yapmış ister istemez daha şüpheci oluyorsun

Bana doğal çözüm gibi geliyor umarım işe yarar çünkü okuyorum bazı kişilerde bebek yağı tüylenme filan yapmış ister istemez daha şüpheci oluyorsun

Olucaksa her zaman oluyor catlaklar ve tüylenme ben badem yagi basta hic kullanmadim
ama hamile kaldigim aydan sonra tüylerim cogaldi kullanmadan yani sonra bebe yagi nivea badem yagi bilmem ne
denedim ama fayda ettimi hayir bu kisinin cildiyle alakali kilomda fazla degil bunuda dikkate almayin cildiniz buna elverisliyse oluyor
ne kullanirsaniz kullanin her gecen gün daha da catliyorum ama sikayetim yokbebislerimin cani sagolsun

kızlar selammmm bugün geç kaldım çok iş vardı yine
biraz geçmişe baktım sadece yorumları gördüğüm bir kahverengi çizgi avr o ne bilmiyorum ben beni aydınlatırmısınız konuyu kim başlattı bulamadım çok meraklandım ii bişimi ne zaman çıkar neden çıkar çıldıricimmmm

dün bende il defa sanırımki gaz sıkışması oldu çok felaket bişidi midemden başlayıp tüm göbüşümü sardı yarım saat falan sürdü geçti normal mi sizce

ikili teste giden arkaşlarımız olmuş onlarında gözü aydın artık bende gitmek istiyorum ben bayramda sonra hatta biraz daha sonra eylül 10 -12 arası gidicem çok heycanlıyım nasıl bişi o

bütün annişleri ve bebişleri öpüyoruz biz bıcırımla yaşasınnnn

canımcım, listeye baktımda şimdi benim isimde yok listede, son adet tarihi 1 haziran, beklenen doğum tarihi 6 mart, pıt pıtlar çooookkkktan duyuldu :) dans edişi en son görüldü :)
canım sen listemize ilk gelenler arasındaydın. çok uzun bi zaman paylaşımı olmayanları kaldırıp yeni arkadaşları eklemeye başlamıştım ki sen geri geldin. kusura bakma. tekrar ekleyeyim listemize.

tatlım o çizgi her hamilelikte oluşuyor. pubik bölgeden başlayıp yukarı doğru uzanan hafif kahverengi bi çizgi. son aylara doğru göbekten yukarı göğüse doğru yükselişe de geçebilir. doğum sonrası kayboluyor.
bende dün akşam farkettim benimde açık kahve olarak belirginleşmiş. kızımdayken ne zaman çıktığını hatırlamıyorum:26:

birde o gaz sıkışması bende 2-3 günde bir oluyor ve 5-10 dk kıpırdayamıyorum. gerçekten çok feci bişey.

ilgine çok teşekkür ederim:26:. inşallah bidaha gelmez o gaz agrısı...
şimdi ben gidiyorum mesai bitti görüşürüz herkese iyi tatillerrr

Günaydın dün ben uyku günümdeydim bugün daha normal ama hiç çok yiyemiyorum 1,5 kilo vermişim hamilelikten önce uğraşıp durdum kilo vereceğim diye beceremedim şimdi veriyorum.

ya olsun cnm sağlıklı olsunda bebeğin ilerleyen günlerde zaten cok kg alıcaz.....ben dün yeme günümdeydim gece yatana kadar yedim ama hiç durmadan bugünde polyanna oğlumla uyumaya gidiyorum dedi ama sanırım gitmemiş benim canım çekti gittim bir yattın akşam kalktım işte ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdide canımda hiç bişey yapmak istemiyo

canım sadece göbiş çatlamıyo bacak araları ve göğüslerde çatlıyo bide kaşınmıyomu ooohhh mesela benim öncekinde göğüslerim çok çatladı halada kaşınıyo:84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…