2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar saçı dökülen varmı aranızda benim acayip dökülmeye başladı ((

yaaaa inanmıyorummm eşim de bugün bana söledi senin ne kadar saçın dökülüyor diye...

daha önce bu kadar dökülmüyordu... offf öyle bir denk geldi ki canımm... acaba hamilelikte dökülürmü ki..

ben emzirme döneminde döküldüğünü biliyordum ama hamişliğin ilk dönemlerinde dökülme ihtimalini düşünmemeiştim...

evet canım ne yazıkki dökülüyor ablamın hamileliğindede dökülmüştü.geçen telde ablama dedim benimkide dökülüyo senin gibi dedim oda boş ver dökülsün sonradan geri çıkıyor dökülenler dedi.hiç dert etme canım geri çıkacaklar ne de olsa

bebişlerimze değer canımm..gene çıkalar bence de

ayy günaydın kızlar 500.sayfayı da devirmişsiniz valla helal olsun

ben bugün çok erken kalktım yaa normalde şimdi uyuyor olmam lazımdı ama gözümü 8de bir açtım bir daha kapayamadım..

önümde koca bir bilmem ne rosso marul salatası üstüne de ton döktüm küçük bir kutu işte bu benim kahvaltım..bir yandan yazdıklarınızı okuyorum diğer yandan onu yiyorum..sabah sabah ne alaka demeyin canım onu çekti işte..

berkerdem güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla gel inşallah..

ben de pztsi gideceğim ben de çok heyecanlıyım haftaya gidecek baya bir arkadaş var herhalde doktora..

kızlar gunaydınnnn nasılsınızz bız ıyıyız sukurrrr benımde malesef dokuluyo oglumdada dokulmustu ama korkmayın abrtı derecelı degıl onun yenısı cıkıyo :)))

dun aksam ıftar yemegı vardı oraya gıttık sehıt aılelerıde vardı cok duygulandım mekanları cennet olsun tekrar hepsının

kızlar saçı dökülen varmı aranızda benim acayip dökülmeye başladı ((
canım bendede var saç dökülmesi şimdiden kel kalacağım diye korkuyorum ama doğumdan sonra çıkarmış öyle diyolar .....
günaydınnn sanada canım afiyet olsunn bu bebişlerin ne zaman ne isteyecegi hiç belli olmuyor kiii :)))

günaydınn canımm şehit aileleriyle birlikte olmak tabiiki insanı duygulandırır Allah sabır versin onlara

günaydınn güzel annelerrr bebişlerinizle birlikte sağlıklı bir hafta sonu geçirmenizi dilerimmmm

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

saçı dökülen arkadaşlar, demir haplarına başlayınca dökülme bayağı azalıyor haberiniz olsun:)) bende sabırsızlıkla hapa başlayacağım zamanı bekliyorum. çünkü bende normalde de demir eksikliği var (Akdeniz Anemisi) ve saç dökülmem hiç durmuyor. toplasam 1 parmak kalınlığında saçım var.. Ama şükürki saçım dalgalı da kabarık durunca az olduğu belli olmuyor:)

dün baya bir çatlak olayına girilmiş, benim harika bir krem karışımım var hikayesini ve tarifini birazdan yazıcam beni takip edin

benim nisan ayında doğum yapmış bir arkadaşım var, vücudunda eskiden kilo değişimlerinden dolayı diz kapağı, bel bölgesi, üst bacak iç kısımlarında çatlakları olan birisi bu arkadaşım.
onada kakao yağı önermişler, birgün pazarda dolanırken bir tezgahta kakao yağı görmüş tam onu alacakken, satıcı ona zeytinyağı içeren başka bir kremi önermiş ve demiş ki, bunu al içersine 1 şişe saf zeytinyağı ve 5 adet e vitamini ampülünü kırıp karıştır demiş, çatlama falan yaşamazsın demiş. Zaten ucuz şeyler bir deneyeyim diyerek 2. aydan itibaren kullanmaya başlamış, akşamları yatmadan önce göğüslerden başlayıp,diz kapağına kadar sürüyormuş. Birde bebe yağını banyodan çıkmadan ıslak vücuduna sürüyormuş ve sonuç sıfır çatlak, hala inanamıyor :)
bende ilk başta pazarda alınan krem sürülür mü vs diye itiraz ettim ama denemekten ne çıkar diye bugün başladım umarım benzer sonucu bende alırım.

alman kremi yani made in germany, üzerindeki tüm yazılar almanca, kremin ismi ise LARA BELLUCCI BODY, OLIVEN ÖL , KÖRPER CREME, içeriğindeki maddeler standart olan şeyler,parafin,zeytinyağı,glicerin vs vs.
araştırdım e vitamini deriye esneklik katıyor besliyor vs vs, zeytinyağı zaten mucizevi birşey mantıklı geliyor bana şimdilik :)

kremi araştırdım da şimdi şöyle bir site buldum ve en iyi 5. vücut kremi seçilmiş ilginç :) Die besten Körpercremes: Testberichte & Preisvergleich

ayrıca kremin kendisinin kokusu gayet normal, zeytinyağı ise vücut tarafından hemen emiliyor ben şuanda gayet rahat kremli bacaklarımla deri koltukta oturabiliyorum :)

ben kk daki çatlak konusuyla alakalı her mesajı okudum neredeyse korkudan (müsait bi vücut yaapım var)
1. lireac
2. mustela
3. pregnacare
4. bebe yağı
5. badem yağı
6. zeytin yağı
7. kakao yağı
8. susam yağı
9. bütün bu yağlar ve e vitamini iğneleri
10. ne yaparsan yap çatlıycağı varsa çatlıycak yorumu
benim çıkardıklarım bunlar..

bu kremi mucizevi hale getirende zaten kısmen kendi içeriği ve içersine ekstra eklediğim saf zeytinyağı ve e vitamini ampülleri bence, ki senin listende bulunan 2 madde bunlar , ayrıca bebe yağını her banyadan sonra kullınıyormuş, ama ıslak vücuda kuruya değil, ettimi listenden 3 madde e birde kremin kendisi var 5 4 şeyi bir arada yapmış oluyor :)

uhdecım oyleydı valla tatlım ama ıyıydı gene

sen nasılsınn
tşk.ederim canım bende çok şükür iyiymm haaftaya dr. gidecegiz merakla o günü bekliyorumm
günaydın annecikler dr gitcez 12 de randevum var meraktan ölcem dua edin bize bebişimi canlı göreyimm :18::18::18::18::18::18:

hadi bakalım canım sendende güzel haberler bekliyoruzzz

diğer haziran gebeşleri başlığında paylaştıklarımı derleyip toparlayıp burada paylaştım :)

bu msjları 10 ağustosta yazmışım ve ben 10 gündür kullanıyorum kremi, yumuşacık bebek gibi oldu cildim, çatlama konusunda henüz bir tecrübem yok ama bu yaşıma kadar kullandığım çeşit çeşit ucuzundan pahalısına kadar bir sürü vücut kremini sollar ondan eminim, 2 günde dirseklerdeki kuruluklar gitti bile :)

eğer bulabilirseniz kremi deneyin kızlar...

güzelmiş ama biz buralarda o kremi nerde bulabiliriz ki sonuçta büyük şehirde değliz sizler gibi artık bizlerde doğal ne varsa onu kullanacagız yapacak birşey yok tabii :))

kızlar yenı bısey duydum 7 haftadan sonra ultrason goruntusunde kesenın ıcındekı bebk ultrason goruntusunu elınıze aldıgınızda saga yakınsa kız sola yakınsa erkek olurmusss :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…