- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.101
canım bilgisayarın sağ üst köşesindeki kontrol panelini tıkla ordan profili düzenlemeyi seç orda göreceksin kişisel rütbe yazıyor ordaki boş yere istediğini yazabilirsin
teşekkür ederim canımmm. oldu sayende...
kızlar saçı dökülen varmı aranızda benim acayip dökülmeye başladı((
yaaaa inanmıyorummm eşim de bugün bana söledi senin ne kadar saçın dökülüyor diye...
daha önce bu kadar dökülmüyordu... offf öyle bir denk geldi ki canımm... acaba hamilelikte dökülürmü ki..
ben emzirme döneminde döküldüğünü biliyordum ama hamişliğin ilk dönemlerinde dökülme ihtimalini düşünmemeiştim...
evet canım ne yazıkki dökülüyor ablamın hamileliğindede dökülmüştü.geçen telde ablama dedim benimkide dökülüyo senin gibi dedim oda boş ver dökülsün sonradan geri çıkıyor dökülenler dedi.hiç dert etme canım geri çıkacaklar ne de olsa
canım bendede var saç dökülmesi şimdiden kel kalacağım diye korkuyorum ama doğumdan sonra çıkarmış öyle diyolar .....kızlar saçı dökülen varmı aranızda benim acayip dökülmeye başladı((
günaydınnn sanada canım afiyet olsunn bu bebişlerin ne zaman ne isteyecegi hiç belli olmuyor kiii :)))ayy günaydın kızlar 500.sayfayı da devirmişsiniz valla helal olsun
ben bugün çok erken kalktım yaa normalde şimdi uyuyor olmam lazımdı ama gözümü 8de bir açtım bir daha kapayamadım..
önümde koca bir bilmem ne rosso marul salatası üstüne de ton döktüm küçük bir kutu işte bu benim kahvaltım..bir yandan yazdıklarınızı okuyorum diğer yandan onu yiyorum..sabah sabah ne alaka demeyin canım onu çekti işte..
berkerdem güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla gel inşallah..
ben de pztsi gideceğim ben de çok heyecanlıyım haftaya gidecek baya bir arkadaş var herhalde doktora..
kızlar gunaydınnnn nasılsınızz bız ıyıyız sukurrrr benımde malesef dokuluyo oglumdada dokulmustu ama korkmayın abrtı derecelı degıl onun yenısı cıkıyo :)))
dun aksam ıftar yemegı vardı oraya gıttık sehıt aılelerıde vardı cok duygulandım mekanları cennet olsun tekrar hepsının
Canım bebe yağı sadece teninin nem tutmasını sağlıyor ama bir süre sonra mutlaka başka yardımcı ürünler kullanmak lazım. Bende tam bilmiyorum ama acıbadem sütü,zeytinyağı falan karıştırıp onla bi krem yapıyolarmış o da iyi geliyomuş.
Gerçi aslına bakarsan pek çok kişi de ne yaparsan yap genetik olarak çatlamaya müsaitsen çatlayacaksın, değilsen hiçbişey kullanmasanda çatlak olmaz diyor ama biz yine de önlemimizi alalım işte.
Çünkü benim ergenlikten zaten bacaklarımda ve popomda bir sürü çatlağım var demek ki karnımda çatlayacak ama hiç istemiyom bari orası düzgün kalsın
hımmm benimde ergenlikten kalan çatlaklarım var zatende daha fazla çatlamasam bari iyi araştırmaya gireyim o halde bennn
kimyasal oldugunu bilmiyodum canım bende deneyeyim hemen bu karışımı bilgi için tşk.ederim çok saol canım...
günaydın annecikler dr gitcez 12 de randevum var meraktan ölcem dua edin bize bebişimi canlı göreyimm :18::18::18::18::18::18:
tşk.ederim canım bende çok şükür iyiymm haaftaya dr. gidecegiz merakla o günü bekliyorummuhdecım oyleydı valla tatlım ama ıyıydı gene
sen nasılsınn
günaydın annecikler dr gitcez 12 de randevum var meraktan ölcem dua edin bize bebişimi canlı göreyimm :18::18::18::18::18::18:
diğer haziran gebeşleri başlığında paylaştıklarımı derleyip toparlayıp burada paylaştım :)
bu msjları 10 ağustosta yazmışım ve ben 10 gündür kullanıyorum kremi, yumuşacık bebek gibi oldu cildim, çatlama konusunda henüz bir tecrübem yok ama bu yaşıma kadar kullandığım çeşit çeşit ucuzundan pahalısına kadar bir sürü vücut kremini sollar ondan eminim, 2 günde dirseklerdeki kuruluklar gitti bile :)
eğer bulabilirseniz kremi deneyin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?