2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kola içen var mı aranızda.. ben 7 haftadır hiç içmedim ..ama canım bazen acaip istiyor bazen...içsem birşey olur mu siz içiyormusunuz hiç

selam cnm benim hamileliğin ilk başlarında acayip istiyodu eşime diyodum gi başka yerde iç diye adete ölüyodum canım cok istiyodu ama bebeğin tam gelişme dönemiydi ve hiç ağzıma sürmedim ilk defa dün dolabın kapağında gördüm kapağını açtım bir kere hüppp yaptım hemen bıraktım....

Ben normalde de içmezdim zaten ama sen bilirsin canın o kadar istiyorsa doktoruna sor istersen
evet dr uma sormam lazım...
normalde öle çok bağımlısı değilim ama şu aşerme yok mu ahhhh.
zararı çok olsa sodayı da içmeyin derlerdi diyorum kendi kendime sonuçta o da asitli...

offf bile bile içmek insanı kötü yapıyorrr...

Benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor zoraki yapıyorum her şeyi bir miskinlik sorma. Basit oyalamayacak şeyler yapıyorum ben ya fırın yemeği ya da düdüklüde çabucak pişen şeyler. Bir de çorba salata tamam. Kolay gelsin sana.

çay yasak olmasa bari en azından açık çay ya (
zaten kolayı geçen sene bırakmıştım 1 senedir içmiyorum kasları eritiyo diye.

zaten dr günde 1 bardak içebilirsin diyo dün mesela bulantım olduğu halde 1 fincan nescafe içtim canım istedi yoksa normalde ayran veya evde hazırlanmış taze meyva suyu içiyorum erik suyu kızılcık suyu falan hazır meyve suyu tavsiye etmiyo uzmanlar

Ben arada kola içiyorum kızlar, pek fazla çay içmediğim için. Çay, kola, kahve 3üde kafeinden dolayı yasak ama 3üne de günde bir bardak izin var diye biliyorum.

ama light zero falan içmeyin normal kola için içecekseniz.

arkadaslar ben hamileligimde yarim bardak kola icmistimnokadar canim
cekmistiki,
kahvede dusuge sebep oluyormus diye duydum o yuzden icmiyorum,

cayida 2 bardaktan fazla icme dedi doktor.

cig et, salam, azpismisten uzak duruyorumt

kolayı abartmamak şartıyla içilebilir yanii öle anladım...zaten ben de çay içmiyorum...bugün kola içtim ama...çok canım çekti de

arkadaslar ben hamileligimde yarim bardak kola icmistimnokadar canim
cekmistiki,
kahvede dusuge sebep oluyormus diye duydum o yuzden icmiyorum,

cayida 2 bardaktan fazla icme dedi doktor.

cig et, salam, azpismisten uzak duruyorumt

evet et salam pişirmeden yenmesi sakıncalı hayvan bakterisi bulaşabilir çiğ köftede yasak:44::44::44::44:

dr sor canım hamileyken diş çekiliyo diye duymuştumm geçmiş olsun

cnm bu çekilicek gibi değil daha önce dr gitmiştim ameliat demişti içine gömülü duruyo böle 1 hafta ağrıyo geçiyo ama şimdi hamileyken çektirmek istemem yada amelyat ....dayanmaya çalışıcam

kolayı abartmamak şartıyla içilebilir yanii öle anladım...zaten ben de çay içmiyorum...bugün kola içtim ama...çok canım çekti de

Hamile kalınca kafein alımını mutlaka bırakmalı mısınız?
Her zaman değil. Aşırıya kaçmamak kaydıyla kafein içeren içeceklerin keyfine varabilirsiniz. Yapılan pek çok araştırma hamilelik sırasında alınan az ya da orta düzeyde kafeinin bebek ya da anne adayına zarar verme riskinin düşük olduğunu göstermektedir. Orta düzeyde kafein (300-400 mg) günde 2-3 fincan granül kahveye denk gelmektedir

Böyle yazmış doktorlar canım, ama biz yine de çok canımız istemedikçe içmeyelim. Hem gereksiz kalori alımı:) Bir de bol buzla içersen baya bir seyreliyor kola, ben içersem öyle içiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…