- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.061
kola içen var mı aranızda.. ben 7 haftadır hiç içmedim ..ama canım bazen acaip istiyor bazen...içsem birşey olur mu siz içiyormusunuz hiç
kola içen var mı aranızda.. ben 7 haftadır hiç içmedim ..ama canım bazen acaip istiyor bazen...içsem birşey olur mu siz içiyormusunuz hiç
canım ben içmemeye çalışıyorum dr kahve çay kola yasak dedi ama canım çok isterse içiyorumm ben değil bebiş istiyo yarım bardakta olsa içiyorum napiimmm
selam cnm benim hamileliğin ilk başlarında acayip istiyodu eşime diyodum gi başka yerde iç diye adete ölüyodum canım cok istiyodu ama bebeğin tam gelişme dönemiydi ve hiç ağzıma sürmedim ilk defa dün dolabın kapağında gördüm kapağını açtım bir kere hüppp yaptım hemen bıraktım....
evet dr uma sormam lazım...Ben normalde de içmezdim zaten ama sen bilirsin canın o kadar istiyorsa doktoruna sor istersen
ya olsun cnm sağlıklı olsunda bebeğin ilerleyen günlerde zaten cok kg alıcaz.....ben dün yeme günümdeydim gece yatana kadar yedim ama hiç durmadanbugünde polyanna oğlumla uyumaya gidiyorum dedi ama sanırım gitmemiş benim canım çekti gittim bir yattın akşam kalktım işte ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdide canımda hiç bişey yapmak istemiyo
çay yasak olmasa bari en azından açık çay ya(
zaten kolayı geçen sene bırakmıştım 1 senedir içmiyorum kasları eritiyo diye.
çay da mı yasakk ben bunu hiç bilmiyordumm
Ben arada kola içiyorum kızlar, pek fazla çay içmediğim için. Çay, kola, kahve 3üde kafeinden dolayı yasak ama 3üne de günde bir bardak izin var diye biliyorum.
ama light zero falan içmeyin normal kola için içecekseniz.
kızlar benim 20 lik dişim cok fena oldu çişti zor yemek yiyorum ne yapcam ben
arkadaslar ben hamileligimde yarim bardak kola icmistimnokadar canim
cekmistiki,
kahvede dusuge sebep oluyormus diye duydum o yuzden icmiyorum,
cayida 2 bardaktan fazla icme dedi doktor.
cig et, salam, azpismisten uzak duruyorumt
dr sor canım hamileyken diş çekiliyo diye duymuştumm geçmiş olsun
cnm bu çekilicek gibi değil daha önce dr gitmiştim ameliat demişti içine gömülü duruyo böle 1 hafta ağrıyo geçiyo ama şimdi hamileyken çektirmek istemem yada amelyat ....dayanmaya çalışıcam
kolayı abartmamak şartıyla içilebilir yanii öle anladım...zaten ben de çay içmiyorum...bugün kola içtim ama...çok canım çekti de
kizlar kilo alan veya veren oldumu?
ben bir kilo vermisim dun tartildim
10+1 haftalik hamisim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?