2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada herkese günaydın, biz yine oğluşumla saat beşten beri ayaktayız yavrum ya ıkınıp duruyor, onun o hali o kadar içime dokunuyor ki

canım Allah oğluna sağlık versin inşallah benim kızımda cok ıkınıyor ama bişey keşfettim yani tam anlamıyla yok etmese de yine de işe yarıyor. bizim memlekette paryavşanı diye bi ot var ( yavşan diyede biliniormuş ) tadı cok acı her yemekten sonra ondan 1 tatlı kaşığı yutuyorum bol suyla çiğnemeden direk yutuyorum çünkü çok acı. bana bile faydası oluyor :) bazen de 2 çay kaşığı kimyon yutuyorum onunda faydasını gördüm kızım ozaman daha rahat oluyor. gaz problemi ıkınma problemi minimum düzeye iniyor

hametan kesinlikle

çok teşk.cnm..güzel bi paylaşm

sanki beni yazmışsın aynı şeyler bizde de vardı eşimin ilgisizliği yani. gecen c.tesi patladım artık eskşden bana yardımcı olurdu şimdi sanki ben çalışmıyorum diye evde boş boş oturuyormuşum muamelesi yapmaya başladı alt tarafı cocuk bakıyorum ya!!! neyse sarılmadan uyumazdk aşkım canım cicim gözlerime aşkkkla bakardı ama artık öyle biri değil benle hiç ilgilenmio bende açtım ağzımı yumdum gözümü baya dolmuşum. zaten okuldasın gelince tv ve internet başka bişi yok dedim hiç bana sorma nasılsın canım naptın hadi cıkıp biraz yürüyelim hava al azıcık beraber vakit geçirelim... işte yani demekki herkeste aynı sorunlar var bende süphelenmeye başladm biri mi var beni sevmio mu artık die Allah korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi

ben sudocrem kullanıyorum.

bernysita okurken çok fena oldum gözlerim doldu, etkilenmen çok doğal Allah korusun bebişlerimizi.

İsolde canım çok üzüldüm, ne kadar üzüldüğünü tahmin edemem. eşinde yaptığına bin pişman olup ayaklarına kapanır umarım. Süründür onu.

Notbooku düşürdüm ve vınn kırıldı, sürekli bağlantım kopuyooooo.... İsolde sana uzunca mesaj yazmıştım özelden ama hepsi silindi

canım ben mustela kullanıyorum çok da memnunum. şampuan-masaj yağı ve temzileme solüsyonundan da çok memnunum. tavsiye edebilirim.

bernysta geçmiş olsun canım. Allah korumuş bebeğini de seni de .

isolde diyecek söz bulamıyorum. Allah sana sabır versin zor bir durum ama o küçük bebişin beslenmesi için kendini güçlü tutmalısın.erkeklere bu dönemlerde neler oluyor anlayamıyorum.

geçmişi okumadan yazmak istedim 2. ay aşıları kızıma ateş yaptı gece 39 u gördüm. verem aşısından dolayı yıkayamıyorumda. fitil vermiştim ama 10 saattin sonunda etkisi kalmadı sanırım. soydum zıbnıyla kaldı sirkeli suyla sildim. yine olursa gece diye korkuyorum. hemşire 72 saat sürüyor etkisi dedi. yapılacak başka birşey varmı?

gamzonur canım gecmıs olsun aman cok cok dıkkat et bısey olmaz allahın ıznı ıle devamlı atesını olc calpol suurp ver zaman gecınce

Geçmiş olsun, benzer bir durumu bende bebeğimde yaşadım. Doktor tavsiyesi ile Desitin Original %40 Çinko Pişik Kremini kullandık ve 1 günde geçti. Artık pişik önleyici ve pişik kremi olarak desitin kullanıyorum, tavsiye ederim.

kızlar bugün aşı olduk ya ateşi 37.3 olmuş nolur nolmaz diye calpol versemmi??korkuyorm gece bn uyurken çıkarsa die

bizde bugun aşı olduk 2 bacak bir kol sizindemi öyle oldu aşılarınız arkadasın bırı agızdanda yazmısta sızdede agızdan verıldımi.benım bebeyımınde keyfı yok colpol verdım agrısı var belli durmuyor cunku bakalım gece nasıl olacak.

kıslar limangoda yine Prima indirimde. paketi 21,90 fırsatı kaçırmayın .

geçende yine böyle bir indirim vardı ben 3 numara 4 paket almıstım birini açtım 3 buçuk paket var yani. acaba 3 numara bez ne kadar süre kullanılır ki şimdi 3 mü alsam 4 mü acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…