- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.261
bu arada herkese günaydın, biz yine oğluşumla saat beşten beri ayaktayızyavrum ya ıkınıp duruyor, onun o hali o kadar içime dokunuyor ki
kızlar bebegımın poposu pişik oldu dısarda ıslak mendılle sılmek zorunda kalmıştım evde ıslak pamukkla sılıyorum sanırım o yuzden oldu isilik gıbı pütür pütür ve galıba yakıyor bebegım cok huzursuz hep kıpır kıpır.sebamedın onleyıcı kremını kullanıyordum . şimdıı poposu acık yatırdım ustune battanıye ortup. bır krem tavsıyenız olur mu? gecırecek etkılı bı krem ?
kızlar bakın ne dicem sizee. şimdi benim çok çok merak ettigim bir mark vardı . ürünleri azcık pahalı,pişik kremi 50 tl falan. okdr cok krem alıyoruz ki 50 tl bile koyuyo işe yaramıcak ise.
bende geçen nette gördüm numune istiyorsunuz yolluyorlar. bende istedim yolladılar hem bebek için pişik kremi,hem kolik yağı,hem rahatlatıcı masaj yağı,2 tanede anneye birseyler ama onlara bakmadım bile kızımın ürünleri varken.
bebegimin poposuda mantar olmustu doktor bi krem verdi sürmez olaydım kıpkırmızı olmustu kızımın poposu yanmıs gbi resmen. sonra bu numuneler gelince pişik kremini kullandım ve resmen dibim düştü. 2 günde geçti kızarıklıgı,mantarı. Allaha sukur şimdi rahat poposundan yana kızım. deneyin isterseniz. herkese mutlaka yolluyorlar. memnun kalırsanız size alırsınız büyük boy ürününü.
http://www.daffny.com.tr/sample/tr.asp?id=ok
benim eşimde son zamanlarda bana karşı hiç olmadığı kadar ilgisiz, halbuki biz iki sevgili gibiydik kısa süre öncesine kadar.. ne oldu bilmiyorum,,çok soğuk davranyo, geçen pazar doğum günümdü bana bi çiçek bile getirmedi, anneler gününde de aynen, kuru kuru kutladı sadece..hadi bunu geçtim,, geceleri yatınca hep sarılır uyurduk, şimdi sırtını dönüyo uyuyo.. bakışları aşık bi adamın bakışları değil, donuk bakıyo bana.hatta çok nadir gözgöze geliyoruz. aşkım kelimesi ağzından her cümlede çıkardı, şimdi nerdeyse hiç...benim için çok büyük şeyler bunlar..
biraz özel olacak ama sizinle paylaşabilirim. 5 aydan sonra ilişkiye girecektik,doktorum 2 ay yasaklamıştı bide hamilelik dönemi war.. ben çok kastım kendimi ve olmadı, çok canım acıdı, sinilendi kapıyı çarptı çıktı,2 gün konuşmadı benimle.. ben gerdeğe de 4 gün sonundan girebilmiştim zaten, kendmi kasma problemim war, bunu bildiği halde bana böyle dawrandı.. canım çok sıkkın yaa.. acaba bunun da etkisi war mı bana soğukluğunun.. eğer warsa da yazıklar olsun ne diyim..
merve buraya ne yazcaz ...Talep ettiğiniz ürün numuneleri ve bize iletmek istedikleriniz nelerdir?
kızlar bebegımın poposu pişik oldu dısarda ıslak mendılle sılmek zorunda kalmıştım evde ıslak pamukkla sılıyorum sanırım o yuzden oldu isilik gıbı pütür pütür ve galıba yakıyor bebegım cok huzursuz hep kıpır kıpır.sebamedın onleyıcı kremını kullanıyordum . şimdıı poposu acık yatırdım ustune battanıye ortup. bır krem tavsıyenız olur mu? gecırecek etkılı bı krem ?
canım ben anne ve bebek urunleri yazdım. 3 gune yolladılar en gec kargo ucretide yok
kızlar benim bildiğim armut kabızlık yapar yanlışmı biliyorum ben??
kızlar bugün aşı olduk ya ateşi 37.3 olmuş nolur nolmaz diye calpol versemmi??korkuyorm gece bn uyurken çıkarsa die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?